Valla ablacım buralar soygun yeri. Doğum yaptığım hastane eve uzak kaldı eğer doktor muayenesi orda olsa 115 muayene, muayeneden sonra 50 lira ultrason olcaktı ama bu ara arabamız yok bi de 50 lira taksiye aynı hesaba gelcekti, istanbul cidden zor çok şükür var veriyoruz, Allah olmayanlara yardım etsin daha çok versin inşallahUltrasona ne kadar çok istemişler. Ben çektirdim 30tl aldilar.
Kızlar evde 10 kg yakın soğan varbunlari ne yapabilirim bi kac arkafas buzluğa atiyordu sanirim nasil yapiliyor ?
en güzel zamanları gelmişKac gunluk oldugunu surekli karistiriyorum 46 günlük olmus bugun oglum
Sizin de bebekleriniz gülüyor mu?
Dayisini babasni gorunce gülüyor kocaman. Bazen sesli gülüyor
Kendi uydurdugum sarkiyi soyleyip yanaklarina dokununca gülüyor. Allahim deliriyorum o kadar güzel geliyor ki
Ne cok manisa baglantisi olanlar varmisBende 5 yil Akhisarda gorev yaptim.Cok ozluyorum.Keske ben Bursaya degil de esim akhisara gelseydi Izmirime yakindi hep.Dua ediyorum bir mucize olsa da hayirlisiyla yaklassak diye oralara ama esim asla istemiyor Bursadan baska bir yer.
Ben hic su vermiyorum kakasini 5 gunde bir yapiyor demek ondan mi acaba? @81870719
Kız üç yasindaki bebe emmiyor ki:))
cok zor kaka yapmayan cocuk benımde 2 gundur yapmıyor sureklı gazı var
Bilemiyorum gercekten ya. Cocuk yetistirmek ne zor. O kadar ayrinti var ki cok farkli bir sorumluluk.
Tecrübeyle sabitim. Sağmak azaltıyor. Yani sadece sağayım dedim 30 cc lik süt 15'e düştü. Bende emzirmeyi arttırdım sağmayı azalttım. En azından çoğalmasa da azalma eski haline döndü. Şimdi 30 cc çıkıyor. Bir de ben de mamayı azaltayım dedim. Ama bizim oğlan habire ağlıyor. Meme yetmiyor. Başlarda 30 cc hazırladığım mamayı 60 cc ye çıkardım. Şu günlerde de 60 cc de yetmiyor, 90 cc yapıyorum. Memeden de emzirdiğim halde susturamıyorum. Günde 2-3 defa mama vermek durumunda kalıyorum. Annem de amaaan boşver, siz hiç emmediniz, hep mama ile büyüdünüz. Ver gitsin mamayı, çocuk çatlayacak ağlamaktan diyor. Ben de hak vermeye başladım vallahi. Kızıma bu işkenceyi yapmıştım zamanında. Çocuğun ağlamaktan fıtığı çıktı. Şimdi oğlana aynı şeyi yapmıyorum. Veriyorum mama da.
benimki emziği bazen tutuyor, bazen de kızıp eliyle ağzından bir itekliyor ta 1 metre ileri düşüyor, çok gülüyorum
Bursada güzel ama ya.. Orayida sevdim ben.. Bikac kere gitmiştim bursaya.. Kiz kardesim uludag univ mezunu.. Yakinn arkadasim bursada yasiyor.. Ara ara gittim hep.. Çok uhrevi bi havası var bu havayi da seviyorum ben.. Ama manisa tabi 5 yıl kaldim orada cidden ikinci memleketim çünkü orduda hic bu kadar uzun kalmadm
O da bir şey mi, ben altını değiştirirken gülüyordum bir kaka fışkırttı ağzıma girdi :))
Ustten gegiriyor ya nasil cani yanio onda bile.. Alttan uğraşarak gaz atiyoruz ama ne ugrasma.. Dün biraz ama cidden biraz kaka yaptı.. Ama 4 gunluk kabizliga o kaka az geldi.. Rahatlayamadi daha.. Niye böyle oluyo yaa.. Doktor fitil dedi ama bugunu de bekleyelimm dedik
Ne tarifsiz bir sahne di miKac gunluk oldugunu surekli karistiriyorum 46 günlük olmus bugun oglum
Sizin de bebekleriniz gülüyor mu?
Dayisini babasni gorunce gülüyor kocaman. Bazen sesli gülüyor
Kendi uydurdugum sarkiyi soyleyip yanaklarina dokununca gülüyor. Allahim deliriyorum o kadar güzel geliyor ki
Kızlar ya kopan göğüs ucu ne zaman iyileşir ki geçmedi gogsum geçecek.gibide degil
Sgk dahilinde 90 lira ödedik, eğer mesai saati dışında denk gelinirse 150 liraymış. Doktora muayene olduktan sonra kalça ultrasonu da 120 lira, onu da cumartesi çektiricez bakalım
Bende geçen gün 1 aylık kont çektirdim medipolde 160 tl verdimKalça ultrasonunu 4 aylikken tekrar çekilecekmiş. Sizede aynı bilgi verildimi.
Beklediğimden daha anlayisli. Çok duygusal çok hassas bir yapısı var. Kardeş sürecine zor başladık ama yine de iyiyiz şimdi. Güvenli baglanma mevzuuna çok takılmistim zamanında. Çok şükür görüyorum ki güvenli bağlanmış oglum. Ne olursa olsun onu bırakmayacağımın farkında. Ama bana "ihtiyacı varmış"Uc yasinda miydi seninkio zmn resmen seni çıkarları için kullaniyor koftehor
Anam ordulu musun ? Akhisardan öncede 5 sene giresunda görev yaptim.Orduyu cok seviyorum.H.sonlari hep giderdik.
Ne bileyim ısınamıyorum buraya.Belkide memletime ha deyince gidemedigimdendir.Sevemedim burayi ama yaşıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?