Kuvozde kaldigi icin strese maruz kaldi.. Onun etkisi de olabilir.. Sakin bi ortam yaratmaya çalış.. Sende stresli olmamaya gayret et dicem ama ne kadar yapabilirsin bilemiyorum biz bi bebekle böyleyiz
Doktorumun demesi canim. Dogumda ikinmadan oturu olur gecer sonradan diyor. Belki birkac sebepten oturu olusuyordur. Bebekle zor oluyor cidden egil kalk bel agrisi ayri bir de kuyruk sokumu
Çok sağ olun kızlar.
Tiroid temiz çıktı ama idrarda kan ve üreme çıktı. Torba ile alınan tam güvenli olmazmış. Sonda ile tekrar alındı idrar. Zordu. Sıpa yenidoğan gibi sarılık oldu resmenk uyuyor. Emmiyor. Sürekli uyku halinde.
.
Ya dogru diosun gercekten ama o cocuk memelerimde sinir krizi gecirince dunya basima yıkılıyor bi arkadasim bekar sut gelio ondan da.. Nasip tabi ama biraz yoruldum ce bunalım beni mahvedio.. Tek basima eymen ev yemek.. Canim cikio.. Ne zormus anne olmak
Gazini iyi al canim.. Gazdan cikio öyle.. Bide belkide midesi filan alismaya calisiyo olabilir rint daha iyi bilir ne kadar oldun canim.. Unutuyorum hep.. Ama yenisin sanrm.. Bol bol emzir.. Sütün artsin.. Digerinide sağ.. Mastit vardi galiba geçti mi?
Canım son zamanlar benimde azalmıştı sonra bebeğimin büyüme atağı zamanı hiç uyumadı hep memedeydi o zaman arttı. Dün akşamda emmelerden sonra tekrat sagiyorum baya arttı. Sağmak yorucu o yüzden bırakmıştım ama devam edicem tabi uykuya yenik dusmezsem
Çok sağ olun kızlar.
Tiroid temiz çıktı ama idrarda kan ve üreme çıktı. Torba ile alınan tam güvenli olmazmış. Sonda ile tekrar alındı idrar. Zordu. Sıpa yenidoğan gibi sarılık oldu resmenk uyuyor. Emmiyor. Sürekli uyku halinde.
.
Günaydın hanımlar nasılsınızbenim kız dün 2 aylık aşısını oldu 5 kilo olmuş ama boyu kısa sanki 57cm gerçi 47 cm doğdu gündüz tüm gün beşik sallanarak uyuyor yoksa yok. Gece 3 saatte bir uyanıyor ama 11 12 den önce uyumuyor sabah 6 7de gözler açık derin uykuya bidaha geçmiyor ama ben şanslıyım annem bizle yaşıyor yemeği yapar kızı sallar bende evi temizleyip oglana bakıyorum. Eşim akşam gelince ya kızı sallar ya oğlanla oynar yani bunaltacak ortam yok cok şükür.yalnız olanlara Allah sabır ve güç versin
Yok kesmedik anne sütünü çünkü enfeksiyona bağlı muhtemelen. ilk tahlilde idrarda mikrop ve kan çıktı. Sonda ile tekrar alındı idrar. Sonuçlar pazartesi çıkacak inşallah.
Şu an yenidoğan gibi uyandirmakta zorlanıyorum emmiyor hep uyumak istiyor. Dün de hep kustu.
Yok kesmedik anne sütünü çünkü enfeksiyona bağlı muhtemelen. ilk tahlilde idrarda mikrop ve kan çıktı. Sonda ile tekrar alındı idrar. Sonuçlar pazartesi çıkacak inşallah.
Şu an yenidoğan gibi uyandirmakta zorlanıyorum emmiyor hep uyumak istiyor. Dün de hep kustu.
İnşallah canım çok sağ ol. Normalde iki memeyi emerdi. Şimdi tek meme bitiremiyor. Ememiyor. biraz fazla emerse de kusuyor. Saat başı emziriyorum de. Altını açıp uyandirip emebildigi kadar emziriyorum.