- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çeneleri güçsüz oluyor kıyamam yaİnşallah canım çok sağ ol.
Muhtemelen öyle diye düşündük ama ishal olmadı sanirim. çok fazla kaka yaptı bir defada. üç dört kez fışkırır tarzda kustu
İnşallah canım çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canım.
Ah yok canım çekmesi çok zayıf resmen ben zorla hareket ettiriyorum çeneyi. Doymasi mümkün değil.
Hep kusuyordu ama sütün fazlasini çıkarıyordu. Şimdi resmen fışkırtıyor.
29.10.2019 beklenendi 24 unde dogru erkek
Şuan atak haftasında bitişine 5 gün var29.10.2019 beklenendi 24 unde dogru erkek
bu arada 33gunlukkızlar mamayı kesmeyı dusunuyorum sutum yeterlı sarılık ıcın vermısdım tekrar yukselır duye kesemedım fakat meme emeyı tam yapamıyor ılk 5 dk emıyor sonrası uyuyor kaldırıyorum tekrar emıyor 2dk aynı sızce ne yapayım yarın hıc mama vermesemı mamayı gunde 3 defa verıyordum sabah kalktımı 50cl ama 25 ıcıyor sonra saat 4de 30cl ıcıyor gece 11de 30cl ıcıyor bu arada benı emıyor bosluklarda sızce dırekmı kesem
Şaka gibi ya. Annesi mama vereceğim dedikten sonra kime ne!?!?Bugün bende çıldırdım ya herkes bizden çok biliyor yaaa çocuk ağlıyor ağlıyor ağlıyor meme veriyorum 1 dk emiyor yine ağlıyor, süt gelmiyor aç bu çocuk diyorum yok mama yapma sen meme ver süt gelir süt gelir süt gelir.... Evde de değildim, annemlerdeyim ne olur ne olmaz mama aldım yanıma,
Bunlara 5 saat boyunca direndim, uyudu uyandı güldü yattı durdu öyle ama maksimum 10 15 dk sonra ağlamaya başladı.
Tek seferde 130cc falan içiyor, doymadı diyorum hala ısrarla mama yapma mama yapma... En sonunda feryat figan ağlamaya başladı, eve gelir gelmez allahtan dün akşam sağdığım süt vardı 100cc verdım hızlı hızlı içti biter bitmez uyuyakaldı...
Halbu ki mama yapsaydım böyle kendini parçalamazdı çocuk saatlerdir uyumuyor. Nedir bu ısrar ya, ben bilmiyorum sanki ne olduğunu bazen dolu dolu olan süt akşamları bazen az geliyor.. Çocuğu saatlerce aç bırakırdılar sinirlerim bozuldu.
normal cnm benımkı hastalandı balgamıda vardı oksurugude doktor ılac vermedı 1aylık oldugundan bol bol emzır zamanla gecıyor burunu tıkalıysa acık tut mutlakaKızlar bebeğim bir buçuk aylık,bir kaç gündür tek tük kuru öksürüğü vardı .bugün de öksürürken benzine tükürük kaçtı sanki hani bizde de olur ya çok zor nefes alırız bişey kaçınca aynen öyle oldu.cok korktum tabi yarın doktora gidicez ama merak ettim sizin bebeklerinizde de oldu mu bu kürü öksürük.ates yok balgam yok sadece günde bir iki kez kuru kuru öksürük atıyor o kadar
İyi maşallah balgamı da atar tez zamanda inşallah. Allah sıralarını versin tez zamanda.Sağol cnmçocuklar iylesti çok şükür. Küçüğün biraz balgami kaldı onuda atabilirsek atlaticaz inşallah . Yoğunluktan yazmaya fırsatım olmuyo arada girip okuyorum. Senin bebeğin nasıl sarılık oldu diye okudum kaç günlük oldu . Anne sütü sarılığı diyolar ondan mı oldu acaba. Tez zamanda şifasını versin rabbim. Kolayca atlatirsiniz inşallah.
Uygulamanın adı ne
Bence dene. Sarilik bittiyse risk alabilirsin diye dusunuyorumkızlar mamayı kesmeyı dusunuyorum sutum yeterlı sarılık ıcın vermısdım tekrar yukselır duye kesemedım fakat meme emeyı tam yapamıyor ılk 5 dk emıyor sonrası uyuyor kaldırıyorum tekrar emıyor 2dk aynı sızce ne yapayım yarın hıc mama vermesemı mamayı gunde 3 defa verıyordum sabah kalktımı 50cl ama 25 ıcıyor sonra saat 4de 30cl ıcıyor gece 11de 30cl ıcıyor bu arada benı emıyor bosluklarda sızce dırekmı kesem
Şu zamana kadar anladigim tek şey en iyi annesi bilir çocuğunun ihtiyacını o ben su kadar tecrübeliyim 10 çocuk buyuttum diyenler bilmiyorlar her çocuk farklıdırBugün bende çıldırdım ya herkes bizden çok biliyor yaaa çocuk ağlıyor ağlıyor ağlıyor meme veriyorum 1 dk emiyor yine ağlıyor, süt gelmiyor aç bu çocuk diyorum yok mama yapma sen meme ver süt gelir süt gelir süt gelir.... Evde de değildim, annemlerdeyim ne olur ne olmaz mama aldım yanıma,
Bunlara 5 saat boyunca direndim, uyudu uyandı güldü yattı durdu öyle ama maksimum 10 15 dk sonra ağlamaya başladı.
Tek seferde 130cc falan içiyor, doymadı diyorum hala ısrarla mama yapma mama yapma... En sonunda feryat figan ağlamaya başladı, eve gelir gelmez allahtan dün akşam sağdığım süt vardı 100cc verdım hızlı hızlı içti biter bitmez uyuyakaldı...
Halbu ki mama yapsaydım böyle kendini parçalamazdı çocuk saatlerdir uyumuyor. Nedir bu ısrar ya, ben bilmiyorum sanki ne olduğunu bazen dolu dolu olan süt akşamları bazen az geliyor.. Çocuğu saatlerce aç bırakırdılar sinirlerim bozuldu.
Bir daha tövbe ıspanak yemem. O kadar kötü oldu ki anlatamam. Resmen kıvrandı çocuk, çıkaramadı da. Yapmadığım kalmadı. En sonunda yorgunluktan uyuya kaldı çocukTühh memeler de gitti elden iyi mi
Ben demiştim benim bebegime gaz yapti maalesef
İspanak yedigimde bebek yesil kaka yapmisti korkma sakinBir daha tövbe ıspanak yemem. O kadar kötü oldu ki anlatamam. Resmen kıvrandı çocuk, çıkaramadı da. Yapmadığım kalmadı. En sonunda yorgunluktan uyuya kaldı çocuk
Cnm hani uygulama bir de senin bebisin hangi gun dogdu
Harika haftalar diye ücretli bu program canım kızım 15 ekim doğumlu benimde. Şuan bisde atak dönemindeyiz iştahsız mızmız bu aralarCnm hani uygulama bir de senin bebisin hangi gun dogdu
Ben bu oksurugun normal oldugunu biliyorum.Kızlar bebeğim bir buçuk aylık,bir kaç gündür tek tük kuru öksürüğü vardı .bugün de öksürürken benzine tükürük kaçtı sanki hani bizde de olur ya çok zor nefes alırız bişey kaçınca aynen öyle oldu.cok korktum tabi yarın doktora gidicez ama merak ettim sizin bebeklerinizde de oldu mu bu kürü öksürük.ates yok balgam yok sadece günde bir iki kez kuru kuru öksürük atıyor o kadar
Bir an önce toparlasın inşallah yavrucuğunİyi maşallah balgamı da atar tez zamanda inşallah. Allah sıralarını versin tez zamanda.
Anne sütü sarılığı diye çok onemsememistim ama maalesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş o yüzdenmis sarilik. Şimdi 33 günlük oldu. Ama hala sarı. Şu an enfeksiyon çok muhtemelen. Dün kanlı yapıyordu idrarı. Bugün damla damla ama kansız çok koyu bulanık yapiyor. Yaparken ağlıyor kıvranıyor. Yarın öğleden sonra alacağız inşallah sonuçları. Neredeyse saat başı emziriyorum. Emdikçe çiş yapıyor ya iyi gelir diye düşündüm. Dün toparlamiati azıcık damla damladan tekrar normal idrara dönmüştü ama bugün yine kötü oldu. Offfff....
Harika haftlar canım ücretli bu uygulama istersen seninkinede bakarımUygulamanın adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?