Ben bu sertleşmeye inanmiyrm benim göğsüm yumuşak ama wee babynin elektrikli ile 10 dk sagiyorum geliyorda hiçte sertleşme olmadı hep yumusalDolu dolu olmayan memeyi nasil sağiyorsunuz.benim makine avent elektrikli doluyken güzel çekiyor ama artik dolmuyor meme sıkınca geliyor süt makinede 10 cc bile çıkmıyor.sağanlar sert memeyi mi sagiyor.
Daha 2 aylik doğum yapmışız ya bu memelerin dolu olup sütun akmasi lazım.gergun süt kovalamaktan daraldim.dunyayi yiyorum yok anam sertleşmiyorki sağıp bakayim.
Ben dogumdan sonra hemen doktoruma gittim krem fitil verdi birkac gune gectiAynı sorun bende de var dışarı fındık kadar meme yapmış ben hayatımda böyle şey bilmem yaşamadım. Nasıl geçicek of. Normal doğum yaptım sonrasında oldu bu
Canım benim kızımda şüphelenmişlerdi hatta biz hastaneye yattik çünkü kizimin atesi oldu. Dedigin gubi ilk numunede 10.000.koloni cikti sinra sondayla almak istediler ben izin vermedim tekrar verdik idrar o temiz çıktı . Insallah cavuk atlatırsinız@emily07 Senin bebeğin idrar yolu enfeksiyonu olmuş muydu?
Esine cırla..bak cocuk usudu boynu tutuldu diye.. Ağla minnacik bebemin basina gelene bak cilan deyiver.. Daha karismaz işte.. Eline koz geçtiDoktor ilacı yok dedi
Saol canım. çok kararsızım, benim doktorum çok panik yaptırıyor bana. Kilosu az bu çocugun bakamamışsın dedi 1.ay kontrolünde. 700 gr almıştı. Neden 1 kg almamış vs. Alerjik dedi isilikmiş kat kat giydirmeyi bırakınca geçti. Daha sakin ve tecrübeli biri lazım. Söylediğin isimleri bir arastırayımBiz pembe mavi hastanesine gidiyoruz.Dogumu da orda yaptim.Doktorumuz Gönen Bey.Zaten yogun bakim uzmaniydi kendisi.Yoguna girerler diye tercih etmistik.Memnunuz kendisinden.Istedigimiz zaman mesaj yazabiliyoruz whatsapp tan.Geri donuyor sagolsun.Tek eksisi o hastanenin tamamlayici saglik sigortasi yok ama sadece cocuk hastanesi olmasi cok iyi.Tamamlayici medicanada varmis.Onun icin de medicanayi denedik gecen gun.Asiri kalabalik ama bekleme alani kres gibi.Orda da Zeliha hanim iyimis.
İnşallah artar .Umudun da kırılmasın canım.Benim sol göğsümde sertlik oluştu,doktor kötü konusup ailede göğüs kanseri var mı sorusuyla korkuttu bile.O sertlik yüzünden gogsum de tıkandı.Az süt geliyodu bebek emmek istemiyodu,başka doktora gittim,o sertlik kitle değil süt birikmesi dedi,ben daha ultrason sonucunu beklemeden bu artmış moralle emzirmeye devam ettim ve çok şükür düzeldi.
Sahiden moral ve inanç,buna inanmak çok şey demek.hep diyorlardı ama yaşayarak tecrübe ettim.sen de inan.sol göğsünde süt azalmadi..
Doktora git dicektim ama gitmişsin. Canım bebe yağıyla ya da zeytinyağı ile masaj yap . Banyo yaptir hafif ov.Kızlar bebeğinin boynu tutuldu sağa dönemiyor acilen ne yapabilrim yavrum 20 günlük daha ya
Canım neden ağladığı önemli . Benim de bebeğim artık ağlarken öyle yapıyo ama çok ağlayınca. Nedeni de gaz.Kızlar ya bebeğim kendini yay gibi yapıp kaskatı oluyor ağlayıp. Bu hareket normal mi
Ispanak yedim bugün o mu yaptı acaba, dün de sünnet oldu zaten. Ağrı kesici de içirdim aslında.İnşallah artar .C şeklinde memeyi tuttup verdim baya emdi .memem küçük diye tutma gereksinimi hissetmiyodum ama memenin tamamen bosalmasinda çok etkili . Benim de bi tarafında sertleşme var gibi yani bi tıkanma olabilir sık sık emzirip masaj yapıcam
Doktora git dicektim ama gitmişsin. Canım bebe yağıyla ya da zeytinyağı ile masaj yap . Banyo yaptir hafif ov.
Canım neden ağladığı önemli . Benim de bebeğim artık ağlarken öyle yapıyo ama çok ağlayınca. Nedeni de gaz.
Bu arada büyük oğlum da benim de bir göğsümde süt azdı. Hatta oğlum o tarafa yatınca direk biliyor emmek istemiyordu. Sağ memeyi de sol tarafına yatırıp öyle veriyordum mecburen. Diğeri kadar süt olmadı ama epey artmıştıİnşallah artar .C şeklinde memeyi tuttup verdim baya emdi .memem küçük diye tutma gereksinimi hissetmiyodum ama memenin tamamen bosalmasinda çok etkili . Benim de bi tarafında sertleşme var gibi yani bi tıkanma olabilir sık sık emzirip masaj yapıcam
Doktora git dicektim ama gitmişsin. Canım bebe yağıyla ya da zeytinyağı ile masaj yap . Banyo yaptir hafif ov.
Canım neden ağladığı önemli . Benim de bebeğim artık ağlarken öyle yapıyo ama çok ağlayınca. Nedeni de gaz.
Benimki acikinca oyle yapiyorKızlar ya bebeğim kendini yay gibi yapıp kaskatı oluyor ağlayıp. Bu hareket normal mi
Oy kıyamam nasıl oldu o, sıcak havlu iyi gelir mi acaba bilemedimKızlar bebeğinin boynu tutuldu sağa dönemiyor acilen ne yapabilrim yavrum 20 günlük daha ya
Ne verdi canm ben bi krem aldım proctolog gibi bisiBen dogumdan sonra hemen doktoruma gittim krem fitil verdi birkac gune gecti
Istanbul çakmak Erdem hastanesi 430 tl muayenesi dahil.sunnet diye randevu alinca direk yapıyor ilk uyuşturma ignesi sonrasi 10 dk bekleme ile 30 dk da çıktık hastahaneden.1 hafta sonra kontrol randevusu oluyor.Hadi geçmiş olsun, bizde yaptircaz daha randevu felan almadık. Bende çok kaygılıyım Siz nrrde yaptırdınız ne kadar tuttu
Peki sonradan kontrole gittiniz mi.
Vallahi çok mutlu oldum
Ispanağı bi ara zehirli almayin diye haber çıkmıştı uzun zamandir yemiyorum biraz daha takip edip bol bol emzirde çişle atsin atin vucuttan.Ispanak yedim bugün o mu yaptı acaba, dün de sünnet oldu zaten. Ağrı kesici de içirdim aslında.
Kızlardan biri demişti sanki ıspanak gaz yapıyor diye
Kırmızı benekler için banyo tek çözüm . Goruceksin ilk banyoda bile hemen gidiceklerkızlar bazı sorularım var. çözemedim kendi içimde.
ilk bebeği eve getirdiğimizde nasıl emzireceğimi bilmiyordum hastanede memeye baktılar bebeğin emme refleksine baktılar ssadece. bende sormadım kaç dk ve tek meme çift meme nasıl olacağını. internettetde 2 saatte 20 dk yazıyordu tek meme 20 dk şeklinde sıra ile emzirdim. 1 hafta sonra sol memeyi tutmadı 2 hafta boyunca o memeyi sağıp verdim.
şu an sormak istediğim ise sizler nasıl emziriyorsunuz doğru mu yapıyorum ben bilmiyorum bebeğimin kilo alımı iyi fakat son 3-4 gündür mememde uyuyor geri ağzına memeyi sokmaya çalışıyorum diliyle itiyor. yatırıyorum 30 dk sonra uyanıyor. ekseriyetle akşamları yapıyor bunu bende sütüm azalıyor akşam diye düşünmeye başlamıştım. bu akşam da aynı şekilde davranında sağdığım 90 cc sütü 15 dk lık bir emzirmeden sonra verdim 30 cc sini içti uyuyakaldı biberonla. sonra 30 dk geçti uyandı ağladı tekrar süt verdim 30 cc daha içti uyudu. yaklaşık 20 dkdır uyuyor. yani memeden süt gelmese 30 ccden fazla içerdi diye düşünüyorum ki mememi sıkınca süt geliyor. Fakat bu bebe neden böyle yapıyor çözemedim.
Atak haftası olduğu için mi acaba? başka bir derdi var da biz mi anlamıyoruz acaba?
birde bebeğimin yüzünde kırmızı benekler vardı dr a sordum anneden geçen hormonlardan oluyor önemli değil dedi. Bugün iyice çoğaldılar saç diplerinde bile var. endişeliyim biraz.
Dun yikamistim ama yarin tekrar yikayayim olmazsa.Kırmızı benekler için banyo tek çözüm . Goruceksin ilk banyoda bile hemen gidicekler
pompaya çok güvenme.Kızlar şu saate süt sağıyorum tek göğsümden 10 cc diğerinden de 30cc ancak çıktı ve 30 cc olanı hiç emmedi nerdeyse 4 saattir belki de daha çok
Çok terlediği zaman da isilik olabiliyor. O anneden geçen hormondan kaynaklı benekler ikinci aya yakın ancak kayboldular endişelenme.kızlar bazı sorularım var. çözemedim kendi içimde.
ilk bebeği eve getirdiğimizde nasıl emzireceğimi bilmiyordum hastanede memeye baktılar bebeğin emme refleksine baktılar ssadece. bende sormadım kaç dk ve tek meme çift meme nasıl olacağını. internettetde 2 saatte 20 dk yazıyordu tek meme 20 dk şeklinde sıra ile emzirdim. 1 hafta sonra sol memeyi tutmadı 2 hafta boyunca o memeyi sağıp verdim.
şu an sormak istediğim ise sizler nasıl emziriyorsunuz doğru mu yapıyorum ben bilmiyorum bebeğimin kilo alımı iyi fakat son 3-4 gündür mememde uyuyor geri ağzına memeyi sokmaya çalışıyorum diliyle itiyor. yatırıyorum 30 dk sonra uyanıyor. ekseriyetle akşamları yapıyor bunu bende sütüm azalıyor akşam diye düşünmeye başlamıştım. bu akşam da aynı şekilde davranında sağdığım 90 cc sütü 15 dk lık bir emzirmeden sonra verdim 30 cc sini içti uyuyakaldı biberonla. sonra 30 dk geçti uyandı ağladı tekrar süt verdim 30 cc daha içti uyudu. yaklaşık 20 dkdır uyuyor. yani memeden süt gelmese 30 ccden fazla içerdi diye düşünüyorum ki mememi sıkınca süt geliyor. Fakat bu bebe neden böyle yapıyor çözemedim.
Atak haftası olduğu için mi acaba? başka bir derdi var da biz mi anlamıyoruz acaba?
birde bebeğimin yüzünde kırmızı benekler vardı dr a sordum anneden geçen hormonlardan oluyor önemli değil dedi. Bugün iyice çoğaldılar saç diplerinde bile var. endişeliyim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?