2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    307
Kesinlikle öyle, anne sütünün bağışıklığa katkısı yadsınamaz zaten. Dediğiniz gibi ben de 9 ay anne sütü almışım ve zayıf bir çocuk olmama rağmen bağışıklığım güçlüydü.
 

Ben altina kisa kollu Citcitli body ustune penye uzun kollu zibin o kadar.. Ama ev 25 derece benim hep.. O yuzden cok bogmuyorum eymeni hiç.. Uyurken ustune de bi tane battaniye valla..
 
Bide sutumle deneyeyim sagol canim cevabin icin
 
Benim bebe uyku için sevmedi kesinlikle uyumuyo gözünü bile kırpmadı ama uyuduktan sonra koyunca iyi uyuyo ve ağlamıyo
 
Ne oldu kuzum
 
sagol cnm benım goturdugum cocuk doktorunu aradım aynısı soyledı burununu sureklı acıyorum emzırıyorum bugun bıraz daha ıyı yarın goturcem ınsallah burunu cok akıyor ınsan cok uzuluyor
 
cok kotu bır duygu gercekten bebegın hasta olması
 
Aynı ben yemin ederim haftada 300 gram alıyor ben daha aç bu diyorum mama vermeye çalışıyorum eşimde kızıyor bana ama uyumuyor hiç uykusu var uyumuyor ağlamıyor da tok olsa uyurdu aç demekki
 
bebek memeyi yanlis mi alıyor acaba?
Bazen yanlış alıyor. Hemen çıkarıp tamamını vermeye çalışıyorum. Sanırım benimkisi cilt hassaslığından canım ya. Kızımda da olmuştu. 2,5 ay yaralar içinde kan gele gele emzirdim. Sonra azalarak düzeldi. İnşallah bunda da böyle olur. Acı eşiğim çok düşük. Gümüş, krem banamısın demiyor.
 
oyle dusunme cnm bol bol emzır o da buyucek kucuk olanlar daha cabuk buyuyor guclu oluyor poyraz kuvezde yattı sarılık ıcın yanıma bır kadın geldı onun bebegının degerı cok yuksektı bırde erken dogmus 2kılo kadardı 1 gun yattı cıktı benım oglum kılosu 3500 dogdu 3gunde atlattı dedıgım kucuk olanlar daha kuvvetlı oluyor
 
Meme de tıkanma olduğu için mi antibiyotik verdiler yoksa meme ucu yarası için mi? İnşallah atlatırız. Ben sağma makinasında daha beter ettim. Sağma makinası çektikçe ucu uzadı, uzadıkça yarıldı. Şimdi hiç sağamıyorum orayı. Direk emziriyorum. Onu da yarım yamalak içiyor bizim bebiş.
 
kızlar sutun olsun dıye rezene ıcıyorum bebekleınıze veren varmı
Geçen gazdan uyuyamadı canım. Bütün gün ağladı durdu. Masaj, emzik ne yaptıysam olmadı. Son çare rezene çayına emziğini batırıp batırıp verdim. Daha 20 günlüktü. 1-2 ay olunca da çay kaşığı ile 1-2 kez veririm. Çünkü doğal şeylerden az versek zararı olmaz. Faydasını bile görürüz.
 
Kızlar meme başınızı her emzirmeden önce sütünüzü biraz sıkıp iyice ıslatın, sonra bebeğe verin, zaten süt yumuşacık yapıyor. Emzirme bitince yine sütle ıslatıp lansinoh sürün. Ben hep böyle yapıyorum, meme başıyla ilgili ilk 1 hafta hassaslık harici çok bir sıkıntı yaşamadım. Ama 40ml kremim 1 aylık olduk, nerdeyse bitecek, yani epey kremliyorum. İnşallah sizde de işe yarar. Kendim için de aman maşallah diyim de malum her iyi dediğim şey ertesi güne bozuluveriyor.
 
Benim bebe uyku için sevmedi kesinlikle uyumuyo gözünü bile kırpmadı ama uyuduktan sonra koyunca iyi uyuyo ve ağlamıyo
gule gule kullanın bol bol uyusun meleğin. bizimki de kundaksiz uyumuyo alistirdm şükür ama acıyor uyanınca nasil acıyor cozemedm
 
Sütyene de lansinohun göğüs pedini yapıştırıyorum, yumuşak olduğu için onun da faydası oluyordur. Başlarda hassas olduğu dönemlerde de kremleyip aventin kalkanını takmıştım.
aynen bnde dediklerini uyguladım 1 hafta hassaslık oldu sadece . ama ilk doğumlarda meme sorunları daha cokmus bnm ikinci . bnde yasadm ilkte biraz tecrubesizlikten tabi . bn krem zarar verir bebek emiyor diye sürmemiştim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…