2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Normal dogum yapanlar 40. Gun kontrolune gittiniz mi dikişler icin??

Aciklik kontrolü gibi parmakla kontrol yapıyorlar mi yine yoksa gozle muayene mi yapiyorlar sadece
Kırkımıza 1 hafta kaldı gidicem kontrole ama ıns parmakla yapmaz psikolojim bozuldu o muayeneden şimdi bile içimi korku alıyor dogum zamanı gelip gidip muayene etmişti ebe bıkmıştım

Kırkımıza 1 hafta kaldı gidicem kontrole ama ıns parmakla yapmaz psikolojim bozuldu o muayeneden şimdi bile içimi korku alıyor dogum zamanı gelip gidip muayene etmişti ebe bıkmıştım
Ayni durumdayiz. Alltan muayene olmaktan bikmistim. Şimdi tekrar yapmak isterlerse ne yapayim reddedsen olmaz izin versen gonul razi degil.

Vajinal ultrason ile bakılır.

Yine mi ya

Hz.muhammed sav. Hiç annesinin sütünü icememis.. Süt anne tutulmuş.. Peygamber olarak dogan bir bebegin yaşadığı durum bu.. Annesinin kokusunu hissedememis.. Eger cok anne sütü almasini istiosa bi ebevyn huyuna ahlakina guvendigi bir kadinin sutunu verebilir.. Zaten islamiyette annenin sütü olsa bile emzirmeme secenegini sunuyor disarda sut anne tutup makul olan ucretinin odenmesini emrediyor Allah ayetlerinde.. Bizler süt meselesini hayat memat meselesi yapıyoruz.. Hiç Allaha güvenip bu cocugun rizki allahtan diyip tevekkül etmiyoruz.. Belkide bundan sütüm az.. Allaha guvenmeyip sürekli süt olacak mi süt az süt niye gelmio gibi evhamlarla allahtan gelen o tertemiz rizkin önünü kesiyoruz..

Ben teyzemin kizina rica etcem mesela mevlutte eymeni az biraz emzirsin diye.. Eger isterse bende onun bebegini emzircem az bisey.. Teyzemin kızının huyunu da ahlakini da guleryuzlulugunu de beğeniyorum.. Bu yüzden teklif etcem.. Tabi ister mi bilemiyorum

Benimde sol memede süt azalmaya başlamıştı .dün akşam biraz evhamlandim sonra dedim herşey Allah'tan.o bana nasip ettiği meleği aç bırakmaz. Herkesin rızık garantisi varken endişelenme dedim kendime. Bugün memem süt dolu. Son bir haftadır doğru düzgün dolmazdi. İşini Allah a bırak olmuş bil

Aciklik kontrolü gibi parmakla kontrol yapıyorlar mi yine yoksa gozle muayene mi yapiyorlar sadece
Hem parmakla hem spekulum ile muayene etti canım bir de vajinal ultrason ama artık doğum yaptığından dolayı galiba ağrı acı olmadı

Son düzenleme:
Umarim agri olmaz da iste yine de hos degil ne bileyim ya
Ben de 22 saat bekleyince her nöbet değiştiren gitti geldi pandikledi en son salmışım açtım yattım direk kim nasıl istiyosa baksın doktoruma da dedim en son saldım ben böyle sere serpe kusura bakma diye aman boşver biz her gün görüyoz dedi o kadar ellendim kız utancından doğamadı sezaryen oldum ellendiğimle kaldım

Çokmuş ya sen de haklısın, burda da ucuzundan pahalasına seçenek şansın çok avantajı orda ama işte güvendiğini bulunca da napcan gidiyoruz işte

Nasil olcuyorsun tam doluyken mi sagiyosun uzun surmuyor mu?
Sagdigim sutu veriyorum bazen. 24 u dogum gunumdu. Odaya gidip emzirmek istemedim biberonla verdim misafirlerle olabilmek icin. O zaman farkettim. Bugunde dustan sonra gogus uclarima bakim yaptim. Tesaduf bu ya bebek acikmisti yine hemen buzluktan cikarip verdim. 100 ml ile doymadi. 150 ile doyuyo

Sende baya fobi olmus bir daha cocuk dusunuyor musun

Bir daha yanlislikla olursa anca

Yaa güldüm ama kusura bakma anlatim tarzina

Ben de ne yapayim. Biri geldi parmaklarini soktu ikinmissn bebegin kafasi uzamis diye azarladi

Biri geldi bi dk bekle hazir hissedeyim dedim diye ohoo sen nasil dogurucan dedi

Doktoe geldi boyle yaparsan olmaz. Ilk dogumun 24 saat bile sürebilir surekli muayene olacaksin dedi

Gel de fobi oluşturma

Sagarak mi veriyorsun hep? Ben bilmiyorum bir kerede ne kadar iciyor ama merak etmiyor degilim. Gerci bizim bir ogun vereyim sonra 2 3 saat sonra vereyim olayimiz yok. O meme hep agizda.
Ha yok. Misafirim varsa bakim gunumse sagdigimi veriyorum. Emziriyorum normalde. Sutum artsin diye emzirdikten sonra sagiyorum. Bir de ise baslicam diye stok yapiyorum.

Ha yok. Misafirim varsa bakim gunumse sagdigimi veriyorum. Emziriyorum normalde. Sutum artsin diye emzirdikten sonra sagiyorum. Bir de ise baslicam diye stok yapiyorum.

Ben de buzluga sut atiyorum. Daha cok birikmedi ama gunde bir kere sagiyorum bazen ona da firsat olmuyor. Sanki birden fazla sagsam aksama yetmeyecek ve huniyle gezecegim gibi hissediyorum. Mevlit yapacagiz o zaman kullanacagim bir iki tanesini. Suresi 3 ay canim belki biliyorsundur ama hatirlatayim yine de.

Sezeryan olanlar kanamasi 50 gunu asan var mi benim gibi ?Bitmisti ne guzel sonra yine yogunlasti.Yine bitti derken yine yogunlasti.Kasik agrisi da arada oluyor.Doktor herseye normal dedigi icin size sorayim dedim.
Benim 15 gun oldu 20 gun olmadı sonra 15 gun daha oldu kanamam...50 yi buldu yani...

Oyun hamuru ara ara aldık ama yalnız birakamiyosun tadına bakiodu arada yada halıya yapisinca kötü oluo dört yaşını geçti canı sıkılırsa süt alıp yerlere döktüğü bile oluo arada.

Çocukların hayal gücü çok acayip yaa . Masa ile koca ayında maşa koca ayıya hep diyo ya benimle oyun oyna. Bu ara ona kafayı taktı sürekli babasına benimle oyun oyna dio. Eşim çok oynuyo oğlumla benden fazla hatta oyun esnasında bile hala benimle oyun oyna dio. Bu ara papağan moduna girdi sürekli biseyleri tekrarlio yüksek sesle defalarca. İlgi çekmeye calisio anlamıyorum . İnadına oyuncakları yalio çok çabuk mikrop alio hemen ağzı yara olur uçuk çıkar falan hiç dinlemio inadına yalio. Gözünde çapak vardı doktor damla verdi zorla damlatiyorum elimden kurtulduğu gibi gozlerini halıya koltuklara sürtüp silio .

Bı hafta sonra kirkimiz çıkacak ama hiç niyetim yok İyidir herhalde, doğumdan üç gün sonra gitmiştim dikişler kaynamış dedi. Bı daha muayene olmayi hiç istemiyorum.

ben sabah verdım fıtıl cok rahatladı gece hıc uyumadık sureklı aglamaktan gazdan kotu oldu en son attım fıtıl rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…