Buna kesinlikle katiliyorum.Ugur gece sadece mamaya uyaniyor.Emre yine sadece 2-3 saat falan uyudu.Boyle gidicek bu heralde diyorum.
Canim yemeyle cok alakali gercekten. Asla kompostosuz kalma. Bitmeden hemen yenisini kaynat illa sekerli yapmak zorunda degilsin. Gece de yanina bir kase hurma al her uyanmada birer ikiser agzina at. Su icimine cok dikkat et. Sulu yemekler yemeye dikkat et. Ve uykunu dusunu aksatma sutun yeter de artar bile insallah. Anne sutunun hazmi kolay mama oyle degil daha rahat kaka yapar.
reflu oldugunu nasıl anlıycamkı cnm
Valla gecen haftaya kadar 60 cc veriyodum.Baktim cabuk acikiyolar su anda 90-100 cc veriyorum.Bugun tam 2 ayligiz ama benimkiler yenidogan bebe kilosuna yeni ulastilar sayilirMax 3 saat dayaniyolar.
Araliksiz 4 saat mi ?opup basina koy canim. Ben isi delilige vurdum artik. Hunim eksik Emre yuzunden.
Ben de dün kontrole gittim. Vajinal usg ile baktı, smear aldı. Yumurtalıklar, rahim vs iyiymiş. Kanamam erken bitmişti, son 1 haftadır yine akıntı vardı, ben lohusa akıntısı sanıyordum, onun için fitil verdi.
Yanlız ben vajinal muayenede hiç acı hissetmezdim, bildiğiniz canım yandı. Tüm hamilelik boyunca ilişki yoktu, doğum da sezeryan oldu, adet de olmuyorduk, vücut orda bir organ olduğunu unutmuş sanırım
Benim dizlerim agriyor oturup kalkarken
Yuruyunce agir kaldrinca cok is yapinca kasıklarım ve karnimin alti rahim bolgesi agriyor. Hamileligimin son dönemindeki gibi
Bir dogum yaptim şirazem kaydi
Kuyruk sokumu agrisi olan var mi? Ikinmaya bagli olusan bir agriymis. Ne zaman gececekse gecsin artik
Ben eymene daha yeni 90 vermeye basladim.. Yaa acaba benimkide doymuyodu ondan mi kabiz olduama o 5 gun kabizken ust uste mama verdgmde oldu doymus olabilir oyle bol verince ama belkide kaka sertlestigi icin yapamadi
Kuvozde kalan hangisiydi?
Kızlar kv dem de dün dizinden ameliyat oldu platin takıldı. Görümcemin bulunduğu şehirde. Yarın kaynım yanına gidecek eltimle. Pazar günü dönecekler. Benim bebiş de bugün sünnet oldu. Eşim bebiş geceyi rahat geçirirse bende onlarla gidip dönsem mi diye sordu. Bende burda olursan daha iyi olur dedim. Malum bir oğlum daha var ikisini idare edemezsem diye.
Sizce bencillik mi yaptım. Git desemiydim
Kızlar ben tek gogus veriyorum ve sağıyorum ama sardığım az az verdim bebek az kilo almis 100 gr bugünde sağ göğsünü verdim ucu olmayan bebek uyudu kucağımda ama az önce ağzından burnundan süt gönderdi ictigide bisa gittiniye çıkardı acaba biz daha 3.haftamiza girdik
Noluyo onlara happymoms biliyor musun, bir sürü hizmet edenleri var. Bizim gibi ev işi, başka çocuk dertleri yok. Günlük sporlarını da yapıyorlardır eminim. Tanıdığım biçok arap arkadaşım da öyleydi. Eve ayrı hizmetçi, çocuğa ayrı. Kendilerinin tek derdi de eski formlarına dönmek, gezmek, tozmak, keyfine bakmaktı.
İlk doğumumda ben de ilk bir ay hemen hemen eski halime dönmüştüm(doğumda 20 kilo almama rağmen) ama sonra stresten sütüm kesiliyor korkusuna yedim ve sonrası felaket:/
Çok haklısın anneliği belkide sadece taşıyıcı görevi olarak biliyorlardır.. Süt bile vermiyorlar diye duymuştum göğüsleri sarkmasın diye. Herşeyi stres ile vücudumuza biz yapıyoruz işte malesef
Valla şuan hayatımda o kadar önceliksiz ki o kadar yani. Dün çiçeklerle geldi evlilik yıl dönümümüzbenden ilk tepki şaşkınlık ve bugün günlerden neydi dedim . Tüm zaman kavramından habersiz yaşıyorum. Aşna fisna genç işi artık resmen tek çocukla 60 yaşına bastım
Çok sağ olun kızlar.
Tiroid temiz çıktı ama idrarda kan ve üreme çıktı. Torba ile alınan tam güvenli olmazmış. Sonda ile tekrar alındı idrar. Zordu. Sıpa yenidoğan gibi sarılık oldu resmenk uyuyor. Emmiyor. Sürekli uyku halinde.
.
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı canimml bugün tekrar idrar alındım
Bebeklerde kaka sertlesmesi olmaz diye okudum.Eymen kac kilo su anda ? 90 verdikten sonra kusuyo mu? Son damlaya kadar hizlica cekiyo mu?
Uykusu olmayan Emre kuvozde kalan.Belki daha cok kucuk ondan diyorum.Avutuyorum kendimi.
Biberonu yiyecek diye korkuyorum.. Yavrum aç kalmış yaaondan kilo alamadi galiba.. Gözüme zayif görünüyo kac gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?