2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
V
alla ben hep uykusu açılmasın diye emzirdikten sonra masaj yapmamıştım.. memede uyumayı çok seviyor, iyi dalıyor uykuya diye düşünmüştüm. yanlış olmuş.
hıçkırık normal demi?

Benim bebeğime emzirmeden önce masaj yapmak çok zor. Çünkü çok ağlıyor. Bir de çook memeci bir bebek. Memeye yapışık yaşama istiyor

V

alla ben hep uykusu açılmasın diye emzirdikten sonra masaj yapmamıştım.. memede uyumayı çok seviyor, iyi dalıyor uykuya diye düşünmüştüm. yanlış olmuş.
hıçkırık normal demi?
Bana ilk cocugumda dr cikmayan gaz çocuğu huzursuz eder bebek bunu en son hıçkırarak atar demisti.yenidoganda hickirik sebebi sadece ciğer gelismesi degil yani

Bir de uyanık olduğu sürede hep memede. Hep emiyor. Yani yarım saat emip bıraksa neyse gazını çıkarayım ama gazını çıkarıyorum, uyumak için yine meme arıyor. Artık emzirmek için hevesim de kalmadı yorgun bitkin ve isteksiz oldum. Emzik de almıyor. Ağlıyor. İlla göğsümde olacak.

Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin.
Sakın canını sıkma. Öyle ya da böyle geçecek. Belki 2 aylık belki 6 aylık belki yaşında belki 3 yaşında ama geçecek inan buna.
Fac..book alerjiyle yaşam platformu var. Oraya üye olun mutlaka. Orada bu sorunu yaşayan çok kişi var. Yardımcı olurlar. Bizimki çoklu gıda alerjisiydi.

Bebek bu acıkır emer susar emer korkar emer üşür emer özler emer gazı olur emer caniacir emer... Onun bu dünyada tanıdığı tek şey meme... Sabır dile onun şimdi en çok emmeye ihtiyacı var.

Canim gaz sikistiriyosa ondan meme isteyebilir.. Sakin korkma bebeginin verdigi tepkilere bakarak sirtina biraz hizli vurabilirsin.. Baktın yumusak sekilde rahat cikio hafifce vur.. Sirtini sivazlarken de hafif baski uygula.. Zaten mide hareketini gazi atip atmicani anliyosun bi sure sonra. Baktin ustten gegirip gaz atmiosa bacaklari calistircan karnini ovaliycan.. Youtubeda videolar var bununla ilgili.. Izlersen yol gosterir sana

Burada okumuştum galiba, emzik tutmayana bebişlerden bazıları bakkal emziği diye tabir edilen sanırım fatoş bebe markalı emziği tutuyormuş, dene istersen bi. Belki biraz olsun oyalanır sende ferahlarsın, tutmasa bile inşallah yakında düzene girer annesi

İnşallah canım, inan bitkinim artık, canım dün geceden beri bakmak bile istemiyor, hiçbirşey yapmak istemiyorum, ağlamak geliyor içimden... vücudum çok hassas, hem fiziksel hem ruhsal. 1 aydır uykusuzum. Uyusam da tetikte uyuyorum bazen. Hep emmek istiyor, akşamlarında gazı oluyor. Gece de aynı, gündüz de aynı....
O kadar mutlu mesut sabırla bakarken birden böyle bir ruh hali geldi. umarım çabuk geçer.

Dün havuc tarator yedim sonuc butun gecw saat basi uyanan bebek
Sabaha karsi iyice cosan gaz sancisi sabah babasi masaj yapti da gazi çıktı kurtardik
Ölüyorum uykusuzluktan
Nazar ettin bebeğine
Ben de sabah 6dan bu yana zar zor 3 kere uyutabildim 2si 10dk 1i 5dk sürdü iyice gazını çıkardığım halde durum bu.

Dün havuc tarator yedim sonuc butun gecw saat basi uyanan bebek
Sabaha karsi iyice cosan gaz sancisi sabah babasi masaj yapti da gazi çıktı kurtardik
Ölüyorum uykusuzluktan
İzledim canım o videoları yapmaya çalışıyoruz ama kaskatı oluyor ağlarken. Hareket ettiremiyosum asla bacağını kolunu.. ne yapsak rahatlamıyır gibi geliyor.
karnına sıcak uygulama yapıyorum kiraz yastığı ile.. ama o gaz canı ne zaman isterse o zaman çıkıyor sanki.
Dün ılık banyo yaptırdık o da rahatlattı gibi bu arada aklınızda olsun o da..

Son düzenleme:
Benim bebeğim de aynı, sadece memede huzur buluyor. Uykuları 10 dk Bugün 41. günümüz. Atak haftasıymış sanırım.
Bebeğine karşı olumsuz düşünmemeye çalış. Bu günler eninde sonunda geçecek diye düşün. Uykun bastırdıkça git yüzünü yıka. Yazık onların da karınları ağrıyor, keyifle emdiği süt resmen burnundan geliyor

O da olabilir evet gazdan dolayı meme istemesi.. ama bende de verecek meme kalmıyor, acıyor hassaslaşıyor artık. Yanıyor uçları o uyurken. Yanmışım ben ki ne yanmışım...

Ah canım maalesef çok yazık onlara.... bizim 28. gün bugün.
nasıl peki emziriyor musun?
benimki beni bazen emzik olarak kullanıyor, uyurken bile ağzında olsun istiyor. 5 saat yerimden kalkamadığımı bilirim. Anca annem 5-10 dakika dolaştırmıştır, durmamış yine memeye gelmiştir o kadar.

Evet benimde öyle oluyor, lavaboya zor gidiyorum. İyice yemek yiyemiyorum, Akşama kadar emilmekten tansiyonum düşüyor. Şimdi youtubedan elektirik süpürgesi ve pış pış sesi açtım, onunla sırtına pat pat vurarak ayağımda sallıyorum, hem göğüslerim dinlensin hem de oğlum gaz üstüne gaz dolmasın diye. Aventin emziğini almıştım, başlarda tutmuştu, artık bıraktı, farklı emzikler deneyeceğim. En azından susturucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…