2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
yarim saatte bir kalkıyor oglum gece uykusu yok bana sizinkiler de öylemi 5dk emiyor geri yatıyor yarim saat sonra tekrar

yarim saatte bir kalkıyor oglum gece uykusu yok bana sizinkiler de öylemi 5dk emiyor geri yatıyor yarim saat sonra tekrar
Orasını burasını mıncıklayıp biraz daha emzirebilsen aslında belki biraz daha uyur, bizimki iki saat uyuyo bazen ama bunun son bir saatinde sürekli mıkırdandığı için ben uyuyamıyorum

Bugün kontrolde doktorumuz alerjik vücut tipli olduğunu, kullandığımız ürünlere dikkat etmemiz gerektiğini söyledi maalesef istanbuldaki çocukların on tanesinin dokuzu artık alerjik diyebiliriz dedi. Kullandığımız deterjandı şampuandı dikkatli seçip almıştık ama takipte olcaz belki daha da özel bişeyler kullanmaya başlarız

Gargara yapmayı bilmiyor canım. Bal limon, ılık su yaotım iştahı yok onu bile içmedi

Allah şifa versin çok zor. Bizdede abi hasta oldu küçüğe geçti koruyamadmm yaklaşma dedikçe gidio bebeğin yüzüne öksürüp hapsirdi hep
Sen le ben bu konudan çok çektik bu sene. Şu hastalıklar bir bitseydi hayırlısıyla. Benim ki de yaklaşma dedikçe ağzının içinde. Tek olunca mecburen aynı odada tutuyorsun bebek uyanık olunca. İnşallah bulaşmaz. Zaten bebiş de burnu sıkıntılı sabahları yemyeşil sümük hapşuruyır

Evet canım aşıyı yaptırınca hemşireni arayıp haber verirsin, boyunu kilosunu da sorar. Sonra istediğin zaman aile hekimliğinde devam edebilirsin.

5 dakika emip yattigi icin uyaniyor tekrar. Tam doymadigi icin derin uykuya dalamiyor. Emerken uyuyakalirsa gerekirse altini acip uyandirip doydugundan emin olana kadar tekrar emzirirsen daha uzun uyur.

Anne destek gruplari olsa bebeklerimizle gidebilsek keske. Yurtdisindaki en cok ozendigim sey su destek gruplari

Kesinlikle. Bebeklerimizi de alip deneyimlerimizi paylasacagimiz ortam istiyor insan. Esekten duseni ancak esekten dusen anlar :) ama bunun biraz da kulturlesmesi gerekiyor onlar icin oyle cunku.

Evin sicak mi? Gecen gun okudum brbek bakimiyla. ter bezleri duzgun calismadigi icin sicak ortam ve kalin kiyafetten dolayi ateslenebiliyorlarmis.

Ev 26 -27 geceleri 25.Gerci pek inanmiyorum bu e bebekten aldigimiz saatli dereceye.Eve gelen herkes evin hamam gibi oldugunu soyluyor.Iyice takinti oldu bu bebekleri hasta etmeme durumu.

Kızlar meme ucum koptu bayada büyük hemde yaralı kabuk bağlamış şekildeydi bebek yuttu:/ bisey olurmuki
Canım geçmiş olsun. Resmen benim de kopacak. Ama çocuğa bir şey olmaz korkma. Dışkı ile çıkarır. Benim yaralarım banyodan sonra daha çok acıyor. Sanırım su kurutuyor ve havluya bile değiremiyorum kurulanırken. Hep krem sürüyorum. Ucuna şişler batırıyorlar gibi yanıyor bu sefer. Acısından bağırıp duruyorum. Geçen sırf bu yüzden uyuyamadım.

Aptsl gibi bir kat daha giysin dedim penye giydirmistim.Hemen cikardim.Insallah yulselmez daha.
Ateşi olduğu zaman bir kat soy her zaman. Eğer çok yüksek se tek zıbınla kalsın mesala. Eğer 37.5 olursa ateş düşürücü içirip hemen acile götür. Çocuk doktoru bu aylarda ateşin tehlikeli olduğunu yükseldiği an ateş düşürücü içirip acile gelmemizi söyledi canım aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…