2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gogus sarkma mevzusu benimde psikolojimi bozmadi degil valla babanneminkilerr benzedi yakinda gobek deligime degecek heralde ama emzirme donemi bitsin hemen yaptircam kafaya koydum aynaya bakmak istemiyorum resmen korkunclar

Ayy kıyamam sonda çok zor oluyor. Büyük oğlum da da öyle idrar almışlardı. Bir gün boyu çiş yaparken ağlamıştı

3 aydı galiba diyetisyenler de diyet önermiyor. Vücut süt üretimine alışsın diye. Daha sonra zaten vermeye başlıyorsun. Asıl kilo emzirmeyi bırakınca alınıyor. Vücut çok yemeye alışıyor. Emzirmediğin için yakmıyor da.

Ekmeği azaltabilirsin şu anda. Tatlıyı azaltabilirsin

Vallahi çok mutlu oldum Fatmapo okurken gülümsedim. Bende çok yiyen bitiş değilim, ama süt için zorla yiyorum. Emzirme dönemi bitsin oruç tutcam o kadar sıkıldım yemekten içmekten.

Ay bende yemek yemeyi unutan bi insanim dusun :) biri yiyelim demese aklma gelmez:) ama iki gundur kendimi zorluyorm bebegim icin. Cok sukur dunden beri daha iyiyiz. Elhamdulillah artti sutum.

Bu arada benimde elektrikli avent pompam onceleri 30 cc filan sagiyodu son bir haftadir damla bile ckmyo gogsumu sknca var sut ama pompa cekmiyo bende bozuk saniyodum. Tam dolmadigindsn mi sağmıyormuş demek

Çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanır

Kizlar bi sorum var 5 kasimda dogum yaptim sutum 3 .gun geldi ilk gunlerde gogsum hem cok sisti hemde sertti sutum akiyodu surekli ama su bi haftadir goguslerim hem yumusadi hemde eskisi gibi akmiyo once surekli islanirdi ustum acaba sutum azaldimi yoksa normalmi boyle olmasi cevap verirseniz icim rahatliycak

Türk Dili ve edebiyatı :) lise öğretmeniyim.
Ne güzel, ben de sınıf öğretmeni yım.
Ve sanırım ayni zamanda hasta da oldu. Çünkü kuzum sabahtan beri fışkırtarak kusuyor.
Çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda toparlarsiniz
Zamanla göğüsler de yumuşama olabiliyor uykusuzluğa yorgunluğa bağlı olarak Ama yumuşama olsa da sütün azalmasi denemez Normal bence Sen emzirmeye devam et 3ay önemli.

Hayır canım kesinlikle yapmadın 2 çocuk birde biri sünnet olmuş bise olsa tek başına 2 çocukla ne yapabileceksin ki bence iyi yapmışsın sonuçta hayatı bir durum değil kvnin
Zamanla meme emilmeye alisiyor akmadan duruyo en azindan benim oylw oldu

Bilmiyorum ki. Doktor doğumdan sonra oluyo bazen dedi . Zamanla geçer. Geçmezse ortapediye git dedi. Yaşayan varsa ne kadar sürede geçti merak ediyorum
Ben hamılelıgın son dönemlerinde sol elimin bas parmagını kapayıp acamaıyordum cok zor oluyordu acıyordu.. Dogumdan sonra geçer dedim. Ama süt üretimiyle hiç açamaz oldum. Dra gittim süt vermeyle ve beslenme yetersızlıgı nedenıyle kalsıyum eksıklıgi cıktı. Hamilelikte hep süt ve yogurt tan kustugum ıcın fazla tüketemedim. Doğumdan sonra da bırak süt ürünü yemeyi 2 lokma adam akıllı oturup yiyemedim hep ayaküstü şeyler. Diyetisyene gıttım aşırı kg kaybı başlamıştı. Bana günlük 2500 kalorili diyet verdi.. Bol protein kalsıyum agırlıklı. Fazla hamur işi tatlı yeme dedi ama ben tatlı hamur işi yemesem süt olmuyor zaten koşturmaktan kg alamıyorum. Ama eskiye göre enerjim yuksek, Dr demir hapı A ve vitamin hapına devam dedı... Hamilelikte ki paralı vitamin ılacı yerıne elevıt verdı... Halsizlik enerji azlıgı nedeni tamamen yanlış ve zamansız beslenmeyiş...şükür 2 kg aldım da kendime geldim. 40 ın cıkması bana yaradı. Tamam uykusuzluktabvucudu etkiliyor ama hamilelikte ıyı kotu vitamin ılacları ve yemek yeme beni ayakta tutuyordu. Iyı beslenme olmayınca tüm kemiklerinden birseylerı cekıldı gıbı hissediyordum. Sonucta vucut sut verdıgımıznıcın kaç kalori harcıyor

Atak takviminden çok normal dönem takvimi gibi. Ne kadar atak varmış öyle
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm
Ben her şeyi çok yiyorum ama doğumdan sonra sadece süt içmeyi kestim gaz yapıyo diye bundan sonra dikkat edicem.kabiz yapıyo diye vitamin ilaçlarını da kullanmadım

Ya dogru diosun gercekten ama o cocuk memelerimde sinir krizi gecirince dunya basima yıkılıyor bi arkadasim bekar sut gelio ondan da.. Nasip tabi ama biraz yoruldum ce bunalım beni mahvedio.. Tek basima eymen ev yemek.. Canim cikio.. Ne zormus anne olmak

Yarin sut yapan ne varsa alcam ve bu hafta süt kampina gircem.. Bakalm ne olcak.. Yazcsm size.. Ins ise yarar

Eskiden eymeni emzirdikten sonra kucagima alinca memede elektrikler sizlamalar hissediodum.. Simdi olmuyo.. Bu yorgunluklar oglumla beni etkiledi galiba belkide hissedemiorz birbirimizi

Insallah bisey cikmaz rint

Bazen anne olmanin inanmak oldugunu unutuyorum.. 3 4 gundur meme reddi yasiyormusum.. Şimdi anladım nedenini.. Bunu aşmam lazım.. Sorunsuz bi bebek olur diye dua ediodm hep hamileyken.. Hayatta dört dörtlük ne var ki sorunsuz bi bebek olsun.. Hayvam beslerken bile bi sorun olurken bir insan evladini buyutmek mesakatli iş.. Düşünsene ömründen 5 yıl geçiyor ama bi bakkala gidip ekmek alamiyosun.. Bu yüzden insan yetiştirilmesi zor bi varlık.. Yorucu ama guluslerini gorunce de bi güzel oluyo ki bu hafta bende dikkat etcem çoğu şeye.. Bakalim işe yarayacak mi.. Bu arada seninle çoğu şeyimiz ayni seyirde ilerliyo sanki dikkat ettim de insallah iyilik hallerimizi de görürüz

2 ayda 1 bucuk kilo iyi degil mi canim ya.. Yani eymen o kadar alsa sevinirim.. Persembe gunu goztepe hastanesine kalca çıkığı icin gittik.. Ikiser bebek aliyorlar içeri.. Bi kiz bebek vardi eymenden büyük kocamandi ya.. Bi an içim burkuldu.. Eymenin buyuk yada küçük olmasi benim için sorun degildi ama bubkadar ufak kalcani dusunmuyodum..

Bi de ben tartilari ayri ayri hesapliyorum.. Mesela doktora aylik kontrolde gidiyoruz zaten kitapcigimiza işleniyor.. Sağlık ocaginda da 15 günde bir gitmeye calisiyorum.. Belli bi kiloya gelene kadar takibe devam etcem.. Orayi ayri hesapliyorum.. Aklimda kaliyo valla kendime sasiriyorum

Banyo sonrasi ne kiyafet giydiriyorsunuz ben cok dikkat etmeme ragmen burnu tikaniyor hapsuriyor oksuruyor oyuzden banyo yapmaya korkuyorum

Valla ben fiks kisa kollu citcitli body ustune alt ustlu zibin yada tulum.. Ama evin isisini ayarliyorum bi de suyun sicakligi önemli.. 38 derece olmaliymis suyun sıcaklığı.. Bide cabucak halletmek gerekiyo usumesin diye.. Yemin ediyorum banyo yaptrdgm gun pertim cikio.. Egilmek mahvedio bi de vallahi bi atlet islanio.. Banyo yaptrdgm gun evin hale yola koymak uzun suruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…