2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Maşallah ne imrendim ne güzel seni düşünen bir eşe sahipsin. Herkes elini çekmiş ya o da yardım etmeseydi.. şanslısın bence Allah daim etsin

Bazı günler yemek bile yapamıyorum.. çamaşır yıkıyorum çünkü kızım okula gidiyor bebek sürekli kıyafete ihtiyaç duyuyor malum.. ütüleme falan hayal etmesin tabi ki kimse.. yemekte yapabildiğim günler ya makarna ya pilav ya da çorba gibi basit şeyler.. Ya da hazır ürünler 2 çocukla nasıl yetişirim herşeye bilmiyorum..

Çocuk gelişiminde 2-3 ay çok ciddi farkettiriyor kendini her alanda. Sabırla hepsi hallolur. Ben de duvar, yer kaç posta sildim hergün, hala dökebiliyor kızım yerken ama yine de çok şükür şu hallerine. Ben 9-10 aylıkken önüne koymaya başlamıştım ama, kıyafetlerini tamamen değiştirip oturtuyordum sandalyeye. Aile yanında çocuk büyütmek ne büyük lüksmüş gerçekten, bu doğumda anladım.

Kesinlikle ben de çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. O tarihi sokakların arasındaki tarihi evlerden biri de benim evim. Bazı yönlerden bulması o kadar zor ki google maps üzerinden gidiyorum evime:)
Dünyada yatay mimarinin sayılı örneklerinden biri Kula.

Kızlar evde 10 kg yakın soğan var bunlari ne yapabilirim bi kac arkafas buzluğa atiyordu sanirim nasil yapiliyor ?

Mama vermezsen artacaktir.
Rezene dere otu incir küru ve sıcak banyo hergun sagdikca artı sagdikca daha çok geldi en çok sabah çıkıyor ben ilk günler sagdim ikiz oldukları için geceye doğru süt azalıyor sabah 100 cc çıkıyor mesela gece 50ye düşüyor ama rezebe incir dere otu inanılmaz süt yaptı bende bide sitres yapmicaksin gelmiyor diye uzulme

Vermedim . Vermeyi düşünmüyorum bakalım hayat ne göstercek

T _Tokyo_ nun link koydugu ana kucagini aldim denicem insallah bir de masal kitabiyla zeka kartlari ve siyah beyaz resim kitabi aldim. 1 aylik olduk. Anneme cok komik geldi bebege okuma mi ogretcen diyor. ya gercekten cok mu sacma?

Bizimki içinde sağa sola kayıyor biraz daha oturur pozisyonda raaht edecektir diye düşünüyorum

Yarın biz gidicez doktora yeni doktor ilk randevumuz olacak dragosta bezmialeme, deneyimleri söylerim. Siz hangisine gittiniz memnun kalmadınız?

Bezmialem için bende yorum aldm gidebilirsiniz dedi murat doktoru söylediler sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Medical park Pendik gittik 2 doktor değiştirdik, ikisi de hiç açıklayıcı konuşmuyor gereksiz yere her hafta kan aldılar çocuğumdan hormon takibi diye, bide dio ki bebek büyüdükçe zaman içinde bakmamız laızm, bende sanıyorum 1 ay sonra falann alacak tahlil bir daha

Olabilirim haftaiçi bende randevu alayım o zamann oraya, muane ücretleri nasıl?

Ay bunların görselini koyar mısuın canım ben de almak istiyorum Ana kucağını kaçırmışım T _Tokyo_

Bence baya pratik işe yarar bir şey oturur pozisyonda da kullanılıyor, bir kaç kere hafif sallayarak uyuttum üzerinde

Eklentiler

• Screenshot_20191126_044710_com.android.chrome.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 35
lego oynuyoruz normalde ama bu ara kaldırdım hepsini cunku logolara kalem takip dondurma bu diyor al sende yala faln dio hatta bna once hayal gücü dedm unutur yakında dedm ama unutmuyor oyuncaklara özellikle legolarakalem takip yalıyor bnm de sinirlerim bozuldu yalamasina kaldırdım. sanki hc dondurma yemiyor gbi büyüdükçe hayal gücünle guzel oyunlar çıkardıklarını biliyorum ama şu hâlleri ne zaman geçecek cok merak icindeym . masallah ogluna da sukur ki buyutmussun darisi bu bebegine olsun

dimi herkes cocukla biraz ilgilenip oynasa aksam oluyor bizim aileler gelince geri giderken kizim cok ağlıyor anneme.hep gel oyuncak oynuyokk der alir gider oyun oynarlr . e farkli bori gelip boyle ilgi gosterince her gidişleri çığlıklar aglamalar. yemek konusunda yanlışı nerde yapıyorum bilmiyorm.6 aylıktan beri yemeği önünde hep blw denedm 9 10 aylikken eline kaşık verdim yani sırf özgür bi şekilde yesin diye bir buçuk yaşında kaşığı cok rahat kullanmaya başladı doksede gören aa kendi yiyo kaşığı tutabiliyor faln diyordu. gel gor ki hc gelisme yok bu 7 8 ayda hala ayni şekilde yiyor hatta aksilik icin daha fazla döküyor . blw guzeldi hani kendi yemeyi hemen öğreniyordu

Sgk dahilinde 90 lira ödedik, eğer mesai saati dışında denk gelinirse 150 liraymış. Doktora muayene olduktan sonra kalça ultrasonu da 120 lira, onu da cumartesi çektiricez bakalım
Ultrasona ne kadar çok istemişler. Ben çektirdim 30tl aldilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…