2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bir sry sorcam. Benim bebe mememi bosaltamiyor sanirim. Ama mastit falan da olmuyorum. Bebek emdikten sonra sagayim dedim emdiginden dahs cok sut geldi ve mememdeki o acayip kramp gibi agri da gecti. Bosaltana kadar nasil emzircem?
Bi video vardi ustten c yapıyordu ben o hareketi yapınca bebekten yutkunma sesi geliyor.ama kilo alımı iyi ise sütun bol demektir boşalana kadar ayni memeden devamı edip diğerini sağıp bosaltabilirsin.

Kadin kulagini koyup dinledi yaa ötesi yok..hala daha eymenin sütü emdigine inanmiyor.. Bi daha kulagini koyacak nerdeyse artik gulmeye vuruyorum trajikomik çünkü

O kadar dikkat ediyorum ona ragmen aksamlari gaz sancisi cekiyor cok siddetli degil ama bebek sonucta süt iciyor gazi oluyor.
Aksam yine ayniydi esim yediklerine dikkat etmiyorsun diye konuşuyor bana cok uyuz oldum

Yaa bende de farkli bi problem oldu bu ara.. Eymenin kusmasini azalttim kaka yapmamaya başladı.. Gaz nerdeyse nadir çıkarıyor.. Ozledim ogluşumun suratima osurmasini yeminle en son persembe sabah kaka yapti daha yapmadi.. Naapcam bilmiyorum gaz da az cikariyo.. Gaz bombasi gibi bi bebekti.. Niye boyle oldu yaa

Kadin kulagini koyup dinledi yaa ötesi yok..hala daha eymenin sütü emdigine inanmiyor.. Bi daha kulagini koyacak nerdeyse artik gulmeye vuruyorum trajikomik çünkü
Eymen’in emdiğine değil de senin çocuğunu emzirip doyurduğuna inanmak istemiyordur. Bazıları gelini toruna bakmak, doyurmak konusunda yetersiz bulmaya bayılıyorlar

Evin sicak mi? Gecen gun okudum brbek bakimiyla. ter bezleri duzgun calismadigi icin sicak ortam ve kalin kiyafetten dolayi ateslenebiliyorlarmis.

Aşırı vucudun susuz kalmasi da etkilio.. Eymen ust uste mama yiyince ateş basiyo.. Mamanin ardindan bi çay kaşığı su veriyoruz.. Ozellikle aptamil çok yapiodu.. Evolvia da o kadar olmadı.

Kesinlikle. Bebeklerimizi de alip deneyimlerimizi paylasacagimiz ortam istiyor insan. Esekten duseni ancak esekten dusen anlar :) ama bunun biraz da kulturlesmesi gerekiyor onlar icin oyle cunku.

Bizde millet birbirine destek olcana köstek olur emin olun en azindan şu forum varda yine anliyoruz birbirimizin halinden

Ters emzirdin mi? Onu ihmal etme

Kızlar, kuzucukları ne kadar sürede bir tartıyorsunuz? Benim fıstığım geçen hafta 5 kiloya 100 gr vardı bu hafta da aynı gibi:/ haftada bir tartmak çok mu? Bizim burda mübarek doktor ilk randevuyu 23 Ocak işin verdi, gitsek bakmazlar da şimdi:/
Bir de lohusa için 2 öğün beslenme az mı sizce? Ara öğünlerde var(meyve, kuruyemiş..)
Sabah 9-10 gibi sağlam bir kahvaltı yapıyorum, öğlen 1-2 civarı meyve, hoşaf, kuruyemiş, çay yanına lokum bisküvi, akşam 5-6 gibi de akşam yemeği..sonrasında sadece çay içiyorum(rezene ya da anason)..fazlasını ya da sonrasında yersem midem acayip rahatsız oluyor, sindiremiyorum(ezelden sorunlu bir mideye sahibim) ve kilo alıyorum(çok zor kilo veren bir yapıya sahibim:/
Bu şartlarda sadece gün içinde çok yorulmuşsam akşamları sütüm azalıyor yoksa sıkıntı olmuyor.
Ne kadar süre takip edeyim sizce yavrumun kilo alışını?

Eymende böyle emmek istio yaa

Bence oglene de ekmeksiz bir corba ya da sulu yemek koyarsan yeterli gibi.

Benim bebegim de 5 gunde bir yapiyo doktor sorun yok dedi normal dedi endiselenme bence

Mutlu düşler diye bir uygulama var bir internetsiz çalıyor ninniler telefonu uçuş moduna alip beşiğe koyuyorum bu aralar uyumuyor ama sese bi 10 dk oyalaniyor.

Ninni söylemekten sesim cikmiyo bi süre sonra ya ninniyi soyledigim an gözler kayiyo ama.. Bebegimin beşiği çamdan diye başlıyoruz

Bir sry sorcam. Benim bebe mememi bosaltamiyor sanirim. Ama mastit falan da olmuyorum. Bebek emdikten sonra sagayim dedim emdiginden dahs cok sut geldi ve mememdeki o acayip kramp gibi agri da gecti. Bosaltana kadar nasil emzircem?

Bence sağıp kenara koymalisin.. Ben zorla meme verme taraftari değilim.. Ihtiyaci kadarini emiyor zaten bebisler.. Ama tabi yinede sen bilirsin..

Anne destek gruplari olsa bebeklerimizle gidebilsek keske. Yurtdisindaki en cok ozendigim sey su destek gruplari
Ben geçen sene biçok gruba katılmıştım, özellikle bir gruptaki anneler çok sevecen, çok iyilerdi. O gruptan sonra başka gruba adapte olamadım:/ bi kadın sohbet grubuna da dilim gelişsin diye gitmiştim. Gittim, oturdum sağım ve solumda birer Türk teyze, kızımın gözünde bir problem var doğuştan. Anında “bu kızın gözüne nolmuuuş” dediler hayretle. Kaçarak çıktım bi daha da gitmedim:/ başka bir oyun grubunun yöneticisi de Türkmüş, ısrarla benle Türkçe konuştu, oraya da gitmedim. Sonra kaderime küstüm:d 18+ için müzik grubu da vardı. Orda kızım acayip eğleniyordu. Türkiye’ye dönüşte ben toplamayı düşünüyorum milleti bu şekilde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…