Orasını burasını mıncıklayıp biraz daha emzirebilsen aslında belki biraz daha uyur, bizimki iki saat uyuyo bazen ama bunun son bir saatinde sürekli mıkırdandığı için ben uyuyamıyorum
Bugün kontrolde doktorumuz alerjik vücut tipli olduğunu, kullandığımız ürünlere dikkat etmemiz gerektiğini söyledi maalesef istanbuldaki çocukların on tanesinin dokuzu artık alerjik diyebiliriz dedi. Kullandığımız deterjandı şampuandı dikkatli seçip almıştık ama takipte olcaz belki daha da özel bişeyler kullanmaya başlarız
Bende park beşiğin ara katin baş kısmını yüksekte tutuyorum bu ara burnuda tıkalı zaten rahat yatıyor.
Bende özelde yaptırdım sonra kilo kontrol için sağlık ocağına giderken söyledim not aldı.ama özeldeki dr 2.ay verem aşısı özellerde yok bizimde elimizde yok gününü kaçırma sağlık ocağında yaptır dedi.saglik ocaginda günlü aşı 13 aralik saat 10 da gel diye gün verdi bize.ozelde varmi diye emin ol bence ellerinde yoksa sağlık ocaginda ki günü kacirmamalisin.
Sirke bal ve limonu karistirip icirsene .benim kiz sirke ile direk gargara yapar ayni gün bogaz acısı geçer ama yigenimde bu karışımı yapıp veriyoruz daha tatlı.oldugu icin ancak böyle iciyor bogaz enfeksiyonuna bire bir
Sen le ben bu konudan çok çektik bu sene. Şu hastalıklar bir bitseydi hayırlısıyla. Benim ki de yaklaşma dedikçe ağzının içinde. Tek olunca mecburen aynı odada tutuyorsun bebek uyanık olunca. İnşallah bulaşmaz. Zaten bebiş de burnu sıkıntılı sabahları yemyeşil sümük hapşuruyır
Kızlar ilk ay aşısını sağlık ocağında olduk şimdi ikinci ay aşısı var hafta içi. Zaten çocuk doktoru kontorole çağırdı gidicem aşını orda yaptircam aile hekimi bilgi vermek lazım mı . İlk altı ay her ay çocuk doktoruna kontrol e gitcez zaten aşıları orda yaptirsam altı aydan sonra sağlık ocağına devam etsem olur mu. Sanırım aile hekimi ebesi vardı bizim topikte .
5 dakika emip yattigi icin uyaniyor tekrar. Tam doymadigi icin derin uykuya dalamiyor. Emerken uyuyakalirsa gerekirse altini acip uyandirip doydugundan emin olana kadar tekrar emzirirsen daha uzun uyur.
Kesinlikle. Bebeklerimizi de alip deneyimlerimizi paylasacagimiz ortam istiyor insan. Esekten duseni ancak esekten dusen anlar :) ama bunun biraz da kulturlesmesi gerekiyor onlar icin oyle cunku.
Ev 26 -27 geceleri 25.Gerci pek inanmiyorum bu e bebekten aldigimiz saatli dereceye.Eve gelen herkes evin hamam gibi oldugunu soyluyor.Iyice takinti oldu bu bebekleri hasta etmeme durumu.
Canım geçmiş olsun. Resmen benim de kopacak. Ama çocuğa bir şey olmaz korkma. Dışkı ile çıkarır. Benim yaralarım banyodan sonra daha çok acıyor. Sanırım su kurutuyor ve havluya bile değiremiyorum kurulanırken. Hep krem sürüyorum. Ucuna şişler batırıyorlar gibi yanıyor bu sefer. Acısından bağırıp duruyorum. Geçen sırf bu yüzden uyuyamadım.
| Küçük İzler'in hazır kitleri ile sevdiklerinizin en güzel anlarını hatıra olarak saklayabilirsiniz. Birkaç dakika içerisinde kolaylıkla hazırlanır. %100 non-toksik ve hipo alerjeniktir.
Ateşi olduğu zaman bir kat soy her zaman. Eğer çok yüksek se tek zıbınla kalsın mesala. Eğer 37.5 olursa ateş düşürücü içirip hemen acile götür. Çocuk doktoru bu aylarda ateşin tehlikeli olduğunu yükseldiği an ateş düşürücü içirip acile gelmemizi söyledi canım aklında bulunsun