Ahh canım çok teşekkür ederim. Benim sıpa şimdi atak haftası da olsa belli edemez. İdrar yolu enfeksiyonu var maalesef. Kedi gibi miyavliyor sürekli. Ne sesi çıkıyor ne hali var...Harika haftlar canım ücretli bu uygulama istersen seninkinede bakarım
Geçmiş olsun canım. benim kızımdada vardı ama doktor ilaç vermek istemiyorum 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Bizimkide öyle zorlanıyor İnşalleh atlatırler yakın zamende ya onu öyle görünce çok üzülüyorum daha minnacıklarAhh canım çok teşekkür ederim. Benim sıpa şimdi atak haftası da olsa belli edemez. İdrar yolu enfeksiyonu var maalesef. Kedi gibi miyavliyor sürekli. Ne sesi çıkıyor ne hali var...
Sünnet yaptırmış mıydınız, yazık idrar yolu enfeksiyonu çok zorAhh canım çok teşekkür ederim. Benim sıpa şimdi atak haftası da olsa belli edemez. İdrar yolu enfeksiyonu var maalesef. Kedi gibi miyavliyor sürekli. Ne sesi çıkıyor ne hali var...
Benim ki de o kadar iciyor.200cc bir defada içiriyor musunuz? Çok fazla değil mi?
Bugun yikadim ama gecmedi yine. Ama omuzlarinda ust gogsunde de kizarikliklar var. Ensesidr kizarmis sanirim isilik oldu. Bir kez daha sesli olarak soylendim. Annem ve kv alsin cevabi diye ama ne aldilar bilmyorum. Gecmez artarsa dr a gidecegim.O kirmizi benekler eymende ara ara cikio.. Sicaktan ve opmekten oluyo bence.. Ben gunasiri yikamaya devam ediyorum eymeni.. Bembeyaz bi oglan oldu zaten porselen gibi.. Banyo sikligini artır bence axel.. Eger az yaptiriosan o da etkiliodur.. Kafasinda cikmadi eymenin ama biraz biraksam cikcak gibi sanki
İnşallah artar .C şeklinde memeyi tuttup verdim baya emdi .memem küçük diye tutma gereksinimi hissetmiyodum ama memenin tamamen bosalmasinda çok etkili . Benim de bi tarafında sertleşme var gibi yani bi tıkanma olabilir sık sık emzirip masaj yapıcam
Doktora git dicektim ama gitmişsin. Canım bebe yağıyla ya da zeytinyağı ile masaj yap . Banyo yaptir hafif ov.
Canım neden ağladığı önemli . Benim de bebeğim artık ağlarken öyle yapıyo ama çok ağlayınca. Nedeni de gaz.
Hangi program bu?
İnşallah canım çok sağ ol. Bu akşam baya kanlı idrar yaptı. O yüzden bizimki kesin ama bol emzirme ile epey hafofletebilecegime inanıyorum. Öğleden sonra hep kanliydi. Son iki bezde kan yok.
Vala üzüntüden konuşacak gücünde yok çok az görülür dedi doktor tam tersi eşim beni azalıyor durmadançocuk buyune kadar omrumdemden omur gidecek kaynanamda unuttunuz doye tutturdu polyester battaniyeye çocuğun üstünü ört dedi ama örtmedim ateş-i çıkıyor eşimde ört diyor eve geldiğim günde örtme diye kavga ediyorum ben biktim gerçekte eşinin tavırları sanki o lohusa gibi davraniyir her konuda bana kızmaya hazır bekliyor kaynanamgil gelmiyor bana belkide eşim hirsindan yapıyor ailesi gelmiyor benim yuzumden
cnm sen 3lu olanımı yaptırdın ben kızıma doz yaptırmısdım
İsilik olmuş o zaman. Geçen bende bir üşüme vardı. Çocukta üşüyordur diye Polar tulum giydirdim. Senin dediğin yerler isilik oldu hep. Daha hafif giydiriyorum artık geçti şükürBugun yikadim ama gecmedi yine. Ama omuzlarinda ust gogsunde de kizarikliklar var. Ensesidr kizarmis sanirim isilik oldu. Bir kez daha sesli olarak soylendim. Annem ve kv alsin cevabi diye ama ne aldilar bilmyorum. Gecmez artarsa dr a gidecegim.
Evet ağızdanmış rota. Çocuk felci aşısınu da ağızdan damla olarak yapıyorlarValla pek arastrmadm.. Arastrcak firsatm olmadi.. 3. Ve 5.ayda dedi doktor.. Cumartesi vurdurduk ama agizdan enjekte etti.. Cok garibime gitti
Bana da hemşire 3. Ve5. Ay dedi. Ama çocuk doktorunuz ile de görüşüp karar verin isterseniz dedi. Belki doktor farklı bir doz önerebilir deValla pek arastrmadm.. Arastrcak firsatm olmadi.. 3. Ve 5.ayda dedi doktor.. Cumartesi vurdurduk ama agizdan enjekte etti.. Cok garibime gitti
Halbu ki terleyince hasta olur çocuk. Ee uyanınca o terle üşümeyecek mi çocuk yorganın altından çıkınca.
İyi birşey sanıyorlar örttükçe örtmeyi
Bi memeden digerine gecmeden cikarmak lazim bence.. Sonra gazlar birikiyo canlari daha cok yaniyo..Merhaba, bebeğimin gaz problemleri başladı akşamları nasıl çıkartıyorsunuz gazı?
emzirirken nasıl çıkartıyorsunuz?
Denemesen size yazmak istemedim bugün 5.gunum galactago diye süt arttirici bi damla kullanıyorum bende işe yaradi çok şükür bi okuyun yorumlarıda acaba diye aldirdim ama vallahide işe yaradi maşallah diyeyim.yumusak olan memede evet sut var ama annelik iste birazda dolsa sertlesse diyordum 4 saatte doluyor hissediyorum.
Bugün bende çıldırdım ya herkes bizden çok biliyor yaaa çocuk ağlıyor ağlıyor ağlıyor meme veriyorum 1 dk emiyor yine ağlıyor, süt gelmiyor aç bu çocuk diyorum yok mama yapma sen meme ver süt gelir süt gelir süt gelir.... Evde de değildim, annemlerdeyim ne olur ne olmaz mama aldım yanıma,
Bunlara 5 saat boyunca direndim, uyudu uyandı güldü yattı durdu öyle ama maksimum 10 15 dk sonra ağlamaya başladı.
Tek seferde 130cc falan içiyor, doymadı diyorum hala ısrarla mama yapma mama yapma... En sonunda feryat figan ağlamaya başladı, eve gelir gelmez allahtan dün akşam sağdığım süt vardı 100cc verdım hızlı hızlı içti biter bitmez uyuyakaldı...
Halbu ki mama yapsaydım böyle kendini parçalamazdı çocuk saatlerdir uyumuyor. Nedir bu ısrar ya, ben bilmiyorum sanki ne olduğunu bazen dolu dolu olan süt akşamları bazen az geliyor.. Çocuğu saatlerce aç bırakırdılar sinirlerim bozuldu.
İyi maşallah balgamı da atar tez zamanda inşallah. Allah sıralarını versin tez zamanda.
Anne sütü sarılığı diye çok onemsememistim ama maalesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş o yüzdenmis sarilik. Şimdi 33 günlük oldu. Ama hala sarı. Şu an enfeksiyon çok muhtemelen. Dün kanlı yapıyordu idrarı. Bugün damla damla ama kansız çok koyu bulanık yapiyor. Yaparken ağlıyor kıvranıyor. Yarın öğleden sonra alacağız inşallah sonuçları. Neredeyse saat başı emziriyorum. Emdikçe çiş yapıyor ya iyi gelir diye düşündüm. Dün toparlamiati azıcık damla damladan tekrar normal idrara dönmüştü ama bugün yine kötü oldu. Offfff....
Fizyolojik sarilik hemohlobinin billuribine donusup parcalanmasi oldugundan dolayi enfeksiyon kanda oldugunda hucrelerin bu surecine etki edebilir. Sariliga sebep olmasi bu yuzdendir diye dusunuyorum.Enfeksiyondan sarılık oluyomuymus.. Eymenin epikrizini okudum da fototerapi yapmışlar.. Bize sarilik filan dememislerdi hic.. Enfeksiyon yuzunden mi oldu acaba
Bana da hemşire 3. Ve5. Ay dedi. Ama çocuk doktorunuz ile de görüşüp karar verin isterseniz dedi. Belki doktor farklı bir doz önerebilir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?