2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canim tavsiyem bebegini gece kimseye birakma ben de bunu tecrube ettim. Annem bizdeyken esime ve anneme 2 saat uyuyabilmek icin aksam 11 de birakip 1 de aliyordum. Asla yapilmasini istemedigim bir seyi gizlice yapip benden de sakliyorlardi. Cozunce aldim yanima bebegimi o uyudukca uyudum uyandikca uyandim. Yapacak bir sey yok annelik boyle hem ayni odada varligimizi da hissetmesi gerek daha dunyaya alismadilar. Aileler gittiginde de her seyiyle gece gunduz bakimini cozmus olursun.

200cc bir defada içiriyor musunuz? Çok fazla değil mi?

Aynen öyle. Zaten bundan sonra öyle yapıcam.42 gündür manen yorfular beni

Halbu ki terleyince hasta olur çocuk. Ee uyanınca o terle üşümeyecek mi çocuk yorganın altından çıkınca.
İyi birşey sanıyorlar örttükçe örtmeyi

Canım kayınvalidem emekli ebe. Bana o az süt olan göğsüm için, sırtımı tamamen arkama yaslayıp dimdik duruyordum. Bebeği de öyle emziriyor dum. Göğsüm gergin duruyor du. Süt kanalları acayip açılıyor. Hatta bu süt gelen kanalları falan hissediyorsun öyle, rahatsız edici oluyor biraz ama açıldığını hissediyorsun

Aynen öyle. Zaten bundan sonra öyle yapıcam.42 gündür manen yorfular beni
Seni o kadar iyi anliyorum ki. Annemde gece yanina almis kalin yorgani kendi kullandigini ortmus bebegin kendi battaniyesi de var. Emzirmeye bir aldim ki ensesi ter icinde. Kafasi su icinde kalmis. Nasil kozdim dile getirdim anlatamam. Su an kayinvalidem bar. O da usiyor bu cocuk deneye basladi. İcim sisti hemin ediyorum. Boyle giderse kapiyi da kimeeye acmicam kimseyle de konusmicam. Karadenizli damarima az kaldi.

Kızlar sizler tecrübelisiniz
Benim sık sık akıntım oluyo ama kremsi
Belimde agrıyo biraz
Oğlumda sanki bugün daha hareketli gibi
Lekelenmem felan olmadı
Doğuma adet tarihime göre 10 gün kaldı bugünü saymazsak
Yani 12.12.19 görünüyo
Doğumun habercisi olabilirmi siz nasıl anladınız doğum yapacagınızı benim ilk bebeğim o yüzden bi bilgim yok yardım ederseniz sevinirim

Merhaba, bebeğimin gaz problemleri başladı akşamları nasıl çıkartıyorsunuz gazı?
emzirirken nasıl çıkartıyorsunuz?

Merhaba, bebeğimin gaz problemleri başladı akşamları nasıl çıkartıyorsunuz gazı?
Canm sirtina pit pit vurup asagidan yukari sıvazlayacaksn agizdan cikacak gazi. Alttan gaz icinde ben bebek yagiyla masaj yapiyorum karnina sonra bacaklarina hareket yaptiriyorum ckyor

Denemesen size yazmak istemedim bugün 5.gunum galactago diye süt arttirici bi damla kullanıyorum bende işe yaradi çok şükür bi okuyun yorumlarıda acaba diye aldirdim ama vallahide işe yaradi maşallah diyeyim.yumusak olan memede evet sut var ama annelik iste birazda dolsa sertlesse diyordum 4 saatte doluyor hissediyorum.

Emzirdikten sonra 15-20 saniye yutkunmasini bogazindan gecmesini bekle sonra at omuzuna pıt pıt vur .2 dk kadar cikartmazsa yan yatir yatağına. omuzdada olsa uyursa uyur zaten gazı çıkartınca uyku gidiyor diye dusunme. gaz varsa uyusada cikartip uyumaya devam eder.gaz var ama cikartmadan yatirdin o zamanda uyanir zaten o huzursuzlukla sancı ile uyuyamaz.

Yaa bunu söylemek istemezdim ama ilk zamanlar sarkık ve çatlak oldu benim. Yaklaşık İki yılı buldu toparlanması. Ama eskisi gibi olmadı tam olarak

Tühh memeler de gitti elden iyi mi
Ispanak yedim bugün o mu yaptı acaba, dün de sünnet oldu zaten. Ağrı kesici de içirdim aslında.

Kızlardan biri demişti sanki ıspanak gaz yapıyor diye

Ben demiştim benim bebegime gaz yapti maalesef

Bugün bende çıldırdım ya herkes bizden çok biliyor yaaa çocuk ağlıyor ağlıyor ağlıyor meme veriyorum 1 dk emiyor yine ağlıyor, süt gelmiyor aç bu çocuk diyorum yok mama yapma sen meme ver süt gelir süt gelir süt gelir.... Evde de değildim, annemlerdeyim ne olur ne olmaz mama aldım yanıma,
Bunlara 5 saat boyunca direndim, uyudu uyandı güldü yattı durdu öyle ama maksimum 10 15 dk sonra ağlamaya başladı.
Tek seferde 130cc falan içiyor, doymadı diyorum hala ısrarla mama yapma mama yapma... En sonunda feryat figan ağlamaya başladı, eve gelir gelmez allahtan dün akşam sağdığım süt vardı 100cc verdım hızlı hızlı içti biter bitmez uyuyakaldı...
Halbu ki mama yapsaydım böyle kendini parçalamazdı çocuk saatlerdir uyumuyor. Nedir bu ısrar ya, ben bilmiyorum sanki ne olduğunu bazen dolu dolu olan süt akşamları bazen az geliyor.. Çocuğu saatlerce aç bırakırdılar sinirlerim bozuldu.

Canım benil kızımda şuan öyle 30 cc anca içiyor geri çıkarkıyor biberonu içmiyor atak haftasında olduğu için ve gaz sancılarının en yoğun olduğu dönemdeyiz o yüzden sabrediyorum bekliyoŕum 7 gün var atak haftasinin bitmesine. Beklenen doğum tarihini ve cinsiyetini yaz bakayım seninkinede

Z zeraseba Uzun zamandır görmüyorum seni, her şey yolunda mi?
Sağol cnm çocuklar iylesti çok şükür. Küçüğün biraz balgami kaldı onuda atabilirsek atlaticaz inşallah . Yoğunluktan yazmaya fırsatım olmuyo arada girip okuyorum. Senin bebeğin nasıl sarılık oldu diye okudum kaç günlük oldu . Anne sütü sarılığı diyolar ondan mı oldu acaba. Tez zamanda şifasını versin rabbim. Kolayca atlatirsiniz inşallah.

Onu da yaptım pek değişmedi ama bu c şeklinde tutmak resmen sorunu çözdü . Tüm süt kanallarını hissediyorum. Bebeğim her iki mememi de bitirip öyle uyuyo.
Eğer doğumun habercisi olsaydı inan anlardın. Çünkü hiç bir belirti anlaşılmayacak gibi değil. O yüzden aman doğumum başlar da ben fark etmezsem diye düşünme. Şimdi sadece huzurlu ol. Allah kolaylık versin sağlıklı doğumlar.
Emzirmeye başlamadan önce her emzirme öncesi karın masajı yapıyorum kesinlikle. Meme değiştirirken gaz çıkarıyorum öyle değiştiriyorum bi de emzirme bitiminde gaz çıkarıyorum. Karın masajı gazı ve kakasını rahat çıkarsın diye . Emzirme aralarındaki gaz çıkarma da geğirme şeklinde. Omzuma alıyorum totosuna pıt pıt hafif vuruyorum çıkarıyo

29.10.2019 beklenendi 24 unde dogru erkek

Ben dinlemiyorum tersliyorum sen vermemissin ben vermistim coktan. Ama soylemeleri de sinirimi ziplatiyor tavrimi koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…