2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bizimkide döndü normale . ama sorcm bunu doktora gidince

Bu arada kizlar oğlumun burnunda cok hafif bi akıntı var ve bugün ilk defa ağzından kustu birazda fazlaca ve icinde sanki az bi balgam vardi veya bn yanıldım hırıltı öksürük yok arada hapşırıyor. bide burun tıkanikligi bu arada evde herkes nezle kizim esim bnde ama kimse oyle kotu değil bu durumlarda bebeğinizi götürüyormusunuz? Suan götürme gbi bi niyetim yok herseyde ilaç kullanmasın diyorm ama yinede acaba götürmeli mi diye de düşünüyorm?

Benimki dayıya çekmiş.. Daha çok benim tarafıma benziyor.. Eşime neresi benziyor bilin bakalım ayak baş parmağı

Al bizden de o kadar. Bizimkinin de ayak bas parmagi ayni babasi minyaturu resmen her yeri benziyor ayagina kadar

Benimki aynı babası bunu malesef kabullendim.
Eşim, Oğlumun resmini isteyenlere kendi fotoğrafını yolluyo bakın zaten aynisi diyerek

Bu erkeklerin genleri niye boyle baskin

Benim oğlum da da aynı durum vardı. Çok küçük ilaç veremem dedi. 8 günlük falandı. Serum fizyoloji verdi. Şırınga ile burnuna sıkıyoruz. Nasıl sıkacağımızı gösterdi. Sık sık sıkıp temizleyin dedi.
Emmesi azalır, ateşi çıkarsa yarım çay kaşığı calpol verip hemen saat kaç olursa olsun hastaneye gelin dedi

Kizlar bebekleriniz kime benziyor? O kadar ay tasi sev gozun gibi bekle gitsin babanin kopyasi olsun
Benim meleğim de aynı babasına benziyo ama ben zaten babasına benzemesini istiyodum . Aklı da ahlakida ona benzesin diyodum hep. Babası bebekken aşırı zor bi bebekmis kv çok zor büyütmüş .o kısmı bile benziyor

Off çok zor valla bizden başka arasi bu kadar yakın olan var mi ki ? Birde benim oğlum tam yürüyemiyor yerde yada yukarıda bulduğu herşeyi hemen ağzına alıyor hep gözetilmesi lazim. Gaz damlasından sonra uykusu biraz düzeldi kızımın.

Aksam aksam kv canımı sıktı. Oğlum bugun tam doymadan memede uyuyup kalıyor. Kv gelmiş yine süt mü yok diyo. Sinir oldum. Göğsüm süt dolu. Mamayi kestim. Takdin benim sutume dedim. Neden sutum olmasin dedim. Ee ikide bir niye uyaniyor bebek diyo.

Ay kendimce muhtesem bir sey kesfettim. İse koyuldum ve bingo!
Benim bebe sol mememi tutmuyordu. 20 gunluk oldu 20 gundur boyle. Sagip veriyordum. Neyse dogal emzirme diye bir sey kesfettim ama turkce video var mi bilmiyorum. Yenidogan bakimi ile ilgili ingilizce video izlerken denk geldim. Biraz sacma bulsam da denedim. Evet benim bebe memeye yapisti ya! 20 gundur sanki agzina dayamiyor musum gibi. Sonraki 3 emzirmenin 2 sini daha yni pozisyonda ayni memede gerceklestirdim. 3. Yu besik pozisyonunda sol meme olarak tuttu. Basardigimizi hissediyorum kizlar.

sikinti yasayan varsa benim gibi deneyin. Ben bayagi eureka, eureka! Diye bagirarak kosacagim o durumdayim.

Bnm bebegimde cok az emiyo hmn sonrasinda da agzindan burnundan foşurt diye kusuyo
Niye boyle oluyo ben de bilemiyorum
Yesil kaka üsuyunce olurmus evt
Azda almıyor nerdeyse memeye yapışık bugün de daha çok kustu hazmedemiyor çıkarıyor emzik icin biraz daha beklicektm ama surekli emmek istiyor vercem erkende olsa .

Azda almıyor nerdeyse memeye yapışık bugün de daha çok kustu hazmedemiyor çıkarıyor emzik icin biraz daha beklicektm ama surekli emmek istiyor vercem erkende olsa .
Ben veriyorum. Cok severek almiyor. Hatta cogu zaman öğürüyor. Karni toksa uyumak icin aliyor uykuya dalinca birakiyor acsa imkani yok almiyor.

Benimkini anlattin suan bi kac gundur oyle surekli emmek istiyor . surekli gaz oluyor bu kezde, erken degilmi bu kadar gaz icin daha 10 günlük . farkli marka islak mendili kullandm mecburiyetten pisik oldu biraz . hersey ust uste geliyor normal dogum yaptm dogumdan beri basım agriyor ne alaka anlamadm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…