Ben önceden ugrasiyodum uyusun diye şimdi uğraşmıyorum . Çok yorucu oluyo ama keyfi ne zaman isterse o zaman uyutuyorum. Altını açtığımda annem pipi pedi yapmıştı onu koyuyorum öyle açık kalıyo hareket ediyo hep . Çıngıraklar aldım farklı materyaller falan. Sürekli konuşuyorum. Bi süre sonra yoruluyo .bazen hiç bir şey işe yaramıyo sürekli geziyoruz ben perişan oluyorum onda tık yok.
Öyle uyumuyo diye şurup falan vermek doğru olmaz. Sancısı falan vardır, kakası vardır , gazı vardır. Ben önce nedenini anlamaya çalışıyorum sonra ona göre müdahale. Masaj yapın , banyo yaptırın. Sarma konusunu ben de yapıyorum çünkü elleri kolları bacakları sürekli hareket ediyo onu uyutmuyo ben de bacaklarını rahat bırakacak ama kollarını saracak şekilde yarım kundak yapıyorum öyle iyi uyuyo
Canım doktorun ne diyosa onu dinle. Eğer guvenmiyosan farklı doktorlara da git . Doktorlar duruma müdahale edebilmek için nedenini anlamaya çalışıyo. Şu fazlalığında akla ilk gelen şeker oluyo eğer o değilse diğer nedenleri düşünüyorlar.o yüzden doktorunuza güvenin stres yapmayın şeker vasa çaresi de var şükür. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Canım valla belli olmuyor bazen 3 gün yapmıyo sonra parçalarından akitana kadar yapıyo son bir haftadır hergun az az yapıyo. Biz 57 gunluguz.
Listeme eklicem ama bu aralar okumak pek kolay değil sanırım 4 aylık olunca anca