Berikko yanlış hatırlamıyorsam Eymene kundak yaptığından bahsetmistin, ben bizimkinin kollarıyla kendini uyandirmasina baş edemeyince ben de yarım kundaga başladım İçinde kendini sıkıyor,gaz konusunda da faydasını gördüm.Sagol
Canım benimki başlarda kabullenmisti kundağı sonra sonra direnç göstermeye başladı . Kesinlikle müsade etmiyo . Eğer yaparsam da açana kadar kıyameti koparıyoYa benimki kundak hiç sevmio kundak yapıp uyutsam bile kollar açılana kadar kivranio derin uykuya dalmio mirildanio en son açıyorum kolları öyle dalio
Ya benimki kundak hiç sevmio kundak yapıp uyutsam bile kollar açılana kadar kivranio derin uykuya dalmio mirildanio en son açıyorum kolları öyle dalio
Ay en sevdiklerimiz resmen zaten hamileyken salçaya yaklaşamadığım için hiçbirini yiyemedim şimdi de bu hain gaz, çok özledim yaa yemeyi
Benimde öyle canım dışa vurmuş başta kabızım onden kan geliyor canım acıyor sanmıştım cahillik işte geçmeyince baktım sivilce gibi şeyler oluşmuş. Eşim izin alamdı bugun yarın izin alıcak doktora gidicem ben kabızlık için ilaçta içiyorum ama düzelmiyor benimki doğum yaptığımdan beri kabızım. Behde gitmek istemiyorum bıktım orayı açmaktan ama kalıcı bişey olmasından korkuyorum sende bi görün bence
Ben ilk dogdugu gun kuvozde ilk gordugum an şok olmuştum.Cenin pozisyonundaydi.Bir bütün fırına atmalık tavuk kadardı.Asabım bozulmustu nasil ciktim bilememistim aglayarakMinyatur, cocuk adam diyorum.Hamileyken hep yüzücü olucak benim oglum diyodum ,insallah jokey olmasin
Artık yere yatıp hareket etmeye başladığında gazı bitiyor. Şimdi de mesala yatırıp bacaklarını hareket ettirirse bağırsakları da hareket ediyor gazı daha rahat çıkıyor.Ohh be
Ben de 6 ay emzirsem yeter mi diye dusunuyordum ara ara
Emzirme isi bittip memeden kestigimde cogu yiyecegin tadini unuturum diye düşünüyordum
Aman diyim kizlar anal fissur,hemoroid bunlari sakin aksatmayin.Ilerletmeyin.Bende ctlak vardi fissur yani.Neler cektim.Doktor bu hastaligin ilerlenesinde en buyuk etken hastalarin muayeneden cekinmesi,ertelemesi demisti..Ben muayenrlerde hep icimden gayet dogal,bu cok normal diye tekrarliyodumValla bikac ay daha devam ederse gidicem doktora.. Simdilik sivi tuketerek atlatiyorum.. Bakalim ins geçer
Ben bakamamistim bile.. Heryerinde kablolar gogsu oyle bi inip kalkiodu ki.. Rabbim kimseye evladini böyle göstermesin.. Valla aklima geldi şimdi gozlerim doldu
Yarim saat once yaptim kundak emzigi verdim agzina besiginde sallayark uyuttum. Kontrol etmeye gittim kollar disardaBende yarım kundak yapıyorum ağmıyor tabi istemiyo ama zorla yapıyorum ayağıme koyup iki sallayınca susuyor bide öyle dene istersen.
Gaz yapan yiyecek tuketmedigimde kendisi çıkartiyor gazini. Yatirdigimda dedigin gibi bacaklrni hareket ettiriyor hizli hizli agliyor kucak istiyor o sirada :))Artık yere yatıp hareket etmeye başladığında gazı bitiyor. Şimdi de mesala yatırıp bacaklarını hareket ettirirse bağırsakları da hareket ediyor gazı daha rahat çıkıyor.
6aydan sonra gazı kalmıyor öyle. Hatta 4 den sonrada epey rahatlıyor
Hatta ciktigimda acaba hemsireler bu ne bicim anne cocuguna bi saniye bile bakmadan gidiyor demesinler diye aciklama yapmistim.Anksiyetem var kendimi iyi hissetmiyorum,nefes alamiyorum diye aglamistim.Kafasi kocaman,agzi yuzu şiş.Doktora hidrosefali mi diyorum.Adam sacmalama 1800 bebek dogurdun yenidogan bebek mi bekliyodun demisti.Cok sukur atlattik o gunleri.52 gunluk olduk bileAyin 18 i premature gunuydu.Kutladik 60 cc lik mamayla
Doktora gidene kadar evde saç kremin varsa sürmeyi denesene, öyle birşey duymuştum iyi geliyor diyeYarın gidicem canım sağol korkumdan artık mecbur gidicem ömür boyu bunla yaşayamam daha başlanğıç falansa kremle falan geçer İnşallah
Bikac aya geçer heralde gaz olayı. Ama diş dönemi daha zorAy en sevdiklerimiz resmen zaten hamileyken salçaya yaklaşamadığım için hiçbirini yiyemedim şimdi de bu hain gaz, çok özledim yaa yemeyi
Evet resmen sallayarak uyutuyorum kundakla. Yatiriyorum yeirne kollar açılana kadar huysuzluk yapio ben artk sallamiyorum besige yatiriom canı isterse emzik tutuo eme eme uyuyo ağlarsa yüz üstü yastiksiz yatiriom poposuna ve sırtına pat pat vura vura uyutuomCanım benimki başlarda kabullenmisti kundağı sonra sonra direnç göstermeye başladı . Kesinlikle müsade etmiyo . Eğer yaparsam da açana kadar kıyameti koparıyo
Yok ya seninki başta istemesede razı olmuş demek bizimki uyanana kadar kivranio kendini uyandırıp illa ellek serbest meslek olcak.Eymende hala ayni.. O da sevmiyo.. Yapiyorum iyice.. Iki kivraniyo mirildaniyo.. Sonra uyuyo.. Onun dedigini yaparsam simdiden ohooo cok isimiz var
Ben sezeryandan 30 gün sonra kendim yaptım, o güne kadar bugün gideyim yarın gideyim diye kuaförü erteledim, korktum da biraz..dikişlerim 20.gün alındı zaten, tam da iyileşmemeişti. O kadar rahatsız oldum ki bi gün sonrası için kuaförü bekleyemedim. Ama iç dikişlerim fazla eğilmekten acıdı bütün gün. Kuaföre gitme şansın varsa kuaföre git sen en iyisi.Sezeryan olan arkadaşlar agda işini ne zaman yaptirdiniz ve korseyi karnınızı çektirerek mi takıyorsunuz
Hepimiz aynı şeyleri.yasiyoruz galiba :))Ohh be
Ben de 6 ay emzirsem yeter mi diye dusunuyordum ara ara
Emzirme isi bittip memeden kestigimde cogu yiyecegin tadini unuturum diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?