- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Benim kızımdada var ya bende doktora sorcaktım reflü olunca mı oluyomuşBenim oglumda bazen su gbi seffaf kusuyofu bugun kontrolde sordum doktor reflu olunca olur korkcak bisey yok yesil kusmadigi surece panik yapma dedi
Benimde öyle canım ya doğum sonrası oldu doktora gittim ilaç kullanıyorum şuan kiminin geçiyo kiminin kalıcı oluyomuşAynı sorun bende de var dışarı fındık kadar meme yapmış ben hayatımda böyle şey bilmem yaşamadım. Nasıl geçicek of. Normal doğum yaptım sonrasında oldu bu
Canım benim tek çocuk ondan rahatım biraz da sende 2 tane varMaşallah o zaman şanslısın.. çorba kaynatmaya vaktim yok sanki.. 1 saatlik bi zaman bulsam ki çok nadir buluyorum öyle halsizim ki kolum kalkmıyor sanki. Uykuuuuu
Ben de öyle yapiyim bari. Uyumasa bile emerken yapsa razıyım yeterli bebeğim ağlamasın. İnanılmaz kiyametci sakinleştirmek çok zor.Ateş olmadı çok şükür. Yara da olmadı henüz. Büyük oğlumda da yara ve ateş olmamıştı,
Verem aşısını uyurken vurması daha rahat oluyor dedi hemşire. Bizim ki uyuyor du uyandırmadan vurdu hemen. Çok hafif ağladı. Mızırdandı sadece uyuduğu için
Annem ve kv yapıyo onlar olmasa eşim yapardı.Evin temiz kalabiliyo mu peki ? Gerçi senin ilk bebegindi galiba ? Çamaşıra bulasıga yemeğe yetişebilen var mı?
Hangi ilacı kullanıyorsunBenimde öyle canım ya doğum sonrası oldu doktora gittim ilaç kullanıyorum şuan kiminin geçiyo kiminin kalıcı oluyomuş(
Kızlar aranızda Bursada yaşayanlar vardı. Çocuk doktorunuz kim ve memnunmusunuz? Bana önerebileceğiniz bir doktor var mı? Doğuma giren çocuk doktoruna götürüyodum ama pek memnun değilim
rint geçmiş olsun,kısa zamanda iyileşsin inşallah.
Benim ilk çocugum ama ben de girip okusam bile yazmaya fırsat bulamıyorum.bi düzen oluşturmaya çalışıyorum ama iki ileri bi geri durumdayım. 30 dk bazen 1 saat uyuyor gün içinde ama çok düzensiz. Uyanıkken de oyalansın diye konuşuyorum, ana kucagında dönenceyi izliyor, kucagımda koridorda geziniyoruz. Bazen yemek yapabiliyorum haftada 2-3 kez. Bazen de dışardan yiyoruz. Ev zaten aldı başını gitti eşim süpürürse haftada bir temizlik yaptık diyoruzbu dönemde annemi daha çok özlüyorum. tecrübesizlik ve yalnızlık çok zor
Sen bugun deneme yap.110 ver mesela ve sonraki 2-3 saate bak.Cis durumlari nasil ? Her bez cisli mi?bez agir mi cisten ? Ben burdan anliyorum mesela bezde az cis varsa az icmis diyorum.
Umudun da kırılmasın canım.Benim sol göğsümde sertlik oluştu,doktor kötü konusup ailede göğüs kanseri var mı sorusuyla korkuttu bile.O sertlik yüzünden gogsum de tıkandı.Az süt geliyodu bebek emmek istemiyodu,başka doktora gittim,o sertlik kitle değil süt birikmesi dedi,ben daha ultrason sonucunu beklemeden bu artmış moralle emzirmeye devam ettim ve çok şükür düzeldi.Sol mememde süt azaldı bebeğim pek emmek istemiyo ara ara arttirdim ama sanırım hiç artmicak. Açıkçası tamamen kesilmesinden korkuyorum. İnşallah olmaz. Vazgecmicem emmesi konusunda ama sanırım umudum kırılmaya başladı
Ayni durumdayiz. 70 kiloyum kaldi gitmiyor. Herkes doyup kalkıyor ben hala yemeye devam ediyorum
Diyetisyene git bence. Benim de gitmem lazim. Duzenli kontrol edilince insan kendini dizginliyor
Benimki de 20. Gunde akmayi birakti disari. Bazen sert bazen yunusak oluyor memeler
Dogum sekli ne olursa olsun hep bi ariz kaliyor galiba. Insaalh geciyordur bi agrilar sizilar
Ya ebe az almis bilmem ne dedi herkes bisey diyo kafami karistiriyolar. Ama suan kalca cikigina geldik normal kontrolde oldu doktor gelisimi gayet iyi mamayi filan arttirma kafana bukadar takma dedi. Cok kilolu bebek cok saglijli demek degil cinar gayet saglikli dedi. Emzirmeye devam et mama veriyosan da ver ama azaltarak devam et cunku kilosu iyi dedi. Ya benimde iki hafta once yegenim dogdu on gunde 400 gram almis. Surekli annem kiyasladigi icin bende kafaya takiyorm malesef etkileniyorm boyle devam ederse annemle arama mesafa koycam resmen :)
Aynen seninle herseyimiz ayni gbi gaz donemimiz ayni basladi ayni bitti, kaka problemi, mama ve sut mevzusu, evde bebege tek bakyo olmamiz hep ayni gidiyolar. İnsallah bundan sonraki ilerlememiz iyi gunlerimiz de ortak olur paylasiriz burda yine
Benim yavruma da görenler küçük kilo almamış diyo ama doktor gayet sağlıklı dedi. Sağlıklı olsun da kilolu olmasın önemli değil boşver canm
kızlar rota vırus asısını yaptıracaklar fıyat nedır bırde zamanı nezaman
Berikko sen kabiz oldugunu kendin mi diyosun? Yoksa uzun sure yapmiyo diye mi? Benim cinar 5-7 gunde bir yapiyodu ebe cok az almis diyince iki gundur emzirme sahip verme mama ogununu artirma yoluna gittim iki gundur gunde 2 kere yapar oldu. Ama anne sütü kakasiyla mama kakasi farkli baris belli. Sen nekadar veriyosun gunde? Ve suan kilosu nekadar
Kızlar bebeğinin boynu tutuldu sağa dönemiyor acilen ne yapabilrim yavrum 20 günlük daha ya
Doktor ilacı yok dediHic bilmiyorum
Kabızlık için duphalac verdi günde 3 defa basur içinde procto glyvenol ve redekain verdi bunlarda sabah akşam kullanıyorum 3 gün oldu hala bi iyileşme olmadı amaHangi ilacı kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?