Benim bebeğim de bugün epey ağladı, huzursuzdu. Uyutuyorum 5dk bile sürmüyor. Annem çok az şurup ver, üzerindeki badiye sar öyle uyut dedi, işe yaradı 2 saat falan uyudu.
Kızlar biiey sorcam size benim bebegim grip oldu hırıltı burun tıkanıklıgı vardı bi.kaç kez de öksürünce doktora getirdik doktor kücük oldugu icin yatırmamız lazım yenidogan da ayakta tedavi veremeyiz dedi cumartesi günü yatırdılar ikş gündür yatıyo kuzum ağlamaktan yoruldum artık cok şükür önemli bişey değil grip ama.insanjn cok zoruna gidiyo burda bırakmak gerçi sabahtan geceye kadar hastanede bekliyorum 3 saatte bir emziriyorum gece de sağdıgım sütü veriyorlar. Var mı aranızda böyle kücükken grip olan ya da duydunuz mu hiç cok üzülüyorum kuzum daha cok kücük
Cis yapar gibi kaka derken çok sulu dimi? Bizim kızda öyle şuan bezde yüzüyor resmen.Bazen de kuru oluyor.Neye göre acaba?Ben de uyandikca degisiyorum ya da sesini duydukça o nokta nokta hali gitti ama var kızarıklığı.Dertlerini anlatabilecek kadar buyutebilsek bi. teşekkürler canım
Bizim kızın burnu tahriş oldu galiba Nezle diye doktor sık sık burnunu temizleyin dedi.Kanli sümük geldi,çekmek istemiyorum
Sürekli serum fizyolojik sık ama her defasında çekme. Çok tikantiginda sümük görünce çekersin
O aspiratör hem bebeğin canını acıtıyor hem de çok fazla kullanımı koku alma duyusunu bozup burun keniginde eğriliğe yol aciyormus.
Kizlarrr size ilginç bişey sorcam benim bebeğimin gelişimi cok şükür gayet güzel. 2 bucuk ayligiz ama nette 4 5 aylik bebeklerin kilo ve boylarını yaziyolarya o kadar var maşallah. O bebekler ayları ilerlediği icin oturabiliyor ama benim bebegimde gelisim olarak onlar gibi acaba oturma ihtimali varmi
Benm iki çocuğum da alerjik . Bana çekmişler bu konuda. Bende şampuan degistircem . Ben tek yikayabiliyorum bebeği ama günlerim o kadar yoğun gecio ki bebeğin banyosu aksio malesef. Büyük oğlumu anaokuluna verdik. Bı haftadir günde iki saat beraber gittik ortama alışsın diye. Yarn ilk defa tek başına gitcek dua edin kızlar problem çıkmaz inşallah
Gündüz bebeği geçirdik bizde biraz avm biraz dışarı eve geldik memede ağlıyor iki alıp bırakıyor gaz damladı verdik ayakta gezdirdim sırtını övdüm yine yok memede ağlıyor tek gogus veriyorum diğerinide sagiyirn ama az çıkıyor 30 anca biberonu içerken ağlamıyor biyuncevagkiyir memeye gelip iki çekip kendini geri atiyor bu nedir acaba ya
İnatla göğüs ucu kremlerini sürmelisi bi iyilesse sonra birdaha yara olmayacak.bu sefer benimde 1 aydan fazla sürdü ama bir kere iyilesince sonrası yanlış emzirme yapmazsan birdaha yara olmaz.
Bebekleri 2 ay civari olan arkadaslar bebegim son 1 haftadir kakasini 1-2 gunde bir yapiyor ama tam yapiyor dolu dolu. Sizinkilerin kaka duzeni nasil her gun yapiyorlar mi?