Benim fıstığım bana benziyorKizlar bebekleriniz kime benziyor? O kadar ay tasi sev gozun gibi bekle gitsin babanin kopyasi olsun
Ayak baş parmağının nesi var kiBenimki dayıya çekmiş.. Daha çok benim tarafıma benziyor.. Eşime neresi benziyor bilin bakalımayak baş parmağı
Haline şükret benimki kayinpederimin kopyası. İlk gün emziremedim çocuğu yüzüne bakıp hep başka yerlere baktım
Cnm hangi video paylasrmisin bizde izleyelim
o senaryoları anlatmasalar olmaz. bide ne durumdayız biliyoruz her agzini açan oo isin VAR sen bitmişsin efendim bilmem ne . kizin hic koymaz bebegi de gözünü çeker de aman üstüne atlardaYaa ben birde korkumdan bebekle abisini başbaşa bırakamıyorum hiç. Bazen seviyor bazen kıskanıyor. Bunun bu hareketlerini her görende duyduğu kötü senaryolardan bahsediyor. Bebek de çoğunlukla uyanık ve kucak istediği için tüm işim kalıyor.
Babasının kopyasıKizlar bebekleriniz kime benziyor? O kadar ay tasi sev gozun gibi bekle gitsin babanin kopyasi olsun
Ben hamileyken hep " herkes sadece ben tuvalete gidince ,banyo yaparken falan bakarsınız diyodum yani ben meşgulken. Tabi iş hiç öyle olmadı bugün 24. Günümüz hala bebeğimle başbaşa kalınca susturamama korkusu yaşıyorum. Annem biraz daha kalıcak ama kv bir hafta sonra gidecek sanırım.Kızlar giremedim ne zamandır gazımızı biraz daha çözüyoruz herhalde biogaia ve sap simplexi beraber kullanıyoruz bir de yediklerime aşırı dikkat ediyorum gaz yapmasın diye bakalım ne kadar kar sağlayacakSizler nasılsınız cuma doğum günüm annem doğum günümden sonra eve dönecek ara ara gelecek yine istediğimde de gelebilecek ama içim tuhaf beceririm inşallah uyandığında durmadığında gündüz annem pışpışlıuprdu yemeğimi hazırlıyordu sadece zayıflarım o yönden iyi olur
Canım eğer sütün fazlaysa ön sağma yap,dik tutarak emzir, emzirme düzeni olsun. Pişik için de zeytinyağı kullanıyorum hiç pişik olmadık. Ayrıca gaz için rezene, anason, kimyon çayı yapıyorum . Günde üç öğün onu içiyorum. Çayların arası en az 6 saat olcak şekilde ayarlıyorum daha huzurlu oluyo . Hem iyi uyuyo hem de gazını rahat çıkarıyo.Benimkini anlattin suan bi kac gundur oyle surekli emmek istiyor . surekli gaz oluyor bu kezde, erken degilmi bu kadar gaz icin daha 10 günlük . farkli marka islak mendili kullandm mecburiyetten pisik oldu biraz . hersey ust uste geliyor normal dogum yaptm dogumdan beri basım agriyor ne alaka anlamadm .
Kızlar giremedim ne zamandır gazımızı biraz daha çözüyoruz herhalde biogaia ve sap simplexi beraber kullanıyoruz bir de yediklerime aşırı dikkat ediyorum gaz yapmasın diye bakalım ne kadar kar sağlayacakSizler nasılsınız cuma doğum günüm annem doğum günümden sonra eve dönecek ara ara gelecek yine istediğimde de gelebilecek ama içim tuhaf beceririm inşallah uyandığında durmadığında gündüz annem pışpışlıuprdu yemeğimi hazırlıyordu sadece zayıflarım o yönden iyi olur
Ben sudyen takinca kasinti yapiyor duramiyorum.gittim yeni aldim yumusak ondada yapti surekli kasiniyorum evde takmiyorum biri geleceginde takiyoum ama millet gitmeden vikartiyorum cok rahatsiz ediciEvet canım.. Eymene yetmiyo.. Başlarda ne kadarsa hala o kadar ama eymen buyudukce ihtiyaci git gide artiyo ama benim sutler artmıyorbenim mastit geçti ama kist çıktı bende.. Daha olmadm mastit ama sıkan sudyen giymiyorum hiç.. Sudyenlere iki tane uzatma takıyorum sıkmasın diye goguslerimi.. Belki de o etkiledi bilemiyorum doktor alakasi yok sudyenle dedi ama bence alakali.. Simdi hic takmiyorum evde disari cikincada rahat ettiriyorum daha olmadi.. Hee bi de artik kimsenin yaninda emzirmiyorum.. En onemli etken bu galiba.. Koca memeyi gören süt var zannediyo ahh bi bilseler
Bende öyle söylüyordum 1-2 hafta yeterli olur ya diyordum ama şimdi susturamama korkusu ağır basıyor 23günlüğüz bizde annem yine yapamazsam gelecek tabi ama beceririz inşallahBen hamileyken hep " herkes sadece ben tuvalete gidince ,banyo yaparken falan bakarsınız diyodum yani ben meşgulken. Tabi iş hiç öyle olmadı bugün 24. Günümüz hala bebeğimle başbaşa kalınca susturamama korkusu yaşıyorum. Annem biraz daha kalıcak ama kv bir hafta sonra gidecek sanırım.
Böyleler canım kendileri nasıl isterse öyle patron onlarGazını çıkarmadan uyudu dedim birazdan uyanır çıkarırız sonra diğer memeyi emer. Bir buçuk saat oldu diğer memem açıkta beyefendinin keyfinin gelmesini bekliyorum o kadar da uykum var. Normalde kesinlikle gazını çıkarmadan uyumaz gece kakasını yapmış gevşemiş sanırım. Resmen oyun oynuyo benimle.
Aynen canım sap günde 4kere 8şer damla biogaia da akşamları aynı saatte tek sefer 5damla veriyorum canımCanim gsz damlalarini ikisini birlikte nasil kullaniyordun? Biogaia gundr 1 defa,sab simplrx 4 defa seklinde mi ?
Nasıl istiyorlarsa öyle hareket ediyorlar canım düzeni 40dan sonra oluşturuyorlar diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum bizde kucakta emdikten sonra pışpış yapıyoruz dalınca yerine koyuyorum bazen yastıkla hafiften sallayarak deniyoruz ama onu çok tutmadı bakalım ne isteyecek salonda sallamalı ufak beşik aldım gelince onda deneyeceğim yoksa koltukların üstünde olmuyordu gündüz yatağına da götürmek zor geliyor uyanır duyamazsam diye1 numara besikte uyumuyor.Derin dalsa bile besige konduktan 10 dk sonra dipcik gibi ayâkta.Illa bacaklarimin ustunde yastikta sallanarak uyuyor.Gece boylecuyuyoruz resmen.Boyle alişti iyice.
Canım pentinin emzirme sütyeni çok hafif yumuşak denedin mi hiç göğüs pedi takıp çok rahat kullanıyorumBen sudyen takinca kasinti yapiyor duramiyorum.gittim yeni aldim yumusak ondada yapti surekli kasiniyorum evde takmiyorum biri geleceginde takiyoum ama millet gitmeden vikartiyorum cok rahatsiz edici
Seninkiler uyurken almiyormus benimkiler uyuyan cocugu alir gecen yarim saat ugrasti gozunu ac gozunu ac diye yavrumda bi gun oncesinden cok yorgundu gozunu acacak hali yoktu acmadi gözünü gidesiye kadar cocugu uyandiracam diye ugrasti her geldiginde aynisi sinir oluyorum uyuyani uyandirmak ne ya ben nasil ugrasiyorum o uyusun diye. O ayakkabisini giyip gideceginde benimki tisilamaya basladi simdiden sevmiyor heralde babannesiniBende onlarin geleceği zaman hep uyutmaya çalışıyorum ki uyuyo almayin diyeyim diye. Ama buaralar oglum gazdan kolikten hic uyumadigi icin aliyolar kucagimdan malesef sinir olsam da soran olmuyo zaten alaym mi diye
Yok onu denemedim aldigimda yumusak gogus pedli acaba az bol mu almam lazim bilemedimCanım pentinin emzirme sütyeni çok hafif yumuşak denedin mi hiç göğüs pedi takıp çok rahat kullanıyorum
Nasıl istiyorlarsa öyle hareket ediyorlar canım düzeni 40dan sonra oluşturuyorlar diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum bizde kucakta emdikten sonra pışpış yapıyoruz dalınca yerine koyuyorum bazen yastıkla hafiften sallayarak deniyoruz ama onu çok tutmadı bakalım ne isteyecek salonda sallamalı ufak beşik aldım gelince onda deneyeceğim yoksa koltukların üstünde olmuyordu gündüz yatağına da götürmek zor geliyor uyanır duyamazsam diye
Bugun asi oldu oglum saglik ocaginda. Doktor ateslenirse icir diye calpol yazdi. Bi aylik bebege verilmeli mi ki ya emin olamadım insallah ateşlenmez.
Siz icirdiniz mi??
Hemsire ateslenmiyorlar genelde bu aşıda dedi
Aynen banada calpol yazdi ateslenmiyor ama evde bulunsun gece onunla ugrasmayin dedi hemsire elhamdullillah ateslenemdi asi baya uyku yapti gozunu acamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?