2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynı sorun bende de var dışarı fındık kadar meme yapmış ben hayatımda böyle şey bilmem yaşamadım. Nasıl geçicek of. Normal doğum yaptım sonrasında oldu bu
Benimde öyle canım ya doğum sonrası oldu doktora gittim ilaç kullanıyorum şuan kiminin geçiyo kiminin kalıcı oluyomuş (

Ben de öyle yapiyim bari. Uyumasa bile emerken yapsa razıyım yeterli bebeğim ağlamasın. İnanılmaz kiyametci sakinleştirmek çok zor.
Evin temiz kalabiliyo mu peki ? Gerçi senin ilk bebegindi galiba ? Çamaşıra bulasıga yemeğe yetişebilen var mı?
Annem ve kv yapıyo onlar olmasa eşim yapardı.
Bu nasıl bi hayat ya o kadar şeye katlan çocuk doğur erkekler sadece sevsin. İki işin ucundan tutsun esleriniz valla diğer türlüsü aşırı yipranma

Biz pembe mavi hastanesine gidiyoruz.Dogumu da orda yaptim.Doktorumuz Gönen Bey.Zaten yogun bakim uzmaniydi kendisi.Yoguna girerler diye tercih etmistik.Memnunuz kendisinden.Istedigimiz zaman mesaj yazabiliyoruz whatsapp tan.Geri donuyor sagolsun.Tek eksisi o hastanenin tamamlayici saglik sigortasi yok ama sadece cocuk hastanesi olmasi cok iyi.Tamamlayici medicanada varmis.Onun icin de medicanayi denedik gecen gun.Asiri kalabalik ama bekleme alani kres gibi.Orda da Zeliha hanim iyimis.

Umudun da kırılmasın canım.Benim sol göğsümde sertlik oluştu,doktor kötü konusup ailede göğüs kanseri var mı sorusuyla korkuttu bile.O sertlik yüzünden gogsum de tıkandı.Az süt geliyodu bebek emmek istemiyodu,başka doktora gittim,o sertlik kitle değil süt birikmesi dedi,ben daha ultrason sonucunu beklemeden bu artmış moralle emzirmeye devam ettim ve çok şükür düzeldi.
Sahiden moral ve inanç,buna inanmak çok şey demek.hep diyorlardı ama yaşayarak tecrübe ettim.sen de inan.sol göğsünde süt azalmadi..

Diyetisyende öğlen bunu ye akşam bunu ye diyecek onu nasıl yapıcam bebekle çkk zor

Asla uyumuyor bu çocuk yaa biraz önce sağdığım sütten 40 cc kalmıştı onu verdim üstüne hemen 90cc mama yaptım.
130cc içti yarım saat sonra uyandı gazı da çıkmıştı ve hala meme istiyor kendimi milka inekleri gibi hissediyorum 24 saat meme. Süt sağ emzir süt sağ emzir
Allahtan sağdığım sütlerle eşim sabah 7 8 gibi besliyor bebeği bende kalkmamış oluyorum biraz uyuyorum yoksa zombiyimmmm....

Bende kulagimi tikayayim diyorum da olmuyo ki.. Mutlaka birini görüyorum mutlaka biri de bişey diyo eskiden ne süt derdi varmış nede mama.. Biz bu kadar takiyoruz gercekten.. Kac gundur hayat zindan oldu bana.. Insallah duzeltirim bendw sut meselesini..bugun kuru incir kayisi ve uzum aldm.. Kaynatcam insallah yarin.. Insallah artar.. Ama sanki o agirliklae kalkti üstümden

5 gun kabizdi.. Çünkü surekli meme ve mama verdim.. O kadar verdim ki kustu hep fazlayi.. Kusunca da korkuyodum kilosu azalcak diye hatta.. 5.gun fitil attik.. Yapti kakasini.. Simdilik 2gunde bir yapiyor gayet iyi benim için.. Valla mamayi eskiden bi kere taş catlasin 2 kere veriodum sabah ve aksam.. Simdi memeye tutuyorum sabah 90 oglen 90 aksam 90 veriyorum.. Tabi meme de var ama ne kadat gelio bilmiyorum sagdgmda 30cc gelio kilosu iyiymiş allaha şükür.. Ama iki gündür korkudan her memedwn sontlra 30cc 40cc gibi mama verdim.. 4 kilo oldu sonunda doktor tartiya koyarken kalpten gidecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…