Hangi marka canım?Slingi bilmiyorum ama biz kanguru almistik bugunde kanguruyla ciktim gezdim. Bebe de mutlu oldu biraz etrafa bakti sonra kafasini gogsume sokup uyudu.
Doğru emzirmedin mı acaba o kahverengi kısmı komple alıyor mu ağzına?Selam güzel anneler, 10 günlük bir oğlum var, sağ göğsümün ucu aşırı derecede ağrıyor emzirirken, çatlak veya kanama gözükmüyor ama müthiş ağrı var. Lansinoh kullanıyorum ama hiç etki etmedi. Sol göğsümde de hassasiyet vardı ama o geçti. Sağ için ne yapabilirim? Çatlak yüzeysel görünmeyip içten olabilir mi? Doktora gitsem hangi bölüme gideceğim?
İlkinde video actm youtubedan durdura durdura taktm tek basima taktim zaten yalniziz biz bebegimle. İkincide kendim rahatlikla video izlemeden taktm. İki farklı takma stili var biri yenidogan icin ama benim bebisim buyumus anladgm kadariyla artk yenidogan olmadığını kabullenmem gerekti :) sigmadi rahat edemedi o sekilde. Bacaklari sarkan sekilde taktim ben rahat etti yavrucuk gaz cikardi hemen alttan ustten baya sasirtti beni. Kangurumuz da var ama onun icinde yığıldı kaldı beli sırtı filan rahat degil gbi daha erken onu kullanmak icin ama sling daha rahat. Ben 10.gunden beri yalnizim bebegm hem cok gazli hemde gunduz kesinlikle uyumayan surekli memede kucakta duran bi bebek oyuzden ben sling takp en azindan gunler sonra mutfaga girip biseyler yiyebildim aksama yemek yapabildim. Gerci cok cabuk skldi uykusu geldi uyuya kaldi icindeyken cikarirkende uyandi malesef cok uzun sureli bi deneyimimiz olmadi. Tek Bakacaksan bebege bence denemeye deger slingYa kullanışlı mı yani kolay takılıyo mu? İnsan tek başına takabiliyo mu onu. Ben de almak istiyorum ama sonra takamazsam diye düşünüyorum
Dermatolojiye git canim iyice ilerlemeden...benim feci oldular biraktim emzirmeyi...mutlaka git bir an once
Hangi marka canım?
Doğru emzirmedin mı acaba o kahverengi kısmı komple alıyor mu ağzına?
Özel bir korse değil annem iç çmaşırcıdan almıs şu kopçalı olanlardan. İlk s/m beeden aldım o bol gelince xs\s aldımHangi korseyi kullanıyordum ben 1 hafta kullandım bıraktım
Xanm kac gunluk bebis? Bende ayniydim simdi 50 gunluk olduk yavas yavas atlattik o meme isteme olayini. 24 saatin nerdeyse 20 saatini memede gecirdigimiz gunler oldu. Simdi daha iyi ama cok sukur karni tok gazi yok alti temizse uyanik ve kucakta aglamadan durmayi ogrendi. Emme olayini sonunda 2 saatte bire dusurebildim dogdugundan beri ilk defa. Surekli memede oldugu icinde hic sut birikmiyodu azar azar emdigi icin doymuyodu surekli emdigi icin gazi vardi filan kisir döngü olmustu. Meme=huzur guven simdi onlar icin. Yavas yavas alisiyolar ama dunyaya bence zamanla o isteği gidiyo gbi
Bende beğendim ama kaç aya kadar kullanılır6 aysa zaten 1 ay gitti kaldı 5 Ay
Kızlar ya ben çok kiloluyum sanku bebek hala içimde gibi ve çok salık vücudum çok rahatsız oluyorum sizde durumlar nasıl bu göbek nasıl gidecek bu kilolar nasıl gidecek?
Bende oyleyim. Napicam bilmiyorum. Gebelik kilomla ayniyim.Ne kilo verıyorum ne gobek gitti ne basen ne kalça.emzirirken benim kadar acikan var mı acaba ne bulduysam atıyorum ağzıma her an acliktan bayilacak gibiyim
Şu saatte mutfakta gündüz misafirden kalan börek ve kekleri mideye indiriyorum hala da gözüm yemediklerim de ama elim ayağım titriyo emzirince napimNe kilo verıyorum ne gobek gitti ne basen ne kalça.emzirirken benim kadar acikan var mı acaba ne bulduysam atıyorum ağzıma her an acliktan bayilacak gibiyim
Bende oyleyim. Napicam bilmiyorum. Gebelik kilomla ayniyim.
Şu saatte mutfakta gündüz misafirden kalan börek ve kekleri mideye indiriyorum hala da gözüm yemediklerim de ama elim ayağım titriyo emzirince napim
Her gun bir dilim fistikli tel kadayif yiyorum yetmiyor cikolata borek findik fistik ne varsa. İcimde dipsiz bir kuyu var sanki. Bilhassa zeytinyagli sebze yemekleri hic doyurmuyor gibi hissediyorum. Hamurisi yerken cok zevk aliyorum. Emzirdigim icin diyete girmeye de korkuyorum. Napicaz?Ay aynen benimde sekerim mi düşüyor tansiyonum mu bilemez haldeyim. Şimdi olsa 3 kilo çikolatalı tatlıyı tek yerdim sanki
Her gun bir dilim fistikli tel kadayif yiyorum yetmiyor cikolata borek findik fistik ne varsa. İcimde dipsiz bir kuyu var sanki. Bilhassa zeytinyagli sebze yemekleri hic doyurmuyor gibi hissediyorum. Hamurisi yerken cok zevk aliyorum. Emzirdigim icin diyete girmeye de korkuyorum. Napicaz?
Canım iki saatte bir bazen bir buçuk saatte bir emziriyorum ve resmen çocuk kaç öğün besleniyosa benim de o kadar öğünüm oluyo sürekli yiyorum demekki normalNe kilo verıyorum ne gobek gitti ne basen ne kalça.emzirirken benim kadar acikan var mı acaba ne bulduysam atıyorum ağzıma her an acliktan bayilacak gibiyim
Gaz için bunu kullanan varmı
Eki Görüntüle 2556165
Dik emzirmeyi dene bir de ben cok faydasini gordum.
Kalca cikigi icin ultrason cektiren var mi kizlar...cocuk dokroru 2 aylik olunca gel dedi...30 kasim da gitcem bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?