Eymen’in emdiğine değil de senin çocuğunu emzirip doyurduğuna inanmak istemiyordur. Bazıları gelini toruna bakmak, doyurmak konusunda yetersiz bulmaya bayılıyorlar
Öyle yapayım en iyisi, teşekkürlerBence oglene de ekmeksiz bir corba ya da sulu yemek koyarsan yeterli gibi.
Benim bebegim de 5 gunde bir yapiyo doktor sorun yok dedi normal dedi endiselenme bence
Manyaklar yaBenim kaynana zaten o modda.. Milletin gelinuni anlatir işte cocuguna iyi bakti iyice büyüdü vsvs.. Aslnda sende iyi bakmalisin gibi alttan ultimatom veriyo.. Sanki çöpe atcam eymeni ben anası degilim ya
Manyaklar yabenim eltim deçocuklarına bakmayıp kaynanama verdiği için benimki de ona bırakmamı bekliyor bu yaz keşke kızınızı burda bırakıp gitseniz dedi. Hala beni tanımamakta çok ısrarcı.
Sürekli yetersiz olduğumuzu görme isteğindeler, lüzumsuzlar
Ehehehe:) becelerini geliştiriyordur kötü müValla begenmediyse evlendirmeseydi ogluyla.. Suratina diyorum begenmiosan almasaydin beni diye.. Susup kalio o zmn.. Sanki zorla evlendim yani.. Her kadinin kendisi gibi olmasini beklio.. Acayip narsist bi insan.. Bi gelio sinirimi bozup gidiyo.. Bende artik valla menfaat olayina girdim.. İşim dusunce eymene baktiriyorum yada işim düşünce borek çörek yaptırıyorum.. Haa kendisini mukkemmel goruyor demistim yaa kek yapmasini yeni öğrendi sayemde
Ehehehe:) becelerini geliştiriyordur kötü mü
Bizimki de 5 gunde bir yapıyor çokta yapmasın totosunda kilo dursun biraz iyidir. Sizin gaz olayının yavaş yavaş bitmesi lazım zaten büyüyor annesi eller kollar hareketlendikce gaz olusmayacak vucut gazı parçalayacak normal olan bu .1-2 ayin car keyfini cikart sonrada dış sancilarimiz başlayacak.Yaa bende de farkli bi problem oldu bu ara.. Eymenin kusmasini azalttim kaka yapmamaya başladı.. Gaz nerdeyse nadir çıkarıyor.. Ozledim ogluşumun suratima osurmasini yeminleen son persembe sabah kaka yapti daha yapmadi.. Naapcam bilmiyorum gaz da az cikariyo.. Gaz bombasi gibi bi bebekti.. Niye boyle oldu yaa
Sen Eymen i sünnet işini yaptırmadım dimi.biz çakmak Erdem hst çocuk cerrahisinden çok memnun kaldık.bal gibi bir dr.uyusturmasi kesmesi hepsi 30 dk sürdü.pzt aksam sünnet oldu crs itibari ile şiş çekildi normal halini alıyor.cok şükür agri sızı hiç olmadi.ilk gece fitil krem ile uzunca da yatti.iyiki o dr a gitmişiz biz çok begendik.fiyat olarakta gayet makul muayene+ sünnet 430 tlEymenin fotolarini da göndermişler.. Ayy shopsuz hali bile güzel.. Bayıldımmevlutte masaya fotarini da koycam valla kız güzeli oğlum benim.. Fotografi gören eymen olduguna inanamiyor
Sehriye corbasi bendede birsey yapmiyorCanim bende pek yapmadi gibi bir dene bence.
Alma pastasi icin hem sut hem yogurtnu koycazBenim de yarın misafirlerim var:/
Ben de dereotlu poğça(senden kopya çektim, yoksa zor bişey vardı aklımda:/
Patates salatası, alman pastası yapacağım.
Dereotlu poğça için şu tarifi deneyeceğim yarın
Alman pastası için de yıllardır şu tarifi yapıyorum, herkesin yiyebileceği, zararsız bir tarif
alman pastası
ablamın hazırladığı sofraya benim tek katkım alman pastasını yapmak oldu. pastayı portakal ağacı okuyucularından gülsüm'ün tarifine göre yaptım. ben asıl tarife ilave olarak pastanın arasındaki kremanın üzerine dilimlenmiş muzlar dizdim. aslında pastayı çok iyi yapamadığım için üzülüyordum ama...www.portakalagaci.com
Atesi oldugu zaman napacagizDegil. 37.5 den sonra endiselenebilirsin
benm oglan yeni atlatti canm cok kotu burnu tikaniyordu hapşırıyordu surekli tıkanıklık başladığı andan itibaren serum fizyolojik ile actm surekli baktm artıyor hemen götürdük doktorda boğazında ciğerinde birsey yok burnunu açmaya devam et surekli temizle ve sık sık emzir dedi . ve bi sprey verdi cok fazla tıkalı olduğu icin tedavi edici bi sprey soguk algınlığında kullanılıyor 5 günden fazla da kullanilmazmis. eğer artarsa bekleme hic hemen görür burun tıkalı kalırsa ciğerlere ilerliyor malesefkızlar oglum soguk algınlıgı almıs ablamız hastadıydı 25 gunluguz basınıza gelen oldumu bebegı bu kadar kucuk olup hastalanan varmı
çişini takip ediyorum suan ama gerçekten çok iyi yani bezler hep doluBen de oyle zannedip sıkıyorum gayet de süt cikiyor. Bence memenin yumuşak olmasiyla ilgisi yok. Hadi olsa olsa en fazla sert haline gore biraz daha az sut vardir ama bos degil
ortalama 4 saatte bir alıyorum bezini kakasi olursa daha erken tabi. gunde 6 7 bez kullanıyoruz hep sıvı göstergeleri dolu gösteriyor. her altını açtığımda üzerime doğru işerCanım bezine bak kakasina özellikle çiş sıklığına bak süt var mı yok mu diye. Özellikle idrarın rengi açıksa tamamdır Göğüsün yumuşaklığı ile ilgisi yok.
İnci kürü yap bı de canim. Eşin haklı sut birikmiyor ki sert olsun.
Canım eğer mastit oluyorsan mutlaka sütün var. Sen bol bol emzir hatta tersten emzir. Çok işe yarar. Mamayı da ver kendini kötü hissetme nice çocuk sadece onla büyüyor. Zamanla emzirmeyi arttırsın mamayı azaltirsin. Annenin de bu kadar müdahalesine izin verme ya bebeğini mama da olsa sen doyur.
Çok geçmiş olsun zera. Çok yorucu gerçekten yıpratıcı Allah başka dert vermesin.
Öyle deme beriko, sen varsın sonuçta. Hayattasin. Nice öksüz yetim büyüyen var.
Bizede abladan bulaşmıştı her ne kadar dikkat etsekde oldu. Ama hafif atlattı burun tıkanıklığı fenaydı oturup emzirdim O ağladı ben ağladım Ne yapayım. 20gunluktu
Eşim ve kardeşi mama ile büyümüş. Sma ile. Ben 8 ay anne sütü almışım. Bagisikliklarimiz arasında dünya kadar fark var.Doktor ayda 900 gr’a mı az dedi çok şaşırdımBiz de ilk ay 900 gr almıştık zira doktor da gayet iyi, fazla bile dedi, haftada 200-250 gr almasını bekleriz demişti zaten. Ondan sonra mamayı da yavaş yavaş kestik biz tamamen. İhtiyaç varsa mama verilir elbette ama ihtiyaç yoksa mamaya yüklenme bence canım. Hem kendine yazık mastit olmuşsun bak, hem bebeğine yazık. Evet nişasta içermeyenleri alıyoruz mama olarak ama ne olursa olsun birçok katkı maddesi içeriyor hepsi de ve bunlar belki de uzun vadede zarar verebilir bebeklere. Örneğin palm yağı var çoğunda, firmalar ucuz olduğu için tercih ediyor herhalde, ama kullanılabilmesi için çok yüksek ısılara maruz bırakılıyor bildiğim kadarı ile ve bu da zararlı oluyor sonuçta.
Bizimde geceler 22 derece oluyor ama cok soguk degil mi ya bizim ki merkezi sistem elimde olsa arttiracam ben cok usuyorumPremature olduklari icin derece farki olur mu bilmiyorum ama ben 23 derece de tutuyorum ortalama. Gece de 22 oluyor cogu zaman. Nem %60. Atesi 36.5 21-20 lere dusunce bir kat yelek giydiriyorum. 26-27 bana yuksek gibi geldi.
ona alisirsa baska biside uyumuyor cnm . ablam balkona yapmisti dedigini yaz boyu cocuk orda uyudu smdi içeri de hiçbirşeyde uyumuyor battaniye ile sallanırsa uyuyo bırakınca geri ağlıyor orda sıkışık bi şekilde duruyor ya yatirinca uyanıyorKayınpederim iki odaya tavandan salıncak kurdu kenarlarına odun koyduk ağaç dalı yani. Güzel oldu henüz kullanmadık . Bakalım pıtırcığım sevecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?