2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim bence en doğrusu. Hatta bir emzirme danışmanı ya da çocuk doktoru diyor ki
Sutunnne kadar kaç CC çıktığını görmemiz gerekse memeler şeffaf olurdu, bedeninize güvenin yeter.

Biliyorum canim. Sık emmeli bir duzen oturtmustuk kendimize. Ama en azindan 1 saat de olsa uyuyordu ben de az bir sey yapacaklarimi yapiyor dinleniyordum. Iki gundur boyle huysuzlasinca biraz karamsarlastim maalesef :/ sling bende de var pek sevmiyor onu cunku uyanik oldugu her dakika emmek istiyor :) baba da ne kadar avutacak baslarda sagdigim sutu veriyordu gece bir ogunde olsa ben de 2 saat uyuyordum onu da birakti full bende bebek resmen. Ve bu satirlari yazarken ben 20 dk once uyuttugum bebegim uyandi :)

Çok güzel anlatmışsın. Bugün benimki de hiç uyumadı, günü gününü tutmuyor. Ben de sling aldım ama yenidoğanı nasıl bağlamak gerekiyor, bacakları çıkarmak için erken dimi?
3 kilodan itibaren çıkartılıyormuş. Ben sürekli takıyorum. Youtube da bağlama şekilleri var.

Merhaba bende ayni durumu yasıyorum süreç nasıl ilerliyor

Çok haklısın anneliği belkide sadece taşıyıcı görevi olarak biliyorlardır.. Süt bile vermiyorlar diye duymuştum göğüsleri sarkmasın diye. Herşeyi stres ile vücudumuza biz yapıyoruz işte malesef

Ahahaha:) niye aşna fişna dedin sen olaya şimdi ya
Valla şuan hayatımda o kadar önceliksiz ki o kadar yani. Dün çiçeklerle geldi evlilik yıl dönümümüz benden ilk tepki şaşkınlık ve bugün günlerden neydi dedim . Tüm zaman kavramından habersiz yaşıyorum. Aşna fisna genç işi artık resmen tek çocukla 60 yaşına bastım

Aşna fişne ne ola ki o kadar olaya fransizim leylekler bebekleri getiriyor masalina dahi inanirim

Tek cocukla perte ciktik hale bak

Aşk olsun estağfurullah. Öğretmenim, bilgi paylaşınca güzeldir :))
Birincide doktorumuz birçok konuda o kadar aydınlattı ki sağ olsun unutmuyorum sanırım söylediklerini.
Branşın neydi hocam?
Rızkı veren Allah'tır Berikko , moralini bozma. Sen emzirmeye devam et. Sonra mamayı ver. Zaman zaman süt artıyor, azalıyor. Ama senin beslenme de çok önemli.
Ya bende onu merak ediyorum. Benim ki de avent, doluyken sagabiliyorum.
Hadi geçmiş olsun, bizde yaptircaz daha randevu felan almadık. Bende çok kaygılıyım Siz nrrde yaptırdınız ne kadar tuttu
Peki sonradan kontrole gittiniz mi.
Vallahi çok mutlu oldum Fatmapo okurken gülümsedim. Bende çok yiyen bitiş değilim, ama süt için zorla yiyorum. Emzirme dönemi bitsin oruç tutcam o kadar sıkıldım yemekten içmekten.
Bende ağrı yok canım romatizma n var mıydı diye sorcakykm sormuşlar.
Bencillik değil bence, öncelik. Eğer kalp ameliyatı gibi olsaydi neyse ama diz ameliyatı yani. Bende olsam öyle derdim ve eşim de gitmezdi.

Doğumdan sonra kilo aldım Yaaaaa şaka gibi... Yemek ye ye ye ye...
Şekerli kompostolar tatlılar... Süt olsun diye her şeyi yaptım.
Emzirdiğimiz süre boyunca nasıl gidecek bu kilolar??
Diyetisyene mi gitsem acaba vermem gereken 10 kg var. Şu an 68 69 kiloyum
Zaten 76ylaa doğuma gttimm...

tahlılerı temız cıksın cnm ınsallah gerısı duzelır
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım
Çok sağ olun kızlar.
Tiroid temiz çıktı ama idrarda kan ve üreme çıktı. Torba ile alınan tam güvenli olmazmış. Sonda ile tekrar alındı idrar. Zordu. Sıpa yenidoğan gibi sarılık oldu resmenk uyuyor. Emmiyor. Sürekli uyku halinde.
.

Aynen bir daha sormadı bile. Gitmeyecek o da

Türk Dili ve edebiyatı :) lise öğretmeniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…