Bi video vardi ustten c yapıyordu ben o hareketi yapınca bebekten yutkunma sesi geliyor.ama kilo alımı iyi ise sütun bol demektir boşalana kadar ayni memeden devamı edip diğerini sağıp bosaltabilirsin.Bir sry sorcam. Benim bebe mememi bosaltamiyor sanirim. Ama mastit falan da olmuyorum. Bebek emdikten sonra sagayim dedim emdiginden dahs cok sut geldi ve mememdeki o acayip kramp gibi agri da gecti. Bosaltana kadar nasil emzircem?
Bugün minnoşlar uyudu herhalde maşallah anaları da yok forumda .
Burun kenarindan goz kapagi kirmizi. Far surulmus gibi.
Yaaa özellikle bu anne/ kayınvalidelerin bizim sütümüzün yetip yetmemesiyle ne dertleri var anlamıyorum. Benim kv de fırsatını bulsa bayrak sallar sütün az, çocuk aç diye ama fırsat vermiyorum hem de baştan mama veriyorum dedim sesini kessin diye:/
Ama annemlerde, ablamlarda hiç mamanın, sütün yetmemesinin sözü bile geçmedi. Ben doğum öncesi mama alayım, nolur nolmaz dediğimde bile “aklına getirme öyle şeyler” dediler, kapattılar konuyu.
Bence siz de sert çıkın biraz, olmuyorsa biberona mama koyun veriyormuş gibi yapın(başka türlü rahat etmeyecekler var)
Gerçekten çok sinir bozucu:/ Allah kolaylık versin size.
O kadar dikkat ediyorum ona ragmen aksamlari gaz sancisi cekiyor cok siddetli degil ama bebek sonucta süt iciyor gazi oluyor.
Aksam yine ayniydi esim yediklerine dikkat etmiyorsun diye konuşuyor bana cok uyuz oldum
Eymen’in emdiğine değil de senin çocuğunu emzirip doyurduğuna inanmak istemiyordur. Bazıları gelini toruna bakmak, doyurmak konusunda yetersiz bulmaya bayılıyorlarKadin kulagini koyup dinledi yaa ötesi yok..hala daha eymenin sütü emdigine inanmiyor.. Bi daha kulagini koyacak nerdeyseartik gulmeye vuruyorum trajikomik çünkü
Ben de mutfakta tıkınmakla meşgulüüm bebeyi yatırmıştım tıkırtıma uyandı galiba sesi geliyoBugün minnoşlar uyudu herhalde maşallah anaları da yok forumda .
37.3 ateş olarak yuksek mi ?
Kactan sonra endiselenmeliyim ?
Evin sicak mi? Gecen gun okudum brbek bakimiyla. ter bezleri duzgun calismadigi icin sicak ortam ve kalin kiyafetten dolayi ateslenebiliyorlarmis.
Ben de mutfakta tıkınmakla meşgulüüm bebeyi yatırmıştım tıkırtıma uyandı galiba sesi geliyo
Kesinlikle. Bebeklerimizi de alip deneyimlerimizi paylasacagimiz ortam istiyor insan. Esekten duseni ancak esekten dusen anlar :) ama bunun biraz da kulturlesmesi gerekiyor onlar icin oyle cunku.
Ya bende öyleyim enfeksiyon olmuşum antibiyotik aldım pazartesi gecmezse cerrahi müdahale ben sağıyorum acıdan emziremiyorum sadece denedim yarayı yuttu şimdide memede tüm gündür tek meme yetmiyor heralde anlamadım derdini bide emerken memeden çıkıyor deliniyor tekrar tutana kadar
Eki Görüntüle 2558335
Emzirme Pozisyonları
Su linkte detayli anlatim var. Ben su sekilde yaptim.
sirt ustu yattim mememi actim bebegi dememeye yakin bir noktayabiraktim. Alnindan destekleyip kendisi buldu yakaladi emmeye basladi. Ben sadece burnu acik kalsin diye kontrol ettim. Sonraki emzirmeleri de her pozisyonda yapabildim. Bebek bir kere dogru tutup meme de iyilesince alisiyorsun.
Kızlar, kuzucukları ne kadar sürede bir tartıyorsunuz? Benim fıstığım geçen hafta 5 kiloya 100 gr vardı bu hafta da aynı gibi:/ haftada bir tartmak çok mu? Bizim burda mübarek doktor ilk randevuyu 23 Ocak işin verdi, gitsek bakmazlar da şimdi:/
Bir de lohusa için 2 öğün beslenme az mı sizce? Ara öğünlerde var(meyve, kuruyemiş..)
Sabah 9-10 gibi sağlam bir kahvaltı yapıyorum, öğlen 1-2 civarı meyve, hoşaf, kuruyemiş, çay yanına lokum bisküvi, akşam 5-6 gibi de akşam yemeği..sonrasında sadece çay içiyorum(rezene ya da anason)..fazlasını ya da sonrasında yersem midem acayip rahatsız oluyor, sindiremiyorum(ezelden sorunlu bir mideye sahibim) ve kilo alıyorum(çok zor kilo veren bir yapıya sahibim:/
Bu şartlarda sadece gün içinde çok yorulmuşsam akşamları sütüm azalıyor yoksa sıkıntı olmuyor.
Ne kadar süre takip edeyim sizce yavrumun kilo alışını?
Benim bebegim de 5 gunde bir yapiyo doktor sorun yok dedi normal dedi endiselenme benceYaa bende de farkli bi problem oldu bu ara.. Eymenin kusmasini azalttim kaka yapmamaya başladı.. Gaz nerdeyse nadir çıkarıyor.. Ozledim ogluşumun suratima osurmasini yeminleen son persembe sabah kaka yapti daha yapmadi.. Naapcam bilmiyorum gaz da az cikariyo.. Gaz bombasi gibi bi bebekti.. Niye boyle oldu yaa
Mutlu düşler diye bir uygulama var bir internetsiz çalıyor ninniler telefonu uçuş moduna alip beşiğe koyuyorum bu aralar uyumuyor ama sese bi 10 dk oyalaniyor.
Bir sry sorcam. Benim bebe mememi bosaltamiyor sanirim. Ama mastit falan da olmuyorum. Bebek emdikten sonra sagayim dedim emdiginden dahs cok sut geldi ve mememdeki o acayip kramp gibi agri da gecti. Bosaltana kadar nasil emzircem?
Ben geçen sene biçok gruba katılmıştım, özellikle bir gruptaki anneler çok sevecen, çok iyilerdi. O gruptan sonra başka gruba adapte olamadım:/ bi kadın sohbet grubuna da dilim gelişsin diye gitmiştim. Gittim, oturdum sağım ve solumda birer Türk teyze, kızımın gözünde bir problem var doğuştan. Anında “bu kızın gözüne nolmuuuş” dediler hayretle. Kaçarak çıktım bi daha da gitmedim:/ başka bir oyun grubunun yöneticisi de Türkmüş, ısrarla benle Türkçe konuştu, oraya da gitmedim. Sonra kaderime küstüm:d 18+ için müzik grubu da vardı. Orda kızım acayip eğleniyordu. Türkiye’ye dönüşte ben toplamayı düşünüyorum milleti bu şekilde:)Anne destek gruplari olsa bebeklerimizle gidebilsek keske. Yurtdisindaki en cok ozendigim sey su destek gruplari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?