2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hayırlı geceler hanımlar ne zamandır yazamadim ama elimden geldiğince girip okuyorum cok sukur 40 imiz cikti. Uykusuz gazlı geceler gündüz de büyük ile ilgilendigimden bo s vakitlerde anca uyku modundayim gerçi çıkmıyorum o moddan da elime geçtiği kadar işte nasılsınız bebisler nasıl bu arada kabak tatlısı çok güzel süt yapıyor bilginiz olsun

Arkadaşlar bu kiz hiç uyumuyor neden acaba ağzından gaz çıkarıyor alttan da çıkarıyor ama uyumuyor ne yapacağım ya
Aynı şeyi ben az önce yaşadım çıldırdım çocukta 1 saat ağladı mememe bakıyorum süt var görünüyor sonunda çözdüm meğer doymuyormuş sıpa doyunca mışıl mışıl uyuyor şimdi

Hayırlı geceler hayırlı uğurlu olsun kırkınız şu kabak tatlısını bi de ben deneyim, kilo alayım
Ben de çoğunlukla gece nöbetindeyken takılıyorum buralara:) 40 ı dönüm noktasıymış, bizde daha hareketlendi, uyumaz, uyutmaz oldu kuzum. 3 ay 5 ay derken yavrular büyüyecek ama ben en çok görmeyi netleştirmeye çalıştıkları, balık balık baktıkları bu dönemi çok seviyorum. Büyük kızımda endişeden olayın güzelliğine adapte olamamıştım, şimdi kucağımda bana melül melül bakan bu tatlış şeyin ağzını burnunu yiyesim geliyor

Aynı durumdayız ilk çocuk korku dan ne doğru düzgün sevebiliyorsun anı yasayamiyorsun bilmiyorsun çünkü hep birşey olucak korkusu şimdi ise ağladığı zaman bilginin için sadece doyasıya sevmek kalıyor.........Kabak tatlısı çok kilo yapmiyo r canim hamur işi yok şekeri de kendine göre ayarladın mi tamamdır ben emzirdikten sonra tatlı krizine girdigim için hem süt yapıcı hem de tatlı olarak krizime tatmin edici bunu buldum

Valla anason rezene kimyon çay yaptım içtim ayağının altına sıcak su torbası koydum uyudu sonra hangisi etkili oldu bilmiyorum valla

Omuzda falan uyuyordu önceden şimdi irda da uyumuyo
Valla benim ki omuzda zaten uyumuyo ben orayı sadece gaz sancıları için kullanıyorum
Ya allahım şu masaj işini bi halletsem siz gibi. Berikko sıcak da uyguluyor musunuz önce ? Bide soyup mu yapıyorsunuz?
Canım ben banyo yaptırırken evin ısısını yukseltiyorum sadece o zaman ciplakken yapıyorum yoksa artık alıştım battaniyeye sarılı bile yapmisligim var önceden korkuyodum canı yanar diye hafif hafif yapıyodum ki çoğu zaman yaptirmiyodu çünkü içinde biriken gaz canını yakiyodu şimdi rahat rahat yapıyorum .
Ben sadece uyurken ağzını yüzünü yeme moduna giriyorum. Diğer zamanlarda kendisi benim ağzıma yüzüme ediyo çünkü

Bi koca kazan aşure yapmıştım O bitsin deneyeyim. Çok severim kabak tatlısını.
İlk kuzular da ilk acemilikler, bir yavrunun herşeyin ilkine seyirci kalmak..bambaşka bir macera o da uyandırıp sevesim geldi fıstığımı. Bugün elimdeki bir çöpü içine koymak için yerdeki peçeteye uzandığımda “sen atıyosun ben topluyorum” diye elime yapıştırdı hiç öyle bir durum yok halbuki:d

Çişini mi püskürtüyor her halleri çok güzel Seninki de bikaç güne balık balık bakmaya başlar

Ozgurlugume kimse karisamaz demissin resmen eymende kundagi sevmio.. Gazlaninca sariyorum mecbur.. Uyuz oluyo kollarini oynatmamaya

Yaaa ama ben o tezle yasadm bu zmna kadar.. Tek düşüncem buydu anneni istisna sayiyorum saka bi yana genel olarak öyle ama kilolu insanlar hep terler usumez.. Kisi kendinden bilir işi ya bende kiloluyum

37 haftanin altinda her dogan premature olarak geciyormus ama 2000 in altinda doganda hafiften o premature tipi var kilo aldikca normale donuyor.Minyatürüm diye seviyorum zaten

Annemde eymene oyuncak bebek diodu o oyuncak bebe ilerde 180boyu olsunda görün siz.. Allahim insallah rabbim lütfen öyle olsun

Su an kendim kasindim. En son 1:30 da emzirdim diye 4:00 da uyndidim altini acarak sonra emzirdim. Su an uyudu ins uyanmaz hemen. Dun sabah 4 den 7 ye kadar gram uyumadi. Eger yine uyumazsa yarin gece uyandirmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…