2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar süt nasıl yağlandırılır doyurucu hale nasıl gelir bizimki doymuyor yağsız sütüm
Canım ilk süt daha sulu ve şekerli son süt yağlı olur. Bir memeni bitirmeden diğerine geçirme. Ayrıca senin meleğinin neye ne kadar ihtiyacı varsa sütün öyle olur sen içini rahat tut.
Kizlar benim bebegimin goz kapaklarinda leylek isirigi var. Daha once bebeginde olan ve gecen var mi?
Valla yazınca merak ettim leylek ısırığı ne diye görseller aynı benim oğlumda da var hem göz kapaklarında hem de alnında. Zaten zamanla geçen bişey ben hiç takılmadım. Muhtemelen ilk 3-4 ay içinde gidecek

Ben önce e bebekten ovli korse aldım bı ay onu hep taktım göbeği yukarı çekerek taktm baya topladı şimdi kopcali modellerden aldm ama takmaya fırsat bulamıyorum

Antibiyotuk aldım mene ucu yarışı kabuk bağlamıştı bebek onları yuttu bisey olurmu ki

Bana da benzerini yaptılar canım çocuk her ağladığında annemle kayinvalidem gizli gizli süt yetmiyo aç deyip duruyolardi.hayir sanki diğer odadan duyulmuyor konuştukları.defalarca bastım bı şekilde konuşurlarken.sonrasi tabi öfke patlamaları.ama sonra ilk ay muayeneye gittiğimizde doktor anne sütüyle 1100 gram almış bu biraz fazla dedi.nasil mutlu oldum anlatamam.doktordan çıkıp eve geldiğimde göğsümden sütler kendiliğinden akiyodu.sonra tabi inanmak mecburiyetinde kaldılar sütün yettiğine. sütü en cok etkileyen 3 şey moral,uyku ve bol su

Yaaa özellikle bu anne/ kayınvalidelerin bizim sütümüzün yetip yetmemesiyle ne dertleri var anlamıyorum. Benim kv de fırsatını bulsa bayrak sallar sütün az, çocuk aç diye ama fırsat vermiyorum hem de baştan mama veriyorum dedim sesini kessin diye:/
Ama annemlerde, ablamlarda hiç mamanın, sütün yetmemesinin sözü bile geçmedi. Ben doğum öncesi mama alayım, nolur nolmaz dediğimde bile “aklına getirme öyle şeyler” dediler, kapattılar konuyu.
Bence siz de sert çıkın biraz, olmuyorsa biberona mama koyun veriyormuş gibi yapın(başka türlü rahat etmeyecekler var)
Gerçekten çok sinir bozucu:/ Allah kolaylık versin size.

Oglum büyüdükçe eglemesi zorlaziyor. Gündüzleri daha cok uyanik durmaya basladi. Yatmak istemiyor. Hep kucakta konuşuyoruz şarkılar söylüyoruz masal okuyoruz ya da evde geziyoruz. Ama zor oluyor ne yapabilirim
Hiçbişey umay:/ ben de ilk kızımda 2 aylık olana kadar “yaaa ne varmış çocuk büyütmekte” demiştim..sonra (daha çok kızımın bana aşırı bağımlı olmasından dolayı) feleğim şaştı:/
Eğlendireceğiz mecbur bıdıkları:)

:)) yapacak bir sey yok diyorsun ha
Sıkılıyor bir yerden sonra kralin soytarisina döndük hopluyoruz zipliyoruz türlü türlü seyler

Evet canim pahali travel set halinde indirimle 3800 e almistik biz. Normalde 4 bin civari ocarrolar. Ama benim ilk cocugum bir kez alayim kaliteli olsun ikincide de kullaniriz dedik insallah.
İkinciyi düşünüyorsan haklisin canım ben başka çocuk düşünmediğim için o kadar pahalısını alamam
Gece ve gündüzü ayıran Bebişlerimiz var mı?
Neler yaptınız varsa ya bi de ne kadarlık oldu..
Bize daha erken mi acaba
Benim ki ayırıyor artık gece uyku süresi daha uzun gündüz kısa ve daha çok uyanıyor ama bise yapmadım kendi ogrendi. Tek yaptifim gexe tum isiklaei sondurup sessiz bir sekilde uyutmak gunduz de isikli ve sesli bir yerde uyutmak ama bilerek yapmadin
Kayınpederim iki odaya tavandan salıncak kurdu kenarlarına odun koyduk ağaç dalı yani. Güzel oldu henüz kullanmadık . Bakalım pıtırcığım sevecek mi
Onu sevmeyen bebek görmedim ben canım
Bende sehriye corbasinin gaz yaptigina inaniyorum. Bilginize.
Ben gaz yapmayan birşey olduğuna inanmıyorum artık
Oglum büyüdükçe eglemesi zorlaziyor. Gündüzleri daha cok uyanik durmaya basladi. Yatmak istemiyor. Hep kucakta konuşuyoruz şarkılar söylüyoruz masal okuyoruz ya da evde geziyoruz. Ama zor oluyor ne yapabilirim
Al benden de o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…