Memeler tam boşalana kadar emzirmelisinKızlar süt nasıl yağlandırılır doyurucu hale nasıl gelir bizimki doymuyor yağsız sütüm
E bebekte baston travel var. Ona bak. Arkadaşım kullandı memnundu.Mamas papas güzelmiş ama çok pahalıe bebek de var bi ona bakacağım gidince
O ne demek yaaa nasıl kadersiz? Annesi var mı, hayatta mı onu sarıp sarmaliyor mu? Sen onun için en güzelini yaparsın zaten. Her bebeğin kaderi kısmeti farklı. Şimdi sağlıkla birliktesiniz ya. İnan kadersizlik bunlar değil...:
1seneye yaklasinca gel dedi.. Süt kanallariyla olusan biseymis.. Annem bende de var demisti.. Genelde cogu kadinda oluyomus sanrm..
Ben eymenimin kadersizligine üzülüyorum.. Zaten akranlarindan geri.. Anne sütü daha az aliyo.. Sürekli mama yiyo.. Dogdugunda bile yaninda yoktum.. Annesiz kaldi kaç gün oralardabenim kadersiz oğlum
Serum fizyolojikke burnunu temizletmiyor artik esimde aciyordur yapmayalim diyor nasil temizleyecegim baska gercekten burnu aviyormudur cok agliyir artik tik oldu burnuna deger degmez basliyorbenm oglan yeni atlatti canm cok kotu burnu tikaniyordu hapşırıyordu surekli tıkanıklık başladığı andan itibaren serum fizyolojik ile actm surekli baktm artıyor hemen götürdük doktorda boğazında ciğerinde birsey yok burnunu açmaya devam et surekli temizle ve sık sık emzir dedi . ve bi sprey verdi cok fazla tıkalı olduğu icin tedavi edici bi sprey soguk algınlığında kullanılıyor 5 günden fazla da kullanilmazmis. eğer artarsa bekleme hic hemen görür burun tıkalı kalırsa ciğerlere ilerliyor malesef
Bilmem biz tshirtle duruyoruz.Bizimde geceler 22 derece oluyor ama cok soguk degil mi ya bizim ki merkezi sistem elimde olsa arttiracam ben cok usuyorum
Acıma değilde genzine tuzlu su gittiiği için hoşlanmıyordur sadece. Benim ki de öğrendi. Artık burnuna değinc ağlıyor. Ama temizlemenin başka yolu da yokSerum fizyolojikke burnunu temizletmiyor artik esimde aciyordur yapmayalim diyor nasil temizleyecegim baska gercekten burnu aviyormudur cok agliyir artik tik oldu burnuna deger degmez basliyor
Burda hemen çay kaşığı ile ateş düşürücü içirip acile gitmem söylendi.Atesi oldugu zaman napacagiz
bebek memeyi yanlis mi alıyor acaba?Canım geçmiş olsun. Resmen benim de kopacak. Ama çocuğa bir şey olmaz korkma. Dışkı ile çıkarır. Benim yaralarım banyodan sonra daha çok acıyor. Sanırım su kurutuyor ve havluya bile değiremiyorum kurulanırken. Hep krem sürüyorum. Ucuna şişler batırıyorlar gibi yanıyor bu sefer. Acısından bağırıp duruyorum. Geçen sırf bu yüzden uyuyamadım.
Bizimkide bitti gibi şükürler olsun krizleri kalmadi gazdan kaynakliAyy çok üzülüyorum yaa.. Bi kakasini yapsa.. Hayir gazda atmiyo.. Gaz yuzunden aglamiyo da cok enteresan.. Gazi cok olsa aglar dimi ya.. Acaba gaz sorunumuz bitiyor mu kendiliginden anlamadm
Doktorumuz 22 dereceye evi sabitlememizi istedi, çok sıcak onlar için iyi değilmiş aslında. Ben normal kalınlıkta alt üst içine yarım kollu badi ayağına çorap bir de eldiven giydiriyorum. Uyanıksa penye yelek yatarken de bir penye bir örgü battaniye. İlk zaman ince geliyodu gözüme ama baktım ensesi göğsü sıcak alıştım artık. Ben kazak üstü hırkaylayım ama kendime göre giydirsem bebişim isilik atar ben çok üşürümBizimde geceler 22 derece oluyor ama cok soguk degil mi ya bizim ki merkezi sistem elimde olsa arttiracam ben cok usuyorum
sağmak daha cok acıtıyor bence canm ya sen göğsüne surekli bisiler sür zeytinyağı krem ayva çekirdeği kaynatıp suyunu sürebilirsin yumuşak olsun yani kabuk bağlandığına gire göğsün cok kuru kalıyor. kuru kalmaması gerekYa bende öyleyim enfeksiyon olmuşum antibiyotik aldım pazartesi gecmezse cerrahi müdahale ben sağıyorum acıdan emziremiyorum sadece denedim yarayı yuttu şimdide memede tüm gündür tek meme yetmiyor heralde anlamadım derdini bide emerken memeden çıkıyor deliniyor tekrar tutana kadar
Bir aydır nispeten öğrettim. Gece uyanınca hiç konuşmuyorum en başından beri ve lambayı yakmıyorum. Birde gece uyumayıp gündüz uyuyor du. İki-3 haftalık olunca akşam 8 gibi kaldırmaya başladım. Uykusunu açacak şeyler yaptım. Çok yoruluyor 12 gibi uyuyor gece sadece emmeye kalkıyor. Ara da bir kaçamaklar oluyor ama o kadar da olurGece ve gündüzü ayıran Bebişlerimiz var mı?
Neler yaptınız varsa yabi de ne kadarlık oldu..
Bize daha erken mi acaba
muhtemelen biraz aciyordur hasta olunca yanıyor zaten burun bide tuzlu su gelince yakıyordur ama inan yapacak başka bisi yok ilerlemesi dha kötü ilaç kullanması gerekir ondan iyidir serum diyorm bizimki de çok ağlıyor yoksa. ama istersen bi sütünle dene bn bazen de onla açıyorum çay kaşığına sıkıyorum burnuna koyuyorum biraz durunca cekiyorum. ilk gunler serumdan varması açamazdı ama hatta bn buhar makinasına normal su koyup defalarca burnuna buhar verdim kurumasın diye.Serum fizyolojikke burnunu temizletmiyor artik esimde aciyordur yapmayalim diyor nasil temizleyecegim baska gercekten burnu aviyormudur cok agliyir artik tik oldu burnuna deger degmez basliyor
Bilemiyorum canım meme ucuna sürülebilecekler genelde sıkıntı yapmıyor ama özellikli bir ilaç mıydı bir şey olmaz Allah’ın izniyleAntibiyotuk aldım mene ucu yarışı kabuk bağlamıştı bebek onları yuttu bisey olurmu ki
O eskidenmiş canim anne sütü olana ne ala ama olmayan ne yapsın . kızımda kismen mama çocuğu dişleride bağışıklığı da çok şükür iyidir.arkadasin çocuğu var 1sene anne sütü aldı şuan senede 4-5 şişe antibiyotik kullanıyor.kizim 6 yıldır hiç antibiyotik kullanmadi.hee birde eltim 2 sene emzirdi ama oğlu kahvaltida fanta cips öğlen yemegi kola gofret yapardi 10 yaşında çocuk agzina süt ve süt ürünü sürmez.eylul mayis arasi haftada en az 2 gün okula gidemez çünkü hasta.Eşim ve kardeşi mama ile büyümüş. Sma ile. Ben 8 ay anne sütü almışım. Bagisikliklarimiz arasında dünya kadar fark var.
Hatta abim de pirinç unu inek sütü ile büyümüş. Yine aramızda çok fark var. Yanında biri hapsirsa hasta olurlar hemen.
Bizimki de 5 gunde bir yapıyor çokta yapmasın totosunda kilo dursun biraz iyidir. Sizin gaz olayının yavaş yavaş bitmesi lazım zaten büyüyor annesi eller kollar hareketlendikce gaz olusmayacak vucut gazı parçalayacak normal olan bu .1-2 ayin car keyfini cikart sonrada dış sancilarimiz başlayacak.
Sen Eymen i sünnet işini yaptırmadım dimi.biz çakmak Erdem hst çocuk cerrahisinden çok memnun kaldık.bal gibi bir dr.uyusturmasi kesmesi hepsi 30 dk sürdü.pzt aksam sünnet oldu crs itibari ile şiş çekildi normal halini alıyor.cok şükür agri sızı hiç olmadi.ilk gece fitil krem ile uzunca da yatti.iyiki o dr a gitmişiz biz çok begendik.fiyat olarakta gayet makul muayene+ sünnet 430 tl
Memeler tam boşalana kadar emzirmelisin
Tahin pekmez yiyebilirsina
Malt icecekleri kullanıyorsan onu kes.
O ne demek yaaa nasıl kadersiz? Annesi var mı, hayatta mı onu sarıp sarmaliyor mu? Sen onun için en güzelini yaparsın zaten. Her bebeğin kaderi kısmeti farklı. Şimdi sağlıkla birliktesiniz ya. İnan kadersizlik bunlar değil...
Serum fizyolojikke burnunu temizletmiyor artik esimde aciyordur yapmayalim diyor nasil temizleyecegim baska gercekten burnu aviyormudur cok agliyir artik tik oldu burnuna deger degmez basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?