2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Eymen’in emdiğine değil de senin çocuğunu emzirip doyurduğuna inanmak istemiyordur. Bazıları gelini toruna bakmak, doyurmak konusunda yetersiz bulmaya bayılıyorlar

Benim kaynana zaten o modda.. Milletin gelinuni anlatir işte cocuguna iyi bakti iyice büyüdü vsvs.. Aslnda sende iyi bakmalisin gibi alttan ultimatom veriyo.. Sanki çöpe atcam eymeni ben anası degilim ya

Benim bebegim de 5 gunde bir yapiyo doktor sorun yok dedi normal dedi endiselenme bence

Ayy çok üzülüyorum yaa.. Bi kakasini yapsa.. Hayir gazda atmiyo.. Gaz yuzunden aglamiyo da cok enteresan.. Gazi cok olsa aglar dimi ya.. Acaba gaz sorunumuz bitiyor mu kendiliginden anlamadm

Benim kaynana zaten o modda.. Milletin gelinuni anlatir işte cocuguna iyi bakti iyice büyüdü vsvs.. Aslnda sende iyi bakmalisin gibi alttan ultimatom veriyo.. Sanki çöpe atcam eymeni ben anası degilim ya
Manyaklar ya benim eltim deçocuklarına bakmayıp kaynanama verdiği için benimki de ona bırakmamı bekliyor bu yaz keşke kızınızı burda bırakıp gitseniz dedi. Hala beni tanımamakta çok ısrarcı.
Sürekli yetersiz olduğumuzu görme isteğindeler, lüzumsuzlar

Valla begenmediyse evlendirmeseydi ogluyla.. Suratina diyorum begenmiosan almasaydin beni diye.. Susup kalio o zmn.. Sanki zorla evlendim yani.. Her kadinin kendisi gibi olmasini beklio.. Acayip narsist bi insan.. Bi gelio sinirimi bozup gidiyo.. Bende artik valla menfaat olayina girdim.. İşim dusunce eymene baktiriyorum yada işim düşünce borek çörek yaptırıyorum.. Haa kendisini mukkemmel goruyor demistim yaa kek yapmasini yeni öğrendi sayemde

Ehehehe:) becelerini geliştiriyordur kötü mü

Bugün kameramiz geldi kızlar.. Efsane cuma sayesinde aldık.. Insallah memnun kalırız bunu da bitirdim.. Artik sadece mevlut hazirligim kaldi.. Aybasinda da onları siparis etcem.. Mevlut masamin fotosunu atcam size.. Ilk defa böyle biseye ozencem.. Insallah guzel olur yaa allah utandirmasin

Ehehehe:) becelerini geliştiriyordur kötü mü

Ama o mukkemmel becerikli kadin lütfeeeyyn cahillik akıyor paçalarından bu kadının.. Sanki istanbulda yasamiyor da bambaska bi yerde yaşıyor.. Hiç bisey gormemis gibi davraniyor.. Dua etsin eymeni sevdiriyorum o da sırf oglumun sadece anne baba sevgisiyle buyumesini istemedigimden... Akrabalarini sevmesini istediğimden.. Insallah ilerde pisman olmam

Eymenin fotolarini da göndermişler.. Ayy shopsuz hali bile güzel.. Bayıldım mevlutte masaya fotarini da koycam valla kız güzeli oğlum benim.. Fotografi gören eymen olduguna inanamiyor

Bizimki de 5 gunde bir yapıyor çokta yapmasın totosunda kilo dursun biraz iyidir. Sizin gaz olayının yavaş yavaş bitmesi lazım zaten büyüyor annesi eller kollar hareketlendikce gaz olusmayacak vucut gazı parçalayacak normal olan bu .1-2 ayin car keyfini cikart sonrada dış sancilarimiz başlayacak.

Eymenin fotolarini da göndermişler.. Ayy shopsuz hali bile güzel.. Bayıldım mevlutte masaya fotarini da koycam valla kız güzeli oğlum benim.. Fotografi gören eymen olduguna inanamiyor
Sen Eymen i sünnet işini yaptırmadım dimi.biz çakmak Erdem hst çocuk cerrahisinden çok memnun kaldık.bal gibi bir dr.uyusturmasi kesmesi hepsi 30 dk sürdü.pzt aksam sünnet oldu crs itibari ile şiş çekildi normal halini alıyor.cok şükür agri sızı hiç olmadi.ilk gece fitil krem ile uzunca da yatti.iyiki o dr a gitmişiz biz çok begendik.fiyat olarakta gayet makul muayene+ sünnet 430 tl

Alma pastasi icin hem sut hem yogurtnu koycaz

kızlar oglum soguk algınlıgı almıs ablamız hastadıydı 25 gunluguz basınıza gelen oldumu bebegı bu kadar kucuk olup hastalanan varmı
benm oglan yeni atlatti canm cok kotu burnu tikaniyordu hapşırıyordu surekli tıkanıklık başladığı andan itibaren serum fizyolojik ile actm surekli baktm artıyor hemen götürdük doktorda boğazında ciğerinde birsey yok burnunu açmaya devam et surekli temizle ve sık sık emzir dedi . ve bi sprey verdi cok fazla tıkalı olduğu icin tedavi edici bi sprey soguk algınlığında kullanılıyor 5 günden fazla da kullanilmazmis. eğer artarsa bekleme hic hemen görür burun tıkalı kalırsa ciğerlere ilerliyor malesef

Ben de oyle zannedip sıkıyorum gayet de süt cikiyor. Bence memenin yumuşak olmasiyla ilgisi yok. Hadi olsa olsa en fazla sert haline gore biraz daha az sut vardir ama bos degil
çişini takip ediyorum suan ama gerçekten çok iyi yani bezler hep dolu varsın cok olmasin çocuğuma yetsinde. suyu artırdım biraz daha dolgun dun den beri

ortalama 4 saatte bir alıyorum bezini kakasi olursa daha erken tabi. gunde 6 7 bez kullanıyoruz hep sıvı göstergeleri dolu gösteriyor. her altını açtığımda üzerime doğru işer cisi de gayet berrak su gbi hatta . bence doyuyor ya doymasa cok fena da aflar cunku acıksın biraz beklet resmen çığlık çığlığa bağırıyor .

Eşim ve kardeşi mama ile büyümüş. Sma ile. Ben 8 ay anne sütü almışım. Bagisikliklarimiz arasında dünya kadar fark var.
Hatta abim de pirinç unu inek sütü ile büyümüş. Yine aramızda çok fark var. Yanında biri hapsirsa hasta olurlar hemen.

Premature olduklari icin derece farki olur mu bilmiyorum ama ben 23 derece de tutuyorum ortalama. Gece de 22 oluyor cogu zaman. Nem %60. Atesi 36.5 21-20 lere dusunce bir kat yelek giydiriyorum. 26-27 bana yuksek gibi geldi.
Bizimde geceler 22 derece oluyor ama cok soguk degil mi ya bizim ki merkezi sistem elimde olsa arttiracam ben cok usuyorum

Kayınpederim iki odaya tavandan salıncak kurdu kenarlarına odun koyduk ağaç dalı yani. Güzel oldu henüz kullanmadık . Bakalım pıtırcığım sevecek mi
ona alisirsa baska biside uyumuyor cnm . ablam balkona yapmisti dedigini yaz boyu cocuk orda uyudu smdi içeri de hiçbirşeyde uyumuyor battaniye ile sallanırsa uyuyo bırakınca geri ağlıyor orda sıkışık bi şekilde duruyor ya yatirinca uyanıyor ama onda uyuyunca cok uzun uyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…