2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim bebeğim de bugün epey ağladı, huzursuzdu. Uyutuyorum 5dk bile sürmüyor. Annem çok az şurup ver, üzerindeki badiye sar öyle uyut dedi, işe yaradı 2 saat falan uyudu.

Canım benim oğlum yatmıştı 7 gün antibiyotik tedavisi sürdü sonra da taburcu oldu. Seninki de hemen iyileşir insallah

Sab simplex gaz damlası kullananlar buzdolabında mi saklıyorlar acaba gaz damlasını

Kızlar şuan 24 haftalık hamileyim kanamam oldu bebeğin suyu üst sınırdaymış şeker yükleme testi istedi yapan var mı tecrübeli annele

Sürekli serum fizyolojik sık ama her defasında çekme. Çok tikantiginda sümük görünce çekersin
O aspiratör hem bebeğin canını acıtıyor hem de çok fazla kullanımı koku alma duyusunu bozup burun keniginde eğriliğe yol aciyormus.

Daha erken kemik gelişimi için sakıncalı diyorlar
Umarım okul iyi geçmiştir oğlun nasıl?
Biz de dışarda uzun kalınca huysuzlanmaya başlıyor sanırım çoğu bebek öyle
Alt karnimda 3 tsne kisa cizgi.Ya dogumdan sonra verdigim kiloyu koruyorum.Daha veremedim,uzerine almadim da.zneden oldu anlamadim
Acaba hamilelikte mı oldu benim de karnım indikçe çatlakların belli olmaya başlıyor burada yok dediğimin ertesi günü bi bakıyorum orada çatlak var

Seninkiler ne renk ? Kirmizili morlu.Ne sursekki ?

İnatla göğüs ucu kremlerini sürmelisi bi iyilesse sonra birdaha yara olmayacak.bu sefer benimde 1 aydan fazla sürdü ama bir kere iyilesince sonrası yanlış emzirme yapmazsan birdaha yara olmaz.
Canim ucu koptu göğüs ucum yok artık acaba tekrar çıkarmı kırmızı et parçası gibi kampı bi yuvarlak kaldı ucunda

Canım benim oğlum yatmıştı 7 gün antibiyotik tedavisi sürdü sonra da taburcu oldu. Seninki de hemen iyileşir insallah
Amin insallah bizimde tedavi devam ediyor antibiyotik veriyolar. Sizinki kaç günlüktü öksürük var mıydı veya baska neyi vardı

Bebekleri 2 ay civari olan arkadaslar bebegim son 1 haftadir kakasini 1-2 gunde bir yapiyor ama tam yapiyor dolu dolu. Sizinkilerin kaka duzeni nasil her gun yapiyorlar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…