2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ilk sutu sevmiyolar ya da icemiyolar benimkiler.Resmen savas veriyorum ilk sutu emerlerken.Sonrasi iyi.Bir de memeye geldikleribde ya gaz cikartasi geliyor ya da kaka yapasi geliyor ikisininde.Ilginc cok.
Gastrokolik refleks deniyormus canım ağız ve mide çalışırsa bağırsak da çalışır mantığı

rıntı her emzırmeden sonra mama ver cnm ustune 50cl bız oyle atllattık bol bol kaka cıs yapması gerekıyor sarılıgı atması ıcın
Emmesi sütü iyi canım çiş kaka da iyi ama bir aylık bu uzamış sarılık oluyormuş. Tiroid enfeksiyon sebebiyle olabilirmiş. Değilse anne sütünün içindeki bir maddeye vücut tepki gosteriyormus üç hun anne sütü kesiliyormus. İnşallah bir şey yoktur sonuçlar temiz çıkar. Gerekirse üç gün mama alsın sıpa.

Oldu çok şükür canım.
Ilk sutu sevmiyolar ya da icemiyolar benimkiler.Resmen savas veriyorum ilk sutu emerlerken.Sonrasi iyi.Bir de memeye geldikleribde ya gaz cikartasi geliyor ya da kaka yapasi geliyor ikisininde.Ilginc cok.
Benim ki de emerken rahat cıkarıyor gazı

Ne kadarlıksınız canım ilk haftalar sarılık olur diye biliyordum dediğin gibi seninle kan grubu tutuyorsa ona bağlı değil
1 aylık tam canim. Kan grubunda sorun yok bakalım bugün ogl den sobra sonuçlar çıkar inşallah.
Bakalım inşallah bizimkinin de değerler normal çıkar sonuçlar da Allah'ın izniyle bne de mama ile devam edeyim birkaç gün.

Arkadaşlar hastanede ki emzirme hemşiresi dedi memeyi emdikten sonra memeyi elle sağmamız gerekiyormuş. Memenin tamamen bitmesi lazımmış süt kaldığında beyin bebek bu kadar sütle doyuyor diyip süt üretimini azaltırmış.Elle sağdığında beyne uyarı veriyormuş süt üretimi artıyormuş. Makine ön sütü arttırırmış Ve tazyikli yapıp çocuğu huzursuzlandırırmış. önemli olan da yağlı süt asıl çocuğa kilo aldıran. Bu süt işi çok karışık Eskiden annelerimizin Makinesi mi vardı diyorum Ha bi de emme nerde yarım kaldıysa o memeden başlayın mutlaka. Yağlı süt içerde kalmasın

Ben bosalip bosalmadigini anlamiyorum ki.

Canım hee yerde farklı çıkar sen mesela ebedeki son iki tartiyi baz al yada dr iki tartiyi benimki seninkinden de az 3470 doğdu 5 kg 2.ayında

Hepsi doktordan değil canım ben ilk bebede hep makale okuyordum tıp dergilerinin pdflerini falan indoriyordum.
Ama Ankara'da olan varsa doktorumuzu tavsiye ederim. On numaradır.
Ben anneme güvenerek bişey okumadım ilk kızımda, sonra onu da avutmak zorunda kaldım bebeğim ağladığında
Çok iyi yapmışsın okuyarak.
Sen Ankara’da mıydın? Ben doğumu orda yaptım, yazın yine gelicem. İhtiyaç olursa diye öğrenebilirim ben
Not:yukardaki mesajda üzgün ifade çıkmış, gülen yapacaktım telin ekranı bozuk, hızla yazayım derken gitmiş:/

Hemşire Memenin en üst başlangıç kısmını yokladı ordan memenin ucuna kadar kanallar dolu olurmuş. Elinizle yoklayarak anlarsınız. Bi bebek emmeden önce elinizle tartın bi de emdikten sonra yoklayın. Elle sağdığında şıp şıp damlamıyorsa akıcı gelmiyorsa yeni süt üretilip geliyor demektir akıcı damla damla hep geliyorsa meme daha boşalmamıştır.

tahlılerı temız cıksın cnm ınsallah gerısı duzelır

Kendi kendine etmissin bosver milleti. onlara tamam de kendi bildigini yap gene.
Bana da gaz yapan seyleri de ye sütn azalir diyorlar. Yemekle ilgisi yok diyorum geçiyorum. Oturup kafaya taksam benimki de gider.
Yemesem de cok sütüm var diyorum her seferinde. Kendmi buna inandiriyorum
Sen de oyle yap bundan sonra bak sütün nasil cogalacak.
Ben armutun süt yaptigina inaniyorum yiyince doluyor süt. Beyin cok guclu neye inanirsan o olur

Kızlar merhaba. Bir sorum olacak. Göbek bağı düştükten sonra iyileşmesi ne kadar sürüyor? Tamamen deri görünümüne geçmesi yani

Bende bi de elle sağım nasıl yapılır bilmiyorum dün denedim bi kaç damla anca cıktı sonrasında memem ağrıdı
Kızlar merhaba. Bir sorum olacak. Göbek bağı düştükten sonra iyileşmesi ne kadar sürüyor? Tamamen deri görünümüne geçmesi yani
2 3 günü buldu bizimki

Emzirip omuza koyup pıt pıt sirtina vuruyorum gegiriyor. Eger ustten gaz cikmadan uyursa gaz sancsiyla uyanip kivranip agliyor.

Gece emip gaz cikarip yataga koyunca kendi kendine uyuyor
Gündüz emiyor eger uyjusu varsa yine yataga koyunca kendi kendne uyuyor. Bazen emerken uyuyor yataga koyunca uyaniyorsa ya doymamis ya da uykusu yok diye geri kaldiriyorum. Uyku vakti geline emip uyuyor yine

Benimki de oyle yapiyor dişle ilgisi yok. Emme olayinca agzin tükürük uretmsi normal. Emzikte de memede de elini emerken de tukurukleniyor agzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…