Kırkımıza 1 hafta kaldı gidicem kontrole ama ıns parmakla yapmaz psikolojim bozuldu o muayeneden şimdi bile içimi korku alıyor dogum zamanı gelip gidip muayene etmişti ebe bıkmıştımNormal dogum yapanlar 40. Gun kontrolune gittiniz mi dikişler icin??
Aciklik kontrolü gibi parmakla kontrol yapıyorlar mi yine yoksa gozle muayene mi yapiyorlar sadece
Ayni durumdayiz. Alltan muayene olmaktan bikmistim. Şimdi tekrar yapmak isterlerse ne yapayim reddedsen olmaz izin versen gonul razi degil.Kırkımıza 1 hafta kaldı gidicem kontrole ama ıns parmakla yapmaz psikolojim bozuldu o muayeneden şimdi bile içimi korku alıyor dogum zamanı gelip gidip muayene etmişti ebe bıkmıştım
Vajinal ultrason ile bakılır.
Sezeryan olanlar kanamasi 50 gunu asan var mi benim gibi ?Bitmisti ne guzel sonra yine yogunlasti.Yine bitti derken yine yogunlasti.Kasik agrisi da arada oluyor.Doktor herseye normal dedigi icin size sorayim dedim.
Aynen canım. Bizim ailede var biraz süt gelmeme. Genetik. Teyzem tek bir damla verememiş çocuklarına. Ama gayet sağlıklılar şimdi. Hep mama, süt, vitamin ve kemik suyuna çorbalarla besledi. Çok da kasmamak lazım. Herşey Allah'tan. Gelirse gelir, gelmezse dışardan takviye ile artık. Doktorlar da öyle bir anlatıyor ki, anne sütü olmazsa çocuk ölecek. Sütü gelipte içirmeyenler var. Bizim elimizden geleni yapıyoruz.
Benimde sol memede süt azalmaya başlamıştı .dün akşam biraz evhamlandim sonra dedim herşey Allah'tan.o bana nasip ettiği meleği aç bırakmaz. Herkesin rızık garantisi varken endişelenme dedim kendime. Bugün memem süt dolu. Son bir haftadır doğru düzgün dolmazdi. İşini Allah a bırak olmuş bilHz.muhammed sav. Hiç annesinin sütünü icememis.. Süt anne tutulmuş.. Peygamber olarak dogan bir bebegin yaşadığı durum bu.. Annesinin kokusunu hissedememis.. Eger cok anne sütü almasini istiosa bi ebevyn huyuna ahlakina guvendigi bir kadinin sutunu verebilir.. Zaten islamiyette annenin sütü olsa bile emzirmeme secenegini sunuyor disarda sut anne tutup makul olan ucretinin odenmesini emrediyor Allah ayetlerinde.. Bizler süt meselesini hayat memat meselesi yapıyoruz.. Hiç Allaha güvenip bu cocugun rizki allahtan diyip tevekkül etmiyoruz.. Belkide bundan sütüm az.. Allaha guvenmeyip sürekli süt olacak mi süt az süt niye gelmio gibi evhamlarla allahtan gelen o tertemiz rizkin önünü kesiyoruz..
Ben teyzemin kizina rica etcem mesela mevlutte eymeni az biraz emzirsin diye.. Eger isterse bende onun bebegini emzircem az bisey.. Teyzemin kızının huyunu da ahlakini da guleryuzlulugunu de beğeniyorum.. Bu yüzden teklif etcem.. Tabi ister mi bilemiyorum
Hem parmakla hem spekulum ile muayene etti canım bir de vajinal ultrason ama artık doğum yaptığından dolayı galiba ağrı acı olmadıNormal dogum yapanlar 40. Gun kontrolune gittiniz mi dikişler icin??
Aciklik kontrolü gibi parmakla kontrol yapıyorlar mi yine yoksa gozle muayene mi yapiyorlar sadece
Umarim agri olmaz da iste yine de hos degil ne bileyim yaHem parmakla hem spekulum ile muayene etti canım ama artık doğum yaptığından dolayı galiba ağrı acı olmadı
Umarim agri olmaz da iste yine de hos degil ne bileyim ya
Ben de 22 saat bekleyince her nöbet değiştiren gitti geldi pandikledi en son salmışım açtım yattım direk kim nasıl istiyosa baksın doktoruma da dedim en son saldım ben böyle sere serpe kusura bakma diye aman boşver biz her gün görüyoz dediUmarim agri olmaz da iste yine de hos degil ne bileyim ya
Çokmuş ya sen de haklısın, burda da ucuzundan pahalasına seçenek şansın çok avantajı orda ama işte güvendiğini bulunca da napcan gidiyoruz işteBiz kayserideyiz benim doktorun muayene ucreti 215 çınarın ki 260 bi kontrole gidiyoruz tahlil filanda varsa 500 liradan asagi ckmyoruz. Doguma da 5bin verdik zaten kurum indirimimiz olmasina ragmen. Uygun diye(150 tl) baska cocuk doktoruna gittim hic memnun kalmadm tekrar kendi doktorumuza karar verince tamamlayici sigorta yaptirdik cok şükür artk rahat rahat gideriz heralde. Kayseride hastaneler asiriii pahali malesef
Sagdigim sutu veriyorum bazen. 24 u dogum gunumdu. Odaya gidip emzirmek istemedim biberonla verdim misafirlerle olabilmek icin. O zaman farkettim. Bugunde dustan sonra gogus uclarima bakim yaptim. Tesaduf bu ya bebek acikmisti yine hemen buzluktan cikarip verdim. 100 ml ile doymadi. 150 ile doyuyoNasil olcuyorsun tam doluyken mi sagiyosun uzun surmuyor mu?
Sende baya fobi olmus bir daha cocuk dusunuyor musun
Ben de 22 saat bekleyince her nöbet değiştiren gitti geldi pandikledi en son salmışım açtım yattım direk kim nasıl istiyosa baksın doktoruma da dedim en son saldım ben böyle sere serpe kusura bakma diye aman boşver biz her gün görüyoz dedio kadar ellendim kız utancından doğamadı sezaryen oldum ellendiğimle kaldım
Ha yok. Misafirim varsa bakim gunumse sagdigimi veriyorum. Emziriyorum normalde. Sutum artsin diye emzirdikten sonra sagiyorum. Bir de ise baslicam diye stok yapiyorum.Sagarak mi veriyorsun hep? Ben bilmiyorum bir kerede ne kadar iciyor ama merak etmiyor degilim. Gerci bizim bir ogun vereyim sonra 2 3 saat sonra vereyim olayimiz yok. O meme hep agizda.
Ha yok. Misafirim varsa bakim gunumse sagdigimi veriyorum. Emziriyorum normalde. Sutum artsin diye emzirdikten sonra sagiyorum. Bir de ise baslicam diye stok yapiyorum.
Benim 15 gun oldu 20 gun olmadı sonra 15 gun daha oldu kanamam...50 yi buldu yani...Sezeryan olanlar kanamasi 50 gunu asan var mi benim gibi ?Bitmisti ne guzel sonra yine yogunlasti.Yine bitti derken yine yogunlasti.Kasik agrisi da arada oluyor.Doktor herseye normal dedigi icin size sorayim dedim.
Oyun hamuru ara ara aldık ama yalnız birakamiyosun tadına bakiodu aradaAyni benim kızım. Oyuncaklari fırlatıyor. Sebepsiz ağlıyor. Kendini yerlera atiyor. Su görmesin neler yaptığını tahmin edersin. Du bulamazsa sulugundan su cekiyor agzina onu yere boşaltıyor. Zarar verdigi seyler ooooo diyeyim. Lego bende aldım. Bayağı oyalıyor. Birde bu ara oyun hamuru ve kinetik kuma taktı.
Çocukların hayal gücü çok acayip yaa . Masa ile koca ayında maşa koca ayıya hep diyo ya benimle oyun oyna. Bu ara ona kafayı taktı sürekli babasına benimle oyun oyna dio. Eşim çok oynuyo oğlumla benden fazla hatta oyun esnasında bile hala benimle oyun oyna dio. Bu ara papağan moduna girdi sürekli biseyleri tekrarlio yüksek sesle defalarca. İlgi çekmeye calisio anlamıyorum . İnadına oyuncakları yalio çok çabuk mikrop alio hemen ağzı yara olur uçuk çıkar falan hiç dinlemio inadına yalio. Gözünde çapak vardı doktor damla verdi zorla damlatiyorum elimden kurtulduğu gibi gozlerini halıya koltuklara sürtüp silio .lego oynuyoruz normalde ama bu ara kaldırdım hepsini cunku logolara kalem takip dondurma bu diyor al sende yala faln dio hatta bnaonce hayal gücü dedm unutur yakında dedm ama unutmuyor oyuncaklara özellikle legolarakalem takip yalıyor bnm de sinirlerim bozuldu yalamasina kaldırdım. sanki hc dondurma yemiyor gbi büyüdükçe hayal gücünle guzel oyunlar çıkardıklarını biliyorum ama şu hâlleri ne zaman geçecek cok merak icindeym . masallah ogluna da sukur ki buyutmussun darisi bu bebegine olsun
Bı hafta sonra kirkimiz çıkacak ama hiç niyetim yok İyidir herhalde, doğumdan üç gün sonra gitmiştim dikişler kaynamış dedi. Bı daha muayene olmayi hiç istemiyorum.Normal dogum yapanlar 40. Gun kontrolune gittiniz mi dikişler icin??
ben sabah verdım fıtıl cok rahatladı gece hıc uyumadık sureklı aglamaktan gazdan kotu oldu en son attım fıtıl rahatladıUstten gegiriyor ya nasil cani yanio onda bile.. Alttan uğraşarak gaz atiyoruz ama ne ugrasma.. Dün biraz ama cidden biraz kaka yaptı.. Ama 4 gunluk kabizliga o kaka az geldi.. Rahatlayamadi daha.. Niye böyle oluyo yaa.. Doktor fitil dedi ama bugunu de bekleyelimm dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?