2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ultrasona ne kadar çok istemişler. Ben çektirdim 30tl aldilar.
Valla ablacım buralar soygun yeri. Doğum yaptığım hastane eve uzak kaldı eğer doktor muayenesi orda olsa 115 muayene, muayeneden sonra 50 lira ultrason olcaktı ama bu ara arabamız yok bi de 50 lira taksiye aynı hesaba gelcekti, istanbul cidden zor çok şükür var veriyoruz, Allah olmayanlara yardım etsin daha çok versin inşallah

Kızlar evde 10 kg yakın soğan var bunlari ne yapabilirim bi kac arkafas buzluğa atiyordu sanirim nasil yapiliyor ?

Ben yemeklik dograyip buzdolabına koyuyorum. Yemek yapacağım zaman cikarip tencereye atiyorum direkt buzlu buzlu. Soymakla dogramakla ugrasmiyorsun cok kolay oluyor. Ama buzluga koku veriyor. Iki posete koymama ragmen koktu belki bir de saklma kabina koymak gerekir koku yayılmasın diye

Kac gunluk oldugunu surekli karistiriyorum 46 günlük olmus bugun oglum

Sizin de bebekleriniz gülüyor mu?
Dayisini babasni gorunce gülüyor kocaman. Bazen sesli gülüyor
Kendi uydurdugum sarkiyi soyleyip yanaklarina dokununca gülüyor. Allahim deliriyorum o kadar güzel geliyor ki

en güzel zamanları gelmiş bir yaşayana kadr hayatının en güzel günlerini yaşarsın bebeginle

Bursada güzel ama ya.. Orayida sevdim ben.. Bikac kere gitmiştim bursaya.. Kiz kardesim uludag univ mezunu.. Yakinn arkadasim bursada yasiyor.. Ara ara gittim hep.. Çok uhrevi bi havası var bu havayi da seviyorum ben.. Ama manisa tabi 5 yıl kaldim orada cidden ikinci memleketim çünkü orduda hic bu kadar uzun kalmadm

cok zor kaka yapmayan cocuk benımde 2 gundur yapmıyor sureklı gazı var

Ustten gegiriyor ya nasil cani yanio onda bile.. Alttan uğraşarak gaz atiyoruz ama ne ugrasma.. Dün biraz ama cidden biraz kaka yaptı.. Ama 4 gunluk kabizliga o kaka az geldi.. Rahatlayamadi daha.. Niye böyle oluyo yaa.. Doktor fitil dedi ama bugunu de bekleyelimm dedik

Herkesin sütü olacak diye bisey yok.. Olaninda yetecek diye biseyi yok.. Hiç süt icemeyen bebekler var.. Sütü olan kadin dort dortluk anne olmayacağı gibi olmayan kadininda rezalet bi anne gibi yaftalamalarla konusulmazsi abes.. Bende veriyorum mama.. Çocuk aglamaktan heder oluyo.. Yoksa süt napalim yani.. Psikolojimi yeterince bozuyo etraf zaten.. Soylemiyorum bile mama verdgmi.. Kimsenin dirdirini cekemicem

Anam ordulu musun ? Akhisardan öncede 5 sene giresunda görev yaptim. Orduyu cok seviyorum.H.sonlari hep giderdik.
Ne bileyim ısınamıyorum buraya. Belkide memletime ha deyince gidemedigimdendir.Sevemedim burayi ama yaşıyoruz işte

Valla en son poposuna kulak cubuguyla zeytinyagiyla masaj yaptik biz ugura.Tetikledi mi ne 1 saate bellerine kadar yapmisti gecen hafta.

Ne tarifsiz bir sahne di mi
Bizimki sesli güldü bikaç, bayılmamak için kendimizi zor tutuyoruz

Sgk dahilinde 90 lira ödedik, eğer mesai saati dışında denk gelinirse 150 liraymış. Doktora muayene olduktan sonra kalça ultrasonu da 120 lira, onu da cumartesi çektiricez bakalım

Goztepe egitim arastirmada beleş persembe de biz çektircez kalca usg.. Insallah bunuda atlatirsak geriye nöroloji kalio

Uc yasinda miydi seninki o zmn resmen seni çıkarları için kullaniyor koftehor
Beklediğimden daha anlayisli. Çok duygusal çok hassas bir yapısı var. Kardeş sürecine zor başladık ama yine de iyiyiz şimdi. Güvenli baglanma mevzuuna çok takılmistim zamanında. Çok şükür görüyorum ki güvenli bağlanmış oglum. Ne olursa olsun onu bırakmayacağımın farkında. Ama bana "ihtiyacı varmış"
Seni özlüyorum sana ihtiyacım var diyor ya ağzını burnunu yediğim

Biraz daha zorlasak akraba cikcaz orduluyum canim.. Ama sivasli gibiyiz aslnda.. Kelkit vadisi diye gecer.. Susehri mesudiye koyulhisar sebinkarahisar.. Buralar oyle gecio.. Bizde sınırdayz.. Mesudiyeliyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…