2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ooh ne güzel.. Valla çoğu şeyi doktora sormadan da yapiyorum anneme kaynanama sorarak.. Geçen kabiz oldu kaynanam zeytinyagi icirdi.. Korktum ama doktora sorunca o da zeytinyagi icirebilirsiniz dedi.. Rahatladm bazı eski yöntemler işe yarıyor cidden..

Ya benimki kundak hiç sevmio kundak yapıp uyutsam bile kollar açılana kadar kivranio derin uykuya dalmio mirildanio en son açıyorum kolları öyle dalio
Canım benimki başlarda kabullenmisti kundağı sonra sonra direnç göstermeye başladı . Kesinlikle müsade etmiyo . Eğer yaparsam da açana kadar kıyameti koparıyo

Ya benimki kundak hiç sevmio kundak yapıp uyutsam bile kollar açılana kadar kivranio derin uykuya dalmio mirildanio en son açıyorum kolları öyle dalio

Eymende hala ayni.. O da sevmiyo.. Yapiyorum iyice.. Iki kivraniyo mirildaniyo.. Sonra uyuyo.. Onun dedigini yaparsam simdiden ohooo cok isimiz var

Ay en sevdiklerimiz resmen zaten hamileyken salçaya yaklaşamadığım için hiçbirini yiyemedim şimdi de bu hain gaz, çok özledim yaa yemeyi

Bende evde yagli ve tuzlu yemek yaptgmda ohh be demiştim.. Nasik ozlemisim tadiyla yemek yemeyi..1 aya yakin yagsiz tuzsuz yedim.. Peynir bile tuzsuz aldik hep

Valla bikac ay daha devam ederse gidicem doktora.. Simdilik sivi tuketerek atlatiyorum.. Bakalim ins geçer

Ben bakamamistim bile.. Heryerinde kablolar gogsu oyle bi inip kalkiodu ki.. Rabbim kimseye evladini böyle göstermesin.. Valla aklima geldi şimdi gozlerim doldu
[/QUOTE]

Hatta ciktigimda acaba hemsireler bu ne bicim anne cocuguna bi saniye bile bakmadan gidiyor demesinler diye aciklama yapmistim.Anksiyetem var kendimi iyi hissetmiyorum,nefes alamiyorum diye aglamistim.Kafasi kocaman,agzi yuzu şiş.Doktora hidrosefali mi diyorum.Adam sacmalama 1800 bebek dogurdun yenidogan bebek mi bekliyodun demisti.Cok sukur atlattik o gunleri.52 gunluk olduk bileAyin 18 i premature gunuydu.Kutladik 60 cc lik mamayla

Ohh be
Ben de 6 ay emzirsem yeter mi diye dusunuyordum ara ara
Emzirme isi bittip memeden kestigimde cogu yiyecegin tadini unuturum diye düşünüyordum
Artık yere yatıp hareket etmeye başladığında gazı bitiyor. Şimdi de mesala yatırıp bacaklarını hareket ettirirse bağırsakları da hareket ediyor gazı daha rahat çıkıyor.
6aydan sonra gazı kalmıyor öyle. Hatta 4 den sonrada epey rahatlıyor

Valla bikac ay daha devam ederse gidicem doktora.. Simdilik sivi tuketerek atlatiyorum.. Bakalim ins geçer
Aman diyim kizlar anal fissur,hemoroid bunlari sakin aksatmayin.Ilerletmeyin.Bende ctlak vardi fissur yani.Neler cektim.Doktor bu hastaligin ilerlenesinde en buyuk etken hastalarin muayeneden cekinmesi,ertelemesi demisti..Ben muayenrlerde hep icimden gayet dogal,bu cok normal diye tekrarliyodum zaten hepi topu 15 saniyer surmuyor.

Ben bakamamistim bile.. Heryerinde kablolar gogsu oyle bi inip kalkiodu ki.. Rabbim kimseye evladini böyle göstermesin.. Valla aklima geldi şimdi gozlerim doldu

Hatta ciktigimda acaba hemsireler bu ne bicim anne cocuguna bi saniye bile bakmadan gidiyor demesinler diye aciklama yapmistim.Anksiyetem var kendimi iyi hissetmiyorum,nefes alamiyorum diye aglamistim.Kafasi kocaman,agzi yuzu şiş.Doktora hidrosefali mi diyorum.Adam sacmalama 1800 bebek dogurdun yenidogan bebek mi bekliyodun demisti.Cok sukur atlattik o gunleri.52 gunluk olduk bileAyin 18 i premature gunuydu.Kutladik 60 cc lik mamayla
[/QUOTE]

Bende öyle duramadm çok.. Ama ertesi gun gittgmde daha iyiceydi rahatlamstm biraz.. Moralim düzelmisti..ne zmn cikmaya yakin eymeni öyle cansiz halsiz uyurken gördüm.. O zmn yıkıldım.. Gozleri şişmiş ayak bileği şişmiş.. Damar yolu acmaktan heryeri fena olmuş.. O gun hastaneden aglayarak çıktım eşim zor sakinlestirdi.. Ne zor biz boyle evladımızı hemen kucagimiza alamadk diye uzuluyoruz.. Ama onlar nasildi.. Dunyaya geldi.. En güveneceği annesi babasi yaninda degildi.. Makinalarin içinde anne kokusundan uzak.. Nasil bi sanssizlik onlar için.. O yuzden icim hep buruk eymenime karşı

Bende yarım kundak yapıyorum ağmıyor tabi istemiyo ama zorla yapıyorum ayağıme koyup iki sallayınca susuyor bide öyle dene istersen.
Yarim saat once yaptim kundak emzigi verdim agzina besiginde sallayark uyuttum. Kontrol etmeye gittim kollar disarda

Gaz yapan yiyecek tuketmedigimde kendisi çıkartiyor gazini. Yatirdigimda dedigin gibi bacaklrni hareket ettiriyor hizli hizli agliyor kucak istiyor o sirada :))

Gaz yapacak yiyecek yiyince sancidan kivarnip ikiniyor o zaman biz mudahele ediyoruz karin ovalama bacaklari karna ittirme hareketiyle

Bende öyle duramadm çok.. Ama ertesi gun gittgmde daha iyiceydi rahatlamstm biraz.. Moralim düzelmisti..ne zmn cikmaya yakin eymeni öyle cansiz halsiz uyurken gördüm.. O zmn yıkıldım.. Gozleri şişmiş ayak bileği şişmiş.. Damar yolu acmaktan heryeri fena olmuş.. O gun hastaneden aglayarak çıktım eşim zor sakinlestirdi.. Ne zor biz boyle evladımızı hemen kucagimiza alamadk diye uzuluyoruz.. Ama onlar nasildi.. Dunyaya geldi.. En güveneceği annesi babasi yaninda degildi.. Makinalarin içinde anne kokusundan uzak.. Nasil bi sanssizlik onlar için.. O yuzden icim hep buruk eymenime karşı
[/QUOTE]

Eve geldikten sonra 15 -20 gun gogsumden indirmedim,orda uyuttum telafi edelim diye alissin kokuma diye ama sanirim abarttik ki su anda yataginda asla yatmiyor üstüme serilip uyuyor geceleri

Canım benimki başlarda kabullenmisti kundağı sonra sonra direnç göstermeye başladı . Kesinlikle müsade etmiyo . Eğer yaparsam da açana kadar kıyameti koparıyo
Evet resmen sallayarak uyutuyorum kundakla. Yatiriyorum yeirne kollar açılana kadar huysuzluk yapio ben artk sallamiyorum besige yatiriom canı isterse emzik tutuo eme eme uyuyo ağlarsa yüz üstü yastiksiz yatiriom poposuna ve sırtına pat pat vura vura uyutuom

Eymende hala ayni.. O da sevmiyo.. Yapiyorum iyice.. Iki kivraniyo mirildaniyo.. Sonra uyuyo.. Onun dedigini yaparsam simdiden ohooo cok isimiz var
Yok ya seninki başta istemesede razı olmuş demek bizimki uyanana kadar kivranio kendini uyandırıp illa ellek serbest meslek olcak.

Sezeryan olan arkadaşlar agda işini ne zaman yaptirdiniz ve korseyi karnınızı çektirerek mi takıyorsunuz
Ben sezeryandan 30 gün sonra kendim yaptım, o güne kadar bugün gideyim yarın gideyim diye kuaförü erteledim, korktum da biraz..dikişlerim 20.gün alındı zaten, tam da iyileşmemeişti. O kadar rahatsız oldum ki bi gün sonrası için kuaförü bekleyemedim. Ama iç dikişlerim fazla eğilmekten acıdı bütün gün. Kuaföre gitme şansın varsa kuaföre git sen en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…