2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bu hafta dediklerini yapcam.. Insallah ise yarar

reflu oldugunu nasıl anlıycamkı cnm

Eymende fiskirtarak kusuyodu.. Ben cok dikkat ettim.. Yatagini yukselttim.. Emzirirken biberonle mama verirken kimildatmadim hic kendimde hic kimildamadm.. Bitince yavas yavas kaldirip omzuma aldim.. Aniden alinca cikariyolar.. Sonra hafif hafif vurdum... Bi iki tane cikinca ayaga kalkip ayakta dolana dolana sirtini sivazladm gazini aldim.. Sonra zaten kucakta uyuyo. Uyumayinca da kucagimda 5 10dk gezdiriyorum yorulup uyuyo.. Ama bu dik tutma isini cidden dakika tutarak yap.. Yoksa insan yorulup birakmak istio bibsure sonra

Ben eymene daha yeni 90 vermeye basladim.. Yaa acaba benimkide doymuyodu ondan mi kabiz oldu ama o 5 gun kabizken ust uste mama verdgmde oldu doymus olabilir oyle bol verince ama belkide kaka sertlestigi icin yapamadi

Ayni durum bende de vardi çok zor oluyo

Benim dizlerim agriyor oturup kalkarken

Yuruyunce agir kaldrinca cok is yapinca kasıklarım ve karnimin alti rahim bolgesi agriyor. Hamileligimin son dönemindeki gibi

Bir dogum yaptim şirazem kaydi

Ben cok yorulup uykusuz kalinca dikislerime ağrı giriyo.. Bacaklarim uyusuyo

Ben eymene daha yeni 90 vermeye basladim.. Yaa acaba benimkide doymuyodu ondan mi kabiz oldu ama o 5 gun kabizken ust uste mama verdgmde oldu doymus olabilir oyle bol verince ama belkide kaka sertlestigi icin yapamadi

Bebeklerde kaka sertlesmesi olmaz diye okudum.Eymen kac kilo su anda ? 90 verdikten sonra kusuyo mu? Son damlaya kadar hizlica cekiyo mu?

Bence bencillik değil.. Ama kayninla beraber gitmek istemesi sacma.. Mesela kaynin dönünce o zmn gitse mantikli olur.. Hem kazanır hemde sana yardimci olmuş olur.. Yani bence bu daha mantikli.. Hem annesi yalniz da kalmamis olur.

Gazini iyi al canim.. Gazdan cikio öyle.. Bide belkide midesi filan alismaya calisiyo olabilir rint daha iyi bilir ne kadar oldun canim.. Unutuyorum hep.. Ama yenisin sanrm.. Bol bol emzir.. Sütün artsin.. Digerinide sağ.. Mastit vardi galiba geçti mi?

Kızlar ben kızımı gece 12.30 da emzirdim uyuttum gece 2.30 da tekrar kalktım ama ne yaptıysam emmedi. Sonra kendi kalktı 5.30 da ams sadece bir gögsum taş gibi olmuş sismus diğeri sönük hiç süt yok gibi . Tabi kızım taş gibi olanı bosaltamadi ben sönük olanı da verdim ama neden biri taş gibi ve diğeri sönük? En sonda oysaki taş gibi olanı emzirmiştim. Bu emzirme sut işleri.ne karışık

Valla yanimda biri 1 hafta kalsa daha farkli olurdu.. Simaracak biri olmadığında hayat buyuturmus insanı

Ebebekte brandium avmde bi kadinla konusmustm.. Onun bebegi de kuvozde kalmış.. 2 aylikkken ameliyat olmuş ama hamilelikte sorun belliymis.. Oyle konustuk filan gittgi doktoru sordm.. Neyse anne sutunden konu açıldı.. 3 ay emdi yeter zaten ona o dedi.. Ben sasrdm icimden.. Ama kadin cok asortikti.. Kimsenin anneligin anne sütü vermedi doye yargilayacak bi insan değilim.. Belki sütü yetmedi bilemiyorum ama garip geldi.. Bi de bende mesela ille anne sütü alsin diyenlerden degildim ben bile anne sütü vermenin annelikle bi bağlantı kurdugunu dusunuyomusum.. Turk kadını olarak numuneyiz cidden

Kusmuksuz tişört giysem ve duş alabilsem kendimi bakımlı hissediyorum.. Bakima gel hele

Geçmiş olsun... Ne olcakmis peki?

Uykusu olmayan Emre kuvozde kalan.Belki daha cok kucuk ondan diyorum.Avutuyorum kendimi.

Kuvozde kaldigi icin strese maruz kaldi.. Onun etkisi de olabilir.. Sakin bi ortam yaratmaya çalış.. Sende stresli olmamaya gayret et dicem ama ne kadar yapabilirsin bilemiyorum biz bi bebekle böyleyiz

Biberonu yiyecek diye korkuyorum.. Yavrum aç kalmış yaa ondan kilo alamadi galiba.. Gözüme zayif görünüyo kac gündür

Sen bugun deneme yap.110 ver mesela ve sonraki 2-3 saate bak.Cis durumlari nasil ? Her bez cisli mi?bez agir mi cisten ? Ben burdan anliyorum mesela bezde az cis varsa az icmis diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…