2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Uyumuyor, dinlenmiyorlarmış. Annem biz uyuyunca gece evi toplar, koltukları, halıları siler, yerleri siler, halıları gırgırlar öyle yatarmış

O zaman biz tembeliz.. Bu anlama geliyor
[/QUOTE]
Valla ben kendi adıma aman uyusa da bir uzanıp dinlensem modundayım

Uyumuyor, dinlenmiyorlarmış. Annem biz uyuyunca gece evi toplar, koltukları, halıları siler, yerleri siler, halıları gırgırlar öyle yatarmış
[/QUOTE]
bnde suan öyleyim gun icinde mümkün diil çocuklar uyuyor başlıyor bi temizlik harekatı sabah temiz bi eve uyanaymdiye e sabah bitiyor mu saat daha 10bcuk ve oyuncaklar heryerde kahvalti bulasigi duruyor balkonu sabaha biraktm o duruyr. oglan kucağa alışmış kucak istiyor grip oldum halim yok evi koyup kaçasım var

Benim de 20 günlük bebeğim aynı durumda... Memede uyuyor ama meme de ağzında, çıkarınca da bağırıyor. Tekrar istiyor, az az emiyormuş gibi yapıyor ama tam çekmiyor. Tam çektiği süre 5-10 dakikaysa memede kaldığı süre 30 dakika, 2 göğüs 1 saat toplamda. Yani ben uyandırmaya çalışıyorum memedeyken, ayağını gıdıklıyorum. Burnunu elliyorum. Dürtüklüyorum uyandırıp uyandırıp emziriyorum ama bazen uyandıramıyorum. O zaman uzun süre memede kalıyor. 3 saat öyle oturuyorum bazen. Memeden kopunca ağlıyor tekrar istyor. Zamanla alışacaklar, daha çok küçükler sanırım ondan.

Madem sıkıntılısın, dikkat et bari. Allah korusun kalıcı ağrı,sızıya dönüşmesin. Neden tutmuyor dikiş bu arada? Ciddi bişey değildir umarım.

Ahahaha çok hoşmuşsun

Eşlerin iş yapmaması çok kötü:/ ben eşime güvenerek yaptım 2.çocuğu zaten. Ben de kızımın işediklerini elimde yıkıyorum çoğunlukla, makinayı bekletemiyorum. Yaza çıksaydık hepimiz daha rahat edeceğiz inşallah. Allah kolaylık versin emily, dayanmaktan başka çıkar yolumuz yok.

Emzik denedin mi?

bnde eşime güvenerek yaptm da güvenim biraz tort çıktı kizla oyun oyna diyorm oynamiyor mızıkçıymıs oyun oynarken kavga ediyorlar kizi hadi git annenle oyna diye kovalıyor .bnde boyle demiyordun büyüğe sen bakıyordun diyorm onla bas edemiyorum küçüğü bna ver diyor ya sen küçüğe napacaksın acaba altını değiş desem heryeri batırırsın emziremezsin yapacağın tek sey gazını almak

Benim oğlan babaya da duskun ama işte işin zor kısmında bana bağlı. Çok iyiymiş ama Sait Bey mi gitti

Sağol canım. Allah sanada kolaylik versin. Yaz gelse bende cisi ogretsem. Ne altini degismeme izin veriyor nede üzerini degismeme

Ben 15 gunlukken depresyona girdim surekli agliyordum psikiyatriste gittim antidepresana basladim simdi iyiyim psikologa git mutlaka bekleme

Madem sıkıntılısın, dikkat et bari. Allah korusun kalıcı ağrı,sızıya dönüşmesin. Neden tutmuyor dikiş bu arada? Ciddi bişey değildir umarım.
Hiçbir fikrim yok canım hematolojiye gidecektim ama ona da gidemedim. İlk doğumda dikişler açıldı. Yaralarım da geç iyileşir.
Yirmilik dişimi cektirmistim ondaki dikişler bile o kadar uzun süre kaldı ki... İyilesmiyor dikiş tutmuyordu.
Dün bana ders oldu artik kırkım çıkınca doktor kontrol eder öyle alırım bebeyi.

Aynı benim durumum. Sık emzir canım yaran falan yoksa. Bir de arada bir sağ memeni.

[/QUOTE]
Valla ben kendi adıma aman uyusa da bir uzanıp dinlensem modundayım
[/QUOTE]

Al benden de o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…