Benim kv geldi. O yardım ediyor. En azından yenek yapıyor kızımla oynuyor. O gidince bende anneme gidecem. Senden farkım yok. Oğlum memeden ayrılmak istemiyor. Kızım ilgi ve oyun istiyor. Ev isi yemek gece uykusuzlugu bitirdi. Kızım ilgi gostermezsem hircinlasiyor. Herkes ilgi gosteriyor ama bu ona yetmiyor. Benden bekliyor bir cok seyi. Bazen cok geriliyorum kızıyorum ve sonra pişman oluyorum. Anlayacagin zor geciyor gunler.Nasıl gidiyor ben hala annemlerde kalıyorum eve geçmeye cesaret edemedim mesela oğlum gece sallanarak uyuyor ama kızda sürekli meme istiyor nasıl yapcam bilemiyorum
Bana da doktor calpol yazdı bugün aşıdan sonra. Bu aşıda ateş olmaz ama olursa 1 çay kaşığı içir dedi. 2. Ay aşılarında ates oluyormuş sanırımBugun asi oldu oglum saglik ocaginda. Doktor ateslenirse icir diye calpol yazdi. Bi aylik bebege verilmeli mi ki ya emin olamadım insallah ateşlenmez.
Siz icirdiniz mi??
Hemsire ateslenmiyorlar genelde bu aşıda dedi
Canım valla üç aulik olana ladar her gün içicem bugün miktarını azalttım başladı kivrantilari. Zaten dayanacak gücüm kalmadı .isyan edip nankörlük etmek istemiyorum ama o kadar tükendim ki. Çocuğum ağlayınca susturamiyorum.Evet anason uyku yapiyormus ben denemedim de ama her zaman icme alistirma ozaman faydasi olmaz
Canım valla sanırım herjes aynı durumda. Annem de kv de acaba aç mı , niye ağlıyo , bı çocuk hasta, doymuyo, ememiyo, usutuyosun, ...... Bunlar hiç bitmiyo. Ben zaten yeterince çaresiz hissediyorum bi de onlara laf anlatmakla uğraşıyorum. Artık cevap bile vermiyorum.Malesef bende aynı durumdayım hep memede durmak istiyo uyuyo memede koyunca ağzında olmadığını farkedince basiyo feryadı. Bende bu duruma alışacak diye korkuyorum kolum koptu valla popom uyuşuyor artık kv birsey olmaz o daha 20 günlük yiyecek büyüyecek diyo. Bide demesin mi çekiyor ama dolu mu çekiyor acaba belkide birsey gelmiyo doymadigindan istiyo diye. Ağzından akıyor boğazına kaçıyor anne nasıl bir şey gelmesin dedim. Bilinçli mı konusuyooo bilincsizmi anlamadım gitti.
Benim bebegimde kilo almiyordu. Idrar kültürü istedi doktor enfeksiyon çıktı. Tedavi oldu simdi kilo alimi başladıKızlar bugün 23. Günümüz ama bebeğim hiç büyümüyo hiç kilo almıyo sanki . 2950 doğdu bir hafta sonra 3100 Gr olmuş ebe öyle söylemiş . 9 gün sonra randevum var ama içim hiç rahat değil. Sütüm var emiyo da. Yani demek istediğim yarım kilo alsa bile toparlanmış görünür biraz ama öyle değil. Mama verenler her hafta mama miktarını arttırıyo musunuz? Kaç ml veriyosunjz?
Süt sagip verenler kaç ml sagip veriyo?
Stres yapma hiç. Sağlıklı olsun da mama olsun anne sütü olsun farketmez. Olduğu kadar emzirir yetmediği kısımda mama verirsin.Kızlar bugün 1.ay kontrolümüz vardı. Aşı oldu bebeğim. Kalça ultrasonu yapıldı. 5 gün önce tartılmıştı 4030 gr olmuştu. O gün mama vermeyi kestim ve sadece emzirdim. Bugün kontrolde 4060 gr tartıldı. 5 günde 30 gr almış. Doktor yetersiz buldu ve tekrar mamaya başlamamı söyledi. Çok moralim bozuldu. sütüm artsın diye yapmadıgım sey kalmadı ama yok olmuyor
Görünüşe bakma bence. tartıda çıkan önemli. boyu uzuyorsa tombiş görünmeyecektir gözüne. Ben 1 hafta önceye kadar mama veriyordum. Günde 4 kere 30cc. 1 hafta kestim kilo alımı nerdeyse durdu. şimdi yine başlıyıcam mamaya. Ama ne kadar vermem gerektiğiyle ilgili kafam çok karışıkKızlar bugün 23. Günümüz ama bebeğim hiç büyümüyo hiç kilo almıyo sanki . 2950 doğdu bir hafta sonra 3100 Gr olmuş ebe öyle söylemiş . 9 gün sonra randevum var ama içim hiç rahat değil. Sütüm var emiyo da. Yani demek istediğim yarım kilo alsa bile toparlanmış görünür biraz ama öyle değil. Mama verenler her hafta mama miktarını arttırıyo musunuz? Kaç ml veriyosunjz?
Süt sagip verenler kaç ml sagip veriyo?
Peki kilo alamama dışında ne gibi belirtileri vardıBenim bebegimde kilo almiyordu. Idrar kültürü istedi doktor enfeksiyon çıktı. Tedavi oldu simdi kilo alimi başladı
Zaten yetemiyorum bi de gelismedigini düşündükçe iyice geriliyorumGörünüşe bakma bence. tartıda çıkan önemli. boyu uzuyorsa tombiş görünmeyecektir gözüne. Ben 1 hafta önceye kadar mama veriyordum. Günde 4 kere 30cc. 1 hafta kestim kilo alımı nerdeyse durdu. şimdi yine başlıyıcam mamaya. Ama ne kadar vermem gerektiğiyle ilgili kafam çok karışık
Hormon testi laboratuvar sonuçlarına bakmayın dedi sonuçlara göre baya yüksek görünüyordu.
bizde panik olduk ama 10 katını hesaplıyoruz gibi şeyler dedi. Sonuçları güzel sıkıntı yokmuş çok şükür ama yumurtalık rengi hala koyu zamanla açılır herhalde.
Banada senin gibi geliyor, bugün SMA mama aldım günde 2 kere 50 cc vericem. Doktor verebilirsin demişti ben memeden soğumasın diye bayadır kesmiştimZaten yetemiyorum bi de gelismedigini düşündükçe iyice geriliyorum
Benim eşimin tarafı uyuyan çocuğumu uyandırıyorlar o kadar hadsizler.
Gaz damlalarından iyidir diye düşünüyorum en azından kimyasal yok
Ayağımı sallayarak uyurdum eskiden şimdide aynısını yapıyorumbu yüzden bebeği uyuturken benimde uykum geliyo her defasında
Bnm bebegimde cok az emiyo hmn sonrasinda da agzindan burnundan foşurt diye kusuyo
Niye boyle oluyo ben de bilemiyorum
Yesil kaka üsuyunce olurmus evt
Ben de senin gibiyim. Yetersiz hissediyorum bebeğime karşı. Yanımda kimse yok. ilk bebeğim ve tek başıma bakıyorum. Hayatımda bu kadar çaresiz hissettiğim bir dönemim daha yok. Ama geçecek elbet, minikler büyüyecekZaten yetemiyorum bi de gelismedigini düşündükçe iyice geriliyorum
Benim gördüğüm bir belirti yoktu ama annem ara ara bir yeri agrir gibi bağırıyor dedi. Birde bacaklarink topluyordu karni agriyor sanıyordum. Onun dışında birsey yoktuPeki kilo alamama dışında ne gibi belirtileri vardı
Bugun asi oldu oglum saglik ocaginda. Doktor ateslenirse icir diye calpol yazdi. Bi aylik bebege verilmeli mi ki ya emin olamadım insallah ateşlenmez.
Siz icirdiniz mi??
Hemsire ateslenmiyorlar genelde bu aşıda dedi
Benimki aynı babası bunu malesef kabullendim.Kizlar bebekleriniz kime benziyor? O kadar ay tasi sev gozun gibi bekle gitsin babanin kopyasi olsun
Kizlar bebekleriniz kime benziyor? O kadar ay tasi sev gozun gibi bekle gitsin babanin kopyasi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?