2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Resmen agzina etti yani bu lafin gercek olabilceni dusunmezdim
Ben pek çocuk sevmezdim. Çok katı kuralciydim yegenlerimle uzak bir muhabbet vardı öyle kucağıma alayım öpüp oynayayim yoktu.
Birgün annem dedi yarın kendi cocugub olunca b.kunu bile yersin de bunu da güzel güzel anlatirsin diye. Vallahi öyle oldu. Bebe ağzıma etti. 3 senedir kahkahalarla anlatıyorum

Ahahhahaha ayy ne güldüm ya

Her gun farkli bir ozellik gelistiriyorlar buna sahit olmak tarifsiz bir duygu. Benim de kendi uydurdugum bir sarki var dogdugundan beri soyluyorum duyar duymaz agliyorsa bile kisa sureligine sakinlesiyor masallah

Goztepe egitim arastirmada beleş persembe de biz çektircez kalca usg.. Insallah bunuda atlatirsak geriye nöroloji kalio
Çalışırken haftaiçi izin alamadığım için özelde başladık öyle gidiyor, şimdi de eşim götürdüğü için yine haftasonuna kaldık. Küçük fındıklarımız iyi olsunlar da

Kendi kendime diyet yapayim dedim 2 gün sürdü
Tutamiyirum bu boğazı. Evde abur cubur ya da tatli borek varsa yemeden duramıyorum asla. Bunlarin eve girmemesi lazım. Olmayınca gidip almıyorum ama olunca bitirene kadar yiyorum

Simdi de zumba yapmaya karar verdim zayiflamam lazim. Gobegimi gördükçe mutsuz oluyorum hele o basenler

Eski pantolunumu denedim basenlerde kaldi

O nasil bi sinir yaa.. Resmen kandiriyosun diye kiziyo sana.. Gercegini verin bana uleyyyn diyo gibi
Çok atarlı benimki. Hamileyken bebek doğunca şuna alıştırmayım, buna alıştırmayım diyordum, şimdi tek tek yutturuyor bana cümlelerimi :)

Kolik çok fenaymış ya geçecek mi bu günler. Gerçekten ilerde bebeği yatağına koyunca uyuyacak mı? Dün gece uykuya daldırma rütielim tam 2 saat sürdü. Bu 2 saatte sayamadığım kadar emzirme ve 3 kez bez değiştim

Bizim telasimiz oldugunda bebeklerimize bakamiyoruz onu anladim evden ne zaman ciksam annemlere falan hep bebegim huzursuz oluyor yada eve biri gelse tam ilgilenemiyorum bazen altini degistirmeyi unutuyorum yada acele acele emziriyorum

Biraz daha zorlasak akraba cikcaz orduluyum canim.. Ama sivasli gibiyiz aslnda.. Kelkit vadisi diye gecer.. Susehri mesudiye koyulhisar sebinkarahisar.. Buralar oyle gecio.. Bizde sınırdayz.. Mesudiyeliyim ben
Kelkit gumushaneye bagli degil mi ya ? ev arkadasim orda calismisti anlatiyodu.Sebini biliyorum.Hic gitmedim ama giresun sinirlari icinde.Bilirim oralari yanii

Sezeryan olanlar kanamasi 50 gunu asan var mi benim gibi ?Bitmisti ne guzel sonra yine yogunlasti.Yine bitti derken yine yogunlasti.Kasik agrisi da arada oluyor.Doktor herseye normal dedigi icin size sorayim dedim.

Amin, ben denizlideyim hastane fiyatları aşırı yüksek degil.
Evet benimde gülmeye başladı. Konuştuğum zaman beni dinliyor ve gülüyor.
Seninkiler erken doğum olduğu için olabilir mi ikinci cekim?
Ben uni Hastanesi'ne gidiyorum. Tam 3. ayın dolduğu güne randevu verdiler. İlk oğlum da öyle cekilmisti.
Benim erken doğum değil ki canım. Kızımda 2 aylıkken 1 kez çektirdim. Bunda 1 aylikken cekildi birde 4 aylikken tekrar çekiliyormuş.
Kızlar sütünüzün rengi nasıl
Benim beyaz

Sezeryan olanlar kanamasi 50 gunu asan var mi benim gibi ?Bitmisti ne guzel sonra yine yogunlasti.Yine bitti derken yine yogunlasti.Kasik agrisi da arada oluyor.Doktor herseye normal dedigi icin size sorayim dedim.
Bende persembe 2 ay bitiyor hala devam ediyo kanamam. 42 günlükken vajinal muayene de icerde pihti biriktigini atamadigimi soyledi doktor. İlac filan verdi asiri asiri kanamam oldu. Sonra yavas yavas azaldi birden gene artti simdi yine son günlerde bitecek diyordum ki dun yine artti alistim artk yani hic bitecegini düşünmüyorm artk

Biz kayserideyiz benim doktorun muayene ucreti 215 çınarın ki 260 bi kontrole gidiyoruz tahlil filanda varsa 500 liradan asagi ckmyoruz. Doguma da 5bin verdik zaten kurum indirimimiz olmasina ragmen. Uygun diye(150 tl) baska cocuk doktoruna gittim hic memnun kalmadm tekrar kendi doktorumuza karar verince tamamlayici sigorta yaptirdik cok şükür artk rahat rahat gideriz heralde. Kayseride hastaneler asiriii pahali malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…