2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Biberonu yiyecek diye korkuyorum.. Yavrum aç kalmış yaa ondan kilo alamadi galiba.. Gözüme zayif görünüyo kac gündür
Benim yavruma da görenler küçük kilo almamış diyo ama doktor gayet sağlıklı dedi. Sağlıklı olsun da kilolu olmasın önemli değil boşver canm

Kızlar aranızda Bursada yaşayanlar vardı. Çocuk doktorunuz kim ve memnunmusunuz? Bana önerebileceğiniz bir doktor var mı? Doğuma giren çocuk doktoruna götürüyodum ama pek memnun değilim
rint geçmiş olsun,kısa zamanda iyileşsin inşallah.
2 çocuk ev işleri kaç gündür girip okuyamadım bile.. kızlar bebeklerinizin düzeni nasıl gun de ne kadar uyuyor.ne kadar uyanık kalıyor uyanıkken neler yapıyorsunuz.. ya da bi düzen var mi
Benim ilk çocugum ama ben de girip okusam bile yazmaya fırsat bulamıyorum.bi düzen oluşturmaya çalışıyorum ama iki ileri bi geri durumdayım. 30 dk bazen 1 saat uyuyor gün içinde ama çok düzensiz. Uyanıkken de oyalansın diye konuşuyorum, ana kucagında dönenceyi izliyor, kucagımda koridorda geziniyoruz. Bazen yemek yapabiliyorum haftada 2-3 kez. Bazen de dışardan yiyoruz. Ev zaten aldı başını gitti eşim süpürürse haftada bir temizlik yaptık diyoruz bu dönemde annemi daha çok özlüyorum. tecrübesizlik ve yalnızlık çok zor

Aynı cümleyu bugun eşime kurdum bi çocuk doğurdum hertim çıktı diye bende şuan kabızlık ve basurla uğraşıyorum acaba hayatımız ne zaman düzene girecek
Aynı sorun bende de var dışarı fındık kadar meme yapmış ben hayatımda böyle şey bilmem yaşamadım. Nasıl geçicek of. Normal doğum yaptım sonrasında oldu bu

Hepsi bir günde olmuyor, ya da zaman kalınca da enerji kalmıyor. Hele de ikinci çocuk olunca.

Evet 2 çocukla çok zormuş. Aynı dediğin gibi mutfağı topluyorum salon batmış orayı temizlerken banyo tuvalet gitmiş.. Hadi orayı yapım desen yemek yok. Bu seferlik dışardan olsun diyorum bakıyorum çamaşırlar duruyor.. hoop basa sar. Büyük olan oyun çocuğu zaten anında evi dagitiyor. Aniden biri gelecek diye ödüm kopuyor

Maşallah o zaman şanslısın.. çorba kaynatmaya vaktim yok sanki.. 1 saatlik bi zaman bulsam ki çok nadir buluyorum öyle halsizim ki kolum kalkmıyor sanki. Uykuuuuu

Bende tek olsam asla yemek derdine düşmezdim. Ekmek arası peynirle gecistirirdim. Ama bi de kızım var hep dışardan da olmuyor onun için

ben neyapayım 3 cocuk daha zor ıkısı okula gıttıyor okul sonrası ev cok fena bırı gelıcek dıye cekınıyorum

Benim ikinci ama tecrübe de faydasız çünkü 2 çocukla nasıl olur bizde o konuda tecrubesisiz.. yaz gelse düzen oturur mu acaba diye bekliyorum. Uykumu alabilsem yapacam da iyi kötü biseler. Olmuyor..

Benim de öyle. Koridor, mutfak masası falan hep oyuncak. Salon toplu kalsın istiyorum oraya da çamaşır telini açtım.

ben neyapayım 3 cocuk daha zor ıkısı okula gıttıyor okul sonrası ev cok fena bırı gelıcek dıye cekınıyorum

Bende öyle cekiniyorum iste.. benimki de kreşe gidiyor. Bebeğin kıyafet derdi bitmiyor zaten.. okullu çocuğun da öyle.. ee malum hepimizin eşi ise de gidiyor.. çamaşırlar bitmiyor çıldırıcam makinaya at çıkar ser topla katla yerine koy. Ütü yok

Ikinci ucuncu cocugu olan anneler emzirmeyi bıraktıktan sonra memeler ne durumda oluyor
Cpk sarkiyor mu yoksa sadece eski haline mi dönüyor. Hicbir sey eskisi gibi olmaz tabi de... cok mu kötü oluyorlar ya
2 cocuk emzırdım bırsey olmadı ama bunda olacak gıbı oğluş hep memede vantuz gıbı cekıyor. Bır de sağıyorum cunku 5 saat uyuyo memeler doluyor, ıyıce sarktı.. Yemeğe bsslayınca sut 2 kat arttı. Kg alcam dıye yememe lik yapmayın kızlar.. Benımkı bıberon dolu onu ıcıyor doymuyor ustune de emiyor.
Ben rota vurusu asişı yaptırcam. İlkine yaptırmadık bilmiyorduk. Cok korkuyla yasadım. 2.de yaptırdım rahat ettim.. Arkadasların cocukları olmustu cok kotu Allah korusun

vallah nemım nenek cok ust degısıyor onun camasırından dıgerlerı kalıyor bır duzen yok gecen bırde sınıf arkadasları geldı allahdan kızın soylemısdı aksamına sabah aradılar gelcez dıye 10 kısı aynı anda dusun sabahdan kalktım sıldım supurdum hem elım ayagım dolandı

Ben eymene daha yeni 90 vermeye basladim.. Yaa acaba benimkide doymuyodu ondan mi kabiz oldu ama o 5 gun kabizken ust uste mama verdgmde oldu doymus olabilir oyle bol verince ama belkide kaka sertlestigi icin yapamadi
Berikko sen kabiz oldugunu kendin mi diyosun? Yoksa uzun sure yapmiyo diye mi? Benim cinar 5-7 gunde bir yapiyodu ebe cok az almis diyince iki gundur emzirme sahip verme mama ogununu artirma yoluna gittim iki gundur gunde 2 kere yapar oldu. Ama anne sütü kakasiyla mama kakasi farkli baris belli. Sen nekadar veriyosun gunde? Ve suan kilosu nekadar

Benimde biri tas biri yumusak ama yumusaktan daha cok sut geliyo inan hic kafani yorma bunlara

Persembe gunu olduk cok sukur ilk ay asisindan farkli bisry olmadi ates de cikmadi cok sukur iyiydik yani biz yarada olmadi kolunda olursada dokunma dediler 3 gun banyo yasak. Bende cok korkuyodum sukur korktigum gbi olmadi

Bende tek olsam asla yemek derdine düşmezdim. Ekmek arası peynirle gecistirirdim. Ama bi de kızım var hep dışardan da olmuyor onun için
Allah yardımcın olsun canım haklısın İnşallah çabuk geçer bu dönem yakının falan yokmu gelip işlerini halletseler en azından bi yükünü hafifletecek biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…