2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hicbisey anlamadim desem
Anne karnindaki kan hucreleri ile dogdugunda aldigi nefesle birlikte kullanilan kan hucreleri farkli. Billirubini anne karninda kullaniyor. Haliyle dogdugunda hemoglobin billirubine donusuyor ve billirubin degeri yukseliyor. Sarilik bu demek. Enfeksiyon oldugunda da yeterli antikor olmadigindan sarilik degerini yukseltiyordur.

Küçük bebekler hasta olunca çok zor derdini anlatamio canı yansa burası acidi diyemiyo kuzum benm. Emmesi çok önemli tabi. İdrar yolu enfeksiyonu sıvı alımı ile geçer bol süt bol şifa .

Harika haftlar canım ücretli bu uygulama istersen seninkinede bakarım
Benimkine bakar mısın canm 22 ekim

Şimdi oldu eymende de ondan olmus olabilir.. Ayy nelerle baş etti evladm ya

Ayy kızlar 2 ay oldu doğum yapalı sezeryan yerim pembe cizgi halinde kaldı bu normalmi düzeliyor mu

Valla benimki mosmor.. Burda biri oksurugu tutmaktan demisti mor olmasi için.. Ama benim kapanmaya basladi sanki ortadan.. Cok bakamiyorum bile ona vakit kalmio.. O kadar vakit kalmio ki ayak tirnaklarimi kesecek vaktim kalmadigi icin batık olmus aciyo hep ayakta kaldıkça uyuyunca da ya uyuyorum yada kafami dagitmak icin buraya geliyorum

Size de çok geçmiş olsun bizimki idrarı kanlı yapıyor muhtemelen.beklemeyip ilaç veecektir

Sünnet yaptırmış mıydınız, yazık idrar yolu enfeksiyonu çok zor
Maal w f sünnet yaptıramadan enfeksiyon oldu.

Geçmiş olsun rint.. Idrar yolu enfeksiyonuydu dimi? Yaa insallah geçer gider. İnsan çok yipraniyor ufak biseyde
Evet idrar yolu enfeksiyonu. Kıyamam kuzum ya nasıl miyavliyor.
Valla pek arastrmadm.. Arastrcak firsatm olmadi.. 3. Ve 5.ayda dedi doktor.. Cumartesi vurdurduk ama agizdan enjekte etti.. Cok garibime gitti
İki seferlik olanı yaptırmışsin. Yalnız ağızdan enjekte etti deyince insan bir korkuyor kız, aşıyı ağzına sıktı damla verir gibi muhtemelen. Siringayla besler gibi.

Bir daha tövbe ıspanak yemem. O kadar kötü oldu ki anlatamam. Resmen kıvrandı çocuk, çıkaramadı da. Yapmadığım kalmadı. En sonunda yorgunluktan uyuya kaldı çocuk

Bende ıspanak yedim ama bir şey olmadı kakasında da sindiriminde de, farklı bir şeyden olmuş olabilir mi acaba?
Sonuçta o da yeşil yapraklılardan. Kışın yenilebilir her şey gaz yapıyor zaten, lahana pırasa karnıbahar brokoli nohut kurufasülyeee.... Ne kaldı başka

Saka gibi ama sabah yedigim koska tahin pekmez bende inajilmaz gaz yapti. Bebegin kakasi yesil oldugunda ben ayni gun hem ispanak hemegi hemde ispanakli gozleme yedim. İspanak hemeyi abartmis olabilirim biraz ama bebek normalde yaptigi kakanin yesilini cikardi 1 sefer sonra normale dondu. Arastirdim olabiliyormus

Bana da hazır yoğurt yapmıştı mecbur kalmadıkça yemiyorum hazır yoğurt korka korka yemiştim, akşamına gaz sancısı yaşadık ama çok şükür öyle gazlı bir bebek değil. Gün içerisinde gazı olmasa da egzersiz yaptır bacaklarıyla belki de onun etkisi olabilir.

Ya kizlar demin eymenin altini degistirirken iyice farkettim.. Vardi hep ama biraz daha fazlalasmis.. Pipisi sunnetli gibi ya eymenin bazen o alttan sarkan sunnet etleri toplasiyor ucunda.. Bazende geride duruyor o etler.. Demin altini degisitirirken farkettim.. O sunnet derisinin altinda sari kalintilar olabiliyormus.. Adi smegma imiş.. Ilk basta zarar vermiyormus sunnet edilmeyince zarari olabiliyomus.. Eymende de gitgide fazlalasmis.. Ayyy ben urolojiye randevu alcam.. Doktoru da siz yinede bi gidin demisti

Bisey sorcam C seklinde tutuyosun ya memeyi sıkarak mı tutuyosun yoksa normal bisekilde mi tutuyosun? Ben sadece memeyi kaldirmak icin oyle tutuyorum.
Ben de öyle yapıyorum sadece tutuyorum. Hatta ağız hizasında olmayan yan tarafları da toplayınca resmen tüm kanalları süpürüyor
Ben abartmamak koşuluyla kuru fasulye bile yedim bi tabak iki gün üst üste ama yemegimin üzerine tane kimyon serptim. Düşündüğüm ve beklediğim gibi rahatsızlık çekmedi

Bebeğimde Hiç olmamıştı bugüne kadar böyle. Emin gibiyim ıspanaktan olduğuna. Farklı birşey yemedim çünkü başka. Kimyon falan da attım pişirirken içine ona rağmen yaptı. Dün misafirim vardı. Onlarda ıspanak yedik bugün bağırsakları mız çok kötü o yapmıştır falan dediler. Bünyede bünyeye değişiyor galiba

Aynen korkumdan sebze yiyemiyorum. Bir cesaret vitamin olsun ıspanak o kadar da yapmaz diye düşünmüştüm bende. Ne yiyeceğimi şaşırdım.

Küçük bebekler hasta olunca çok zor derdini anlatamio canı yansa burası acidi diyemiyo kuzum benm. Emmesi çok önemli tabi. İdrar yolu enfeksiyonu sıvı alımı ile geçer bol süt bol şifa .
Cok sağ ol canım Allah razı olsun. Emmek istemiyor ama resmen zorla emziriyorum. Bugün öğleden sonra çıkacak sonuç inşallah

Merhabalar herkese, bizim alerjimiz var arkadaşlar. Kakasinda kan görmemle başladı hemen o gün tahlil yaptırdık calprotektin yuksek çıktı baya. Ben tabi süt ürünleri olan herşeyi çıkardım hayatımdan, et de yemiyorum, buna rağmen bağırsak hareketlerimiz devam ediyor, émziddigim gibi çıkıyor kalası, bir daha kanlı olmadı ama sümüksü oluyor bazen ama geneli sıvı. Allah kimseni başına vermesin böyle bi durumu inşallah, yaşayan tecrübe ya da deneyimi olan var mı? Dr.umuz diğer değer negatif olduğu için devam etmemi söyledi ama ben kestim yediklerini, ona rağmen hala bi değişiklik yok.

Canm sirtina pit pit vurup asagidan yukari sıvazlayacaksn agizdan cikacak gazi. Alttan gaz icinde ben bebek yagiyla masaj yapiyorum karnina sonra bacaklarina hareket yaptiriyorum ckyor
Sağol canım ben de yapıyorum pıt pıtı.. alttan için ne zaman yapıyosun masajı? Ağlarken oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…