2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya ebe az almis bilmem ne dedi herkes bisey diyo kafami karistiriyolar. Ama suan kalca cikigina geldik normal kontrolde oldu doktor gelisimi gayet iyi mamayi filan arttirma kafana bukadar takma dedi. Cok kilolu bebek cok saglijli demek degil cinar gayet saglikli dedi. Emzirmeye devam et mama veriyosan da ver ama azaltarak devam et cunku kilosu iyi dedi. Ya benimde iki hafta once yegenim dogdu on gunde 400 gram almis. Surekli annem kiyasladigi icin bende kafaya takiyorm malesef etkileniyorm boyle devam ederse annemle arama mesafa koycam resmen :)
Aynen seninle herseyimiz ayni gbi gaz donemimiz ayni basladi ayni bitti, kaka problemi, mama ve sut mevzusu, evde bebege tek bakyo olmamiz hep ayni gidiyolar. İnsallah bundan sonraki ilerlememiz iyi gunlerimiz de ortak olur paylasiriz burda yine

Ayni durumdayiz. 70 kiloyum kaldi gitmiyor. Herkes doyup kalkıyor ben hala yemeye devam ediyorum
Diyetisyene git bence. Benim de gitmem lazim. Duzenli kontrol edilince insan kendini dizginliyor

Benimki de 20. Gunde akmayi birakti disari. Bazen sert bazen yunusak oluyor memeler

Ben cok yorulup uykusuz kalinca dikislerime ağrı giriyo.. Bacaklarim uyusuyo

Dogum sekli ne olursa olsun hep bi ariz kaliyor galiba. Insaalh geciyordur bi agrilar sizilar

Ikinci ucuncu cocugu olan anneler emzirmeyi bıraktıktan sonra memeler ne durumda oluyor
Cpk sarkiyor mu yoksa sadece eski haline mi dönüyor. Hicbir sey eskisi gibi olmaz tabi de... cok mu kötü oluyorlar ya

İnşallah canım çok sağ ol. Normalde iki memeyi emerdi. Şimdi tek meme bitiremiyor. Ememiyor. biraz fazla emerse de kusuyor. Saat başı emziriyorum de. Altını açıp uyandirip emebildigi kadar emziriyorum.
Sarılık halsizlik yapıyordur kıyamam ona geçecek inşallah canım tek memeyle de doyuyordur iyi çekiyorsa sürekli uyar kusması da ondandır bir de artık kusmaya başladılar normal

Ikinci ucuncu cocugu olan anneler emzirmeyi bıraktıktan sonra memeler ne durumda oluyor
Cpk sarkiyor mu yoksa sadece eski haline mi dönüyor. Hicbir sey eskisi gibi olmaz tabi de... cok mu kötü oluyorlar ya
Yaa bunu söylemek istemezdim ama ilk zamanlar sarkık ve çatlak oldu benim. Yaklaşık İki yılı buldu toparlanması. Ama eskisi gibi olmadı tam olarak

Sizin evde ki salgın dan mı bulaşmış canım.çok geçmiş olsun. Çabucak atlatır inşallah
İnşallah canım çok sağ ol.
Muhtemelen öyle diye düşündük ama ishal olmadı sanirim. çok fazla kaka yaptı bir defada. üç dört kez fışkırır tarzda kustu
Çok geçmiş olsun cnn inşallah geçer bi ab önce
İnşallah canım çok teşekkür ederim.

@emily07 de de aynı durum vardı sanırım canım öyle hatırlıyorum
Teşekkür ederim canım.
Sarılık halsizlik yapıyordur kıyamam ona geçecek inşallah canım tek memeyle de doyuyordur iyi çekiyorsa sürekli uyar kusması da ondandır bir de artık kusmaya başladılar normal
Ah yok canım çekmesi çok zayıf resmen ben zorla hareket ettiriyorum çeneyi. Doymasi mümkün değil.
Hep kusuyordu ama sütün fazlasini çıkarıyordu. Şimdi resmen fışkırtıyor.

Aynı mikrop farklı etki yapabiliyor. Oğlumun okulunda salgın oldu. Oğlum da ishal ve ateş oldu. Sınıf arkadaşında kusma ve ateş oldu. Çabucak toparlar merak etme. Probiyotik falan verebilir misin acaba, bağırsaklarını düzenler. Kötü bakterileri yok eder

2 çocuk ev işleri kaç gündür girip okuyamadım bile.. kızlar bebeklerinizin düzeni nasıl gun de ne kadar uyuyor.ne kadar uyanık kalıyor uyanıkken neler yapıyorsunuz.. ya da bi düzen var mi

2 çocuk ev işleri kaç gündür girip okuyamadım bile.. kızlar bebeklerinizin düzeni nasıl gun de ne kadar uyuyor.ne kadar uyanık kalıyor uyanıkken neler yapıyorsunuz.. ya da bi düzen var mi
Düzen ne ki artık unuttuk.
Tam diyorum düzene giriyo galiba diye ama yok. Bezen 15 dk bazen bi saat bazen bi buçuk saat uyuyo . Uyanınca gaziydi ,emmesiydi ,alt değiştirme vs derken bir ya da bir buçuk saat geçiyo bazen hemen uyumak istemiyo direniyo yoruluyorum bende iki saat ayakta kalıyor ama ağlaya ağlaya. Yani düzen hak getire.

Ateş olmadı çok şükür. Yara da olmadı henüz. Büyük oğlumda da yara ve ateş olmamıştı,
Verem aşısını uyurken vurması daha rahat oluyor dedi hemşire. Bizim ki uyuyor du uyandırmadan vurdu hemen. Çok hafif ağladı. Mızırdandı sadece uyuduğu için

Evin temiz kalabiliyo mu peki ? Gerçi senin ilk bebegindi galiba ? Çamaşıra bulasıga yemeğe yetişebilen var mı?

Doktor anne sütü yeterli demişti. Öğleden sonra kusmadi çok. Bakalım toparlıyor gibi. Ama çiş yaparken ve yaptıktan sonra çok ağlıyor ya

Doktor anne sütü yeterli demişti. Öğleden sonra kusmadi çok. Bakalım toparlıyor gibi. Ama çiş yaparken ve yaptıktan sonra çok ağlıyor ya
O sürüyor bir süre malesef. Sonda ile idrar testi verdiğime çok pişman olmuştum ben. (test çok gerekli değildi bizde) çocuk uykusundan uyanıp çiş yaparken ağlıyordu. İki güne geçer. İkinci gün ilk güne göre azalıyor nispeten. Ben ucuna hametan sürmüştüm yanlış hatırlamıyorsam

Aşna fişne ne ola ki o kadar olaya fransizim leylekler bebekleri getiriyor masalina dahi inanirim

Tek cocukla perte ciktik hale bak
Aynı cümleyu bugun eşime kurdum bi çocuk doğurdum hertim çıktı diye bende şuan kabızlık ve basurla uğraşıyorum acaba hayatımız ne zaman düzene girecek

Benimki düzen oluşturdu gibi gece 11 gibi uyuyor sabah uyanıyor bi iki saat takılıp geri uyuyor o sıra evi temizliyorum sonra uyanıyor yine oyalamaya yine yatırıp bu sefer yemeği yapıyorum o arada yine uyaniyor yemek ocakta oldugu icin takip etmek kolay oluyor sokra yine uyuyor yemek saatinde kesin uyanmış oluyor sonra yine uyutuyirum öyle geçiyor

Evin temiz kalabiliyo mu peki ? Gerçi senin ilk bebegindi galiba ? Çamaşıra bulasıga yemeğe yetişebilen var mı?
Ben yapmıyorum çok fazla kızım çok yoruyor beni o yatınca 20 dk bile olsa bende dinlenuyorum çoğu zaman dışardan yemek söylüyorum yada kahvaltı tarzı geçiştiriyorum yapsam yaparım aslında ama canım istemiyor bişey yapmak evde pislik içinde ama onun yireni dinleniyorul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…