Olur canım ben de ilk ay aşısını doktorda yaptırdım, daha sonra sağlık ocağından aradıklarında bilgi verdim. Yalnız ikinci ay verem aşısı için doktor bizde olmayabilir o zaman onu sağlık ocağında yaptırırsınız demişti.Kızlar ilk ay aşısını sağlık ocağında olduk şimdi ikinci ay aşısı var hafta içi. Zaten çocuk doktoru kontorole çağırdı gidicem aşını orda yaptircam aile hekimi bilgi vermek lazım mı . İlk altı ay her ay çocuk doktoruna kontrol e gitcez zaten aşıları orda yaptirsam altı aydan sonra sağlık ocağına devam etsem olur mu. Sanırım aile hekimi ebesi vardı bizim topikte .
Canım gazı olabilir ya da doymuyo olabiliryarim saatte bir kalkıyor oglum gece uykusu yok bana sizinkiler de öylemi 5dk emiyor geri yatıyor yarim saat sonra tekrar
Bizim doktor gel yapalım dediOlur canım ben de ilk ay aşısını doktorda yaptırdım, daha sonra sağlık ocağından aradıklarında bilgi verdim. Yalnız ikinci ay verem aşısı için doktor bizde olmayabilir o zaman onu sağlık ocağında yaptırırsınız demişti.
Video icin tesekkurler guzel tarife benziyor ben de burdan bakarak yaparim. Kucuk lokmalik yapmayi düşünüyorumBenim de yarın misafirlerim var:/
Ben de dereotlu poğça(senden kopya çektim, yoksa zor bişey vardı aklımda:/
Patates salatası, alman pastası yapacağım.
Dereotlu poğça için şu tarifi deneyeceğim yarın
Alman pastası için de yıllardır şu tarifi yapıyorum, herkesin yiyebileceği, zararsız bir tarif
alman pastası
ablamın hazırladığı sofraya benim tek katkım alman pastasını yapmak oldu. pastayı portakal ağacı okuyucularından gülsüm'ün tarifine göre yaptım. ben asıl tarife ilave olarak pastanın arasındaki kremanın üzerine dilimlenmiş muzlar dizdim. aslında pastayı çok iyi yapamadığım için üzülüyordum ama...www.portakalagaci.com
Benim ailem de ayni cocugu sapur supur opmezler uyurken uyandirmazlar ama esimin tarafi.....Göstermesen olmaz mı? Benim anne tarafıma yeni doğanı zorla götürüp versen bakmazlar yüzüne..eşimin tarafı da gece bile uyandır görelim demişlerdi küçücük bebeği..ben “öyle saçmalık mı olur” diye göstermedim. Yeni doğan sabiyi görüp napcaklar
Aman cnm ben çok pişmanım bı iki ev gezmesi yaptım çok sıkıldım diye çocuklar çekti ceremeyi . İnşallah bol bol uyusunda bebisi çok minciklamasinlar bari
Premature olduklari icin derece farki olur mu bilmiyorum ama ben 23 derece de tutuyorum ortalama. Gece de 22 oluyor cogu zaman. Nem %60. Atesi 36.5 21-20 lere dusunce bir kat yelek giydiriyorum. 26-27 bana yuksek gibi geldi.Ev 26 -27 geceleri 25.Gerci pek inanmiyorum bu e bebekten aldigimiz saatli dereceye.Eve gelen herkes evin hamam gibi oldugunu soyluyor.Iyice takinti oldu bu bebekleri hasta etmeme durumu.
İçine birazda sirke koysan keşke bunu şurup şişesine koyup içir tatli şurup diye kaktirirsin belki.bagdemcik iltihabı çok zor su bile içemiyorsun.ben yillardir sirke ile geri tepiyorum yoksa yatağa düşürüyor ateş yapıyor.Gargara yapmayı bilmiyor canım. Bal limon, ılık su yaotım iştahı yok onu bile içmedi
Susam yagini dene. Ben inanilmaz rahatladimCanım geçmiş olsun. Resmen benim de kopacak. Ama çocuğa bir şey olmaz korkma. Dışkı ile çıkarır. Benim yaralarım banyodan sonra daha çok acıyor. Sanırım su kurutuyor ve havluya bile değiremiyorum kurulanırken. Hep krem sürüyorum. Ucuna şişler batırıyorlar gibi yanıyor bu sefer. Acısından bağırıp duruyorum. Geçen sırf bu yüzden uyuyamadım.
Ya bende öyleyim enfeksiyon olmuşum antibiyotik aldım pazartesi gecmezse cerrahi müdahale ben sağıyorum acıdan emziremiyorum sadece denedim yarayı yuttu şimdide memede tüm gündür tek meme yetmiyor heralde anlamadım derdini bide emerken memeden çıkıyor deliniyor tekrar tutana kadarCanım geçmiş olsun. Resmen benim de kopacak. Ama çocuğa bir şey olmaz korkma. Dışkı ile çıkarır. Benim yaralarım banyodan sonra daha çok acıyor. Sanırım su kurutuyor ve havluya bile değiremiyorum kurulanırken. Hep krem sürüyorum. Ucuna şişler batırıyorlar gibi yanıyor bu sefer. Acısından bağırıp duruyorum. Geçen sırf bu yüzden uyuyamadım.
Evet hemşire bana saat verdi. Buzdolabından mı ne çıkarma saati varmış canlı aşı olduğu için bozuluyormuş. Hergün vurmuyorlar bizim burda onuOlur canım ben de ilk ay aşısını doktorda yaptırdım, daha sonra sağlık ocağından aradıklarında bilgi verdim. Yalnız ikinci ay verem aşısı için doktor bizde olmayabilir o zaman onu sağlık ocağında yaptırırsınız demişti.
Dogru tutmasini sagla. İyilesecektir. Nacizane tavsiyem ben fayda gordum cunku. Dogal emzirme yontemini denemen. Sol memem yara olmustu sonra bebek emmeyi birakti 2 hafta sonra bu yontemle tekrar tutturdum ve tekrar yara da olmadi.Ya bende öyleyim enfeksiyon olmuşum antibiyotik aldım pazartesi gecmezse cerrahi müdahale ben sağıyorum acıdan emziremiyorum sadece denedim yarayı yuttu şimdide memede tüm gündür tek meme yetmiyor heralde anlamadım derdini bide emerken memeden çıkıyor deliniyor tekrar tutana kadar
İlk dogumda paçalı denedim hiç işe yaramadı. Belki daha iyileri vardır. Bel korsesinde çelik balen olması ise yarıyor paçalı şort şeklinde olanda bu yok sanırım
Ya nasıl yapacam peki cnmDogru tutmasini sagla. İyilesecektir. Nacizane tavsiyem ben fayda gordum cunku. Dogal emzirme yontemini denemen. Sol memem yara olmustu sonra bebek emmeyi birakti 2 hafta sonra bu yontemle tekrar tutturdum ve tekrar yara da olmadi.
Ya nasıl yapacam peki cnm
Sezeryan cnm. Zarar verir mi bilmem ama ilk doğumdan sonra bı sene falan sonra deneidm paçalı göbeği toplamadi . O yüzden önce bel korsesi sırt üstü yatıp göbeği yukarı çekip korseyi öyle takicaksin doktor bana hep öyle dedi.Sezeryan miydin peki canım ? Yani paçalı sezeryan dikişlerine zarar verir mi acaba ?
Bu resimdeki kadın erkeğe benziyor peruk takmış adam emziriyor gibi ayyy cok güldüm sinirlerim boşaldı ... oğlan da yatmıyor zaten kucağımda gülünce saf saf yüzüme bakıyor deliricem.Eki Görüntüle 2558335
Emzirme Pozisyonları
Su linkte detayli anlatim var. Ben su sekilde yaptim.
sirt ustu yattim mememi actim bebegi dememeye yakin bir noktayabiraktim. Alnindan destekleyip kendisi buldu yakaladi emmeye basladi. Ben sadece burnu acik kalsin diye kontrol ettim. Sonraki emzirmeleri de her pozisyonda yapabildim. Bebek bir kere dogru tutup meme de iyilesince alisiyorsun.
Süt kanallarından dolayıdır o olur her emzirmedeYa bide emzirirken göğüs altından koltuk altıma damar çekiliyor resmen bu nasıl geçecek ya tek göğüs veriyorum bide diğeri mahvoldu
Evet benimki de tam gününde tam verdiğim saatte gel öncesi sonrası olmaz o saatte vurmamiz gerekiyor dediEvet hemşire bana saat verdi. Buzdolabından mı ne çıkarma saati varmış canlı aşı olduğu için bozuluyormuş. Hergün vurmuyorlar bizim burda onu
Bende cok guldum bakis acindan bakincaBu resimdeki kadın erkeğe benziyor peruk takmış adam emziriyor gibi ayyy cok güldüm sinirlerim boşaldı ... oğlan da yatmıyor zaten kucağımda gülünce saf saf yüzüme bakıyor deliricem.
Sezeryan cnm. Zarar verir mi bilmem ama ilk doğumdan sonra bı sene falan sonra deneidm paçalı göbeği toplamadi . O yüzden önce bel korsesi sırt üstü yatıp göbeği yukarı çekip korseyi öyle takicaksin doktor bana hep öyle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?