Enfeksiyonlar, antibiyotik ürtiker sebebi olabilir. 6 haftaya kadar sürmesi normal kabul ediliyor.
Ürtikerin en büyük sebebi stres canım. Ben çok sıkıntılı bir süreçten geçerken oğlum ürtiker olmuştu. Gıdalar tetikleyici oluyor.
Hatta alerji doktorumuz ürtikeri bir nedene bağlamak zordur, o kendi başına buyruktur. Ama kronik urtikerde gıdalar tetikleyicidir sebep değil, demişti.
Şimdi nasıl peki?
Bugun gittik doktora. İlaç verdi. Kaynağını bulmaya çalışıcaz. Odasında ki Halıdan olduğunu düşünüyorum. İki gnlüğüne şehir dışına çıkıcaz. Bakalım orda olacak mı. Stres de tetiklermiş. İçine duygularını atması.kardeşini kıskanıyor, en ufak şeyde karşılaştırma yapıyor, hiç ağlamayan çocuk aşırı duygusal ve ağlayan bir çocuk oldu...
Eğer geçmezse doktor psikoloğa yönlendireceğini söyledi. Bir süre ilacı kullanıp bir hafta kesicez alerji testi yapacak. Alerjen bir çocuk zaten
Ben de çok okurum hatta kitaplardan uzaklaşınca zihin gelisimimin durduğunu ve tekrara düştüğümü düşünürdüm . Şimdi beynimi tamamen kaybettiğim için sanırım bunu bile düşünmüyorum
Onerebilecegin çocuk kitapları varsa çok sevinirim.
Ben de kitap okumaya hasret kaldım emzirirken hangi pozisyonda okuyorsun? Bir de bebeğim için henüz hiç kitap almadım, beğendiğin kitapları bize de yazsan, sipariş vereyim. Zeka kartları da alacağım.
Emzirme yastığı kullanıyorum kafasının altında hangi elim varsa onunla kitabı tutuyorum.
İlk etapta 4 6 ay itibariyle ise yatlrayacak olan aklıma gelen pearson yayınlarının dokun hisset kitapları. Çok güzeldir.
Enfeksiyonlar, antibiyotik ürtiker sebebi olabilir. 6 haftaya kadar sürmesi normal kabul ediliyor.
Ürtikerin en büyük sebebi stres canım. Ben çok sıkıntılı bir süreçten geçerken oğlum ürtiker olmuştu. Gıdalar tetikleyici oluyor.
Hatta alerji doktorumuz ürtikeri bir nedene bağlamak zordur, o kendi başına buyruktur. Ama kronik urtikerde gıdalar tetikleyicidir sebep değil, demişti.
Şimdi nasıl peki?
Sorduğun için teşekkür ederim öncelikle. Odasında ki halı da oynayınca olduğunu çözdük. Orda oynatmadık, cidden de olmadı. Halıda "akar" var sanırım. Halısını değiştirdik şimdi.
Doktor bize stres tetikler ürtikeri dedi. Eğer alerji sebebi bulunduğu halde iyileşme olmaz ise psikolojik yardım için yönlendirecekti.
Kardeşi onun için büyük stres kaynağı oldu. Çok sevgi dolu büyüttük. Yeni birini hazmedemiyor. Kardeşinin plan yaptığını, abisini evden kovmak istediğini, evin tek çocuğu olmak istediğini söylüyor. Yanı kardeşinin planı buymuş.
Öyle birşey in olmayacağını onu çok sevdiğimizi anlatıyoruz, biraz da bizim ona karşı bu konuda çok hassas olduğumuzu anladı. Bu durumu kullanmaya başladı. En ufak isteği olmayınca siz beni sevmiyorsunuza getiriyor mevzuyu. Bakalım denge kurmaya çalışıyoruz
Emzirme yastığı kullanıyorum kafasının altında hangi elim varsa onunla kitabı tutuyorum.
İlk etapta 4 6 ay itibariyle ise yatlrayacak olan aklıma gelen pearson yayınlarının dokun hisset kitapları. Çok güzeldir.
Emzirirken yapılan en iyi aktivite kitap okumak bence de. BÜyük oğluma hikaye okuyorum bebiş kucağımdayken. Öyle heyecanlanıyor ki dinlerken, agulamaya başlıyor hemen
Sim yok bizimki ici penye astarli disi boyle. Cok sevdik biz hava da almayacak yumusacik.
Orguler delikli oldugu icin soguk alabilir diye guvenemedigimden almistim bunu.
Sorduğun için teşekkür ederim öncelikle. Odasında ki halı da oynayınca olduğunu çözdük. Orda oynatmadık, cidden de olmadı. Halıda "akar" var sanırım. Halısını değiştirdik şimdi.
Doktor bize stres tetikler ürtikeri dedi. Eğer alerji sebebi bulunduğu halde iyileşme olmaz ise psikolojik yardım için yönlendirecekti.
Kardeşi onun için büyük stres kaynağı oldu. Çok sevgi dolu büyüttük. Yeni birini hazmedemiyor. Kardeşinin plan yaptığını, abisini evden kovmak istediğini, evin tek çocuğu olmak istediğini söylüyor. Yanı kardeşinin planı buymuş.
Öyle birşey in olmayacağını onu çok sevdiğimizi anlatıyoruz, biraz da bizim ona karşı bu konuda çok hassas olduğumuzu anladı. Bu durumu kullanmaya başladı. En ufak isteği olmayınca siz beni sevmiyorsunuza getiriyor mevzuyu. Bakalım denge kurmaya çalışıyoruz
2bucuk aydan sonra kontroller disinda ilk defa disariya ciktim.Bebekler yok.Cok garip.Sanki bekarim da kafama esti dolasmaya cikmis gibiyim insanlar ustume ustume geliyor
2bucuk aydan sonra kontroller disinda ilk defa disariya ciktim.Bebekler yok.Cok garip.Sanki bekarim da kafama esti dolasmaya cikmis gibiyim insanlar ustume ustume geliyor
Çocukla dolaşmaya o kadar alistim ki ben büyük oğlanı anaokuluna goturuom eve tek dönerken çok tuhaf oldum herkes bana bakio gibi küçücük çocuk yanımda olunca kendimi nasıl güvende hissediyormusum meğer. Annelik sanada yapışmış demek
Dun ben de tek basima alisverise gidip kendimi simarttim. Alisverisin sonunda yine bebege kiyafet alirken buldum kendimi ama olsun oyle iyi geldi ki eskisi gibi hissettim ben de. Havanin soguklugu bile ilac gibiydi. Kelimelerle anlatmaya kalksam siir falan yazarim o derece ozlemisim tek dolasmayi. Ama eve nasil kostum sonradan orasi da ayri hikaye :) annelik ne garip.