2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
2 atak biraz zor geçiyor canım Allah yardımcın olsun yeni yeni şeyler çıktı bende tatilleri ona göre ayarlarım artık
Bi yandan çok bilmekte iyi değil valla ya şimdi annem nazar değdi diycek bende hayır atak haftası diycem gelde gülme

Maşallah canım ne mutlu sana darısı bizlere

Biz nolcaz acaba hep tek hep tek.Antibiyotik niyetine alicaklar anne sutunu sanirim.Uzerimde gereksiz bir baski var sut yetmiyor diye.Kimsenin bisey dedigi de yok artik ama neden boyle ki.Hala mi lohusa depresyonu bu ?
Canım senin ikiz vücudun ona gore yönetiyor bence her bebeğe bir meme olarak
Depresyonlar bebek buyuyunceye kadar ara ara olacak gibi görünüyor

Herkes bir çeşit bende anneme kalmaya geldim ananem geldi gelir gelmez bu çocuk çok zayıf senin sütün yaramıyo mama ver şunun çocuğunun bacakları kocaman bizimki zayıf sütün üşür öyle yap emzirirken su içme iyi değil kafasına dokunma çok iyi değil kucaginda cok tutma daha neler
neler yangın var diye bağıracaktım

Bebedorun yassı emzigini tuttu benimmsipa. Avent soft var ya ona benziyor.

Ah, deniycem canım sağolasın.

Yabi bazen kadınlar kendileri lohusalık yaşamamış gibi davranıyolar ya... ona şaşırıyorum.. annem de bebeğin ağlamasına takmıştı ilk günler, bakamıyomuşız... bebeğimi 1 haftalıkken “seni ağlatıyolar mı oğluşum,He?”. Diye sevdiğinde şok olmuştum.. He dedim zevk alıyoruz ağlamasından. Bayılıyoruz özellikle ağlatıyoruz

iyi akşamlar kizlar bugün 1 aylik olduk asisni yaptırdım . 2ay asisi icin 7 ocakta çağırdı rotarix yaptırmak isterseniz alin dedi . bnde fiyatlara bakaym derken bi kac habere denk geldim gecen seneye kadr asilar 1ml iken gecen yol saglik bakanlığının asi fiyatını yukseltmesinden dolayı firma asiyi 1.5 ml e çıkarmış bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi ?

pardon asi fiyatını indirmesinden dolayı

Atak dönemi olabilir bir de benim bebeğim kaka yapacağı zaman da öyle oluyo. Mesela kakası gecikti başlıyo sürekli bölünen uyku hep meme , sürekli ağlama durumu.
Canım annem bana sen merhametsizsin dedi sanki o çocuğu ben doğurmadım ,kv zalim anne seni ağlatıyo mu falan diyodu. Dayanamadım bir değil iki değil ikisini de payladim. Seçebilirsiniz ama benden daha çok değil ve ben onun annesiyim ona ne benden daha iyi bakabilirsiniz ne de benden daha iyi anlayabilirsiniz dedim. Çocuğumun bunu tıkanıyor nefes alamıyo serum fizyolojik sıkıp temizliyorum . Yapma çocuk ağlıyo o zaman diyolar. Fittiriyodum bi ara. Çocuk emiyo gazlaniyo ağlamaya başlıyor sanki ben kasıtlı ağlatıyorum gibi hemen gelip biri kucahimdan alıp susturmaya çalışıyo. Niye ağlıyo bu diye kırk tane teori üretiyor : bu çocuğun böbrekleri hasta, idrar yolu enfeksiyonu var, kulakları iltihaplı, memelerin küçük sütün yetmiyo, sürümün var olduğuna ikna olunca da çocuk cekemiyo demeye başladılar , sonra sütün yavan yaramıyo çocuğa Faslı başladı. Sonra çocuğa su verelim annen seni susuz bırakıyo vs vs valla bitmiyo . Ben anladım ki gerçekten annesiz çocuk kimsesiz çocukmuş onu net anladım. Rabbim hiç bir bebeği annesiz bırakmasın. Başkalarının çok sevmesi iyi bakacağı anlamına gelmiyo

Geçen gün benimki de sabah 10 dan gece 1 e kadar uyanık kaldı on dakika uyudu arada toplasan bir saat ancak eder. Ertesi gün yorgunluktan epey uyudu ama

İlk çocuk da öyle oluyor, herkes yaşıyor sanırım bunu. İkinci de bu kadar yorum kalmıyor. Ama bazı konular da dinlemek gerekiyormuş büyüttükçe anlıyor insan. Yararlı olanı dinleyip öbürlerini umursamamak gerekiyor

Canım bizimkilerin sorunu benim anneligime guvenmemeleri. Benim yanımda biz evlerimize gidince anneni sinirlendirme sakın seni döver falan diyorlar. Ben zaten dinlemem gereken konuda dinliyorum ama bı şeyi onların istediği gibi yapmiyim hemen başlıyorlar sen çok biliyosun inatcisin biz iki çocuk büyüttük vsvs başlıyorlar ama görsen çocuğu tutmayı bile bilmiyorlar benim anneligime laf söylüyorlar. En son iki gün önce sinirlendim kv git uyu dinlen dedi yok dedim ısrar etti. Dedim şuan çok sinirliyim uykum yok. Sürekli uyardigim şeyi yapmaya devam ediyodu. Artık yapmıyo

Mukemmel haklisin. Az once bende bebek annemin kucaginda uyumusti emzirmistim bende uyuyayim az dedim yattim anneme telefon geldi o sira ana kucagina yatirmis odadan gitmis. Bebegin oksurmesine firladim. Garibim kusmus boguluyordu. Omrumden 20 yil gitti. Annemi de payladim bi guzel.

Yani annesi sensin senin kararlarına uymak zorundalar. Hiç gelmeseler daha iyi Ozaman

İlkinde çok araştırdım çok okudum. Her şeyi biliyordum. Anneler ne dese ben doğrusunu söyledim yaptım.
İkincide daha annem bir şey demeden onun birincide söylediklerini yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…