2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Slingi bilmiyorum ama biz kanguru almistik bugunde kanguruyla ciktim gezdim. Bebe de mutlu oldu biraz etrafa bakti sonra kafasini gogsume sokup uyudu.
Hangi marka canım?
Doğru emzirmedin mı acaba o kahverengi kısmı komple alıyor mu ağzına?

Ya kullanışlı mı yani kolay takılıyo mu? İnsan tek başına takabiliyo mu onu. Ben de almak istiyorum ama sonra takamazsam diye düşünüyorum
İlkinde video actm youtubedan durdura durdura taktm tek basima taktim zaten yalniziz biz bebegimle. İkincide kendim rahatlikla video izlemeden taktm. İki farklı takma stili var biri yenidogan icin ama benim bebisim buyumus anladgm kadariyla artk yenidogan olmadığını kabullenmem gerekti :) sigmadi rahat edemedi o sekilde. Bacaklari sarkan sekilde taktim ben rahat etti yavrucuk gaz cikardi hemen alttan ustten baya sasirtti beni. Kangurumuz da var ama onun icinde yığıldı kaldı beli sırtı filan rahat degil gbi daha erken onu kullanmak icin ama sling daha rahat. Ben 10.gunden beri yalnizim bebegm hem cok gazli hemde gunduz kesinlikle uyumayan surekli memede kucakta duran bi bebek oyuzden ben sling takp en azindan gunler sonra mutfaga girip biseyler yiyebildim aksama yemek yapabildim. Gerci cok cabuk skldi uykusu geldi uyuya kaldi icindeyken cikarirkende uyandi malesef cok uzun sureli bi deneyimimiz olmadi. Tek Bakacaksan bebege bence denemeye deger sling

Aynen bu dediğin kısır döngü içindeyiz, az az emdiği için doymuyor ve uyanıyor hemen, 37 günlük olduk inşallah bizde de o emme isteği zamanla düzene oturur
Bebek dediğin uyur, dün gündüz nerdeyse toplamda 1.5 - 2saat uyudu

Emzirirken tshirtü yukarı kaldırıyorum ve haliyle üşüyorum, iki gündür nasıl bir gaz sıkışması yaşıyorum anlatamam...
Sanki biri makata bıçak saplıyor, bağırsaklarım kasılıyor, biz böyleysek minik bedenler nasıl kıvranıyor kimbilir
Siz siz olun ayağınızı beliniizi sıcak tutun, bana da ders oldu.

Kızlar ya ben çok kiloluyum sanku bebek hala içimde gibi ve çok salık vücudum çok rahatsız oluyorum sizde durumlar nasıl bu göbek nasıl gidecek bu kilolar nasıl gidecek?

Ne kilo verıyorum ne gobek gitti ne basen ne kalça .emzirirken benim kadar acikan var mı acaba ne bulduysam atıyorum ağzıma her an acliktan bayilacak gibiyim

Ne kilo verıyorum ne gobek gitti ne basen ne kalça .emzirirken benim kadar acikan var mı acaba ne bulduysam atıyorum ağzıma her an acliktan bayilacak gibiyim
Şu saatte mutfakta gündüz misafirden kalan börek ve kekleri mideye indiriyorum hala da gözüm yemediklerim de ama elim ayağım titriyo emzirince napim

Şu saatte mutfakta gündüz misafirden kalan börek ve kekleri mideye indiriyorum hala da gözüm yemediklerim de ama elim ayağım titriyo emzirince napim

Ay aynen benimde sekerim mi düşüyor tansiyonum mu bilemez haldeyim. Şimdi olsa 3 kilo çikolatalı tatlıyı tek yerdim sanki

Ay aynen benimde sekerim mi düşüyor tansiyonum mu bilemez haldeyim. Şimdi olsa 3 kilo çikolatalı tatlıyı tek yerdim sanki
Her gun bir dilim fistikli tel kadayif yiyorum yetmiyor cikolata borek findik fistik ne varsa. İcimde dipsiz bir kuyu var sanki. Bilhassa zeytinyagli sebze yemekleri hic doyurmuyor gibi hissediyorum. Hamurisi yerken cok zevk aliyorum. Emzirdigim icin diyete girmeye de korkuyorum. Napicaz?

Inan ko bilmiyorum napıcaz kesinlikle seninle aynı durumdayım böyle yemeye devam edersem 100 kilo olurum 1 ayda
Sen şu an kaç kilosun

Canım iki saatte bir bazen bir buçuk saatte bir emziriyorum ve resmen çocuk kaç öğün besleniyosa benim de o kadar öğünüm oluyo sürekli yiyorum demekki normal

Dik emzirmeyi dene bir de ben cok faydasini gordum.

Bebegi dik tutuuosun dimi canım? Ben dik duruyorum.. Eymeni cok sarsmiyorum.. Hareket cok nadir ve minik hareket ediyorum.. Memeden sonra da hemen yatirmiyorum boyle boyle eymenin kusması azaldi ama gaz sorunu dahada artti

Kalca cikigi icin ultrason cektiren var mi kizlar...cocuk dokroru 2 aylik olunca gel dedi...30 kasim da gitcem bakalim...

28de de bizim var.. Ins atlatirim bunu da kardiyolojiyi atlattik.. Kalbinde üfürüm vardı.. Doktor muayene etti bisey yok dedi kalca cikigini da atlatirsak geriye nöroloji kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…