Ben de Bursa’yı sevemedim:/ Benim de Manisa öncesi görev yerim İzmir’di. Çok severimNe cok manisa baglantisi olanlar varmisBende 5 yil Akhisarda gorev yaptim.Cok ozluyorum.Keske ben Bursaya degil de esim akhisara gelseydi Izmirime yakindi hep.Dua ediyorum bir mucize olsa da hayirlisiyla yaklassak diye oralara ama esim asla istemiyor Bursadan baska bir yer.
Emzik kullanmıyor mu
Ver emzigi sen de rahat eden anneler kervanina katil
Pes et bence, 6 ay civarı bıraktırırsın sonra. Ben tutturamadım hala:/Vermedim bakalim pes edecek miyim
Pes et bence, 6 ay civarı bıraktırırsın sonra. Ben tutturamadım hala:/
Benimki de bi tutuyor bi atiyor alışamadı bi türlüPes et bence, 6 ay civarı bıraktırırsın sonra. Ben tutturamadım hala:/
Bilemedim yaa:/ bana önerenler de hep kolay bıraktırdığını söyledi. Anne memesini bile 1 haftada unutuyorlar yalancısını da unuturlar herhaldeHep cok zor birakildigini duydum. 6 ayda nasil biraktiririm ki? Ben de emzigi zor birakmisim.
Benimki de bi tutuyor bi atiyor alışamadı bi türlüalıştırsam mi yoksa böyle mı bıraksam bilemiyorum çok zorda kalmadıkça almıyor ağzına
Bilemedim yaa:/ bana önerenler de hep kolay bıraktırdığını söyledi. Anne memesini bile 1 haftada unutuyorlar yalancısını da unuturlar herhalde
Tecrübeyle sabitim. Sağmak azaltıyor. Yani sadece sağayım dedim 30 cc lik süt 15'e düştü. Bende emzirmeyi arttırdım sağmayı azalttım. En azından çoğalmasa da azalma eski haline döndü. Şimdi 30 cc çıkıyor. Bir de ben de mamayı azaltayım dedim. Ama bizim oğlan habire ağlıyor. Meme yetmiyor. Başlarda 30 cc hazırladığım mamayı 60 cc ye çıkardım. Şu günlerde de 60 cc de yetmiyor, 90 cc yapıyorum. Memeden de emzirdiğim halde susturamıyorum. Günde 2-3 defa mama vermek durumunda kalıyorum. Annem de amaaan boşver, siz hiç emmediniz, hep mama ile büyüdünüz. Ver gitsin mamayı, çocuk çatlayacak ağlamaktan diyor. Ben de hak vermeye başladım vallahi. Kızıma bu işkenceyi yapmıştım zamanında. Çocuğun ağlamaktan fıtığı çıktı. Şimdi oğlana aynı şeyi yapmıyorum. Veriyorum mama da.Sağıyorum canim da süt kanallarım çok açılmadi sanirim 20 30 cc süt geliyor. Randımanlı emse artar mi acaba. Ya da sonrasında süt artıyor mu aynı miktar mi kalıyor
Mama vermek istemiyorum ama kilo artışı olmadığından doktor mamaya başlattı
ah ah neler gördü bu gözler bi gün uykusuzluktan bayılmak uzereyim artk uyandırdım Allah rızası icin biraz bak uyuyaym diye tamam dedi belki yarm saat uyudum kizin bagirmasyla uyanmam bir oldi yatağa bi baktm kizin altı ciplak kakayi yapmis debelene debelene yatağan orta yerine bulaştırmisKötü olmuş yaa güvenini boş çıkarması:/ benimkinin de zıllıyası vardı ama dersini aldı
Bebek bakımı konusunda küllü zarar yazıyorlar. Benimki de bi alt değiştirmede ıslak mendil kutusunun onda birini temizliğe kullanır, kalanı da çocuğa oyuncak eder, etrafa saçtırırdı. Her iş dönüşü patlatılmış bir ıslak mendil kutusu bulurdum evdemahsus mu yapıyorlar nedir/:
Şimdiden fazla tepkiseller pıtırcıklarbenimki emziği bazen tutuyor, bazen de kızıp eliyle ağzından bir itekliyor ta 1 metre ileri düşüyor, çok gülüyorum
Çok fenaymış açık bırakıp uyuması:/ah ah neler gördü bu gözler bi gün uykusuzluktan bayılmak uzereyim artk uyandırdım Allah rızası icin biraz bak uyuyaym diye tamam dedi belki yarm saat uyudum kizin bagirmasyla uyanmam bir oldi yatağa bi baktm kizin altı ciplak kakayi yapmis debelene debelene yatağan orta yerine bulaştırmiskaldırdım bunu boyle mi bakıyorsun çocuğa popo açık insan bari pijamasini giydirir dedm. neymis gazini bezsiz daha rahat çıkarıyormuş ama cocuk alti acilinca rahatlayinca kendi de uyuya kalmış ama çocuğun heryeri b.k olmus bidaha emanet etmedim çocuğumu su an kizim kakayi tuvalete.yapıyor cisi beze . tuvaletim geldi dese götürür yemek yedir meyve yedir de yedirir doyurur gezmeye giderler haftada bir ve genelde esim uyutur . gezme dışında kızla vakit gecirecek hic bisi yapmaz . ama ben asil istediğim beraber vakit geçirmeleri ihmal oluyor cocuk. diger seyleri bende idare edebilirim ama oyun olmuyor tam başlıyoruz oyun oynamaya bebek ağlıyor ya gazi var ya acıkmış bari bu açığı babası kapatsa
Yok canım o iş öyle olmuyor maalesef. Anne memesinde kademeli ayırma mantıklı oluyor. Ama yalancı memeden kademeli ayiramiyor insan. Bırakınca da çocuk epey boşluk yaşıyor epey zorlanıyor.Bilemedim yaa:/ bana önerenler de hep kolay bıraktırdığını söyledi. Anne memesini bile 1 haftada unutuyorlar yalancısını da unuturlar herhalde
O da bir şey mi, ben altını değiştirirken gülüyordum bir kaka fışkırttı ağzıma girdi :))Çok fenaymış açık bırakıp uyuması:/
Benim eşim de birgün büyüğün altını değiştirirken(nasıl becerdiyse) kendi üstündeki kıyafetin kolunun, önünün tamamı, kızın üstü başı, saçı her yeri bok etmişti. Ben vazgeçmiyorum ama öğretmeye çalışmaktan, vazgeçmeyeceğim de
Babasıyla vakit geçiren çocuklar daha zeki oluyormuş de, tahammül edilemediğini anladığında da ilerde çok sıkıntı çıkarıyorlarmış de, örneklendir kafandan bişeyler. Küçük çocukla özellikle 2 yaş altı, vakit geçirip, eğlemek gerçekten çok büyük sabır, özveri istiyor. Benim eşim normalde çok sabırlıdır ama kızımıza tahammül konusunda sınıfta kaldı ilk 1 buçuk yıl. Sonrasında geliştirdi kendini benim çabalarımla. Ne zaman baş başa bırakıp yürüyüşe çıksam peşimden kızı kapar, arkamdan getirirdi. Onların işine geliyor bizim sorumluluğu daha çok yüklenmemiz doğal olarak. Hem çocuğa hem anneye yazık babanın kıçını serip köşede oturması. Hem insan hayat arkadaşının böyle bir yükün altında ezilmesine izin vermemeli yaa:/ azıcık vicdanına falan oyna, bilemedim daha ne desem
vicdana oynamak mantıklı hic arkadaşı yok kış günü parka da çıkamıyor yazik oyun arkadaşı ol bari faln bu iş yapabilirÇok fenaymış açık bırakıp uyuması:/
Benim eşim de birgün büyüğün altını değiştirirken(nasıl becerdiyse) kendi üstündeki kıyafetin kolunun, önünün tamamı, kızın üstü başı, saçı her yeri bok etmişti. Ben vazgeçmiyorum ama öğretmeye çalışmaktan, vazgeçmeyeceğim de
Babasıyla vakit geçiren çocuklar daha zeki oluyormuş de, tahammül edilemediğini anladığında da ilerde çok sıkıntı çıkarıyorlarmış de, örneklendir kafandan bişeyler. Küçük çocukla özellikle 2 yaş altı, vakit geçirip, eğlemek gerçekten çok büyük sabır, özveri istiyor. Benim eşim normalde çok sabırlıdır ama kızımıza tahammül konusunda sınıfta kaldı ilk 1 buçuk yıl. Sonrasında geliştirdi kendini benim çabalarımla. Ne zaman baş başa bırakıp yürüyüşe çıksam peşimden kızı kapar, arkamdan getirirdi. Onların işine geliyor bizim sorumluluğu daha çok yüklenmemiz doğal olarak. Hem çocuğa hem anneye yazık babanın kıçını serip köşede oturması. Hem insan hayat arkadaşının böyle bir yükün altında ezilmesine izin vermemeli yaa:/ azıcık vicdanına falan oyna, bilemedim daha ne desem
ben emziği bıraktirma konusunda hergun emziğin ucundan az az kesip vermeyi duymuştum en sonunda emzik emilmezolduğunda emzik bitti faln diye biraktiranlar olmus bn bu yöntemi deneyecekt ama gerek kalmadi babamın bu eegg at bunu daha emiyon demesi yetti 14 aylıktı bıraktı oyleceYok canım o iş öyle olmuyor maalesef. Anne memesinde kademeli ayırma mantıklı oluyor. Ama yalancı memeden kademeli ayiramiyor insan. Bırakınca da çocuk epey boşluk yaşıyor epey zorlanıyor.
Her gun kullaniyor musun yoksa sikintisi oldugunda miPrebiyotik damlanın yararı olur zararı olmaz. Bağırsağını düzenler, bende kullanıyorum bebeğime kakasını yapamadıysa çok rahat yapıyor
Ay bu daha fenaymışO da bir şey mi, ben altını değiştirirken gülüyordum bir kaka fışkırttı ağzıma girdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?