Bebek kendini gerdire gerdire agliosa gaz sancısı gelio bizimkinde var ondan biliom bikac dakika emio biraktiriyorum sinirden aglio omzuma alıp pat pat vuruom gazı cikinca emmeye devam ara ara hep emmeyi bölüp gaz cikaritoz yoksa fena oluo. Ama sadece agliosa süt az gelio olabilir.Bizd e öyleyiz ve 10 dakika emiyordu şimdi memede baya duruyor sırtım mahvoluyormemedeyken ağlıyor acaba sutmi yetmiyor
Anoson uyutuo bende denedimValla anason rezene kimyon çay yaptım içtim ayağının altına sıcak su torbası koydum uyudu sonra hangisi etkili oldu bilmiyorum valla
Annemde eymene oyuncak bebek dioduo oyuncak bebe ilerde 180boyu olsunda görün siz.. Allahim insallah rabbim lütfen öyle olsun
Ya benimki kundak hiç sevmio kundak yapıp uyutsam bile kollar açılana kadar kivranio derin uykuya dalmio mirildanio en son açıyorum kolları öyle dalioBerikko yanlış hatırlamıyorsam Eymene kundak yaptığından bahsetmistin, ben bizimkinin kollarıyla kendini uyandirmasina baş edemeyince ben de yarım kundaga başladım İçinde kendini sıkıyor,gaz konusunda da faydasını gördüm.Sagol
Ay en sevdiklerimiz resmen zaten hamileyken salçaya yaklaşamadığım için hiçbirini yiyemedim şimdi de bu hain gaz, çok özledim yaa yemeyiMercimek köftesi yediğim gun bizde uçtuk çok fena
Bizimki de öyleydiYa benimki kundak hiç sevmio kundak yapıp uyutsam bile kollar açılana kadar kivranio derin uykuya dalmio mirildanio en son açıyorum kolları öyle dalio
Bence yetiyor biraktiginda agzindan sut akiyor. Memeyi sıkıyorum süt cikiyorBizd e öyleyiz ve 10 dakika emiyordu şimdi memede baya duruyor sırtım mahvoluyormemedeyken ağlıyor acaba sutmi yetmiyor
Geciyor mu gercekten. Iki sene emzirmek istiyordum. Iki seneyo gözden cikarmistim. Hicbir sey yiyemem sanıyordumOf ki offf://// bi geçse şu duyarlılıkları da rahatlasak.
Benim oglum da ayni. Kollarini sarinca basıyor cigligiYa benimki kundak hiç sevmio kundak yapıp uyutsam bile kollar açılana kadar kivranio derin uykuya dalmio mirildanio en son açıyorum kolları öyle dalio
Tamam canım evde var batikon akşam eşim gelince yapayım. Çok kötü ya bi arkadayımda sezeryan olmuş onunda çıkmış ben doğumda zorlandım diye çıktı diye düşünüyorum. Sen nasılsın kuzun nasıl ben kendi dertlerime düştüm giremedim çoktandırBirmucize20192024 kizlar ilk dogumda bndede olmustu bukezde olucak galiba bugün belirti verdi sicak suya batikon dokun biraz içine oturun iyi geliyor zeytin yağı yirtiga neden oluyor diye biliyorm bnce yapma onu cnm dha cokkanama olur.
HahaBide ilik suya oturmak lazimmis.. Ben duşta iyice sıcağı acip kicima tutuyorumrahatlatiyo biraz Birmucize20192024
Benimde öyle canım dışa vurmuş başta kabızım onden kan geliyor canım acıyor sanmıştım cahillik işte geçmeyince baktım sivilce gibi şeyler oluşmuş. Eşim izin alamdı bugun yarın izin alıcak doktora gidicem ben kabızlık için ilaçta içiyorum ama düzelmiyor benimki doğum yaptığımdan beri kabızım. Behde gitmek istemiyorum bıktım orayı açmaktan ama kalıcı bişey olmasından korkuyorum sende bi görün benceBen hala kabiz oluyorum ara ara..suyu az icsem o gun mutlaka kabizimbenden de iki kere kan geldi.. Ama benim dışa meme yapmış galiba.. İçte az yara var galiba.. Bende gitmek istemiyorum hastaneye daha.. O yuzden bol su icmeye gayret ediyorum
Geçecek inanBence yetiyor biraktiginda agzindan sut akiyor. Memeyi sıkıyorum süt cikiyor
Geciyor mu gercekten. Iki sene emzirmek istiyordum. Iki seneyo gözden cikarmistim. Hicbir sey yiyemem sanıyordum
Benim oglum da ayni. Kollarini sarinca basıyor cigligi
Benimkide dün akşam 6 da uyandı daha doğru düzgün hiç uyumadı gece 5e kadar direndi 8de uyandı neyin inadı anlamıyorum sinirim bozuldu gözümden uyku akıyorYine uykusuz bol cisli batirmali bir gecenin sabahina yaka ignemle yapisik girdik.
Sensin gunaydin
Ohh beGeçecek inan
Sindirimi güçlenecek gazı bitecek meme hassasiyeti geçecek...
Ben iki sene emzirmek istiyordum. Allah'ım.nolur sabır ver 6 ay bari emzirebileyim diye çok dua ettim. 26 ay emzirdim
Bende yarım kundak yapıyorum ağmıyor tabi istemiyo ama zorla yapıyorum ayağıme koyup iki sallayınca susuyor bide öyle dene istersen.Bence yetiyor biraktiginda agzindan sut akiyor. Memeyi sıkıyorum süt cikiyor
Geciyor mu gercekten. Iki sene emzirmek istiyordum. Iki seneyo gözden cikarmistim. Hicbir sey yiyemem sanıyordum
Benim oglum da ayni. Kollarini sarinca basıyor cigligi
Yarın gidicem canım sağol korkumdan artık mecbur gidicem ömür boyu bunla yaşayamam daha başlanğıç falansa kremle falan geçer İnşallahGecmis olsun. Ilk doğumdan sonra ben de çok çektim basurdan. Dikişlerim de çOktu. Emzirmek iskence oluyordu. Genel cerraha gittim dayanamayip. Genel cerrah 2 krem vermisti. Bir de 20ser dakikalik sicak oturma banyolari. Bagirsak duzenleyici de kullandim kabiz olmamak icin ama sakin dra danismadan kullanma. Biraz cektirecek ama gececek. En iyisi bi dra gorun. Yan yatirip muayene ediyor. Kisa suruyor takma kafana.
Benim.bu sefer o kadar kötü oldu ki artık memeden kanlı süt geldi. Acamayacagim sanmistim ama.ters düz emzir masaj sağma derdken ağlaya aglaya ki ağrı esigim çok yüksekti. açıldıktan şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?