2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kuvozde kaldigi icin strese maruz kaldi.. Onun etkisi de olabilir.. Sakin bi ortam yaratmaya çalış.. Sende stresli olmamaya gayret et dicem ama ne kadar yapabilirsin bilemiyorum biz bi bebekle böyleyiz

Kuvozde mahrum kaldi sicakligimdan diye geldiginden beri gogsumden indirmedim.Koala gibi uyumaya alisti.Haftalardir besiginde yatmiyo.

Ya nasil ikinmaya bagliymis.. Ben genel anestezi oldum dogum baslamadan alindim.. Ama hala kuyruk sokumum aciyo.. Bence baska bişey

Doktorumun demesi canim. Dogumda ikinmadan oturu olur gecer sonradan diyor. Belki birkac sebepten oturu olusuyordur. Bebekle zor oluyor cidden egil kalk bel agrisi ayri bir de kuyruk sokumu

en kisa sürede atlatirsiniz insallah rint

Ah geçmedi enfeksiyon meme ucum kopuk antibiyotiğe devam ediyorum sağ taraf sağıyorum 23 gunluguz gazını hep çıkaramıyorum bekliyorm çıkmıyor yatırıyorum kolik bebekmis zaten:/

Yarin sut yapan ne varsa alcam ve bu hafta süt kampina gircem.. Bakalm ne olcak.. Yazcsm size.. Ins ise yarar
Canım son zamanlar benimde azalmıştı sonra bebeğimin büyüme atağı zamanı hiç uyumadı hep memedeydi o zaman arttı. Dün akşamda emmelerden sonra tekrat sagiyorum baya arttı. Sağmak yorucu o yüzden bırakmıştım ama devam edicem tabi uykuya yenik dusmezsem
Kusmuksuz tişört giysem ve duş alabilsem kendimi bakımlı hissediyorum.. Bakima gel hele
Aynı durumdayız. Kv bebek uyudu banyo yap istersen dedi ben baktım ki banyo da önceliğim değil uyumaya gittim

doktor ne dedı cnm tam olarak anne sutunu kesdınmı

Çok sağ ol inşallah tez zamanda gece gider kuzum uyanıp ememiyor bile.
cnm bol bol besle sarılık ona uyku yapıyor bırde gunese cıkar pencerının onu cnm benım oglan kuvezde yattı sarılık ıcın orda ıdrara yolundan yattanda vardı cnm 1hafta ılac tedavısı gordumusdu lokosıtın kac bebesın

Günaydın hanımlar nasılsınızbenim kız dün 2 aylık aşısını oldu 5 kilo olmuş ama boyu kısa sanki 57cm gerçi 47 cm doğdu gündüz tüm gün beşik sallanarak uyuyor yoksa yok. Gece 3 saatte bir uyanıyor ama 11 12 den önce uyumuyor sabah 6 7de gözler açık derin uykuya bidaha geçmiyor ama ben şanslıyım annem bizle yaşıyor yemeği yapar kızı sallar bende evi temizleyip oglana bakıyorum. Eşim akşam gelince ya kızı sallar ya oğlanla oynar yani bunaltacak ortam yok cok şükür.yalnız olanlara Allah sabır ve güç versin

doktor ne dedı cnm tam olarak anne sutunu kesdınmı
Yok kesmedik anne sütünü çünkü enfeksiyona bağlı muhtemelen. ilk tahlilde idrarda mikrop ve kan çıktı. Sonda ile tekrar alındı idrar. Sonuçlar pazartesi çıkacak inşallah.
Şu an yenidoğan gibi uyandirmakta zorlanıyorum emmiyor hep uyumak istiyor. Dün de hep kustu.

Sonuçları almadık sarılık kanda 11 çıktı. Sonuçlara bakıp doktor mesaj attı. 50.000 koloni üreme olmuş.

Çıktı mı sonuçlar canım bir durum yoktur inşallah

Sarılıktan uyuyordur canım zorla uyandır emzir inşallah pazartesi hayırlı haberlerle gelirsin

Sarılıktan uyuyordur canım zorla uyandır emzir inşallah pazartesi hayırlı haberlerle gelirsin
İnşallah canım çok sağ ol. Normalde iki memeyi emerdi. Şimdi tek meme bitiremiyor. Ememiyor. biraz fazla emerse de kusuyor. Saat başı emziriyorum de. Altını açıp uyandirip emebildigi kadar emziriyorum.

[/QUOTE]
Sizin evde ki salgın dan mı bulaşmış canım.çok geçmiş olsun. Çabucak atlatır inşallah

Çok geçmiş olsun cnn inşallah geçer bi ab önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…