2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimki dayıya çekmiş.. Daha çok benim tarafıma benziyor.. Eşime neresi benziyor bilin bakalım ayak baş parmağı
Ayak baş parmağının nesi var ki
Benim büyük kızım da anneme çok benziyor, (hem fiziksel hem de hal ve hareketleriyle) küçük kızım da andırıyor biraz annemi..

o senaryoları anlatmasalar olmaz. bide ne durumdayız biliyoruz her agzini açan oo isin VAR sen bitmişsin efendim bilmem ne . kizin hic koymaz bebegi de gözünü çeker de aman üstüne atlarda la bunlari biliyoruz birinzde olumlu konuşun cok zor elbet ama.gececek diyin mesela.ne bilim teselli verici bisiler söyleyin veya bi tavsiye verin herseyde bilmislk yapan bile bu konuda bir tavsiye veremiyor napim bn bu cocuga da bebekten uzak dursa diye dolaşıyorum ortalıkta

Kızlar giremedim ne zamandır gazımızı biraz daha çözüyoruz herhalde biogaia ve sap simplexi beraber kullanıyoruz bir de yediklerime aşırı dikkat ediyorum gaz yapmasın diye bakalım ne kadar kar sağlayacak Sizler nasılsınız cuma doğum günüm annem doğum günümden sonra eve dönecek ara ara gelecek yine istediğimde de gelebilecek ama içim tuhaf beceririm inşallah uyandığında durmadığında gündüz annem pışpışlıuprdu yemeğimi hazırlıyordu sadece zayıflarım o yönden iyi olur

Ben hamileyken hep " herkes sadece ben tuvalete gidince ,banyo yaparken falan bakarsınız diyodum yani ben meşgulken. Tabi iş hiç öyle olmadı bugün 24. Günümüz hala bebeğimle başbaşa kalınca susturamama korkusu yaşıyorum. Annem biraz daha kalıcak ama kv bir hafta sonra gidecek sanırım.

Canım eğer sütün fazlaysa ön sağma yap,dik tutarak emzir, emzirme düzeni olsun. Pişik için de zeytinyağı kullanıyorum hiç pişik olmadık. Ayrıca gaz için rezene, anason, kimyon çayı yapıyorum . Günde üç öğün onu içiyorum. Çayların arası en az 6 saat olcak şekilde ayarlıyorum daha huzurlu oluyo . Hem iyi uyuyo hem de gazını rahat çıkarıyo.

Gazını çıkarmadan uyudu dedim birazdan uyanır çıkarırız sonra diğer memeyi emer. Bir buçuk saat oldu diğer memem açıkta beyefendinin keyfinin gelmesini bekliyorum o kadar da uykum var. Normalde kesinlikle gazını çıkarmadan uyumaz gece kakasını yapmış gevşemiş sanırım. Resmen oyun oynuyo benimle.

Canim gsz damlalarini ikisini birlikte nasil kullaniyordun? Biogaia gundr 1 defa,sab simplrx 4 defa seklinde mi ?

Ben sudyen takinca kasinti yapiyor duramiyorum.gittim yeni aldim yumusak ondada yapti surekli kasiniyorum evde takmiyorum biri geleceginde takiyoum ama millet gitmeden vikartiyorum cok rahatsiz edici

Bende öyle söylüyordum 1-2 hafta yeterli olur ya diyordum ama şimdi susturamama korkusu ağır basıyor 23günlüğüz bizde annem yine yapamazsam gelecek tabi ama beceririz inşallah
Böyleler canım kendileri nasıl isterse öyle patron onlar
Canim gsz damlalarini ikisini birlikte nasil kullaniyordun? Biogaia gundr 1 defa,sab simplrx 4 defa seklinde mi ?
Aynen canım sap günde 4kere 8şer damla biogaia da akşamları aynı saatte tek sefer 5damla veriyorum canım

1 numara besikte uyumuyor.Derin dalsa bile besige konduktan 10 dk sonra dipcik gibi ayâkta.Illa bacaklarimin ustunde yastikta sallanarak uyuyor.Gece boylecuyuyoruz resmen.Boyle alişti iyice.
Nasıl istiyorlarsa öyle hareket ediyorlar canım düzeni 40dan sonra oluşturuyorlar diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum bizde kucakta emdikten sonra pışpış yapıyoruz dalınca yerine koyuyorum bazen yastıkla hafiften sallayarak deniyoruz ama onu çok tutmadı bakalım ne isteyecek salonda sallamalı ufak beşik aldım gelince onda deneyeceğim yoksa koltukların üstünde olmuyordu gündüz yatağına da götürmek zor geliyor uyanır duyamazsam diye

Ben sudyen takinca kasinti yapiyor duramiyorum.gittim yeni aldim yumusak ondada yapti surekli kasiniyorum evde takmiyorum biri geleceginde takiyoum ama millet gitmeden vikartiyorum cok rahatsiz edici
Canım pentinin emzirme sütyeni çok hafif yumuşak denedin mi hiç göğüs pedi takıp çok rahat kullanıyorum

Bende onlarin geleceği zaman hep uyutmaya çalışıyorum ki uyuyo almayin diyeyim diye. Ama buaralar oglum gazdan kolikten hic uyumadigi icin aliyolar kucagimdan malesef sinir olsam da soran olmuyo zaten alaym mi diye
Seninkiler uyurken almiyormus benimkiler uyuyan cocugu alir gecen yarim saat ugrasti gozunu ac gozunu ac diye yavrumda bi gun oncesinden cok yorgundu gozunu acacak hali yoktu acmadi gözünü gidesiye kadar cocugu uyandiracam diye ugrasti her geldiginde aynisi sinir oluyorum uyuyani uyandirmak ne ya ben nasil ugrasiyorum o uyusun diye. O ayakkabisini giyip gideceginde benimki tisilamaya basladi simdiden sevmiyor heralde babannesini

Cocuk koltuk tepelerinde ya da ustumde uyuyor resmen.Park yatagini da sallanma aparatini koyduk ne guzelchafif hafif sallaniyodu ama yok yokk.Yatmiyor.Sensör takili heralde derin uykuda olsa bile dakikasinda anliyor bsikte oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…