Uyumuyor, dinlenmiyorlarmış. Annem biz uyuyunca gece evi toplar, koltukları, halıları siler, yerleri siler, halıları gırgırlar öyle yatarmış
Bende de var bi sertlik ultrason çekicekler bakalım ne çıkıcakBi mememde kist çıktı.. Digeride mastit olunca o gün bayağı uzgundum.. Ters bişey yok allaha şükür
Valla ben kendi adıma aman uyusa da bir uzanıp dinlensem modundayımO zaman biz tembeliz.. Bu anlama geliyor
Benim de 20 günlük bebeğim aynı durumda... Memede uyuyor ama meme de ağzında, çıkarınca da bağırıyor. Tekrar istiyor, az az emiyormuş gibi yapıyor ama tam çekmiyor. Tam çektiği süre 5-10 dakikaysa memede kaldığı süre 30 dakika, 2 göğüs 1 saat toplamda. Yani ben uyandırmaya çalışıyorum memedeyken, ayağını gıdıklıyorum. Burnunu elliyorum. Dürtüklüyorum uyandırıp uyandırıp emziriyorum ama bazen uyandıramıyorum. O zaman uzun süre memede kalıyor. 3 saat öyle oturuyorum bazen. Memeden kopunca ağlıyor tekrar istyor. Zamanla alışacaklar, daha çok küçükler sanırım ondan.Kızlar selam. Bebeğim sürekli memede uyuyor. Randımanlı ememiyor. Haliyle suy kanalların tam açılmadığı icin miktarda artış olmuyor. Mama veriyorum mecburen yetmiyor çünkü. Sorum aranızda böyle bi durum yasayan var mi 25 gunluk bebegim. Süt miktarında artış olur mu bu şekilde mi devam eder
Ben de İstanbul’da okudum. Manisa merkezi hiç görmedim. Eşimin memleketi Kula, gördün mü hiç orayı, ben çok seviyorum. Oraya yerleşeceğim inşallah dönüşte.Bende manisada okudum.. Ikinci memleketim sayılır
Madem sıkıntılısın, dikkat et bari. Allah korusun kalıcı ağrı,sızıya dönüşmesin. Neden tutmuyor dikiş bu arada? Ciddi bişey değildir umarım.O zaman dikişe bir şey olmaz sadece ilk kez aldığım için sızladı demek.
Yok canım normal dogum. Ama benim cildim dikiş konusunda sıkıntılı dikiş tutmuyor
@yumiti Sen de çok erken başlamışsın ya
Ahahaha çok hoşmuşsunÇok aşk da bunaltiyormus iştebende babama böyle aşıktım.. Hic ayrilmak istemiodum.. Ogle yemegine eve geliodu.. Giderken saklanarak kaciodu benden.. Anlayinca ortaligi yikiodum apartmani yikiodum.. Herkes kapiya cikip yine sait bey mi gitti diolardi.. Herkes alismisti artik sokakta herkes cama cikiodu
Eşlerin iş yapmaması çok kötü:/ ben eşime güvenerek yaptım 2.çocuğu zaten. Ben de kızımın işediklerini elimde yıkıyorum çoğunlukla, makinayı bekletemiyorum. Yaza çıksaydık hepimiz daha rahat edeceğiz inşallah. Allah kolaylık versin emily, dayanmaktan başka çıkar yolumuz yok.Ne güzel eşin yardımcı. Benimkinin bana bir faydası yok. Bir iki gündür akşamları kızımızı uyutuyor sadece. Birde geceleri kızımla eşimi ayrı odada yatırıyorum ben bebekle ayri yatıyorum. Evi ne kadar toplasam toplanmıyor. Arkamdan kızım dağıtıyor. Bu hafta hergun çamaşır yıkadım. Ee haliyle çamaşır yıkanınca ütü de çıkıyor. Oğlum sünnet olduğu için pipisine bardak koyduk. O yüzden çiş bezden hep çıktı. Gunde 2-3 kez komple üst değiştim. Yenidoğan çok almadığım için yetmedi. Şükür iyileştik o dertde bitti.
Kırkına kadar tam iyilesmiyor canım. Sonrasında 3 ay dikkat etmen gerek.
Bende senin gibi giydiriyorum.
Emzik denedin mi?Benim de 20 günlük bebeğim aynı durumda... Memede uyuyor ama meme de ağzında, çıkarınca da bağırıyor. Tekrar istiyor, az az emiyormuş gibi yapıyor ama tam çekmiyor. Tam çektiği süre 5-10 dakikaysa memede kaldığı süre 30 dakika, 2 göğüs 1 saat toplamda. Yani ben uyandırmaya çalışıyorum memedeyken, ayağını gıdıklıyorum. Burnunu elliyorum. Dürtüklüyorum uyandırıp uyandırıp emziriyorum ama bazen uyandıramıyorum. O zaman uzun süre memede kalıyor. 3 saat öyle oturuyorum bazen. Memeden kopunca ağlıyor tekrar istyor. Zamanla alışacaklar, daha çok küçükler sanırım ondan.
bnde eşime güvenerek yaptm da güvenim biraz tort çıktıEşlerin iş yapmaması çok kötü:/ ben eşime güvenerek yaptım 2.çocuğu zaten. Ben de kızımın işediklerini elimde yıkıyorum çoğunlukla, makinayı bekletemiyorum. Yaza çıksaydık hepimiz daha rahat edeceğiz inşallah. Allah kolaylık versin emily, dayanmaktan başka çıkar yolumuz yok.
Benim oğlan babaya da duskun ama işte işin zor kısmında bana bağlı. Çok iyiymiş ama Sait Bey mi gittiÇok aşk da bunaltiyormus iştebende babama böyle aşıktım.. Hic ayrilmak istemiodum.. Ogle yemegine eve geliodu.. Giderken saklanarak kaciodu benden.. Anlayinca ortaligi yikiodum apartmani yikiodum.. Herkes kapiya cikip yine sait bey mi gitti diolardi.. Herkes alismisti artik sokakta herkes cama cikiodu
Sağol canım. Allah sanada kolaylik versin. Yaz gelse bende cisi ogretsem. Ne altini degismeme izin veriyor nede üzerini degismemeEşlerin iş yapmaması çok kötü:/ ben eşime güvenerek yaptım 2.çocuğu zaten. Ben de kızımın işediklerini elimde yıkıyorum çoğunlukla, makinayı bekletemiyorum. Yaza çıksaydık hepimiz daha rahat edeceğiz inşallah. Allah kolaylık versin emily, dayanmaktan başka çıkar yolumuz yok.
Ben 15 gunlukken depresyona girdim surekli agliyordum psikiyatriste gittim antidepresana basladim simdi iyiyim psikologa git mutlaka bekleme40dan sonra lohusa depresyonu yaşayan var mı ?
40ı çıkınca annem gitti. Ve ben o günden beri depresyondayım. Bebekli hayata alışamıyorum kendimi boşlukta hissediyorum kızlar sürekli biriyle yapışık olmak üstelik kvalidemlerdeyim yemeğim aşım hazır arada bi onlar ilgileniyor ama yine de alışamıyorum sanki bebekli hayata. Yalnız değilsin deyin nolur yoksa psikoloğa gideceğim, sanki her şey üstüme üstüme geliyor
Hiçbir fikrim yok canım hematolojiye gidecektim ama ona da gidemedim. İlk doğumda dikişler açıldı. Yaralarım da geç iyileşir.Madem sıkıntılısın, dikkat et bari. Allah korusun kalıcı ağrı,sızıya dönüşmesin. Neden tutmuyor dikiş bu arada? Ciddi bişey değildir umarım.
Kızlar selam. Bebeğim sürekli memede uyuyor. Randımanlı ememiyor. Haliyle suy kanalların tam açılmadığı icin miktarda artış olmuyor. Mama veriyorum mecburen yetmiyor çünkü. Sorum aranızda böyle bi durum yasayan var mi 25 gunluk bebegim. Süt miktarında artış olur mu bu şekilde mi devam eder
Bende de var bi sertlik ultrason çekicekler bakalım ne çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?