2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de İstanbul’da okudum. Manisa merkezi hiç görmedim. Eşimin memleketi Kula, gördün mü hiç orayı, ben çok seviyorum. Oraya yerleşeceğim inşallah dönüşte.

Valla ben merkezdeydim.. Son senelerde kampus muradiyeye tasindi merkeze 5dk nerdeyse.. Merkezdeydim yani ilcelerini hiç gormedim ama pismanim.. Ama manisali arkadasimla konusuyorm.. Gayet gelismis eskisi gibi degil..ben ilk gitttgmde hicbisey yoktu ilk burger king geldi sonra heryer doldu son sene avm bile yapmislardi.. Simdi iki uc tane olmuş.. Sehir hastanesi de varmış.. Celal bayar universitesinin kampusu bile gelişmiş merkezde ilerlemis yani bide izmire 40dk.. O açıdan da rahat.. istsnbulun keşmekeşligi yok kucuk sehir kafa rahat

Ahahha uzayin bosluga kaçacaksın nerdeyse.. Bu nasil bosluktur valla bende bugun eymen uyudu bayagi evi temizledim yuzeysel.. Kir baglamis heryer

Ne cok manisa baglantisi olanlar varmis Bende 5 yil Akhisarda gorev yaptim.Cok ozluyorum.Keske ben Bursaya degil de esim akhisara gelseydi Izmirime yakindi hep.Dua ediyorum bir mucize olsa da hayirlisiyla yaklassak diye oralara ama esim asla istemiyor Bursadan baska bir yer.

Aynı benim durumum. Sık emzir canım yaran falan yoksa. Bir de arada bir sağ memeni.
Sağıyorum canim da süt kanallarım çok açılmadi sanirim 20 30 cc süt geliyor. Randımanlı emse artar mi acaba. Ya da sonrasında süt artıyor mu aynı miktar mi kalıyor
Mama vermek istemiyorum ama kilo artışı olmadığından doktor mamaya başlattı

Bugün kalca ultrasonu cekildi cok sukur bisey cikmadi..yüzünde egzama var kizimin yaa pul pul dokuluyor ona da sizma zeytinyağı sur dedi doktor..her mamadan sonra iki uc cay kasigi su vermeliymisim...ben gunde iki uc cay kasigi veriyordum o yuzden kakasini zorlanarak yapiyormus...bi de prebiyotik damla verdi bagirsak duzenleyici ..bilmiyorum kullansam mi..maflor du sanirim adi...

40 i cikmadan uyurdu benimki simdi uyumuyor surekli uyanip sallanmak istiyor...

Prebiyotik damlanın yararı olur zararı olmaz. Bağırsağını düzenler, bende kullanıyorum bebeğime kakasını yapamadıysa çok rahat yapıyor

Kullaniyorum. Uzun vadeli kullanimda bozuyor. 8 aylikken en gec burakirsak problem olmaz. Ayni zamanda ani bebek olumune engel olmasi ve kirtarici olmasindan dolayi damak yapisi meselesi cok onemli kalmiyor.

Meme boşal dol bosal dol şeklinde ilerliyor. Miktar da artıyor. İlk üç ay bu sistem. Sonra memele terbiye oluyor

Kötü olmuş yaa güvenini boş çıkarması:/ benimkinin de zıllıyası vardı ama dersini aldı
Bebek bakımı konusunda küllü zarar yazıyorlar. Benimki de bi alt değiştirmede ıslak mendil kutusunun onda birini temizliğe kullanır, kalanı da çocuğa oyuncak eder, etrafa saçtırırdı. Her iş dönüşü patlatılmış bir ıslak mendil kutusu bulurdum evde mahsus mu yapıyorlar nedir/:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…