2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bizimki sunnetli zaten.. Doğuştan sunnetli oldugu icin alttan etler sarkiyo.. Bazen ucu kapali gibi oluyo deligi gorunuyo ama etler kapatiyo pipiyi.. Halbuki o pipi ucu oyle olmuyo normalde.. Ama sarkan etler kizariyo ya dedigin gibi hametan sureyim bari.. Artik kicini banyoda yıkamaya baslicam zaten.

Biraz önce oğlum emerken nefessiz kaldı. Sonra şükür aldı nefes. Ama içinde ne var ne yok kustu burnundan bile geldi. O kadar korktum ki

Bence o gazdan.. Eymende de olmustu.. Hatta uyandirdm tam emzircem koltuğa koydum kopuklu kopuklu agzindan burnundan geldi.. Zor toparladim.. Gazi varsa oyle oluyo bence ama tabi aslini bilemiyorum

Canım doktorlar onermiyor makattan uyarmayı evet.. Ama 5 gün yapamadi eymen.. Bugun huzursuzlugun nirvanasindaydi.. Esime fitil al gel dedim.. Gliserin fitil aldi.. Yariya bölüp islattm biraz.. Mecburen soktum kıçına.. Agladi hep ama kaka yapamadgi icin daha huzursuzdu.. 2 dk bekledik açık şekilde.. Sonra fitili bi fırlattı.. Aha dedim yapamiycak kakayi.. Eşim karnina biraz basınç uyguladi oylelikle bi kakalar çıktı.. Dinlene dinlene kaka yaptirdik.. Ustumuz başımız battı.. Iyice aglamasi kesilene kadar esime devam etmesini söyledim.. En son kakalarla uykuya daldi ben banyosunu hazirlarken.. Nasil yoruldu helak oldu resmen.. Simdi nasil bi kaka duzeni olur bilemiyorum.. Ins gerek kalmaz bi daha fitile.. Ama biz yetiskinler bile kabiz olunca neler cekiyoruz.. Bebislerimizi dusunemiyorum.. 6 gündür huzurluysa bebegin belkide diskilama duzeni o dur ama genelde 2 veya 3 gun deniliyor diyw biliyorum.. Ama huzursuzsa o zmn bence fitil at derim sahsen.. Sen bilirsin yinede

Insallah sende ise yarar sab.Ben yariyor sandim ama mahvetti ikisini de bebeklerimin.ne zaman biraktik baska gaz ilaclarina gectik bir nebze rahatladilar..Gunde 4 defa 10 ar damla demisti bana doktorum.Hatta duruma gpre 15 damlaya cikabilirsin demisti.

Cok gecmis olsun.Pipide kizariklik onemli oldugunu ilk kez duydum.Sanki bizimkinin de kizarik gibi.Acaba ondan mi boyle.Bende devamli elde atesolcer ateslerini olcuyorum cildirmis gibi.

Muhtesem bir goruntu bebek rahatliyo ama sen daha cok rahatliyosun yapti diye

Biz 38 gunluguz aynen 40 dan umudum yok daha bugün ben 90 i bekliyorum dedim
Kizlar bebekleriniz gunde kac saat uyuyor ? Ya da uykusunu almis,karni tokken hemen yine uyutyyomusunuz? Bu cocuklar uyutulmaktan mi biktilar noldu anlamiyorum.Su surecte karni tok alti temiz olan bebek napilir?
Valla zaten zar zor uyutuyidum iki gündür hiç uyumuyo 38 günlük oldu 40 ında ergenliğe falan gireceğini sanıyo galiba
Benim doktorum da ebeler de her alt açmada geriye doğru itin sünnet derisini dedi. Gerçekten ucu baya dardı şimdi baya açıldı. Ben de her alt açmada yapmayı bıraktım günde en fazla 3 defa o da az yapıyorum. Ben faydasını gördüm bariz olarak

Kızlar evde 10 kg yakın soğan var bunlari ne yapabilirim bi kac arkafas buzluğa atiyordu sanirim nasil yapiliyor ?
Ben yillardir yemeklik doğrayıp buzluğa posetle atarım hiç koku olmadi.cikartip buzlu buzlu tencereye atıyorum.
Kalça ultrasonunu 4 aylikken tekrar çekilecekmiş. Sizede aynı bilgi verildimi.
Bize de tekrarı olacak denmedi kizimdada bir kere çektirmiştik.

Oglum biraz once oyle bir ses yapti ki kalpten gidiyordum. Uyuyorduk hepimiz kusmus yan yatmasina ragmen geri yutmus sanirim o sesine oyle korktum ki. Allahim korusun bu aralar cok kusuyor.
Çok geçmiş olsun, ben de bazen yutkunuyo gibi sesini duyup kusuyor sanıyorum fırlıyorum yataktan, Allah hepsini korusun

Kızlar pipide kızarıklık var demiştim ya idrarı temiz çıktı. Ama yine de sünneti pek ertelemeyin dedi doktor. Kan değerlerine göre viral enfeksiyonmuş, ateş düşürücü ve fitil yazdı. Gece boyu ateşini ölçtüm, serin giyindirdim, bol bol emzirdim. Biraz daha iyi şimdi.

Ya kızlar sağ göğsümde yara vardı açısından bi kaç defa atlamıştım emzirirken sütüm azaldı oraya dolmuyor sol gibi offf napcam? Şimdi hep emziriyorum dün geceden beri ama o göğsümle doymuyor bi süre sonra mecbur sola geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…