Canım ben ankaradayım hangi dr gidiyorsunEmmesi sütü iyi canım çiş kaka da iyi ama bir aylık bu uzamış sarılık oluyormuş. Tiroid enfeksiyon sebebiyle olabilirmiş. Değilse anne sütünün içindeki bir maddeye vücut tepki gosteriyormus üç hun anne sütü kesiliyormus. İnşallah bir şey yoktur sonuçlar temiz çıkar. Gerekirse üç gün mama alsın sıpa.
reflu oldugunu nasıl anlıycamkı cnmReflü olabilir mi. Hemen yatırma 20 dakika falan dik tut
Bebeğine mama verenler ya da sütünü sağıp biberonla verenler kaç cc ile doyuyor..
Emdikten 1 saat sonra maksimum 2 saat sonra uyanıyor hiçbir zaman 3 saati görmedik acaba doymuyor mu??
Sürekli çiş yapıyor günde bir ya da iki kere de kaka yapıyor ama uyanıp sürekli meme istemesi doymadığını düşündürüyor
Ben de çok sıkıldım artık 45 gündür aralıksız 4 saat uykum yok
49 günlük kızım. Mamada 60cc anne sütünde 80cc içiyor şu an. Bazen doymadıgını da düşünüyorum ama fazla verince hazmedemiyor gazı çok oluyor diye veremiyorum.Bebeğine mama verenler ya da sütünü sağıp biberonla verenler kaç cc ile doyuyor..
Emdikten 1 saat sonra maksimum 2 saat sonra uyanıyor hiçbir zaman 3 saati görmedik acaba doymuyor mu??
Sürekli çiş yapıyor günde bir ya da iki kere de kaka yapıyor ama uyanıp sürekli meme istemesi doymadığını düşündürüyor
Bebeğine mama verenler ya da sütünü sağıp biberonla verenler kaç cc ile doyuyor..
cnm bızımkı bugun 1aylık oldu mamada verıyorum anne sutude ama sonuc degısmıyor 1 saat ancak sureklı aglama halınde ac olcagından degıl boyle boyle buyucek bence kakasını cısını yapıyorde yeterınce beslenıyordurBebeğine mama verenler ya da sütünü sağıp biberonla verenler kaç cc ile doyuyor..
Ben eğer kıyafetleri temizse yeni bişey giydirmiyorum ev zaten sıcak.Banyo sonrasi ne kiyafet giydiriyorsunuz ben cok dikkat etmeme ragmen burnu tikaniyor hapsuriyor oksuruyor oyuzden banyo yapmaya korkuyorum
Canım zaten normali bu. Hepimiz aynı sekildeyiz uzun uyku uyuyanlar istisna. Benim meleğim bu hafta büyüme atahindaydi gündüz 15 dk lik uykular gece en fazla miziklaya miziklaya bi saatti yeni atlattık normale döndük . Bir buçuk bazen iki saat uyuyo. Gece uyanmazsa ben uyandırıp emziriyorumBebeğine mama verenler ya da sütünü sağıp biberonla verenler kaç cc ile doyuyor..
Ben mememde süt kalmasın diye sagiyorum onları biriktiriyorum mesela şuan hastanedeyim bebeğime dolaptan süt çıkardım kv verecek büyük rahatlık hem de süt artıyo.Kızlar sütü neden sağıp sağıp veriyorsunuz? Memeden içtiği yetmiyor diye mi?
Ya da süt yapımı artsın diye mi sağıyorsunuz?
Ben hep emziriyorum, epeydir makine ile sağmadım, kaç cc çıkıyor onu da bilmiyorum.
Nerdeyse her bezi kakalı olduğu için süt yetiyor diye düşünüyorum.
Benim oglum da oyle oluyor bazen uykusu yok demek ki diyorum sohbet ediyoruz dönencenin oyuncaklarini gosterip hikaye uydurup anlatiyorum kucagimda gezdiriyorum mutfaga gotur ne var ne yok adini söyleyip ne ise yaradigini anlatiyorumBinbir zahmet uyutuyorum yataga koydugum an uyaniyor. Kucagimda dakikalarca uyuyor ama. Resmen alisti sıkıstım kaldim
Bugun kendim icin muayeneye gittim. Sadece karindan ultrasonla yumurtaliklara ve rahme bakti sorun yok dedi. Dikisler iyilesti mi diye sordu bir sikayrton var mi diye sordu
Alttan muayene olmaktan yirttim diye bir mutluyum bir mutluyum anlatamam
Bugun kendim icin muayeneye gittim. Sadece karindan ultrasonla yumurtaliklara ve rahme bakti sorun yok dedi. Dikisler iyilesti mi diye sordu bir sikayrton var mi diye sordu
Alttan muayene olmaktan yirttim diye bir mutluyum bir mutluyum anlatamam
Ben de az önce geldim smear testi aldı vajinal USG ile baktı. Benim de canım yandı. Korunma yöntemleri vs vs anlattı.Ben de dün kontrole gittim. Vajinal usg ile baktı, smear aldı. Yumurtalıklar, rahim vs iyiymiş. Kanamam erken bitmişti, son 1 haftadır yine akıntı vardı, ben lohusa akıntısı sanıyordum, onun için fitil verdi.
Yanlız ben vajinal muayenede hiç acı hissetmezdim, bildiğiniz canım yandı. Tüm hamilelik boyunca ilişki yoktu, doğum da sezeryan oldu, adet de olmuyorduk, vücut orda bir organ olduğunu unutmuş sanırım
200 cc ile bıberon veriyordum ne rahattım ama 1 haftadır bıberon almıyor, memeyi de sağlam emiyor artık 2 gögsu de emiyor. 1 haftadır artık gece 4 saatte bır uyanıyor artık insana dönmeye başladım. 4 saatte ben kaldırıyorum kaldırmasam uyuyacak.Bebeğine mama verenler ya da sütünü sağıp biberonla verenler kaç cc ile doyuyor..
Yok bende. Romatizman varmı. Havalar yağmurluBen de az önce geldim smear testi aldı vajinal USG ile baktı. Benim de canım yandı. Korunma yöntemleri vs vs anlattı.
Kızlar bu arada benim iki elimde de serçe parmak , yüzük parmağı ve Orta parmak da aşırı eklem ağrılarım var . Sizlerdeede var mı
1 saat miBebeğine mama verenler ya da sütünü sağıp biberonla verenler kaç cc ile doyuyor..
Bilmiyorum ki. Doktor doğumdan sonra oluyo bazen dedi . Zamanla geçer. Geçmezse ortapediye git dedi. Yaşayan varsa ne kadar sürede geçti merak ediyorumYok bende. Romatizman varmı. Havalar yağmurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?