Ben pek çocuk sevmezdim. Çok katı kuralciydim yegenlerimle uzak bir muhabbet vardı öyle kucağıma alayım öpüp oynayayim yoktu.Resmen agzina etti yanibu lafin gercek olabilceni dusunmezdim
Ben pek çocuk sevmezdim. Çok katı kuralciydim yegenlerimle uzak bir muhabbet vardı öyle kucağıma alayım öpüp oynayayim yoktu.
Birgün annem dedi yarın kendi cocugub olunca b.kunu bile yersin de bunu da güzel güzel anlatirsin diye. Vallahi öyle oldu. Bebe ağzıma etti. 3 senedir kahkahalarla anlatıyorum
Seninkiler erken doğum olduğu için olabilir mi ikinci cekim?Kalça ultrasonunu 4 aylikken tekrar çekilecekmiş. Sizede aynı bilgi verildimi.
Kac gunluk oldugunu surekli karistiriyorum 46 günlük olmus bugun oglum
Sizin de bebekleriniz gülüyor mu?
Dayisini babasni gorunce gülüyor kocaman. Bazen sesli gülüyor
Kendi uydurdugum sarkiyi soyleyip yanaklarina dokununca gülüyor. Allahim deliriyorum o kadar güzel geliyor ki
Çalışırken haftaiçi izin alamadığım için özelde başladık öyle gidiyor, şimdi de eşim götürdüğü için yine haftasonuna kaldık. Küçük fındıklarımız iyi olsunlar daGoztepe egitim arastirmada beleşpersembe de biz çektircez kalca usg.. Insallah bunuda atlatirsak geriye nöroloji kalio
Kızlar sütünüzün rengi nasıl
Kilo alımı nasıl kuzum birde kıvamlı mı yoksa su tarzı mı beyaz46. Gundeyiz beyaz
Çok atarlı benimki. Hamileyken bebek doğunca şuna alıştırmayım, buna alıştırmayım diyordum, şimdi tek tek yutturuyor bana cümlelerimi :)O nasil bi sinir yaa.. Resmen kandiriyosun diye kiziyo sana.. Gercegini verin bana uleyyyn diyo gibi
Kızlar sütünüzün rengi nasıl
3300 dogdu. Bir aylikken 4.650 idi 6 gun sonra 4.750 idi. Sonra hic tartilmadiKilo alımı nasıl kuzum birde kıvamlı mı yoksa su tarzı mı beyaz
Bizim telasimiz oldugunda bebeklerimize bakamiyoruz onu anladim evden ne zaman ciksam annemlere falan hep bebegim huzursuz oluyor yada eve biri gelse tam ilgilenemiyorum bazen altini degistirmeyi unutuyorum yada acele acele emziriyorumYarim saat once bir meme acisiyla uyandim aman allahimşişmiş taş olmuş oglum 1de uyumustu uaynmamis uyandirmamis beni de. Kalktim cabuk cabuk uyuyan bebege memeyi zorla verdim icti de yunusadi biraz ama tam bitmedi yine sisecek bu sefer de diger meme sismeye basliyor gunduz telaştan düzgün emzirmemisim
Bugün evde toplandik 40miz ciktigi icin duamizi ettik. Cok iyi gecti. Allah hepimizin yavrularini bagislasin mutlu bir hayat surmesini nasip etsin
Kelkit gumushaneye bagli degil mi ya ?Biraz daha zorlasak akraba cikcazorduluyum canim.. Ama sivasli gibiyiz aslnda.. Kelkit vadisi diye gecer.. Susehri mesudiye koyulhisar sebinkarahisar.. Buralar oyle gecio.. Bizde sınırdayz.. Mesudiyeliyim ben
Amin, ben denizlideyim hastane fiyatları aşırı yüksek degil.Valla ablacım buralar soygun yeri. Doğum yaptığım hastane eve uzak kaldı eğer doktor muayenesi orda olsa 115 muayene, muayeneden sonra 50 lira ultrason olcaktı ama bu ara arabamız yok bi de 50 lira taksiye aynı hesaba gelcekti, istanbul cidden zor çok şükür var veriyoruz, Allah olmayanlara yardım etsin daha çok versin inşallah
Evet benimde gülmeye başladı. Konuştuğum zaman beni dinliyor ve gülüyor.Kac gunluk oldugunu surekli karistiriyorum 46 günlük olmus bugun oglum
Sizin de bebekleriniz gülüyor mu?
Dayisini babasni gorunce gülüyor kocaman. Bazen sesli gülüyor
Kendi uydurdugum sarkiyi soyleyip yanaklarina dokununca gülüyor. Allahim deliriyorum o kadar güzel geliyor ki
Benim erken doğum değil ki canım. Kızımda 2 aylıkken 1 kez çektirdim. Bunda 1 aylikken cekildi birde 4 aylikken tekrar çekiliyormuş.Seninkiler erken doğum olduğu için olabilir mi ikinci cekim?
Ben uni Hastanesi'ne gidiyorum. Tam 3. ayın dolduğu güne randevu verdiler. İlk oğlum da öyle cekilmisti.
Benim beyazKızlar sütünüzün rengi nasıl
Bende persembe 2 ay bitiyor hala devam ediyo kanamam. 42 günlükken vajinal muayene de icerde pihti biriktigini atamadigimi soyledi doktor. İlac filan verdi asiri asiri kanamam oldu. Sonra yavas yavas azaldi birden gene artti simdi yine son günlerde bitecek diyordum ki dun yine artti alistim artk yani hic bitecegini düşünmüyorm artkSezeryan olanlar kanamasi 50 gunu asan var mi benim gibi ?Bitmisti ne guzel sonra yine yogunlasti.Yine bitti derken yine yogunlasti.Kasik agrisi da arada oluyor.Doktor herseye normal dedigi icin size sorayim dedim.
Krem rengi gbi 33 gunluguzKızlar sütünüzün rengi nasıl
Biz kayserideyiz benim doktorun muayene ucreti 215 çınarın ki 260 bi kontrole gidiyoruz tahlil filanda varsa 500 liradan asagi ckmyoruz. Doguma da 5bin verdik zaten kurum indirimimiz olmasina ragmen. Uygun diye(150 tl) baska cocuk doktoruna gittim hic memnun kalmadm tekrar kendi doktorumuza karar verince tamamlayici sigorta yaptirdik cok şükür artk rahat rahat gideriz heralde. Kayseride hastaneler asiriii pahali malesefValla ablacım buralar soygun yeri. Doğum yaptığım hastane eve uzak kaldı eğer doktor muayenesi orda olsa 115 muayene, muayeneden sonra 50 lira ultrason olcaktı ama bu ara arabamız yok bi de 50 lira taksiye aynı hesaba gelcekti, istanbul cidden zor çok şükür var veriyoruz, Allah olmayanlara yardım etsin daha çok versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?