2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O ne demek yaaa nasıl kadersiz? Annesi var mı, hayatta mı onu sarıp sarmaliyor mu? Sen onun için en güzelini yaparsın zaten. Her bebeğin kaderi kısmeti farklı. Şimdi sağlıkla birliktesiniz ya. İnan kadersizlik bunlar değil...

Serum fizyolojikke burnunu temizletmiyor artik esimde aciyordur yapmayalim diyor nasil temizleyecegim baska gercekten burnu aviyormudur cok agliyir artik tik oldu burnuna deger degmez basliyor

Serum fizyolojikke burnunu temizletmiyor artik esimde aciyordur yapmayalim diyor nasil temizleyecegim baska gercekten burnu aviyormudur cok agliyir artik tik oldu burnuna deger degmez basliyor
Acıma değilde genzine tuzlu su gittiiği için hoşlanmıyordur sadece. Benim ki de öğrendi. Artık burnuna değinc ağlıyor. Ama temizlemenin başka yolu da yok

bebek memeyi yanlis mi alıyor acaba?

Bizimde geceler 22 derece oluyor ama cok soguk degil mi ya bizim ki merkezi sistem elimde olsa arttiracam ben cok usuyorum
Doktorumuz 22 dereceye evi sabitlememizi istedi, çok sıcak onlar için iyi değilmiş aslında. Ben normal kalınlıkta alt üst içine yarım kollu badi ayağına çorap bir de eldiven giydiriyorum. Uyanıksa penye yelek yatarken de bir penye bir örgü battaniye. İlk zaman ince geliyodu gözüme ama baktım ensesi göğsü sıcak alıştım artık. Ben kazak üstü hırkaylayım ama kendime göre giydirsem bebişim isilik atar ben çok üşürüm

sağmak daha cok acıtıyor bence canm ya sen göğsüne surekli bisiler sür zeytinyağı krem ayva çekirdeği kaynatıp suyunu sürebilirsin yumuşak olsun yani kabuk bağlandığına gire göğsün cok kuru kalıyor. kuru kalmaması gerek
emzirmen dah iyi olur gerçekten senin icin.

Gece ve gündüzü ayıran Bebişlerimiz var mı?
Neler yaptınız varsa ya bi de ne kadarlık oldu..
Bize daha erken mi acaba
Bir aydır nispeten öğrettim. Gece uyanınca hiç konuşmuyorum en başından beri ve lambayı yakmıyorum. Birde gece uyumayıp gündüz uyuyor du. İki-3 haftalık olunca akşam 8 gibi kaldırmaya başladım. Uykusunu açacak şeyler yaptım. Çok yoruluyor 12 gibi uyuyor gece sadece emmeye kalkıyor. Ara da bir kaçamaklar oluyor ama o kadar da olur

muhtemelen biraz aciyordur hasta olunca yanıyor zaten burun bide tuzlu su gelince yakıyordur ama inan yapacak başka bisi yok ilerlemesi dha kötü ilaç kullanması gerekir ondan iyidir serum diyorm bizimki de çok ağlıyor yoksa. ama istersen bi sütünle dene bn bazen de onla açıyorum çay kaşığına sıkıyorum burnuna koyuyorum biraz durunca cekiyorum. ilk gunler serumdan varması açamazdı ama hatta bn buhar makinasına normal su koyup defalarca burnuna buhar verdim kurumasın diye.

O eskidenmiş canim anne sütü olana ne ala ama olmayan ne yapsın . kızımda kismen mama çocuğu dişleride bağışıklığı da çok şükür iyidir.arkadasin çocuğu var 1sene anne sütü aldı şuan senede 4-5 şişe antibiyotik kullanıyor.kizim 6 yıldır hiç antibiyotik kullanmadi.hee birde eltim 2 sene emzirdi ama oğlu kahvaltida fanta cips öğlen yemegi kola gofret yapardi 10 yaşında çocuk agzina süt ve süt ürünü sürmez.eylul mayis arasi haftada en az 2 gün okula gidemez çünkü hasta.
Demem o ki evet anne sütü mucize ama iş sadece anne sütünde değil sonrasi da bebeklik kadar etkili .her anne emzirmek ister ama olmuyorsa genetik olabilir sorunlar olabilir yoksa yoktur.kimsenin sütüm var ama gece sık kalkmak istemiyorum diye mama verdigini sanmam.bende mecbur birakildim verdim o dönem gereksiz üzüldüğüme değmezmiş.

Ayyy lutfen gazı bitiyo olsun

Yaptirmadm.. Goztepedeki doktor sünneti var dedi.. Duzeltilcek galiba.. Alttan sarkan etleri kesilcek galiba.. Biraz bekleyin dedi.. Bizde 7.ayda düşünüyoruz.. Bakalim.. Ama nerde yaptircami hala bilmiyorum.. Erdemi pek dusunmek istemiyorum niyeyse.. Fiyati iyiymiş gerçi ama.. Bilmiyorum o zmna gelelim belki erdemde yaparz

Haklisin.. Demin biri daha dedi oksuz yetimler var diye.. En azndn benim yanimda.. Aslnda en kotusunu düşününce sukretcek sebepler artiyor da o an onun farkina varamiyoruz üzüntüden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…