2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gece boyu deliksiz uyumak meger ne kadar güzelmiş...hamilelikte mide yanmasindan simdi bebekten uyuyamiyorum...ama insan sevince katlanıyor butun zorluklara...en zoruma giden uykusuzluk zaten
Bende çok çektim hamilelikte o yanmadan kusmadan birde son zamanlarda uyuyamamaktan ama öğlen bir şekilde uyurdum aimdi oda yok

Edebiyat ogretmeniyim. İyi okur(d)um hizliyimdir da. Ama ilk iki senede okidiklarim bir elin parmağını geçmez, sonrası ise çocuk edebiyatı :)) 50 60 tane çocuk kitabı hepsi 15-20 defa okundu. İse döndüğümde boşluklarımda doya doya okudum. İkinci doğduğundan beri emzirirken ya buradayım ya kitap okuyorum 3 kitap bitti :))

Ben de çok okurum hatta kitaplardan uzaklaşınca zihin gelisimimin durduğunu ve tekrara düştüğümü düşünürdüm . Şimdi beynimi tamamen kaybettiğim için sanırım bunu bile düşünmüyorum
Onerebilecegin çocuk kitapları varsa çok sevinirim.

Ben de kitap okumaya hasret kaldım emzirirken hangi pozisyonda okuyorsun? Bir de bebeğim için henüz hiç kitap almadım, beğendiğin kitapları bize de yazsan, sipariş vereyim. Zeka kartları da alacağım.

Tüm gün uyuyamayınca huzursuzluğundan ağladı ağladı, gözünden yaş geliyor, esniyor. Herşeyi yaptım memede uyuyacağım diyor, beşiğe koyuyorum uyanıyor. Yine ben pes edip memeyi verene kadar ağlıyor. Son çare çok az calpol verdim, yoksa bence de yanlış

Bebe aspirini ne işe yario ki ilk defa duydum . Ya. Her gün yıkayınca hasta olmazmi bebeler yoksa beş dakkami almio yikamasi da.
Olmadı . Ben yıkıyorum . Hastalık aksine çocuk çok rahatlıyo. Hatta artık baş ve bel kısımlarını eğimli olacak şekilde koyuyorum altına kıyafetlerinden ve onu yıkarken suda bekletiyorum öyle çok değil 1-2 dk sadece. Çok hoşuna gidiyo ,sakinlesiyo

Bende aynisini dun yaptim Bilmiyorum aşı bu kadar etkiler mi ama 1 haftadir Emre 7/24 agliyor.Abartmiyorum.Sustugu an sadece mwmede,uyumuyo da.Sinirlerim harap.Dayananadim verdim calpol ama care olmadi.Bir daha asla ates olmadan vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…