2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
200cc bir defada içiriyor musunuz? Çok fazla değil mi?
Bana da fazla geliyor ama içmeyince çıldırıyor elimi kolumu kemiriyor bızım ki zaten iri dogdu. 4100 gr. Şimdi 2 göğsü de bitiriyor. Allahtan sütüm yetiyor ama süt olsun diye sürekli yemek durumundayım direk süt azalıyor. Artık uyku sistemi oturdu ya en çok ona seviniyorum cunku 40 ı cıkana kadar canımı okudu hıc gece uyumadı. Şimdi 1 kez kalkıyor onda da biberon verıyorum cabuk bitirsin dıye... Kgsu da asırı fazla. Dr, anne sütü alan bebek obez olmaz korkma dedi..Tek sıkıntı gündüz hep memede. Memeyi ağzına yapıstırasım var. Allahtan elwktrıklı anakucagıı sallama modunda uykuya dalıyor. Ben de işlerimi halledıyorum

Iki numaram meme reddi degil ama meme tembelligi yasiyor.Cok nazli aliyor.40 defa birakip geri aliyor memeyi.Biberona cok alisti.Sagip ta vermeyi dusunuyorum.Tekrardan memeye alistirmam cok zor.

Canim oyle dusunme kac aylik hic emmeyen bebekler bile memeye donebiliyor. Sen hic pes etme o bebegine memeyi biberondan cok ver zamanla alisacak. Benimki de basta memeyi tutamadi cok sonradan alisti.

Evet anlıyorum duygularını herkes her şeye bi şey söylediği için oluyo böyle.. sorulmadan yorum yapmasalar keşke.

Ay hadi geçmiş olsun sana.
4 haftalığız canım. 28 günlük bugün..
ah, aynı benimki de öyle, demek ki ben de birikmesine neden oluyorum zavallım..
ne zaman geçti..
gazı çıkartmayı beceremiyorum ben yaa...
baştan zorlanmış mıydın sen de? Çıkartamıyorum, gazı yokmuş gibi çıkmıyo sanki.. kendi kendine çıkartırsa çıkartoyo yavrum..

kızlar mamayı bıraktık gece cok kakasını yaptı sabahda kakasında kan gordum cocuk doktoruna gıttım tahlıler yapıldı mamayı verme dedı tahlıl temız fakat ınek sutu alerjısınden suhlendı 2hafta bana dıyet ınsallah yoktur cok zor bır hastalık

gunler sonra evden ciktik. Artik gozumu karartmistim memeyi disarda da acip emzircem kafasi ile ciktim resmen. Yolda bnkta restoranda her yerde taktim emzirme knlugunu emzirdim ama cikmak oyle boyle degil cok cok iyi geldi
Çoook iyi geliyo canım çıkmak. Biz3 kere çıktık şimdiye kadar.

Nazar ettin bebeğine
Ben de sabah 6dan bu yana zar zor 3 kere uyutabildim 2si 10dk 1i 5dk sürdü iyice gazını çıkardığım halde durum bu.

Nszar mi ettim bilmiyorum ama ayni seyleri yemekten iĺlallah ettigim kesin gaz yapiyor diye hicbir sey yedigim yok patates pirinc patates pirinc
Mandalina yedim sabah közlenmiş patlican da yedim insallah bunlar bana yol su elektrik olarak geri dönmez

Emzik için vazgecme sakın benm bebegimde emzik istemedi bı haftalikken başladım uğraşmaya kırk günden sonra ancak isteyerek tuttu. Yoksa bizimkide hep memede. Karnı tok olsada uyumak için emmek istiodu çok gaz oluodu sürekli emdiği için midesi hiç dinlenmiyodu uykusu gelince biraz emzir gazını çıkar emzigi ağzına ver üst damağa degdirince daha çabuk tutar yan yatir poposuna pat pat vur uyuyana kadar

Dün havuc tarator yedim sonuc butun gecw saat basi uyanan bebek
Sabaha karsi iyice cosan gaz sancisi sabah babasi masaj yapti da gazi çıktı kurtardik
Ölüyorum uykusuzluktan
Havuç ta mi gaz yapio. Ben on günlükken san simplex başladım ifade edioduk ne zaman bio gaia başladık bebek rahatladı. Bio gaia hergun beş damla . Arada huzursuz olursa sab simplex veriom

Havuç ta mi gaz yapio. Ben on günlükken san simplex başladım ifade edioduk ne zaman bio gaia başladık bebek rahatladı. Bio gaia hergun beş damla . Arada huzursuz olursa sab simplex veriom
Ben gaz icin ilac vermiyorum. Gaz yapacak bir sey yersem sancilaniyor ama diger zamanlarda kendisi cikariyor kolayca sanci cekmiyor huzursuz degil

Dun her zamankinden farkli yedigim havuçtu. Hazir yogurt sarimsak vardi icinde. Ondan oldu dye düşündüm

Zera benim bebek başta emziği tutuyordu, sonradan bıraktı. Emziği dudağına falan tutuyorum hiç çekmiyor, damağına değdirince kusacak gibi yapıyor ya da başını sağa sola çeviriyor. Sence yeniden tutturma ihtimalim var mı? Bugün eşim farklı marka emzik de getirecek bir deneyim bakalım.

Bebekleriniz tek memeyle doyuyor mu kizlar ? Yoksa illa her ikisini de veriyor musunuz ?
İkinci memeyi pek bitiremiyo.
Biz nolcaz acaba hep tek hep tek.Antibiyotik niyetine alicaklar anne sutunu sanirim.Uzerimde gereksiz bir baski var sut yetmiyor diye.Kimsenin bisey dedigi de yok artik ama neden boyle ki.Hala mi lohusa depresyonu bu ?
Canım relaktasyon diye bişey var . Sütün kesilse dahi tekrar gelebiliyo. Benim sol mememi artık pek tutmuyodu uzuluyodum. Sağı kuvvetli çekiyo solda nazlı nazlı çekiyordu birakiyodu. Memelerimi elim c şeklinde tutup hafif yukariy kaldırdım şimdi solu da tutuyo .
Herkes yaşıyor bunları belli ki. Banada kötü bakıcı muamelesi yaptılar. Sanki çocuk benim çocuğum değil onların ama ben bakiciyim üstelik merhametsiz bi bakiciyim.

Canım ben kuru fasulye bile yedim ama üzerine bolca tane kimyon serptim. Zaten aşırı gazlı bi oğlum var gazda bi artış hissetmedim. Başlarda çok dikkat ediyordum ama etkisini görmedim bari bebeğim vitaminsiz kalmasın. Belli ki bunu 3 aylık olana kadar yasicaz. Bugün 43. Günümüz geri kaldı 47 gün. Yolu yariladik sayılır.

Yoğurt ta gaz yapio. İki hafta önce bronşit geçirdi bebeğim doktor salgın var bu ara çocuklar bronsitle beraber karın ağrısı ishal de oluo dedi. Bio gaia o yüzden verdi probiyotik olarak. Şişe bitene kadar devam dedi. Arada gaz sancısı da rahatladı bı sayede . Ben hiç bişey yemiyorum canm asitli icrcek istio soda içip durumpilav tarhana çorbası patates yemeği öyle hayatım var sıkıldım bende değişik yemek istiyor m

Dilinde pamukçuk yok dimi. Farklı marka dene istersen ilk oğlum 20 ay emdi emzik herkes kınadı beni çok bilmişler . Ama yalnız bebek buyutenler bilir çok zor emzik olmadan . Benm ilk bebeğim iri bebekti ağzı da büyüktü yenidoğan emzik tutamadi meğer küçük gelmiş ağzına yedi tane emzik aldım bı haftada en son dört aylık emzik aldım onu tuttu. İkinc bebeğim ağzı küçük yenidoğan emzik tuttu ama çok ugrastim

Sabah 10 dna beri uyumuyor karnı tok olduğundan eminim yarım saatten fazla emzirdiğim zaman oldu koluma bacağıma çıkardı sütü kustu. Yatırınca ağlıyor kucakta gezince susuyor asla uyumadı akşam saat 6 oldu bu kadar uykusuzluk normal mi ya?
Bebeklerin uyuması lazım bu nedir böyle.
Beni de perişan etti meme meme meme meme gaz gaz gaz gaz yatır pış pış yap ama yok.... Ne yapacağımı bilemedim şimdi yine memede bırakayım açar gözleri ağlar

Aynıyım bide boynu tutuldu yavrumun sağ göğüs üçün koptu veremiyorum tek memede yetmiyor sağamıyorum her zaman ağrıdan oluyorum bence yine iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…