Kızardığı zaman ucuna hametan sür canım.
Bugün büyük oğlumda bir ağrı olduğu için ürolağa gittik. Ailelerin sünnet derisini geriye yittikleri için yırttıklarını söyledi. Geriye yitmeyin dedi
Biraz önce oğlum emerken nefessiz kaldı. Sonra şükür aldı nefes. Ama içinde ne var ne yok kustu burnundan bile geldi. O kadar korktum ki
O çok berbat bişey ya geçmiş olsun.surekli bunları yasiycaz benim de en büyük problemlerimden her gün böyle bı atraksiyon yaşıyoruzBiraz önce oğlum emerken nefessiz kaldı. Sonra şükür aldı nefes. Ama içinde ne var ne yok kustu burnundan bile geldi. O kadar korktum ki
Ya bizim bi doktor verdi baska doktor gerek yok yapma kucucuk bebege bunu dedi. 6 gun oldu bugun bizimde kaka yapmayali ama doktora soruyorm normal diyo mudahale etme buna alistirma sonra sen mudahale etmeden yapamaz hale gelir bagirsaklari poposu tembellesir diyor. Beklemedeyim hala gaipten kokular geliyo burnuma bi kosu sevinerek aciyorum altini bakiyorm gene tertemizyapsa rahatlicam
Ya bizim bi doktor verdi baska doktor gerek yok yapma kucucuk bebege bunu dedi. 6 gun oldu bugun bizimde kaka yapmayali ama doktora soruyorm normal diyo mudahale etme buna alistirma sonra sen mudahale etmeden yapamaz hale gelir bagirsaklari poposu tembellesir diyor. Beklemedeyim hala gaipten kokular geliyo burnuma bi kosu sevinerek aciyorum altini bakiyorm gene tertemizyapsa rahatlicam
Kızlar yaaa benim kuşum bikaç gündür mide gazına da kakasına da acayip zorlanıyor
Sab simplex alıcam yarın. Şimdiye kadar hiç kullanmadım, nette de değişik değişik ölçüler var. 2 aylık oldu kuzum. Ne kadar versem? Nasıl versem acaba? Kullananlar bi fikir verebilir mi
Bebeğim akşam iyice ağladı, ağlamaktan helak oldu. Hastaneye getirdik şimdi. Pipisinde darlık vardı, kızarık gibi dedi doktor. İdrar kan verdik, bekliyoruz. Ateşi de 37.7 olmuş, yenidoğanda ateş çok önemli dedi, fitil verdik. Derdini anlaması o kadar zor ki, hemşire halimle anlayamadımDün pişiği vardı, ona odaklandım, pipide kızarıklığı anlamamışım, uyutmaya çalışıyorum garibimi, inşallah enfeksiyon yoktur
Muhtesem bir goruntuAyyy 15dk sicmaya çalıştı resmenbi sürü kaka yapti sonunda.. Azimle sican duvari delermis sonra banyo ve uyku.. Cok yoruldu kuzum yalniz bisey sorcam fitili attim.. Yarim fitil attim.. Ama fitili firlatti eymen.. Bu iyi bisey mi? Firlattiktan sonra sicmaya basladi??
Biz 38 gunluguz aynen 40 dan umudum yok daha bugün ben 90 i bekliyorum dedimBebeğim bütün gün ağladı, sabah 5te başladık, gündüz 1 saat uyudu, onun haricinde halen uyanık, sadece memede sustuğu için sürekli meme veriyorum. Bir ara emilmekten artık tansiyonum düştü. Uyudu diyorum beşiğine koyuyorum anında uyanıyor, çok sarsmadan yatağıma koyayım dedim yine aynı hemen kalktı.
Gaz damlası Nurse harveys damla çok yoğun yağlı, içerken boğazına kaçırıyor, o yağda nefesini engelliyor. Hick hick sesler çıkarıp tıkanıyor, hemen sırtına vuruyorum açıyorum ama yağ olduğu için zor açıldığı da oldu. Bu gün 35 günlüğüz 40 çıkıncadan umudum yok, en azından 2-3 ayda bitse diyorum.
Valla zaten zar zor uyutuyidum iki gündür hiç uyumuyo 38 günlük oldu 40 ında ergenliğe falan gireceğini sanıyo galibaKizlar bebekleriniz gunde kac saat uyuyor ? Ya da uykusunu almis,karni tokken hemen yine uyutyyomusunuz? Bu cocuklar uyutulmaktan mi biktilar noldu anlamiyorum.Su surecte karni tok alti temiz olan bebek napilir?
Pipide darlik nasil oluyo canim yaa.. Eymenin pipi ucu bazen kapanio.. Sarkan etleri kapatiyo.. Bi sefer actim incitmemeye calisarak doktor pipiye ellemeyin dedi.. O sarkan etler canimi cok sıkıyor yabazende o sarkan etler kizariyo gibi pisiyor mu nedir bezin icinde anlamadm bende enfeksiyon kapmasindan korkuyorum
Benim doktorum da ebeler de her alt açmada geriye doğru itin sünnet derisini dedi. Gerçekten ucu baya dardı şimdi baya açıldı. Ben de her alt açmada yapmayı bıraktım günde en fazla 3 defa o da az yapıyorum. Ben faydasını gördüm bariz olarakKızardığı zaman ucuna hametan sür canım.
Bugün büyük oğlumda bir ağrı olduğu için ürolağa gittik. Ailelerin sünnet derisini geriye yittikleri için yırttıklarını söyledi. Geriye yitmeyin dedi
Bizde de öyle oluyo bi keresinde etraf falan komple battı sırtından çıktı. Fotoğrafını çektim . Yengem etraf batmış ama herkes 32 diş gülüyo aşırı rahatlamistkkMuhtesem bir goruntubebek rahatliyo ama sen daha cok rahatliyosun yapti diye
Muhtesem bir goruntubebek rahatliyo ama sen daha cok rahatliyosun yapti diye
Ben yillardir yemeklik doğrayıp buzluğa posetle atarım hiç koku olmadi.cikartip buzlu buzlu tencereye atıyorum.Kızlar evde 10 kg yakın soğan varbunlari ne yapabilirim bi kac arkafas buzluğa atiyordu sanirim nasil yapiliyor ?
Bize de tekrarı olacak denmedi kizimdada bir kere çektirmiştik.Kalça ultrasonunu 4 aylikken tekrar çekilecekmiş. Sizede aynı bilgi verildimi.
Şey gibi ya yaptığı bana öğrendiği kendinenin, izlediğin bana öğrendiğin kendine versiyonuCocugu simdiden mutfaktan sogutma
Çok geçmiş olsun, ben de bazen yutkunuyo gibi sesini duyup kusuyor sanıyorum fırlıyorum yataktan, Allah hepsini korusunOglum biraz once oyle bir ses yapti ki kalpten gidiyordum. Uyuyorduk hepimiz kusmus yan yatmasina ragmen geri yutmus sanirim o sesine oyle korktum ki. Allahim korusunbu aralar cok kusuyor.
Çok geçmiş olsun, ben de bazen yutkunuyo gibi sesini duyup kusuyor sanıyorum fırlıyorum yataktan, Allah hepsini korusun
Uyusu da farketmez. Benim oğlumda bezin çırt çıtlarını açtırıp önce sağdan baktı sonra sola cevirip soldan baktı toplamda 3 dakıka bile sürmediKalça ultrasonunda uyuyo olması istenmiyo di mi? Zaten uyanır da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?