2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ahh canım çok teşekkür ederim. Benim sıpa şimdi atak haftası da olsa belli edemez. İdrar yolu enfeksiyonu var maalesef. Kedi gibi miyavliyor sürekli. Ne sesi çıkıyor ne hali var...
Geçmiş olsun canım. benim kızımdada vardı ama doktor ilaç vermek istemiyorum 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Bizimkide öyle zorlanıyor İnşalleh atlatırler yakın zamende ya onu öyle görünce çok üzülüyorum daha minnacıklar

Ahh canım çok teşekkür ederim. Benim sıpa şimdi atak haftası da olsa belli edemez. İdrar yolu enfeksiyonu var maalesef. Kedi gibi miyavliyor sürekli. Ne sesi çıkıyor ne hali var...
Sünnet yaptırmış mıydınız, yazık idrar yolu enfeksiyonu çok zor

Bugun yikadim ama gecmedi yine. Ama omuzlarinda ust gogsunde de kizarikliklar var. Ensesidr kizarmis sanirim isilik oldu. Bir kez daha sesli olarak soylendim. Annem ve kv alsin cevabi diye ama ne aldilar bilmyorum. Gecmez artarsa dr a gidecegim.

Bisey sorcam C seklinde tutuyosun ya memeyi sıkarak mı tutuyosun yoksa normal bisekilde mi tutuyosun? Ben sadece memeyi kaldirmak icin oyle tutuyorum.

İnşallah canım çok sağ ol. Bu akşam baya kanlı idrar yaptı. O yüzden bizimki kesin ama bol emzirme ile epey hafofletebilecegime inanıyorum. Öğleden sonra hep kanliydi. Son iki bezde kan yok.

Geçmiş olsun rint.. Idrar yolu enfeksiyonuydu dimi? Yaa insallah geçer gider. İnsan çok yipraniyor ufak biseyde

Bazı durumlarda tamam evet yavrun zor durumda ama en azindan kocanin tiribini cekmemen için uste cikman lazim.. Uste cikman icinde biraz cırlıycan..bildigim kadariyla fransadaydin.. Bunlar ailende yok yalnzsn diye ustune gelirler.. Tirnaklarin hep çıkmış vaziyette beklemen lazim.. Hicbi zmnda onlara eyvallah etme.. Yada eyvallahin yokmus gibi davran varsa bile.. Sahipsiz olmadiginj her fırsatta söyle.. Erkek milleti evlendikten sonra iş bitti saniyor da yaniliyoar işte

Bugun yikadim ama gecmedi yine. Ama omuzlarinda ust gogsunde de kizarikliklar var. Ensesidr kizarmis sanirim isilik oldu. Bir kez daha sesli olarak soylendim. Annem ve kv alsin cevabi diye ama ne aldilar bilmyorum. Gecmez artarsa dr a gidecegim.
İsilik olmuş o zaman. Geçen bende bir üşüme vardı. Çocukta üşüyordur diye Polar tulum giydirdim. Senin dediğin yerler isilik oldu hep. Daha hafif giydiriyorum artık geçti şükür

Valla pek arastrmadm.. Arastrcak firsatm olmadi.. 3. Ve 5.ayda dedi doktor.. Cumartesi vurdurduk ama agizdan enjekte etti.. Cok garibime gitti
Bana da hemşire 3. Ve5. Ay dedi. Ama çocuk doktorunuz ile de görüşüp karar verin isterseniz dedi. Belki doktor farklı bir doz önerebilir de

Halbu ki terleyince hasta olur çocuk. Ee uyanınca o terle üşümeyecek mi çocuk yorganın altından çıkınca.
İyi birşey sanıyorlar örttükçe örtmeyi

Bence o eskiden gelen bisey.. Koy yerleri buz gibi oluyo.. Isitma yok.. Kat kat giydiriolar o yüzden.. E eskiden istanbulda da sobalar var.. Tek oda isiniyor.. Yine kalin giydiriyolar.. Ama simdi evin heryeri isiniyor.. Bunun farkinda degiller..ben evde 3 petek yakiyorum mutfak ve eymenin odasini yakmiyorum kapıları açık hep.. Gayet sıcak ev.. Isıyı da dagitmis oluyorum.. Keşke annelerimiz de biraz bu sicaklik konusunu anlasalar.. Demin anneme gittik..evi firin gibi yapmis biz gitcez diye.. Bi de ustune orttukce ortuyo.. Dedim ferahlasin biraz kaldrdim battaniyelerini

Yaa bende aldirayim.yaa

Bende cok yasadim bunu.. Özellikle annem yapiodu.. Simdi veriyorum mamayi cocuk rahatliyor.. Valla cocugun sinirleri bozuluyor.. Bi de bu donemde bence butun istekleri aninda karsilanmali cocugun.. Sinirleri harap oluyo sabilerin

Enfeksiyondan sarılık oluyomuymus.. Eymenin epikrizini okudum da fototerapi yapmışlar.. Bize sarilik filan dememislerdi hic.. Enfeksiyon yuzunden mi oldu acaba

Enfeksiyondan sarılık oluyomuymus.. Eymenin epikrizini okudum da fototerapi yapmışlar.. Bize sarilik filan dememislerdi hic.. Enfeksiyon yuzunden mi oldu acaba
Fizyolojik sarilik hemohlobinin billuribine donusup parcalanmasi oldugundan dolayi enfeksiyon kanda oldugunda hucrelerin bu surecine etki edebilir. Sariliga sebep olmasi bu yuzdendir diye dusunuyorum.

Bana da hemşire 3. Ve5. Ay dedi. Ama çocuk doktorunuz ile de görüşüp karar verin isterseniz dedi. Belki doktor farklı bir doz önerebilir de

Biz bi 10 gun erken gidecektik doktor kontrolune esimin isleri dolayisiyla cumartesiye kaydrdik.. O zmn sordum tam 3 aylik olmuyo sorun olur mu diye.. 2.5 ay ve 3.5 arasinda yapilabilir dedi.. 30unda tam 3 aylik oldu zaten eymen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…