Allah kabul etsin ve kolaylık versin. Biz önümüzdeki hafta yapicaz ama sadece eşimin ve benim ailem olucak. Valla kimseyi agirlayabilecek durumda değilim. Arkadaşlarım gelmek istiyo onları erteledim. Uygun bi zamanda bi börek bi de cevizli irmik helvası ve poca falan yapmayı planlıyorum ya da yemeklerimi herkes beğenir yemeğe çağırayım daha güzel olur diyorum. Diğerlerini yapmak ağır geliyo a yemeği zaten her gün yapmak lazım diye galiba kolay geliyo.Yarin dua okutucaz evde 12 kişi kadar olucaz kolay ikramlik neler hazırlayabilirim
Irmikli lokum yapicam bir tek bu kesin
Baska ne yapsam
Siz dua okuttunuz mu neler yaptiniz
Canım geçmiş olsun. Bebek yurmussa bişey olmaz yani boğazında kalmamış neticede. Allah kolaylık versin sanada.Kızlar meme ucum koptu bayada büyük hemde yaralı kabuk bağlamış şekildeydi bebek yuttu:/ bisey olurmuki
Yok canım bise olmaz dışkı olarak çıkarKızlar meme ucum koptu bayada büyük hemde yaralı kabuk bağlamış şekildeydi bebek yuttu:/ bisey olurmuki
Yapayim da evdekiler yesin ben uzaktan bakarim yine
O kadar dikkat ediyorum ona ragmen aksamlari gaz sancisi cekiyor cok siddetli degil ama bebek sonucta süt iciyor gazi oluyor.Mercimegin gaz yapmadigi kisiler taniyorum canim. Burada bize gaz yapanlari yaziyoruz ama herkeste etkisi farkli olabilir. Yoksa yiyecek sey kalmadi resmen
Biz de sadece aileler olacak da yine de cok kisi var da nyse artikAllah kabul etsin ve kolaylık versin. Biz önümüzdeki hafta yapicaz ama sadece eşimin ve benim ailem olucak. Valla kimseyi agirlayabilecek durumda değilim. Arkadaşlarım gelmek istiyo onları erteledim. Uygun bi zamanda bi börek bi de cevizli irmik helvası ve poca falan yapmayı planlıyorum ya da yemeklerimi herkes beğenir yemeğe çağırayım daha güzel olur diyorum. Diğerlerini yapmak ağır geliyo a yemeği zaten her gün yapmak lazım diye galiba kolay geliyo.
İlk dogumda paçalı denedim hiç işe yaramadı. Belki daha iyileri vardır. Bel korsesinde çelik balen olması ise yarıyor paçalı şort şeklinde olanda bu yok sanırımBen arkamızda toplasın istiyorum paçalı kullanabilir mıyım acaba
Ben mevlutten tamamen vazgeçtim. İki çocuğum da hastalık atlattı hele bebegim beş gündür iğne oluyor. Kızlar nolur dikkat edin hastalık kol geziyor hasta kimsenin yaklaşmasına izin vermeyin bırakın kırılsın insanlar mümkün olduğunca kalabalığın olduğu odaya bebeği koymayın. Çok küçükler henüz .Biz de sadece aileler olacak da yine de cok kisi var da nyse artik
Dereotlu pogaca
Irmikli lokum
Sigara böreği yapmayi düşünüyorum yeter herhalde 3 cesit maksat ikramlik olsun
Dua edilecek eve karin doyurmaya gelmezler herhalde
mercimek köftesi güzel olur ama sen yeme sakınYarin dua okutucaz evde 12 kişi kadar olucaz kolay ikramlik neler hazırlayabilirim
Irmikli lokum yapicam bir tek bu kesin
Baska ne yapsam
Siz dua okuttunuz mu neler yaptiniz
Esimin ailesini tarafi da hep hasta ama gel de esime anlat anacim anacim diye aglanip duruyorBen mevlutten tamamen vazgeçtim. İki çocuğum da hastalık atlattı hele bebegim beş gündür iğne oluyor. Kızlar nolur dikkat edin hastalık kol geziyor hasta kimsenin yaklaşmasına izin vermeyin bırakın kırılsın insanlar mümkün olduğunca kalabalığın olduğu odaya bebeği koymayın. Çok küçükler henüz .
Benim de yarın misafirlerim var:/Biz de sadece aileler olacak da yine de cok kisi var da nyse artik
Dereotlu pogaca
Irmikli lokum
Sigara böreği yapmayi düşünüyorum yeter herhalde 3 cesit maksat ikramlik olsun
Dua edilecek eve karin doyurmaya gelmezler herhalde
Göstermesen olmaz mı? Benim anne tarafıma yeni doğanı zorla götürüp versen bakmazlar yüzüne..eşimin tarafı da gece bile uyandır görelim demişlerdi küçücük bebeği..ben “öyle saçmalık mı olur” diye göstermedim. Yeni doğan sabiyi görüp napcaklarEsimin ailesini tarafi da hep hasta ama gel de esime anlat anacim anacim diye aglanip duruyor
Soylucem uzaktan gosteril goturucem odama geri
Büyük oğlum yine hasta bademcikleri şişmiş bir haftadır vardı ama daha da şişmiş, öksürüyor, ne yapacağımı şaşırdımBen mevlutten tamamen vazgeçtim. İki çocuğum da hastalık atlattı hele bebegim beş gündür iğne oluyor. Kızlar nolur dikkat edin hastalık kol geziyor hasta kimsenin yaklaşmasına izin vermeyin bırakın kırılsın insanlar mümkün olduğunca kalabalığın olduğu odaya bebeği koymayın. Çok küçükler henüz .
Aman cnm ben çok pişmanım bı iki ev gezmesi yaptım çok sıkıldım diye çocuklar çekti ceremeyi . İnşallah bol bol uyusunda bebisi çok minciklamasinlar bariEsimin ailesini tarafi da hep hasta ama gel de esime anlat anacim anacim diye aglanip duruyor
Soylucem uzaktan gosteril goturucem odama geri
Allah şifa versin çok zor. Bizdede abi hasta oldu küçüğe geçti koruyamadmm yaklaşma dedikçe gidio bebeğin yüzüne öksürüp hapsirdi hepBüyük oğlum yine hasta bademcikleri şişmiş bir haftadır vardı ama daha da şişmiş, öksürüyor, ne yapacağımı şaşırdım
Bende park beşiğin ara katin baş kısmını yüksekte tutuyorum bu ara burnuda tıkalı zaten rahat yatıyor.Berikkocum, yan durması için küçük yastık, battaniye vs ile destekleyebilirsin. Kusma ihtimaline karşılık da ben yatağının en altınay bi battaniye katladım koydum, baş kısmını yükseltmek için..reflü yatağı gibi yaptım yani. Belki işine yarar
Bende özelde yaptırdım sonra kilo kontrol için sağlık ocağına giderken söyledim not aldı.ama özeldeki dr 2.ay verem aşısı özellerde yok bizimde elimizde yok gününü kaçırma sağlık ocağında yaptır dedi.saglik ocaginda günlü aşı 13 aralik saat 10 da gel diye gün verdi bize.ozelde varmi diye emin ol bence ellerinde yoksa sağlık ocaginda ki günü kacirmamalisin.Kızlar ilk ay aşısını sağlık ocağında olduk şimdi ikinci ay aşısı var hafta içi. Zaten çocuk doktoru kontorole çağırdı gidicem aşını orda yaptircam aile hekimi bilgi vermek lazım mı . İlk altı ay her ay çocuk doktoruna kontrol e gitcez zaten aşıları orda yaptirsam altı aydan sonra sağlık ocağına devam etsem olur mu. Sanırım aile hekimi ebesi vardı bizim topikte .
Sirke bal ve limonu karistirip icirsene .benim kiz sirke ile direk gargara yapar ayni gün bogaz acısı geçer ama yigenimde bu karışımı yapıp veriyoruz daha tatlı.oldugu icin ancak böyle iciyor bogaz enfeksiyonuna bire birBüyük oğlum yine hasta bademcikleri şişmiş bir haftadır vardı ama daha da şişmiş, öksürüyor, ne yapacağımı şaşırdım
37.5 ve üstü ateş sayılıyor.sicak geliyorsa çıtçıtlı zıbın ile tut biraz.37.3 ateş olarak yuksek mi ?
Kactan sonra endiselenmeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?