2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Enfeksiyonlar, antibiyotik ürtiker sebebi olabilir. 6 haftaya kadar sürmesi normal kabul ediliyor.
Ürtikerin en büyük sebebi stres canım. Ben çok sıkıntılı bir süreçten geçerken oğlum ürtiker olmuştu. Gıdalar tetikleyici oluyor.
Hatta alerji doktorumuz ürtikeri bir nedene bağlamak zordur, o kendi başına buyruktur. Ama kronik urtikerde gıdalar tetikleyicidir sebep değil, demişti.
Şimdi nasıl peki?

Ben de kitap okumaya hasret kaldım emzirirken hangi pozisyonda okuyorsun? Bir de bebeğim için henüz hiç kitap almadım, beğendiğin kitapları bize de yazsan, sipariş vereyim. Zeka kartları da alacağım.
Emzirme yastığı kullanıyorum kafasının altında hangi elim varsa onunla kitabı tutuyorum.
İlk etapta 4 6 ay itibariyle ise yatlrayacak olan aklıma gelen pearson yayınlarının dokun hisset kitapları. Çok güzeldir.

Sorduğun için teşekkür ederim öncelikle. Odasında ki halı da oynayınca olduğunu çözdük. Orda oynatmadık, cidden de olmadı. Halıda "akar" var sanırım. Halısını değiştirdik şimdi.

Doktor bize stres tetikler ürtikeri dedi. Eğer alerji sebebi bulunduğu halde iyileşme olmaz ise psikolojik yardım için yönlendirecekti.

Kardeşi onun için büyük stres kaynağı oldu. Çok sevgi dolu büyüttük. Yeni birini hazmedemiyor. Kardeşinin plan yaptığını, abisini evden kovmak istediğini, evin tek çocuğu olmak istediğini söylüyor. Yanı kardeşinin planı buymuş.

Öyle birşey in olmayacağını onu çok sevdiğimizi anlatıyoruz, biraz da bizim ona karşı bu konuda çok hassas olduğumuzu anladı. Bu durumu kullanmaya başladı. En ufak isteği olmayınca siz beni sevmiyorsunuza getiriyor mevzuyu. Bakalım denge kurmaya çalışıyoruz

Emzirirken yapılan en iyi aktivite kitap okumak bence de. BÜyük oğluma hikaye okuyorum bebiş kucağımdayken. Öyle heyecanlanıyor ki dinlerken, agulamaya başlıyor hemen

Aaa çok garip. Kaç yaşında?

2bucuk aydan sonra kontroller disinda ilk defa disariya ciktim.Bebekler yok.Cok garip.Sanki bekarim da kafama esti dolasmaya cikmis gibiyim insanlar ustume ustume geliyor
Çocukla dolaşmaya o kadar alistim ki ben büyük oğlanı anaokuluna goturuom eve tek dönerken çok tuhaf oldum herkes bana bakio gibi küçücük çocuk yanımda olunca kendimi nasıl güvende hissediyormusum meğer. Annelik sanada yapışmış demek

2bucuk aydan sonra kontroller disinda ilk defa disariya ciktim.Bebekler yok.Cok garip.Sanki bekarim da kafama esti dolasmaya cikmis gibiyim insanlar ustume ustume geliyor

Dun ben de tek basima alisverise gidip kendimi simarttim. Alisverisin sonunda yine bebege kiyafet alirken buldum kendimi ama olsun oyle iyi geldi ki eskisi gibi hissettim ben de. Havanin soguklugu bile ilac gibiydi. Kelimelerle anlatmaya kalksam siir falan yazarim o derece ozlemisim tek dolasmayi. Ama eve nasil kostum sonradan orasi da ayri hikaye :) annelik ne garip.

Bugun diyetisyene gittim. 2 ay erken diyet icin dedi israr edince verdi bi liste anlatti çokça sey.
Eger sütte azalma hissedersen uygulama dedi.

Eger isterseniz listeyi sizinle paylasabilirim.

1.64 boy 70 kilo 2 aylik bebesi olan kan tahlilleri normal cikan kadina verilmis liste

Paayyy-laaaşş paaayyy-laaaşş

bence cok erken ben kızımda uyguladım 3aylıkdı sutum cok azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…