2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay gül nolcak o kadar alışmışım ki rahatlığa kvnin önüne bile afedersin nerdeyse çıplak çıktım dün, daha da garibi o da tuhaf karşılamadı

Ben de araba koltuğu evde duruyo ona oturtup mutfağa yanıma alıyorum, ağzına emzik veriyorum, bak bu domates bak bu soğan karşısında abuk subuk hareketlerle bir çeşit yemek yapana kadar oyalanıyo garibim

1 cay kasigi suyla biraz acsan damlayi ?
Bizde de ayni sorun var.Besigr koymadan daha havada uyaniyolar.40 falan hikaye.56 gunluguz .Saatlerdir ayaktalar.Kucak,ayak,besik neler deniyoruz .Yokk

Kizlar bebekleriniz gunde kac saat uyuyor ? Ya da uykusunu almis,karni tokken hemen yine uyutyyomusunuz? Bu cocuklar uyutulmaktan mi biktilar noldu anlamiyorum.Su surecte karni tok alti temiz olan bebek napilir?
Yatagina koyuyorum agzina emzik veriyorum donenceyi izliyor. Bazen oyle uykuya daliyor bazen oyalaniyor ama sıkılıyor bir zaman sonra alıyorum kucagima gezdiriyorum konusuyorum masal okuyorum. Emziriyorum uyuyor

hepsi aynı bunların demk once sirkeli karbonatlı sularla yıkardım oyuncakları smdi vakit bulamiyrm hamileliğin sonralarında da halim olmuyordu dolduruyorum bulaşık makinasına yikiyor umarm.yanlis yapmiyorm.

Benim bebegim gazini kendi çıkarıyor masaj yapmiyorum günlerdir
Kakasi icin biraz ikiniyor sonunda yapiyor. Pırtı da kendi yapiyor en cok bezini degistirken yapiyor
Süt icirdikten sonra Omuzuma koyup pıt pıt yapiyorum sirtina koca adam gibi ustten de gaz cikariyor
Insallah hep boyle devam eder

Bu arada dün dereotlu kabak çorbası yapmistim. Sut de vardi icinde. Gaz yapmadi kabak da süt de

Oo ne iyiymiş canım ya, burda da böyle olsa. Ben artık değil Kula,yi evden dışarı zor atarım kendimi iki cocukla ☺
Ben de oksijene hasret kaldım yaaa:/ fırsat bulduğum ilk anda temizlik yapıyorum. Küçüğümün de akşam 10’a kadar uyuduğu çok nadir. Geceleri de uyanınca ben uyuyamıyorum. Zorlantıdan gözümden koca bi yara çıktı.
Yaza rahatlarız inşallah belki çıkarsınız siz de yine

Son düzenleme:
Kızlar yaaa benim kuşum bikaç gündür mide gazına da kakasına da acayip zorlanıyor
Sab simplex alıcam yarın. Şimdiye kadar hiç kullanmadım, nette de değişik değişik ölçüler var. 2 aylık oldu kuzum. Ne kadar versem? Nasıl versem acaba? Kullananlar bi fikir verebilir mi

Maşallah diyelim, ne güzel.
Darısı bizimkilerin başına

canm gazini aliyormusun? surekli emzirmen surekli devam eden bi gaz sikismasina meden olabilir ve bebegin bu yüzden uyumayabilir . ikinci ihtimal ise atak döneminde olablir suan 35 gunlukmussunuz 6.haftada bebekler atakta olurmus sizde 6.haftadaymissiniz

1 cay kasigi suyla biraz acsan damlayi ?
Bizde de ayni sorun var.Besigr koymadan daha havada uyaniyolar.40 falan hikaye.56 gunluguz .Saatlerdir ayaktalar.Kucak,ayak,besik neler deniyoruz .Yokk
Bebeğim akşam iyice ağladı, ağlamaktan helak oldu. Hastaneye getirdik şimdi. Pipisinde darlık vardı, kızarık gibi dedi doktor. İdrar kan verdik, bekliyoruz. Ateşi de 37.7 olmuş, yenidoğanda ateş çok önemli dedi, fitil verdik. Derdini anlaması o kadar zor ki, hemşire halimle anlayamadım Dün pişiği vardı, ona odaklandım, pipide kızarıklığı anlamamışım, uyutmaya çalışıyorum garibimi, inşallah enfeksiyon yoktur

Ayyy 15dk sicmaya çalıştı resmen bi sürü kaka yapti sonunda.. Azimle sican duvari delermis sonra banyo ve uyku.. Cok yoruldu kuzum yalniz bisey sorcam fitili attim.. Yarim fitil attim.. Ama fitili firlatti eymen.. Bu iyi bisey mi? Firlattiktan sonra sicmaya basladi??

Eklentiler

• 20191126_224315.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 72

Pipide darlik nasil oluyo canim yaa.. Eymenin pipi ucu bazen kapanio.. Sarkan etleri kapatiyo.. Bi sefer actim incitmemeye calisarak doktor pipiye ellemeyin dedi.. O sarkan etler canimi cok sıkıyor ya bazende o sarkan etler kizariyo gibi pisiyor mu nedir bezin icinde anlamadm bende enfeksiyon kapmasindan korkuyorum

Kızardığı zaman ucuna hametan sür canım.

Bugün büyük oğlumda bir ağrı olduğu için ürolağa gittik. Ailelerin sünnet derisini geriye yittikleri için yırttıklarını söyledi. Geriye yitmeyin dedi

Bizim dr günde 4 defa 15 damlaya kadar verebilirsin dedi

Bende aldrcam birazdan esime..nasil atiosun.. Yapilmasi gereken bisey var mi fitil verirken?
Ya bizim bi doktor verdi baska doktor gerek yok yapma kucucuk bebege bunu dedi. 6 gun oldu bugun bizimde kaka yapmayali ama doktora soruyorm normal diyo mudahale etme buna alistirma sonra sen mudahale etmeden yapamaz hale gelir bagirsaklari poposu tembellesir diyor. Beklemedeyim hala gaipten kokular geliyo burnuma bi kosu sevinerek aciyorum altini bakiyorm gene tertemiz yapsa rahatlicam

Biz iki aylik olduk cok sukur gecti gaz sancilari. Bizim 35-45 gun arasi hortlamisti gaz sancisi. Ustune bide kaka yapmama durumu var oglumun ikisi birleşince perisan oldum. Ama 40.gun biogia basladik onun etkisi mi bilmem yada ben karin masaji esim bacak masaji olayini profesyonel hale geldik surekli yapiyoruz ondan mi kalmadi gaz sancisi cok sukur masallah gececek korkma

Bebeği sünnet olan anneler, nasıl zor oldu mu
Canim ben yaptırdım. Çok rahat geçti ve çabuk iyileşti. Ağrısı falanda olmadı.
Öyle bir şüphen vars git derim. Bizdede varmış sünnet olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…