Benim yavruma da görenler küçük kilo almamış diyo ama doktor gayet sağlıklı dedi. Sağlıklı olsun da kilolu olmasın önemli değil boşver canmBiberonu yiyecek diye korkuyorum.. Yavrum aç kalmış yaaondan kilo alamadi galiba.. Gözüme zayif görünüyo kac gündür
Büyükler iyisini alır kötüsünü atarmış diyolar benimki de çıkarıyor ama çok değil bide bebeklerin refleksi emmek yani toksa da emiyor o zamanda çıkarıyor doğal olarakfıskırtmıyor sadece kusuyor beslendıkten sonra agzından atıyor su gıbı
Benim ilk çocugum ama ben de girip okusam bile yazmaya fırsat bulamıyorum.bi düzen oluşturmaya çalışıyorum ama iki ileri bi geri durumdayım. 30 dk bazen 1 saat uyuyor gün içinde ama çok düzensiz. Uyanıkken de oyalansın diye konuşuyorum, ana kucagında dönenceyi izliyor, kucagımda koridorda geziniyoruz. Bazen yemek yapabiliyorum haftada 2-3 kez. Bazen de dışardan yiyoruz. Ev zaten aldı başını gitti eşim süpürürse haftada bir temizlik yaptık diyoruz2 çocuk ev işleri kaç gündür girip okuyamadım bile.. kızlar bebeklerinizin düzeni nasıl gun de ne kadar uyuyor.ne kadar uyanık kalıyor uyanıkken neler yapıyorsunuz.. ya da bi düzen var mi
Aynı sorun bende de var dışarı fındık kadar meme yapmış ben hayatımda böyle şey bilmem yaşamadım. Nasıl geçicek of. Normal doğum yaptım sonrasında oldu buAynı cümleyu bugun eşime kurdum bi çocuk doğurdum hertim çıktı diyebende şuan kabızlık ve basurla uğraşıyorum acaba hayatımız ne zaman düzene girecek
Hepsi bir günde olmuyor, ya da zaman kalınca da enerji kalmıyor. Hele de ikinci çocuk olunca.
Benimki düzen oluşturdu gibi gece 11 gibi uyuyor sabah uyanıyor bi iki saat takılıp geri uyuyor o sıra evi temizliyorum sonra uyanıyor yine oyalamaya yine yatırıp bu sefer yemeği yapıyorum o arada yine uyaniyor yemek ocakta oldugu icin takip etmek kolay oluyor sokra yine uyuyor yemek saatinde kesin uyanmış oluyor sonra yine uyutuyirum öyle geçiyor
Ben yapmıyorum çok fazla kızım çok yoruyor beni o yatınca 20 dk bile olsa bende dinlenuyorum çoğu zaman dışardan yemek söylüyorum yada kahvaltı tarzı geçiştiriyorum yapsam yaparım aslında ama canım istemiyor bişey yapmak evde pislik içinde ama onun yireni dinleniyorul
ben neyapayım 3 cocuk daha zor ıkısı okula gıttıyor okul sonrası ev cok fena bırı gelıcek dıye cekınıyorumEvet 2 çocukla çok zormuş. Aynı dediğin gibi mutfağı topluyorum salon batmış orayı temizlerken banyo tuvalet gitmiş.. Hadi orayı yapım desen yemek yok. Bu seferlik dışardan olsun diyorum bakıyorum çamaşırlar duruyor.. hoop basa sar. Büyük olan oyun çocuğu zaten anında evi dagitiyor. Aniden biri gelecek diye ödüm kopuyor
Kızlar aranızda Bursada yaşayanlar vardı. Çocuk doktorunuz kim ve memnunmusunuz? Bana önerebileceğiniz bir doktor var mı? Doğuma giren çocuk doktoruna götürüyodum ama pek memnun değilim
rint geçmiş olsun,kısa zamanda iyileşsin inşallah.
Benim ilk çocugum ama ben de girip okusam bile yazmaya fırsat bulamıyorum.bi düzen oluşturmaya çalışıyorum ama iki ileri bi geri durumdayım. 30 dk bazen 1 saat uyuyor gün içinde ama çok düzensiz. Uyanıkken de oyalansın diye konuşuyorum, ana kucagında dönenceyi izliyor, kucagımda koridorda geziniyoruz. Bazen yemek yapabiliyorum haftada 2-3 kez. Bazen de dışardan yiyoruz. Ev zaten aldı başını gitti eşim süpürürse haftada bir temizlik yaptık diyoruzbu dönemde annemi daha çok özlüyorum. tecrübesizlik ve yalnızlık çok zor
Benim de öyle. Koridor, mutfak masası falan hep oyuncak. Salon toplu kalsın istiyorum oraya da çamaşır telini açtım.Evet 2 çocukla çok zormuş. Aynı dediğin gibi mutfağı topluyorum salon batmış orayı temizlerken banyo tuvalet gitmiş.. Hadi orayı yapım desen yemek yok. Bu seferlik dışardan olsun diyorum bakıyorum çamaşırlar duruyor.. hoop basa sar. Büyük olan oyun çocuğu zaten anında evi dagitiyor. Aniden biri gelecek diye ödüm kopuyor
Bana sağlık ocağında 3.ay da yaptırabilirsiniz dediler. Fiyata bakmadım henüzkızlar rota vırus asısını yaptıracaklar fıyat nedır bırde zamanı nezaman
ben neyapayım 3 cocuk daha zor ıkısı okula gıttıyor okul sonrası ev cok fena bırı gelıcek dıye cekınıyorum
2 cocuk emzırdım bırsey olmadı ama bunda olacak gıbı oğluş hep memede vantuz gıbı cekıyor. Bır de sağıyorum cunku 5 saat uyuyo memeler doluyor, ıyıce sarktı.. Yemeğe bsslayınca sut 2 kat arttı. Kg alcam dıye yememe lik yapmayın kızlar.. Benımkı bıberon dolu onu ıcıyor doymuyor ustune de emiyor.Ikinci ucuncu cocugu olan anneler emzirmeyi bıraktıktan sonra memeler ne durumda oluyor
Cpk sarkiyor mu yoksa sadece eski haline mi dönüyor. Hicbir sey eskisi gibi olmaz tabi de... cok mu kötü oluyorlar ya
Ben rota vurusu asişı yaptırcam. İlkine yaptırmadık bilmiyorduk. Cok korkuyla yasadım. 2.de yaptırdım rahat ettim.. Arkadasların cocukları olmustu cok kotu Allah korusunAynı mikrop farklı etki yapabiliyor. Oğlumun okulunda salgın oldu. Oğlum da ishal ve ateş oldu. Sınıf arkadaşında kusma ve ateş oldu. Çabucak toparlar merak etme. Probiyotik falan verebilir misin acaba, bağırsaklarını düzenler. Kötü bakterileri yok eder
vallah nemım nenek cok ust degısıyor onun camasırından dıgerlerı kalıyor bır duzen yok gecen bırde sınıf arkadasları geldı allahdan kızın soylemısdı aksamına sabah aradılar gelcez dıye 10 kısı aynı anda dusun sabahdan kalktım sıldım supurdum hem elım ayagım dolandıBende öyle cekiniyorum iste.. benimki de kreşe gidiyor. Bebeğin kıyafet derdi bitmiyor zaten.. okullu çocuğun da öyle.. ee malum hepimizin eşi ise de gidiyor.. çamaşırlar bitmiyor çıldırıcam makinaya at çıkar ser topla katla yerine koy. Ütü yok
Ben eymene daha yeni 90 vermeye basladim.. Yaa acaba benimkide doymuyodu ondan mi kabiz olduama o 5 gun kabizken ust uste mama verdgmde oldu doymus olabilir oyle bol verince ama belkide kaka sertlestigi icin yapamadi
Benimde biri tas biri yumusak ama yumusaktan daha cok sut geliyo inan hic kafani yorma bunlaraKızlar ben kızımı gece 12.30 da emzirdim uyuttum gece 2.30 da tekrar kalktım ama ne yaptıysam emmedi. Sonra kendi kalktı 5.30 da ams sadece bir gögsum taş gibi olmuş sismus diğeri sönük hiç süt yok gibi . Tabi kızım taş gibi olanı bosaltamadi ben sönük olanı da verdim ama neden biri taş gibi ve diğeri sönük? En sonda oysaki taş gibi olanı emzirmiştim. Bu emzirme sut işleri.ne karışık
Benim oglumda bazen su gbi seffaf kusuyofu bugun kontrolde sordum doktor reflu olunca olur korkcak bisey yok yesil kusmadigi surece panik yapma dedifıskırtmıyor sadece kusuyor beslendıkten sonra agzından atıyor su gıbı
Persembe gunu olduk cok sukur ilk ay asisindan farkli bisry olmadi ates de cikmadi cok sukur iyiydik yani biz yarada olmadi kolunda olursada dokunma dediler 3 gun banyo yasak. Bende cok korkuyodum sukur korktigum gbi olmadiİkinci ay aşısını olanlar ,verem aşısı olanlar ne durumdasınız. Ateşlenme durumları nasıl oldu, verem aşısı yara oluyo kaç günde iylesti. Biz daha 41 gunluguz ama şimdiden ikinci ay aşıları bana dert oldu. Özellikle verem aşısı
Allah yardımcın olsun canım haklısın İnşallah çabuk geçer bu dönem yakının falan yokmu gelip işlerini halletseler en azından bi yükünü hafifletecek biriBende tek olsam asla yemek derdine düşmezdim. Ekmek arası peynirle gecistirirdim. Ama bi de kızım var hep dışardan da olmuyor onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?