2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu benim de başıma geldi. Gün boyu korkudan bacaklarımın titremesi ve başımın ağrısı geçmemişti çok geçmiş olsun

Ne güzel eşin yardımcı. Benimkinin bana bir faydası yok. Bir iki gündür akşamları kızımızı uyutuyor sadece. Birde geceleri kızımla eşimi ayrı odada yatırıyorum ben bebekle ayri yatıyorum. Evi ne kadar toplasam toplanmıyor. Arkamdan kızım dağıtıyor. Bu hafta hergun çamaşır yıkadım. Ee haliyle çamaşır yıkanınca ütü de çıkıyor. Oğlum sünnet olduğu için pipisine bardak koyduk. O yüzden çiş bezden hep çıktı. Gunde 2-3 kez komple üst değiştim. Yenidoğan çok almadığım için yetmedi. Şükür iyileştik o dertde bitti.
Kırkına kadar tam iyilesmiyor canım. Sonrasında 3 ay dikkat etmen gerek.
Kavga gurultu soydum biraz su an bere eldiven kullanmiyoruz. Bir citcitli zihin bir alt birde udtune bir takim var.
Bende senin gibi giydiriyorum.

Amin bizimde bugün kırkımız çıkıyor. Zaman çabuk geçti.

Dikisler dedigin sezeryan olanlarin mi ? Benim agri sizi yok ama doluluk hissi oluyor ve gece emzirirken oturus pozisyonundanmidir nedir sabahlari kasiklarimda agri oluyor bir de hizli yurursem alt karnim sisiyor gibi hafiften degisik bir rahatsizlik hissi oluyor.Boyle bisey yasayan var mi? Kanamam bitmisti birde sanki adet kanamasi yasadim ve yine devam ediyor lekelenme tarzinda.Doktorum 6 ay sonra cagirdi kontrole.Cok gec degil mi ? Bugun 56 gunluk oldular.Hala hafif hafif lekelenme geliyor.

10 kaplan gücünde evvelallah ama hala kaka yapamadik.. Dun gece canimiza okudu

Ara ara bana da vuruyo bunalim

Bende manisada okudum.. Ikinci memleketim sayılır

[/QUOTE]
Geçmiş olsun. Benim ki de genzine çok kaçırıyor sütü. Geçen gece eşim nöbetteyken oldu. Sırtına vurdum hemen düzelmedi de kapıya koştum komşulara heber veririm diye. Allahtan toparladı hemen nefesini. İlk Yardım öğrenmek çok önemli

Anneye aşık erkek çocukları.. Bayılırım

Ben nerdeyse ilk 5 günden sonra aldım hep kucağima oğlum 15 kilo
O zaman dikişe bir şey olmaz sadece ilk kez aldığım için sızladı demek.
Yok canım normal dogum. Ama benim cildim dikiş konusunda sıkıntılı dikiş tutmuyor

yumiti Sen de çok erken başlamışsın ya

Ayy canim.. Nefesi kesildi emerken heralde.. Allah kimseye böyle korkular yasatmasin geçmiş olsun.. Gecsin gitsin

Evet kuzum erkek çocuğu anneye hayran oluyor. Ama bu başkasının uyuymamasi başkasının tuvalete götürmemesi vs şekline dönüyor. İşte tam o sırada ikinci gelince vay bana vaylar bana :))

Çok aşk da bunaltiyormus işte bende babama böyle aşıktım.. Hic ayrilmak istemiodum.. Ogle yemegine eve geliodu.. Giderken saklanarak kaciodu benden.. Anlayinca ortaligi yikiodum apartmani yikiodum.. Herkes kapiya cikip yine sait bey mi gitti diolardi.. Herkes alismisti artik sokakta herkes cama cikiodu

[/QUOTE]
bu gunler de en çok kullandigim kelimelr eskiden bu insanlar 5 10 cocugu nasıl yapmışlar nasl bakmışlar yemekleri kim yapmış evi kim temizlemis biz mi beceriksiziz
Uyumuyor, dinlenmiyorlarmış. Annem biz uyuyunca gece evi toplar, koltukları, halıları siler, yerleri siler, halıları gırgırlar öyle yatarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…