2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım doğum kilosu kaçtı şimdi ki kilosu kaç?
3450 dogdu hastaneden cikarken 3350 ydi. İlk ay ebeye gittik cok kilo almis dedi 4500 du hastaneye gittik bi doktora 4165 ckti az almis dedi kendi doktoruma gittim 42 gunlukken 4450 cikti simdi tekrar ikinci ayda ebe tartti 5100 ckti yarin kendi doktorumuz tartacak bakalm kafam karisti iyice ama yinede az gbi kilosu. 2 ayda 1,5 kilo almis gorunuyor ebeye gore

Her tartı farkediyor. Aynı yerde ölçüleni baz al sen

Berikko bir haftadir sutum azaldikca azaldi yumusacik pelte gbi oldu goguslerim oglumun kesinlikle doymadigindan emindim kilosu da azck cikti zaten moralim bozuldu dun buraya yazdm herkes moral verdi bol bol su ictim dua ettim hosaf yaptim ictim uc ogun yemek yedim bide waffle yedim bu gece goguslerim tas gbi oldu oglumu doya doya emzirdim ve hatta fazla bile emdi ki kustu fazlasini pütürlü pütürlü ve haftada bir kaka yapan bebegim inan suan kaka yapiyo yanmda halaya duracam nerdeyse:) inanirsak olur bence ve Rabbimden iste moralinu bozma seni cok cok cok iyu anliyorm tatlim

Banyo sonrasi ne kiyafet giydiriyorsunuz ben cok dikkat etmeme ragmen burnu tikaniyor hapsuriyor oksuruyor oyuzden banyo yapmaya korkuyorum

Ellwrini kesfediyorlar benimkide her boslukta elini agzina goturuyor cok tatli oluyorlar ama ya

Çok sağol, Bardak falan koydunuz mu canım. Kendi idrarındqn dışkısı dan mikrop kapma falan olmaz değil mi

Bu bizimkilerde mevcut.sutum yagli ,kaliteli degil diyorumheralde.Ne kadar emerse emsin o mamayi illa istiyorlar.Sutun ywtmesiyle alakali degil bence bu.Mamanin cazibesiyle ilgili

Buna kesinlikle katiliyorum.Ugur gece sadece mamaya uyaniyor.Emre yine sadece 2-3 saat falan uyudu.Boyle gidicek bu heralde diyorum.

Canim yemeyle cok alakali gercekten. Asla kompostosuz kalma. Bitmeden hemen yenisini kaynat illa sekerli yapmak zorunda degilsin. Gece de yanina bir kase hurma al her uyanmada birer ikiser agzina at. Su icimine cok dikkat et. Sulu yemekler yemeye dikkat et. Ve uykunu dusunu aksatma sutun yeter de artar bile insallah. Anne sutunun hazmi kolay mama oyle degil daha rahat kaka yapar.

Son düzenleme:
Ya iste ben kendimi çok ihmal ediyordum hayatim boyunca istahli bi insani olmadim hic gunde bir ogun yiyordum oglus durmadigi icin su komposto filan da tüketmiyorum derken azalmisti ama dun dediklerinizi yaptm bugun cok iyiyiz çok şükür

Azalma sebebi belliymis o zaman canim. Cozume de ulasmissin boyle devam

Geçmiş olsun.
Bizdede uzayan sarılık çıktı tahliller temiz çıkınca anne sütüne bağladılar değer 12 oluncada anne sütünü kesmeye gerek yok dediler.goz bebekleri sariydi.bende günde 1 kere 30 cc suya yarım şeker attip icirdim 4-5 gun boyunca. birde o ara sütü sağıp buzluğa attim onun yerine bebeğe 30 cc 30 cc gunde 3 kere mama verdim.simdi gozbebekleri bembeyaz çok şükür.

Banyo sonrasi ne kiyafet giydiriyorsunuz ben cok dikkat etmeme ragmen burnu tikaniyor hapsuriyor oksuruyor oyuzden banyo yapmaya korkuyorum
Arti olarak kilotlu çorap ve penye yelek giydirip öylede uyutuyorum , başından sapkayi eksik etme yoksa hemen burun tıkanıklığı başlıyor.bebek hemsiremiz demisti ayaklari nasil koruyor patik giydiriyorsan basta ayni sapkasi hep olsun.ayagida başında sicak tutacaksin dedi.
Çok sağol, Bardak falan koydunuz mu canım. Kendi idrarındqn dışkısı dan mikrop kapma falan olmaz değil mi
Hayır bardak falan koymadik.ciste normal herzamanki dibi aç sil kremle kapat.kakada arti olarak temizledikten sonra batikonu sprey şişesine koy dedi.batikon sikip kapattim yarim saat sonra acip kremlerini sürdüm.beze falan yapısmiyor pipi.

cnm ben cok ugrasdım sarılıkla bızım sarılık 18 yakındı 2gun ısıkda yattı 12ye dusdu cıktık daha sonra emzırdım mama verdım 4gun sonra 8 edusdu atlattık topukdan alınan kanı kabul etmedı doktorum hep damardan alınıyordu cok zor sarılık bırgunde 3 kere bakıldıgını bılırım kanı kalmamısdı artık

Komposto suyunu su sisene koy içinide kasik kaşık yersin.
Kayisiyi sekersiz yaptim su niyetine içtim ama sekersiz olunca sekerli gibi olmadi yaramadi.
Günde yarım kilo tahin helvasi yiyorum duz tahin helva kadar etkili değil.kilodan hareketkerim kisitlandi resmen.su 4 ayi duz anne sütü ile halletsem sonrası mamada vericem.sut kovakamaktan daraldim.simdi bile akşamları tek öğün ara ara mama vericem.tok dediğim çocuk soluksuz 90 cc mama yedi demekki aksamina yetmedi süt.bebekleri artik tanımaya başladık baktin ki cok huzursuz arada mama verirsin ama sütun var biliyorsun hiç gerek yok mamaya.suda bir gerçek mamaya alışan çocuk anne sütünden doymuyor zamanla şekerleme niyetine emiyor.o yüzden ihtiyac yoksa mamaya bulasmamak lazım heee ihtiyac varsa da elbette vereceğim.

rıntı her emzırmeden sonra mama ver cnm ustune 50cl bız oyle atllattık bol bol kaka cıs yapması gerekıyor sarılıgı atması ıcın

Ilk sutu sevmiyolar ya da icemiyolar benimkiler.Resmen savas veriyorum ilk sutu emerlerken.Sonrasi iyi.Bir de memeye geldikleribde ya gaz cikartasi geliyor ya da kaka yapasi geliyor ikisininde.Ilginc cok.

Ilk sutu sevmiyolar ya da icemiyolar benimkiler.Resmen savas veriyorum ilk sutu emerlerken.Sonrasi iyi.Bir de memeye geldikleribde ya gaz cikartasi geliyor ya da kaka yapasi geliyor ikisininde.Ilginc cok.
Chelzy, seninkiler de atak döneminde olabilir. Benim kız da gayet düzgün emiyordu, bikaç gündür kavga dövüş tutuyor memeyi. Süt de var yani, sıkıntı yok o anlamda ama illa cebelleşiyor bi ilk başta:/
Bir de memede huzurlular ya ondan bağırsaklar gevşiyor kaka,gaz geliyordur. Ayrıca güç alıyorlar memeden
Benim kızlarımın da ikisi bir ablamın kucağına her gittiklerinde kakasını yapardı, ablam hep gülerdi, bunların bana garezi mi var diye:d halbuki ablam ağzı dualı, melek gibi bir kadın. Onda buldukları sakinlikle koyveriyorlarsı kendilerini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…