2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ehehhe çocuk işte

Ben hala kabiz oluyorum ara ara..suyu az icsem o gun mutlaka kabizim benden de iki kere kan geldi.. Ama benim dışa meme yapmış galiba.. İçte az yara var galiba.. Bende gitmek istemiyorum hastaneye daha.. O yuzden bol su icmeye gayret ediyorum

Kızlar ben ıslak mendil.kullaniyordum sleepy ama bebeğim.pisik oldu şimdi meye geceyim tavsiyeniz nedir henüz 13 günlük ilk günden beri kullandım eve gelince kullanmayacaktın ama kolayıma geldi

Unibaby yenidogan kullaniyorum..gece islak mendil (kolaya geliyor) gunduz suyla pamukla temizliyorum

Ben emzirdim.. Iki doktor da bisey demedi emzirme diye.. Ama tabi icmese daha iyi.. Antibiyotik sonuçta.. Eymen alışık yavrum yogun bakimda hep antibiyotik verdiler ogluma

Aynen ben dediklerini yaptim senin hep.. Öncesinde sağdim emzirdim dibinde kan 3 5 damlayi bile sağdım.. Bi de ters emzirme cok rahatlatti mememi

İlk günler daha çok sağ yana doğruydu. Şimdi hemen makatin yanında. Bugün 31 . Günümüz . Dışarda hiç dikisim kalmadı ama tabi hala rahatsız edici bi his var. Ben devlette yaptım

Makata doğru kesi pek yapilmiyo demisti gebe okulundaki ebe.. Demekki varmış.. Belkide ondan zorlandin bu kadar

designer_love . Bunlarin hepsini uygula mutlaka.. Çok zor bi durum.. Surekli emzir ve sağ memeni hep.. Sicak dus masajlar hepsi rahatlatiyor.. Allah kimseye yasatmasin mastiti

Ya allahım şu masaj işini bi halletsem siz gibi. Berikko sıcak da uyguluyor musunuz önce ? Bide soyup mu yapıyorsunuz?

Valla ben banyodan önce soyuyorum.. Yağlayarak omuzlari kollari elleri karni bacaklari ayaklari en son sırtını yapiyorum.. Kaşlarda konak var onun icinde son olarak kaşlarina yağ sürüyorum.. Sonra hoop dusa.. Aslnda yetişkin masaji da cirilciplak olur.. Eymen biraz hapsuruyo filan ama elimi hizli tutmaya çalışıyorum.. Birazda soguk alsin diyorum yani.. Ev sicak elimden geleni yapiorum çünkü.. Bi de masaj yaparken konusuyorum.. Havadan sudan eymenle dertlesiyorum

Doç. Dr. Emzirme danışmanlığı da yapıyor. Sayfasına bakmak isterseniz

Yaa bak sudyende etkilio.. Doktor bana sudyenle alakali degil demişti bi de.. Benim o gun memelerimi cok sıktı sutyen.. Bi de eve gelene kadar bekledim tuz biber oldu.. Valla bazen meme ucumu belli etmeyecek seyler giyip disari cikiyorm.. Sudyen nadir takiyorum.. Taksam da iki tane uzatma takiyorum sudyene o zmn rahat oluyorm

Makata doğru kesi pek yapilmiyo demisti gebe okulundaki ebe.. Demekki varmış.. Belkide ondan zorlandin bu kadar
Canım ben hiç ikinamadim hiç gücüm kalmadı ve bebeğim sadece başını sokması gereken yere kolunu da sokmuş . Duruş bozukluğu da ilerlemesini engelleyince olanlar oldu. Neyse ki şükür iyiyiz. Ben en çok miyomdan dolayı kanamadan korkuyodum onu yaşamadım Allah a şükür.

İşte her kadinin dogum hikayesi farkli farkli aman gecer yara dedigimiz nedir ki dimi

Annemde eymene oyuncak bebek diodu o oyuncak bebe ilerde 180boyu olsunda görün siz.. Allahim insallah rabbim lütfen öyle olsun
Arkadaşımla as ramda bir hafta vardı. O 28 de bir kilo doğurdu ben 40'ta 3.600 doğurdum. Bir yaşına gelince bebeler bizimkinin bir yaş büyüğü dibi duruyordu. Şimdi de oyle. Bizimkinden 4 5 kilo fazla ve 6 7 cm fark vardır mutlaka.
Adam delikanlı oldu bizimki bebek hala

Aynen ben dediklerini yaptim senin hep.. Öncesinde sağdim emzirdim dibinde kan 3 5 damlayi bile sağdım.. Bi de ters emzirme cok rahatlatti mememi
Benim.bu sefer o kadar kötü oldu ki artık memeden kanlı süt geldi. Acamayacagim sanmistim ama.ters düz emzir masaj sağma derdken ağlaya aglaya ki ağrı esigim çok yüksekti. açıldıktan şükürler olsun.

Nerdeyse yarısında sertlik var. Dediğin seyleri yaptım o an için sertlikler azalıyor ama tam gecmiyor. bikaç saat sonra yine aynı oluyor. Sırta masajı denememiştim bir de öyle deneyeyim saol canım
Canım benim.bu sefer tüm meme kıpkırmızı oldu iki günde ancak açtım. Sertlesecek geri tabii çünkü süt doluuor gene. Sen mesela 2 saatte bir sağ boşalt mümkün olduğunca.

Etki etmez mi yaaa. Ben ikinci mastiti sütyen hevesiyle olmuştum. Ondan sonra bebe 20 aylık olana kadar sütyen falan kullanmadım. Emzirme atleti ve göğüs pedi
Bir de emzirme sütyeni almıştım çok gerekince de onu takiyordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…