Ah keşke:/ iç geçirerek bakıyorum burdaki herşeye, keşke memleketimizde de olsa bunlardan diye.Söylediğin oyun grupları çok iyiymiş, keşke burda da böyle sosyal ortam olsaydı. Bende İstanbul'da sin sanıyordum.
Ben tek cocukla ayni durumdsyim. Allah sizin yardmcinjz olsun iki oldgnu düşünemiyorum bile. Ben utuyu filan unuttum camasir yikayip katlayabilirsem ne ala valla. Yemekte birgun var birgun yok. Allahtan annem buzlugumu hic bos birakmiyor da hazir yemeklerden yapiyorm 10 dk da mutfakta isim bitecek seyler. Bebegim ya memede ya kucakta ben Wc gitcek vakit bulamiyorm esimi bekliyorm dort gozle gelsin diye. Adam halimi goruyor haftalardir aksamlari spora filan gidemez oldu bari aksam nefes alsin diye. Kuafor yolunu unuttum(alt katimda oysaki kuafor) normal kiyafet giymeyi ozledim surekli pijamalarlaym esim her geldiginde kucagmda emen bir bebek sacimi bile toplayamamisim dagilmis halde karsiliyorm. Evliligimiz birbirine muhtesem anlayis gosteren iki arkadas kanka olayına döndüSelam kızlar
Iki çocuk ne kadar zormuş. Yetişemiyorum hicbirseye. Ne çamaşır bitiyor ne ütü. Biri oyun ister biri emmek ister. Ev işi yemek yapabilirsem anca. Kendime ayıracak zaman bulamıyorum. Sizlerde oylemisiniz? Yarın kırkımız çıkıyor bir düzen oturtamadim
Ay meme ağzından çıkınca çok sinirleniyor benimkide kafasını memeye vuruyor tek mememiz kaldı bideBenimki de sürekli meme istiyor. Bazen meme ağzındayken emmiyor atıyor sonra bağırıyor sinir yapıyor. Veriyorum almıyor. Geceleri böyle yapıyor genelde. Gündüz emiyor. Yanımda yatırıyorum artık her istediğinde veriyorum göğsümü. Ağzında memeyle uyuyor.
Bakım nerdeeee... saçlarımın beyazı çıkmış. Kuafore gitmem imkansız. O yuzden boya aldım kendim evde boyarim diye. Bakalim ona ne zaman vakit bulacam. Sacimi bile taramıyorum. Tepeden bir topuz hepsi oBen tek cocukla ayni durumdsyim. Allah sizin yardmcinjz olsun iki oldgnu düşünemiyorum bile. Ben utuyu filan unuttum camasir yikayip katlayabilirsem ne ala valla. Yemekte birgun var birgun yok. Allahtan annem buzlugumu hic bos birakmiyor da hazir yemeklerden yapiyorm 10 dk da mutfakta isim bitecek seyler. Bebegim ya memede ya kucakta ben Wc gitcek vakit bulamiyorm esimi bekliyorm dort gozle gelsin diye. Adam halimi goruyor haftalardir aksamlari spora filan gidemez oldu bari aksam nefes alsin diye. Kuafor yolunu unuttum(alt katimda oysaki kuafor) normal kiyafet giymeyi ozledim surekli pijamalarlaym esim her geldiginde kucagmda emen bir bebek sacimi bile toplayamamisim dagilmis halde karsiliyorm. Evliligimiz birbirine muhtesem anlayis gosteren iki arkadas kanka olayına döndüaynaya uzun zamandir bakmıyorm sanirim kendimi görmekte istemiyorum acikcasi hamilelikte 11kilo aldm suan 10 kilosunu verdim ama hicbir pantolonum olmuyor gobegim ve simitim var gbi oyuzden kendimle barismak icin bi 5-10 kilo daha vermem lazm sanirim bide bebegimin buyumesi lazm tabi kendkme vakit ayirmam için sonuc olarak mutsuz ve umutsuz haldeym
Selam emily, benim de evde 2 oda düzene girebildi, diğer her yer her yerde. Yemeği genelde eşim yapıyor, mutfağın canına okuyor. Olan vakitte ancak orayı temizleyip küçük bir yeri düzenleyebiliyorum. Çamaşırlar olayı çok dehşet:/ büyük kızım günde 5/6 kere altını kaçırıyorSelam kızlar
Iki çocuk ne kadar zormuş. Yetişemiyorum hicbirseye. Ne çamaşır bitiyor ne ütü. Biri oyun ister biri emmek ister. Ev işi yemek yapabilirsem anca. Kendime ayıracak zaman bulamıyorum. Sizlerde oylemisiniz? Yarın kırkımız çıkıyor bir düzen oturtamadim
Geçmişler olsun. Genzine süt mü kaçtı acaba çok fazla:/Cok korktum. Ekin' i emzirirken bir anda morardi sustu memeden ayirdim aldkm ters cevirdim. Gozleri kocaman oldu. Hafif hafifsirtina vurdum yani aslinda napicagimi bilemedim. Oksurdu sonra nefes almaya basladi. Ama oyle cok korktum ki. Anlatamam. Allah im acilarini gostermesin kimseye. Gozumun onunden ayirasim yok su an. Uyusa da uyusam dedigim icin geceleri kalkip emzirmek zor geldigi icin pisman oldum bir anda.
Bebegim de bende cok korktuk o da agladi. Su an bende agliyorum.
Benimki de öyle bi de bazen geri alamıyor daha çok ağlıyor.Ay meme ağzından çıkınca çok sinirleniyor benimkide kafasını memeye vuruyor tek mememiz kaldı bide
Genzine kaciyor hep. Bu sefer sagdigim halde yine kactiGeçmişler olsun. Genzine süt mü kaçtı acaba çok fazla:/
Olabiliyor öyle axel, çok fazla yüklenip kendini hırpalama.
Ben de Allah korusun emzirirken uyuyakalırım ya da yastığın üstüne bırakırım, kapaklanır falan diye salonda koltuğu açmadan, gayet rahatsız bir pozisyonda yatıyorum bilerek. Ih dese uyanıyorum ama babamın cenazesinde uyandıramamışlar beni akşama kadar(çok yorucu bir günün ertesinde tek başıma başka bir şehire okul için gitmiştim, evde benden başka kimse yoktu)..korkudan aklım çıkıyor, uykum bölününce tekrar uykuya da dalamıyorum, ibibik kuşu gibi sabahlayıp duruyorum böyle
Geçmiş olsun. Emzirirken makas yapabilirsin, sütün akışını biraz azaltır.Genzine kaciyor hep. Bu sefer sagdigim halde yine kacti
Ben nerdeyse ilk 5 günden sonra aldım hep kucağima oğlum 15 kiloKızlar dikişler ne alemde? Var mı sıkıntısı olan?
Benim 27 gün oldu. Bugün büyük oğlumu aldım kucağıma 13-14 kg falan, canım çok acıdı. İçten içe hafif bir sızlama var. Daha iyilesmedi mi ya bu meret? Bebeğini kucağına alan illa ki vardır. Kucağımda yerde otururken boş bulundum ayağa kalktım. Baktım zorlanıyorum ayağa kalkıp aldım kucağıma yatağına yatırdım.
Kavga gurultu soydum biraz su an bere eldiven kullanmiyoruz. Bir citcitli zihin bir alt birde udtune bir takim var.Geçmiş olsun. Emzirirken makas yapabilirsin, sütün akışını biraz azaltır.
Fotoğraftaki senin bebeğin galiba, çok tatlı bakıyor, kitaptakileri öğreniyor maşallah
Ben eldivenleri artık takmıyorum, çoğu şeyi elleri ile öğreniyorlarmış o yüzden. Bere de ev soğursa ya da banyodan sonra takıyorum. Uyurken zaten bere gözüne kayarsa uyuz oluyordu benimki. Kat kat lahana gibi olmayınca baya rahatladı. Sizin ev de sıcak biraz rahatlat bence.Bizim ev 21 derece ama rahat giyindiriyorum artık. Kendimden 1 kat fazla olacak şekilde.
Senin sezeryan mıydı rint?Kızlar dikişler ne alemde? Var mı sıkıntısı olan?
Benim 27 gün oldu. Bugün büyük oğlumu aldım kucağıma 13-14 kg falan, canım çok acıdı. İçten içe hafif bir sızlama var. Daha iyilesmedi mi ya bu meret? Bebeğini kucağına alan illa ki vardır. Kucağımda yerde otururken boş bulundum ayağa kalktım. Baktım zorlanıyorum ayağa kalkıp aldım kucağıma yatağına yatırdım.
Ben nerdeyse ilk 5 günden sonra aldım hep kucağima oğlum 15 kilo
Kızlar selam. Bebeğim sürekli memede uyuyor. Randımanlı ememiyor. Haliyle suy kanalların tam açılmadığı icin miktarda artış olmuyor. Mama veriyorum mecburen yetmiyor çünkü. Sorum aranızda böyle bi durum yasayan var mi 25 gunluk bebegim. Süt miktarında artış olur mu bu şekilde mi devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?