Sagdigim sutle 150 ml iciyor 36 gunluguz.Bebeğine mama verenler ya da sütünü sağıp biberonla verenler kaç cc ile doyuyor..
Emdikten 1 saat sonra maksimum 2 saat sonra uyanıyor hiçbir zaman 3 saati görmedik acaba doymuyor mu??
Sürekli çiş yapıyor günde bir ya da iki kere de kaka yapıyor ama uyanıp sürekli meme istemesi doymadığını düşündürüyor
Ben de çok sıkıldım artık 45 gündür aralıksız 4 saat uykum yok
Bazen düşünüyorum 8-9 doğum yapanlar nasıl yaptı acabaBenim dizlerim agriyor oturup kalkarken
Yuruyunce agir kaldrinca cok is yapinca kasıklarım ve karnimin alti rahim bolgesi agriyor. Hamileligimin son dönemindeki gibi
Bir dogum yaptim şirazem kaydi
Gazı vardır gazıyla birlikte basınçlı çıkarmış olabilir.Kızlar ben tek gogus veriyorum ve sağıyorum ama sardığım az az verdim bebek az kilo almis 100 gr bugünde sağ göğsünü verdim ucu olmayan bebek uyudu kucağımda ama az önce ağzından burnundan süt gönderdi ictigide bisa gittiniye çıkardı acaba biz daha 3.haftamiza girdik
Benimde sol el parlaklarım öyle ağrılı nedeni ne acaba düşünüyordum bendeBen de az önce geldim smear testi aldı vajinal USG ile baktı. Benim de canım yandı. Korunma yöntemleri vs vs anlattı.
Kızlar bu arada benim iki elimde de serçe parmak , yüzük parmağı ve Orta parmak da aşırı eklem ağrılarım var . Sizlerdeede var mı
Ah olabilir sonra kaka yaptı galiba henüz açmadım altiniGazı vardır gazıyla birlikte basınçlı çıkarmış olabilir.
Aynen valla. Doktor bugün doğum kontrol yöntemlerinden bahsetti içimden dedim kirkimiz çıktı ama benim şaftim kaydı. Sanki derdim bi an önce kırkım çıksa da aşna fisne yapsam. Belim ayrı agiriyo, alt karnım ayrı bi de parmaklarım var. Zaten o kadar dikisten sonra birazda korkuyorum. Hani doğumda kadınlar yenileniyodu . resmen hurdaya çıktım.Benim dizlerim agriyor oturup kalkarken
Yuruyunce agir kaldrinca cok is yapinca kasıklarım ve karnimin alti rahim bolgesi agriyor. Hamileligimin son dönemindeki gibi
Bir dogum yaptim şirazem kaydi
Bi gün idare edilebilir gibi ama tabi sizin ne hissettiginiz daha önemli.Kızlar kv dem de dün dizinden ameliyat oldu platin takıldı. Görümcemin bulunduğu şehirde. Yarın kaynım yanına gidecek eltimle. Pazar günü dönecekler. Benim bebiş de bugün sünnet oldu. Eşim bebiş geceyi rahat geçirirse bende onlarla gidip dönsem mi diye sordu. Bende burda olursan daha iyi olur dedim. Malum bir oğlum daha var ikisini idare edemezsem diye.
Sizce bencillik mi yaptım. Git desemiydim
Gazını çıkarırken çıkarmış olabilir. Gazını çıkarmadan yatırma ya da ikinirken falan olmuştur.Kızlar ben tek gogus veriyorum ve sağıyorum ama sardığım az az verdim bebek az kilo almis 100 gr bugünde sağ göğsünü verdim ucu olmayan bebek uyudu kucağımda ama az önce ağzından burnundan süt gönderdi ictigide bisa gittiniye çıkardı acaba biz daha 3.haftamiza girdik
Karpal tünel sendromu diye biseymis. Kimisinde geçiyormuş kimisinde kalıyormuş. Doktorumun eşinde de olmuş. Bekleyin dediBenimde sol el parlaklarım öyle ağrılı nedeni ne acaba düşünüyordum bende
Aynen valla. Doktor bugün doğum kontrol yöntemlerinden bahsetti içimden dedim kirkimiz çıktı ama benim şaftim kaydı. Sanki derdim bi an önce kırkım çıksa da aşna fisne yapsam. Belim ayrı agiriyo, alt karnım ayrı bi de parmaklarım var. Zaten o kadar dikisten sonra birazda korkuyorum. Hani doğumda kadınlar yenileniyodu . resmen hurdaya çıktım.
Autumn öyle düşünme lütfen. Gittikçe daha da olumsuzlanırsın bebek bakımına, anneliğe:/Binbir zahmet uyutuyorum yataga koydugum an uyaniyor. Kucagimda dakikalarca uyuyor ama. Resmen alisti sıkıstım kaldim
Ahahaha:) niye aşna fişna dedin sen olaya şimdi yaAynen valla. Doktor bugün doğum kontrol yöntemlerinden bahsetti içimden dedim kirkimiz çıktı ama benim şaftim kaydı. Sanki derdim bi an önce kırkım çıksa da aşna fisne yapsam. Belim ayrı agiriyo, alt karnım ayrı bi de parmaklarım var. Zaten o kadar dikisten sonra birazda korkuyorum. Hani doğumda kadınlar yenileniyodu . resmen hurdaya çıktım.
Bi gün idare edilebilir gibi ama tabi sizin ne hissettiginiz daha önemli.
Gazını çıkarırken çıkarmış olabilir. Gazını çıkarmadan yatırma ya da ikinirken falan olmuştur.
Karpal tünel sendromu diye biseymis. Kimisinde geçiyormuş kimisinde kalıyormuş. Doktorumun eşinde de olmuş. Bekleyin dedi
Benim merak ettiğim bu ünlüler nasıl doğum yapıp ortalara öyle rahatca çıkıyorlar hiç mi ağrı sızı yok pijamalarım üniformam oldu kıyafet kombini yapmayı unuttum
Ben de hep onu düşünüyorum. Dogumda yenileniyorduk hani. Catlayip patladik
Senin bebeğinin sıkıntısı ne acaba ismihazan:/ doktora gittin mi? Bi büyük yok mu, onlar anlar dilinden az buçuk.1 saat miallahım yarım saat kesintisiz uyusa zil takarım
Noluyo onlara happymoms biliyor musun, bir sürü hizmet edenleri var. Bizim gibi ev işi, başka çocuk dertleri yok. Günlük sporlarını da yapıyorlardır eminim. Tanıdığım biçok arap arkadaşım da öyleydi. Eve ayrı hizmetçi, çocuğa ayrı. Kendilerinin tek derdi de eski formlarına dönmek, gezmek, tozmak, keyfine bakmaktı.Benim merak ettiğim bu ünlüler nasıl doğum yapıp ortalara öyle rahatca çıkıyorlar hiç mi ağrı sızı yok pijamalarım üniformam oldu kıyafet kombini yapmayı unuttum
Fışkırır tarzda kusuyorsa mutlaka doktor görmeli.kızlar oglum cok kusuyor her emdıgınde mama yedıgınde onluk dayanmıyor bıze
Çok güzel anlatmışsın. Bugün benimki de hiç uyumadı, günü gününü tutmuyor. Ben de sling aldım ama yenidoğanı nasıl bağlamak gerekiyor, bacakları çıkarmak için erken dimi?Autumn öyle düşünme lütfen. Gittikçe daha da olumsuzlanırsın bebek bakımına, anneliğe:/
Bugünlerde ihtiyacı bu demek ki diye düşün. Bak benim bebeğim de geçtiğimiz günlerde kucağımdan indirdiğim anda uyanırdı, ben de baktım ayrılmak istemiyor, slingle uyuttum, eşim kucağında uyuttu..ama son iki gündür gündüzleri tüm gün beşiğinde ablasının 1 saat süren ağlama krizlerine rağmen uyuyabiliyor. Günü gününü tutmuyor bebişlerin, henüz yenidoğan..bişeye alışmak için çok erken. Biliyorsundur belki birçok uzman ilk üç yaka iğnesi muamelesi yapın bebeğe, ayırmayın kendinizden diyorlar. Eşin ya da bi başkası varsa bebeği devredebileceğin sen git uyu, onlar avutsun.
Prof Dr Ömer Erdeve. Ankara Üniversitesi'nde. Doktortakvimi diye bir site var oradan alınıyor randevu.Canım ben ankaradayım hangi dr gidiyorsun
Oğlum 3 yaşında. Aralıksız 3 saat uykum yok dahaBebeğine mama verenler ya da sütünü sağıp biberonla verenler kaç cc ile doyuyor..
Emdikten 1 saat sonra maksimum 2 saat sonra uyanıyor hiçbir zaman 3 saati görmedik acaba doymuyor mu??
Sürekli çiş yapıyor günde bir ya da iki kere de kaka yapıyor ama uyanıp sürekli meme istemesi doymadığını düşündürüyor
Ben de çok sıkıldım artık 45 gündür aralıksız 4 saat uykum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?