2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim telasimiz oldugunda bebeklerimize bakamiyoruz onu anladim evden ne zaman ciksam annemlere falan hep bebegim huzursuz oluyor yada eve biri gelse tam ilgilenemiyorum bazen altini degistirmeyi unutuyorum yada acele acele emziriyorum
Kesinlikle oyle. Telasim olunca normal zamandaki gibi ilgilenemiyorum sonunda ben cekiyorum hem bebegim cekiyor

Ayni brnim iste.Acaba adet mi oluyorum diyorum sonra bir bakmisim azalmis,sonra yine artmis.Benim doktora gore hersey normal.Kontrole bile 6 ay sonra cagirdi ki biliyor cok pimpirikliyim.Gidicem ama bakalim .

Ayni brnim iste.Acaba adet mi oluyorum diyorum sonra bir bakmisim azalmis,sonra yine artmis.Benim doktora gore hersey normal.Kontrole bile 6 ay sonra cagirdi ki biliyor cok pimpirikliyim.Gidicem ama bakalim .
Normal dogum yaptim son bir haftadır kanamam olmuyor
40. Gun kontrole gitmem gerekiyordu unuttum

kanama konusu konuşulmuş benm ki 8 gun sürdü sonrası hep leke tarzı geliyor kahverengi pembe sarımsı kahvemsi lekeler gecen 1 gun gene kanama olmustu o kadr suan 24 gun oldu cok erken bitti kanamam yani . o 8 gündede oyle aşırı bi kanamam olmadi. saglik ocağında hemşireye söyledim ama normal 40 bitimine yakin gene olur kanaman dedi. agrim sizim da yok sukur normal mi acaba? ilk dogumda 38 gun adet gibi surekli bi kanamam olunca tuhaf geldi bu durum ama doktora da gitmedm

Bu arada bosuna okadar para vermisim sagma makinasina.Dusurdum.gecen gun.Bozuldu.Apar topar e bebekten 50 liraya manuel aldim.Mis gibi sagim yapiyor valla.
gerçekten elektiriklide çift göğüs sağım yapandan olmayacaksa manüel daha iyi ayni elektiriklinin gordugu isi goruyor sadece kolların yoruluyor o kadr

Aynen canım. Bizim ailede var biraz süt gelmeme. Genetik. Teyzem tek bir damla verememiş çocuklarına. Ama gayet sağlıklılar şimdi. Hep mama, süt, vitamin ve kemik suyuna çorbalarla besledi. Çok da kasmamak lazım. Herşey Allah'tan. Gelirse gelir, gelmezse dışardan takviye ile artık. Doktorlar da öyle bir anlatıyor ki, anne sütü olmazsa çocuk ölecek. Sütü gelipte içirmeyenler var. Bizim elimizden geleni yapıyoruz.

Gelecekte koruyor evet ama bebeklikte sisman bebekler gordum. O yuzden merak ettim acikcasi bebeklikte asiri kilo alsalar zarari oluyor mu acaba? Kafamda deli sorular.

Zannetmiyorum canim. Boy attikca buyudukce bebeklikte kilolu olanlar cocuklukta zayif oluyorlar hatta. Anne sutunden zarar gelmez dogal antibiyotik.

Evet ya istanbul da hayat çok zor bende 100 tl muayeneye 100 tl de ultrasonda verdim
Kokuyorsa hiç koymayayım o zaman

Kızlar sütünüzün rengi nasıl
Koyu beyaz şuan ama degisiyo bazen su gibi açık bazen çok koyu
Gelecekte koruyor evet ama bebeklikte sisman bebekler gordum. O yuzden merak ettim acikcasi bebeklikte asiri kilo alsalar zarari oluyor mu acaba? Kafamda deli sorular.
Sanmıyorum canım yigenlerim tosuncuk gibilerdi sadece anne sütüyle bi diş çıkarttı çocuklar eridiler resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…